GREAT COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GREAT COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.573.046

Publication

10/07/2014
ÿþMod Word 11.1

'à :--' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 1 JULI 1014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te LEutiffig

I

Voor 11111111,11tfi11,11M1y111111 '

behoud aan he Belgisc

Staatsbl

I

Ondernemingsnr : 0824.573.046

Benaming

(voluit) : Great Company

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Aarschotsesteenweg 354, 3012 leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerder, gehouden op de maatschappelijke zetel op 12 juni 2014 om 10.00 uur:

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

10 Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Emest Van Dijckkaai 22 bus 2.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

20 Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan VDV consultants Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, haar aangestelde de heer Marc Van Gysel met in de plaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende ondememingsloketten, de BTW administratie, Belgisch Staatsblad en KBO, met betrekking tot deze akte en alle latere akten.

Luk Van Gelder

Zaakvoerder

,





Op-delaatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 18.07.2014 14314-0292-010
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 20.07.2012 12313-0351-010
28/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 27.10.2011 11585-0128-010
05/05/2015
ÿþmod 1t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoudt

aan he Belgiso Staatsba

Racnuank van koophandel Antweroen

2 2 APR, 2815 afdeling ~`aasfigen

UNa~uaiNui~~~~l~

" 1506 58*

Ondernemingsar : 0824573046

Benaming (voluit) : GREAT COMPANY

----------------

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ernest Van Dijckkaai 22 bus 2

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: INVEREFFENINGSTELLING AANSTELLING

VEREFFENAARS & MACHTEN - ONTSLAG ZAAKVOERDER COORDINATIE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 16/03/2015, gehouden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

11 EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van liet verslag van de zaakvoerder waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op één en dertig december tweeduizend veertien.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de externe accountant, Segers Taks & Accountancy bvba, te 2300 Turnhout, Duifhuisstraat 19 bus 8, vertegenwoordigd door de heer Dachan Seoers, over gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor, luidt ais volgt:

"9. Besluit

De zaakvoerder van de BVBA Great Company met maatschappelijke; zetel te B-2000 Antwerpen, Ernest van Dijckkaai 22 bus 2,, heeft in het kader van de procedure tot vereffening van de vennootschap volgens artikel 181 van het Wetboek van; Vennootschappen, een boekhoudkundige staat van actief en; passief op 31 december 2014 opgemaakt, zijnde minder dan drie; maanden voordien, van de betrokken vennootschap

Deze staat werd opgesteld in discontinuïteit en houdt aldus, rekening met het vooruitzicht tot vereffening van de vennootschap (liquidatiewaarden). De voormelde staat vertoont: een gecorrigeerd balanstotaal van 292.839,84 EURO en een netto' actief van 182.049,31 EURO.

Op grond van de controlewerkzaamheden die werden uitgevoerd volgens de toepasselijke beroepsnormen en meer bepaald de in dit verslag uiteengezette normen, kan bevestigd worden dat de, boekhoudkundige staat van activa en passiva volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft in zoverre de uitgedrukte verwachtingen en vooruitzichten van de zaakvoerder door de vereffenaar zullen worden gerealiseerd. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van, de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Opgemaakt te Turnhout op 1 maart 2015.

Dachan Segers

extern accountant

lid IAB 11536 2 ABN 80".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De enige vennoot, de heer VAN GELDER Luc Alfons Jozef Maria, geboren te Geel op vijfentwintig maart negentienhonderd negenenvijftig, echtgescheiden, wonende te Nederland, 4891 SL Rijsbergen, Kleuterhuislaan 12, verklaart dat de vennootschap geen onroerende goederen of rechten bezit.

Ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, beslist de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang van heden.

21 TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen: de heer VAN GELDER Luc, voornoemd, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart deze functie te aanvaarden, onder voorbehoud van bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Te dien einde wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

Het mandaat van de vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Bevoegdheden vereffenaar

De vergadering beslist vervolgens dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht heeft bij de uitoefening van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering In de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar zal alle derden als lasthebbers mogen aanstellen en hen de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar, die tegenover derden hun machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap,

De vereffenaar erkent door de notaris te zijn gewezen op zijn verplichting tot verslaggeving voorvloeiend uit artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen, te weten dat hij in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening dient over te maken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, welke staat onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt, en aangeeft wat nog moet worden vereffend; vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningdossier gevoegd; vooraleer de vereffening wordt afgesloten, dient de vereffenaar ten slotte het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, voor akkoord aan zelfde rechtbank van koophandel over te maken,

3! DERDE BESLISSING

De vergadering stelt ten slotte de beëindiging vast van het mandaat van de zaakvoerder, de heer VAN GELDER Luc, voornoemd.

Aan de zaakvoerder wordt kwijting verleend zonder enig voorbehoud, voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

41 VIERDE BESLISSING

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap beslist de vergadering de statuten aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Volmacht

Als bijzondere mandataris wordt aangesteld, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel: VDV Consultants- van der Steen, Diels, Van Gysel, te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 22 bus 2, en/of één van haar aangestelden, wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als btw-belastingplichtige.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- controleverslag bedrijfsrevisor

- verslag zaakvoerder

- kopie vonnis aanstelling vereffenaar

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het

º% Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GREAT COMPANY

Adresse
ERNEST VAN DIJCKKAAI 22, BUS 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande