GRAPHICS SCREEN INTERNATIONAL, AFGEKORT : GSI PRINTING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GRAPHICS SCREEN INTERNATIONAL, AFGEKORT : GSI PRINTING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.229.435

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.07.2013 13368-0247-019
19/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 7 JAN. 2015

afdelirAerpen

Voor-

behoudet aan het Belgisch

Staatsblai

7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0431.229.435

Benaming

(voluit) : GSI PRINTING

(verkort)

naamloze vennootschap

2550 Kontich, Blauwsteenstraat 93

BEVESTIGING ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER - VERLENGING LOPEND BOEKJAAR  WIJZIGING DATUM JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING -, STATUTENWIJZIGING  BENOEMING BIJKOMENDE BESTUURDER

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 22 december 2014 Geregistreerd op het registratiekantoor Antwerpen I-AA, op 24 december 2014, negentien bladen, geen verzendingen, register 5, boek 224, blad 089, vak 0010. Ontvangen registratierechten: 50,00 EUR. De ontvanger.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Met het oog op publicatie bevestigt de vergadering kennis genomen te hebben van het ontslag aangeboden door de heer HERMAN Daniel Marie Lucie Charles Hubert, geboren te Katana (Belgisch Kongo) op 10 november 1944, wonende te 4600 Visé, Clos de l'Emiitage 7 met ingang van 1 januari 2013.

Hij bekomt kwijting omtrent zijn mandaat.

De algemene vergadering bevestigt bij deze tevens te benoeming van de gecoöpteerde bestuurder, de naamloze vennootschap "INDOOR AND OUTDOOR COMMUNICATION HOLDING" in het kort "I&O COMMUNICATION" met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel, Rue des Trois Arbres 16 B, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met Ondememingsnummer 0820.169.840 met aanstelling als vaste vertegenwoordiger de heer HUGONNET Christian Roger, geboren te Parijs op 10 juni 1950, wonende te 63270 Saint-Maurice (Frankrijk) 3 Rue des Epinettes,en dit met ingang van 1 januari 2013. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering en loopt tot na de jaarvergadering van 2018.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist om het maatschappelijk boekjaar te laten beginnen op 1 juli van elk jaar en te laten

eindigen op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist om de datum van de jaarvergadering te wijzigen en om deze voortaan te houden op

de tweede donderdag van de maand december om 14.00 uur.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt volgende overgangsbepaling vast : "Het huidig boekjaar, dat een aanvang heeft

genomen op 1 januari 2014, zal bij wijze van overgangsregeling afgesloten worden op 30 juni 2015.".

VIJFDE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

e i' a,



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



R ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tevens te benoemen tot bestuurder. de heer Jean Pierre Le Borgne, 19 rue du Piege, 78121 Crespieres, France, met ingang van heden. Diens mandaat loopt tot na de jaarvergadering van 2018.

Ten overstaan van derden en in rechte vssordt de vennootschap, ortvesmtnderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van raad van bestuur als college, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder die individueel optreedt, of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zij verleent tevens bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CPO ACCOUNTANCY & TAKS" met zetel te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 44 (BTW BE089B.193.769 RPR Antwerpen) met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om in naam en voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten te verrichten aan het ondememingsioket en bij de BTW-administratie.













Voor ontledend uittreksel (get.) Ann Van Laere, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk neergelegd: afschrift akte 22/12/2014,

Inhoudende coördinatie van statuten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2012
ÿþ~ Asad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla

Neergelegd ter griifie van de Rechtbank

van Koopha~de~ÉRntv1 Antw op

erpen,

201z

111101

*12206279*

Ondernemingsnr : 0431.229.435

Benaming

(voluit) : GSI Printing

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2550 Kontich, Blauwesteenstraat 93

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 4 december 2012 Geregistreerd elf bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 06 december 2012, boek 287, blad 77, vak 11. Ontvangen: 25,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur wn. (get) H. Huberland.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit

a. De vergadering bevestigt kennis te hebben van de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor. Beide verslagen worden goedgekeurd.

b. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag driehonderd en achtduizend driehonderd éénenvijftig euro vierenzestig cent (¬ 308.351,64) om het te brengen van tweehonderd zesennegentigduizend tweehonderd zevenenvijftig euro zestien cent (¬ 296.257,16) op zeshonderd en vierduizend zeshonderd en acht euro tachtig cent (¬ 604.608,80),

1) deels door inbreng in speciën door NV "INDOOR AND OUTDOOR COMMUNICATION HOLDING" in het kort "I & O COMMUNICATION" nagemeld.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij BNP PARIBAS Fortis zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 27 november 2012, overhandigd aan ondergetekende notaris Dick Van Laere.

2) deel door inbreng in natura van een schuldvordering die NV "INDOOR AND OUTDOOR COMMUNICATION HOLDING" in het kart "I & O COMMUNICATION" nageweld, bezit ten laste van de vennootschap.

Verslag Bedrijfsrevisor

Dai deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift de dato 28 november 2012, opgemaakt door CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de heer Eddy Cober, bedrijfsrevisor.

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgende termen:

" 8. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV GS1 Printing met zetel te Blauwesteenstraat 93,2550 Kontich, voor een totale inbrengwaarde van 275.000,00 EUR beslaat uit:

-Een schuidvordering die NV Indoor & Outdoor Communication Holding bezit ten laste van de vennootschap.

De vergoeding van de inbreng in natura en de inbreng in speciën van 325.000,00 EUR die tegelijkertijd zal plaatsvinden, bestaat uit 7.062 aandelen van de NV GSI Printing zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

-de voor de Inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde Is, met de

fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng In

natura niet overgewaardeerd is;

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtsmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wjj ter voorlichting van

de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 28 november 2012

CVBA VANDELANOTIE BEDRIJFSREVISOREN

Vertegenwoordigd door

De heer Eddy Cober

Bedrijfsrevisor'"

Verslag van de raad van bestuur

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de raad van bestuur van de vennootschap

overeenkomstig artikel 602 W. Venn. omtrent de inbreng in natura, hier voorgebracht.

TOESTEMMING

De naamloze vennootschap "INDOOR AND OUTDOOR COMMUNICATION HOLDING" in het kort "I & 0

COMMUNICATION" met maatschappelijke zetel te 4430 Ans, Rue Walthere Jamar 170, ingeschreven in de

Kruispuntbank voor Ondernemingen met Ondernemingsnummer 0820.169.840, is hier tussengekomen om met

deze inbreng toe te stemmen.

Zij verklaart dat deze schuldvordering niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht of

beslagname.

c. Er worden voor bovenvermelde kapitaalverhogingen 7.062 nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Vervolgens heeft de naamloze vennootschap "INDOOR AND OUTDOOR COMMUNICATION HOLDING" in het kort "I & O COMMUNICATION" voornoemd verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap G.S.I. Printing en in te schrijven op 7.062 nieuwe kapitaalsaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van ¬ 84,96 per kapitaalsaandeel en onder de hoger gestelde voorwaarden.

De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dar ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volstort is:

- ¬ 43.6635 zal geboekt worden ais kapitaal, zijnde in totaal driehonderd en achtduizend driehonderd éénenvijftig euro vierenzestig cent (¬ 308.351,64);

- ¬ 41,2985 als uitgiftepremie, zijnde in totaal tweehonderd eenennegentigduizend zeshonderd achtenveertig euro zesendertig cent (¬ 291.648,36).

d. En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

e. Inschrijving

De naamloze vennootschap "INDOOR AND OUTDOOR COMMUNICATION HOLDING" na verklaard te hebben volledig op de hoogte te zijn van het bedrag der kosten, lasten en vergoedingen, in te schrijven op de kapitaalsverhoging (kapitaal en uitgiftepremie) bevestigt dat hij op 7.062 nieuwe aandelen intekent en deze volledig volstort.

f. De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk in totaal gebracht werd op zeshonderd en vierduizend zeshonderd en acht euro en tachtig cent (¬ 604.608,80) vertegenwoordigd door 13.847 kapitaalsaandelen zonder nominale waarde.

g. De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde tweehonderd eenennegentigduizend zeshonderd achtenveertig euro zesendertig cent (¬ 291.648,36) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede Besluit

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met tweehonderd eenennegentigduigend zeshonderd achtenveertig euro zesendertig cent (¬ 291.648,36) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van zeshonderd en vierduizend zeshonderd en acht euro en tachtig cent (¬ 604.608,80) tot ACHTHONDERD ZESENNEGENTIGDUIZEND TWEEHONDERD ZEVENENVIJFTIG EURO ZESTIEN CENT (¬ 896.257,16) door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremies ten belope van een totaal bedrag van tweehonderd éénennegentigduizend zeshonderd zestig euro vijfentwintig cent (¬ 291.660,25). Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

Derde Besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede

kapitaalverhoging van tweehonderd eenennegentigduizend zeshonderd achtenveertig euro zesendertig cent (¬

Voorbehouden. aan hit Belgisch Staatsblad

291.648,36) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht werd op ACHTHONDERD ZESENNEGENTIGDUIZEND TWEEHONDERD ZEVENENVIJFTIG EURO ZESTIEN CENT (¬ 896.257,16) vertegenwoordigd door dertienduizend achthonderd zevenenveertig (13.847) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.



Vierde Besluit

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

Vijfde Besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 4/12/12 inhoudende coördinatie van statuten.

verslagen



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 20.07.2012 12313-0094-018
23/04/2012
ÿþ Modwmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor ontledend uittreksel

(gel.) Dick Van Laere, geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 31/12/2012 inhoudende coördinatie van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0431.229.435

Benaming

(voluit) : GSI PRINTING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2550 Kontich, Blauwesteenstraat 93

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Dick Van Laere te Antwerpen op 30 maart 2012 Geregistreerd negen bladen, geen renvoolen, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 03 april 2012, boek 51283, blad 4, vak 2. Ontvangen: 25,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur wn. (get) H. Huberland.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van honderd zesenveertigduizend tweehonderd zevenenvijftig euro zestien cent (¬ 146.257,16) op tweehonderd zesennegentigduizend tweehonderd zevenenvijftig euro zestien cent (¬ 296.257,16), door inbreng in geld, in ruil waarvoor achthonderd vijfentachtig (885) kapitaalsaandelen van dezelfde aard als de bestaande zullen worden uitgekeerd die dezelfde voordelen hebben, en de toekenning ervan aan de inbrenger.

Tweede besluit

Alle aandeelhouders hier aanwezig verklaren individueel af te zien van hun voorkeurrecht.

Derde besluit

De heer DANS Xavier, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 4 februari 1965, wonend te 1180 Uccle, FHelleveltlaan 9 bevestigt in zijn hoedanigheid van aandeelhouder dat hij op alle 885 nieuwe aandelen intekent en deze volledig volstort.

Uit het attest afgeleverd door de BNP PARIBAS FORTIS Bank met zetel te Brussel, blijkt dat het bedrag van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) op datum van 29 maart 2012 werd gestort op de geblokkeerde rekening nummer van onderhavige vennootschap. Deze som werd ter beschikking gesteld door de heer Xavier DANS, voornoemd.

Over de rekening zal alleen beschikt worden door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de Kapitaalverhoging tot stand is gekomen.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat aile aandelen werden volgestort door de heer Xavier DANS, voornoemd.

Vierde Besluit

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

i't`i.olJklcu'~ ,Li L»ft1;G

van 1(oophanu'e1 to Antwerpen, op

Griffiil 1 ARR. 241%

I 1U1 11 181111 1111111 111

«120]]899*

V beh aa Be Stm

29/02/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Luik B







Voor t_ -

behouden aan het Belgisch .Staatsblad

NIIIII 111111 II Inl V I II

*1204741]*

Reergelegd ter griffie l'un de Rechtbank 7cln Kccichunde! !e Antwerpen, op

Griffie 1 6 FEB. 2012

Ondernemingsnr : 0431.229.435

Benaming

(voluit): GSI PRINTING

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetelt Blauwesteenstraat 93, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

De raad van bestuur heeft op 30/12/2011 unaniem beslist de heer Xavier DANS te benoemen tot gedelegeerd bestuurder. Het mandaat gaat in op 1/01/2012.

(get.) Xavier DANS

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/02/2012
ÿþ Moud Wom 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11l 1l IlI I1Il lil1 11111 lIl lilI I

*izo3~aa~"

f,:°e°er'; eI f g r r i" ee t~~

, ~ f!i n P ~~n

'~r'=~í'.ii..al~F:"u~1' ~ 1~'

N.,... .~

Grlt#te D1 FEB, 2012

Ondernemingsnr : 0431.229.435

Benaming

(votrait) : GSI PRINTING

(verkorf)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Blauwesteenstraat 93, 2550 Kontich (volledig adres)

Ondenteerp akte : ONTSLAG BESTUURDER / GEDELEGEERD BESTUURDER

Met algemeenheid van stemmen heeft de bijzondere algemene vergadering van 30/12/2011 de heer Willem Van Sintjan aanvaard als bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

Het ontslag gaat in op 30/12/2011 en er wordt niet in zijn vervanging voorzien.

(get.) Xavier DANS (get.) Daniel HERMAN

bestuurder bestuurder

het ontslag van;

Op e's laatste van 1,a1,112 vermelden : netto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzli van de. pi;rso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nam en handtekening.

28/11/2011
ÿþ~ ~  f

~ ~i. t ,LE; ;

- . .......

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~Srtüi

bdCvd"p~7vû~=,~~~d f:,7é k~ '' bdí; li~~ ~~?. Id~ehthi~~l,[

rte6prEsidtrl liv 6leeTese® vt~

16 NOV. 2011

Griffie

*iiivas0

~ 1

~------

Ondernemingsnr 0431.229.435

Benaming

{voluit) : GSI PRINTING

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Blauwesteenstraat 63, 2550 Kontich

Onderwerp akte : MEDEDELING

Neerlegging van een inbrengvoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van; ° vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/10/2011
ÿþ Mod 2.1

Lun In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

á'eRrgelnrI ter rriffie von de Rechtbank von i{o0phondEI te Antwerpen, op

Griffie 3 0 SEP, 2011

IIli* i II isuua cama" ui

bel

a:

BE

Sta

Ondernemingsnr : 0431.229.435

Benaming

(voluit) : GSI PRINTING

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Blauwesteenstraat 63, 2550 Kontich

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Met algmeenheid van stemmen heeft de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van, 20/07/2011 de volgende beslissingen genomen:

- De heer Christian Duyckaerts vanaf heden te ontslaan als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de' vennootschap. In zijn vervanging wordt als bestuurder benoemd, de heer Xavier Dans (NN 650204.237.52),; wiens mandaat zal duren tot aan de algemene vergadering in 2017.

- Het ontslag van de bvba GSI Holding en haar vaste vertegenwoordiger, de heer Willem Van Sintjan, te; aanvaarden. Het ontslag gaat onmiddellijk in.

In vervanging wordt de heer Daniel Herman (NN 441110.021.01) benoemd als bestuurder, wiens mandaat; zal duren tot aan de algemene vergadering in 2017.

Bijgevolg is de raad van bestuur als volgt samengesteld:

- de heer Willem Van Sintjan (gedelegeerd bestuurder)

- de heer Xavier Dans

- de heer Daniel Herman

(get.) Willem Van Sintjan

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2011
ÿþe

f

f ~

Mod 4.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

=' mie& ve- da Rotile=e3

2 1 SEP, 21311

Griffie

11*11,1.1.11

Vc VI

behc aar Bell

Staal





Ondernemingsnr : 0431.229.435

Benaming

(voluit) : GSI PRINTING

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Blauwesteenstraat 63, 2550 Kontich

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDER

Met algmeenheid van stemmen heeft de algemene vergadering der aandeelhouders van 17/06/2011 beslist, de mandaten van de besturders te verlengen met zes jaar tot aan de algemene vergadering in 2017.

Bijgevolg blijft de raad van bestuur als volgt samengesteld:

- de heer Willem Van Sintjan (gedelegeerd bestuurder)

- de heer Christian Duyckaerts (gedelegeerd bestuurder)

- GSI Holding bvba, vertegenwoordige door de heer Willem Van Sintjan

De Raad van bestuur heeft unaniem beslist de mandaten van de heren Willem Van Sintjan en Christian Duyckaerts als gedelegeerd bestuurder eveneens te verlengen tot aan de algemene vergadering in 2017.

(get.) Willem Van Sintjan

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.07.2011, NGL 31.08.2011 11476-0510-019
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.07.2010, NGL 09.08.2010 10392-0450-019
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 29.06.2009 09309-0229-019
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 17.07.2008 08415-0313-020
25/05/2007 : AN257704
22/01/2007 : AN257704
29/08/2006 : AN257704
25/04/2006 : AN257704
06/01/2006 : AN257704
19/08/2005 : AN257704
19/08/2005 : AN257704
28/06/2005 : AN257704
29/06/2004 : AN257704
18/02/2004 : AN257704
30/09/2003 : AN257704
03/07/2003 : AN257704
24/01/2003 : AN257704
03/09/2002 : AN257704
21/07/2000 : AN257704
17/07/1999 : AN257704
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.12.2015, NGL 17.12.2015 15693-0195-036
07/09/1994 : AN257704
07/05/1993 : AN257704
14/08/1991 : AN257704

Coordonnées
GRAPHICS SCREEN INTERNATIONAL, AFGEKORT : GS…

Adresse
BLAUWESTEENSTRAAT 93 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande