GROEP GROENENDAAL

BV CVBA


Dénomination : GROEP GROENENDAAL
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 628.465.968

Publication

13/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-04-2015

Griffie

*15306369*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628465968

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Groep Groenendaal

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, houder der minuut, met tussenkomst van notaris Heidi Blervacq, notaris te Dessel, wettelijk belet ratione personae, op 3 april 2015, dat:

1. Rechtsvorm naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam  Groep Groenendaal .

2. Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Antwerpen (Merksem), Groenendaallaan 103 - 107.

3. Oprichters:

1/ De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Dokter Caroline Van Noten , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0564.793.584, met zetel te 2520 Ranst, Profeetstraat 15; 2/ De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Dokter Tim Vertongen , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0829.847.767, met zetel te 2930 Brasschaat, Prins Kavellei 33; 3/ De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Dr. Tinneke Claes , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0567.756.935, met zetel te 2180 Antwerpen (Ekeren), Edward Caertsstraat 37.

4. Kapitaal: Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

5. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

6. Samenstelling: In geld.

7. Aansprakelijkheid: De vennoten zijn slechts verbonden voor de schulden van de vennootschap ten belope van hun inbreng.

8. Bevoegdheden bestuur: Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten voor het besturen van de vennootschap en kan daartoe alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet en/of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Een bestuurder-niet-vennoot die geen arts is, heeft eveneens de meest uitgebreide machten dit evenwel steeds met inachtneming van hetgeen hoger vermeld is en dus zonder enige inmenging in de handelingen die betrekking hebben op de medische prestaties van de artsen.

Aldus heeft het bestuursorgaan de macht om onder meer en zonder dat dit beperkend moet worden gelezen:

- alle daden van dagelijks bestuur te verrichten en/of te delegeren;

- alle verbintenissen aan te gaan tegenover derden in verband met de activiteiten van de

Onderwerp akte :

Groenendaallaan 103-107 2170 Antwerpen

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van CV met beperkte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap, waaronder alle goederen  zowel roerende als onroerende - in huur te nemen en te

geven, te verwerven en te vervreemden en alle handelingen te stellen die daarmee gepaard gaan;

- leningen en kredieten aan te gaan;

- obligaties uit te geven, met of zonder hypothecaire waarborg;

- de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle financiële instellingen, post, telefoon- en

nutsbedrijven en alle administraties en overheidsinstanties;

- vermogenselementen van de vennootschap in pand te geven of haar onroerende goederen met

hypotheek te bezwaren;

- met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook

zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van

hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere

handelingen te stellen die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren;

- dadingen en minnelijke schikkingen te treffen;

- in rechte op te treden namens de vennootschap;

- de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

- zijn machten te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgevingen.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele

bezoldigingen als bestuurder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgelegd in een

schriftelijke overeenkomst die is onderworpen aan de bepalingen van de Code van Geneeskundige

Plichtenleer en die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van

Geneesheren.

9. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016.

10. Verdeling van de winst: Jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de netto-winst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits in achtneming van volgende regels:

voor het aanleggen van een conventionele reserve is een één­parige beslissing van alle vennoten vereist;

een gelijk recht voor elk aandeel.

11. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12. Externe vertegenwoordiging: Het bestuursorgaan vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap zal tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn: - ingeval er slechts één bestuurder werd benoemd: door de enige bestuurder;

- ingeval er twee of meer bestuurders werden benoemd: door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen optredend hetzij twee bestuurders samen handelend.

De bestuurders mogen hun machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden voor niet medische zaken, mits dat geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht.

13. Bestuurders: Alle oprichtsters stelden met unanimiteit het aantal bestuurders vast op drie (3) en stelden met unanimiteit aan tot bestuurder voor een hernieuwbare termijn van zes (6) jaar: 1/ mevrouw VAN NOTEN Caroline Irma Marcella, huisarts, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 26 september 1986, wonende te 2520 Ranst, Profeetstraat 15;

2/ de heer VERTONGEN Tim, huisarts, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 11 oktober 1981, wonende te 2930 Brasschaat, Prins Kavellei 33;

3/ mevrouw CLAES Tinneke Joke Mieke, huisarts, geboren te Antwerpen op 7 november 1969, wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Edward Caertsstraat 37.

15. Commissarissen: Geen.

16. Doel: De vennootschap heeft tot doel: het in gemeenschap brengen door de vennoten van alle middelen voor de uitoefening van de beroepsactiviteit als arts door de vennoten in hun hoedanigheid van arts en het ter beschikking stellen van die middelen aan de vennoten-artsen teneinde het kwaliteitsniveau van hun professionele beroepsactiviteiten te waarborgen.

Het innen van de medische erelonen van de vennoten-artsen valt buiten het doel van deze middelenvennootschap die geheel vreemd blijft aan de uitoefening van de geneeskunde zelf. De middelenvennootschap beoogt meer bepaald door een pooling van kosten en/of een gemeenschappelijke inbreng van middelen de uitoefening van de geneeskunde voor haar vennoten-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

artsen te vergemakkelijken en te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap alle hierna vermelde activiteiten ontwikkelen en uitvoeren voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat die activiteiten een regelmatig en commercieel karakter mogen krijgen:

- het verwerven, laten bouwen, verbouwen en/of beheren van alle lokalen, installaties, materialen, grondstoffen en producten, noodzakelijk of nuttig voor het uitoefenen van het beroep van arts; - het organiseren, inrichten, uitrusten en uitbaten van één of meer medische kabinetten, medische centra en/of klinieken, met inbegrip van het huren en verhuren van lokalen die betrekking hebben op de uitgeoefende professionele activiteiten, alsmede het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur, toestellen en begeleidende accommodaties die betrekking hebben op uitgeoefende medische activiteiten, kortom van een volledige materiële en immateriële infrastructuur (daaronder mede begrepen meubilair en informatica), om deze ter beschikking te stellen van de vennoten-artsen;

- het inrichten en beheren van een medisch secretariaat, met inbegrip van het ter beschikking stellen van het administratief, paramedisch en overige personeel, nodig, dienstig of nuttig om de vennoten-artsen bij te staan en de kwaliteit van de door hen gepresteerde diensten te ondersteunen, verbeteren en optimaliseren;

- het houden en organiseren van voordrachten, seminaries, publicaties en cursussen, dit zowel aan leken als professionelen en zowel in groep als individueel;

- het scheppen van de mogelijkheden om de artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in hun medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het stellen van alle financiële, bancaire, verzekerings- en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, met inbegrip van het beleggen van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, voor zover dat alles wettelijk is toegelaten en niet in strijd is met de bijzondere wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies;

- het onderschrijven van verzekeringen evenals het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van de vennoten-artsen, met inbegrip van het in hypotheek geven van haar onroerende goederen en het in pand geven van al haar andere goederen;

- het uitbouwen en beheren van onroerend en roerend patrimonium ten behoeve van de vennoten en daartoe eigen onroerende en roerende goederen verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen steeds te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

17. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur (14u); indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2017.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

18. Volmachten: Nihil.

19. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS.

20. Bijzondere volmacht: Er werd aan de heer MATTHEESSENS Pieter, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Fruithoflaan 37 bus A2, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als onderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Coordonnées
GROEP GROENENDAAL

Adresse
GROENENDAALLAAN 103-107 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande