GROBUS BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROBUS BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.638.217

Publication

17/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14303774*

Neergelegd

15-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550638217

Benaming (voluit): GROBUS BEHEER

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2920 Kalmthout, Max Temmermanlaan (Heide) 10

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Louis Adriaenssens te Antwerpen op 14 april 2014 dat:

1. De heer GROENEWEGEN Adrianus Kornelis Jacques Maria (rijksregisternummer 590327-545-02), wonende te 2920 Kalmthout, Max Temmermanlaan (Heide) 10.

2. Mevrouw BUS Elisabeth Anthonetta (rijksregisternummer 610514-538-67), wonende te 2920 Kalmthout, Max

Temmermanlaan (Heide) 10.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

Artikel 1 - rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid opgericht onder de naam GROBUS BEHEER.

Artikel 2 - zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2920 Kalmthout, Max Temmermanlaan (Heide) 10.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het

Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt

teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3 - duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 4 - doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN:

A. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,

in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

D. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

II. VOOR EIGEN REKENING:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 5  kapitaal - aandelen

Het volledig geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdvijfendertigduizend euro (135.000 EUR).

Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van elk 1/100ste.

De aandelen zijn steeds op naam. Ze zijn voorzien van een volgnummer.

Inbreng in geld

De comparant-oprichter sub 1 verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00), waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend.

De comparant-oprichter sub 2 verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00), waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend.

De comparanten-oprichters verklaren dat alle aandelen zijn volgestort, hetzij in totaal honderdvijfendertigduizend euro (¬ 135.000,00).

Het geld is door storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE13 3631 3288 0239 geopend bij de naamloze vennootschap ING België op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling op 11 april 2014, dat mij, notaris, is overhandigd.

Artikel 6  bestuur - vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Artikel 7  controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Artikel 8  algemene vergadering -jaarvergadering

Ieder jaar moet ten minste één algemene vergadering van vennoten gehouden worden.

Deze algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand juni om 18 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, in het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 9 - boekjaar  jaarrekening - winst

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Artikel 10  ontbinding  vereffening

Een vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering van vennoten benoemt de vereffenaars en bepaalt de wijze van vereffening. De vereffenaars treden pas in functie mits naleving van de wettelijke bepalingen terzake.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden ten aanzien van derden de zaakvoerder(s) als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen voorzien in de wettelijke bepalingen terzake, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Overname van verbintenissen

De comparanten-oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 maart 2014, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

Benoeming en bezoldiging zaakvoerder

Worden door de comparanten-oprichters tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

1) de heer GROENEWEGEN Adrianus Kornelis Jacques Maria (rijksregisternummer 590327-545-02), wonende te 2920 Kalmthout, Max Temmermanlaan (Heide) 10, wiens mandaat bezoldigd is;

2) mevrouw BUS Elisabeth Anthonetta (rijksregisternummer 610514-538-67), wonende te 2920 Kalmthout, Max Temmermanlaan (Heide) 10, wiens mandaat onbezoldigd is.

Eerste jaarvergadering  eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van juni 2016 om 18 uur.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015 en loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Volmacht

De zaakvoerders stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber der vennootschap, met recht van indeplaatsstelling:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TBW ACCOUNTANTS, gevestigd te 2920 Kalmthout, Driehoekstraat 48, teneinde alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten te vervullen evenals een eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en Directe Belastingen en tot het verzorgen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Eric Louis Adriaenssens

Tegelijk met deze werd neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
GROBUS BEHEER

Adresse
MAX TEMMERMANLAAN 10 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande