GROEP KERREMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEP KERREMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.926.839

Publication

24/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

h«1F 1

' t

NEERGELEY

behc aan Bel,ç Staat

1 5 SEP. 20111

RECHTBAg en KOOPHANDEL ANTWERPeVed. MECHELEN

Ondernemingsnr -be

Benaming

(voluit) : GROEP KERREMANS

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2300 Willebroek, Overwinningsstraat 87

(volledig adres)

Onderwerp akte oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michaël Pieters te Ninove op 11 september 2014 blijkt dat 1) De' vennootschap onder Firma KERREMANS & C° met maatschappelijke zetel te 2830 WILLEBROEK,; Overwinningsstraat 87.

Ingeschreven bij het rechtspersonenregister onder nummer 0461077523.

Opgericht blijkens onderhandse akte verleden op één juli negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de billagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien juli negentienhonderd zevenennegentig° onder nummer 970711-550, statuten gewijzigd bij akte verleden voor notaris Pierre Huybrechs te Willebroek op, elf december negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven januari negentienhonderd achtennegentig, onder nummer 980107-564 en waarvan de maatschappelijke zetel werd verplaatst naar de huidige bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van dertig november tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven december daarna, onder nummer 12204307, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Guido Kerremans, wonende te 8340 Middelkerke, Zwaluweniaan, 29/203, handelend overeenkomstig de statuten

2) de Heer KERREMANS Guido, Jozef, geboren te Willebroek, op twintig januari negentienhonderd drieënvijftig, (nationaal nummer 53012024779), gehuwd, wonende te 8340 Middelkerke, Zwaluwenlaan, 29/203

3) de Heer KERREMANS Steve Jeanne Vital, geboren te Reet, op negentien april negentienhonderd zesenzeventig (nationaal nummer 76.04.19189.89), ongehuwd wonende te 2830 WILLEBROEK, Nieuw-Sloten,

29.

4) Mijnheer KERREMANS Kevin Martha Louis, geboren te Boom, op achttien juni negentienhonderd tachtig (nationaal nummer 80061814567), ongehuwd wonende te 2830 WILLEBROEK, Adrien Dezaegerplein, 17.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die de naam zal dragen "GROEP KERREMANS", met zetel te 2300 Willebroek, Overwinningsstraat 87 hebben opgericht.

De comparanten verklaren dat het kapitaal van twintig duizend Euro (20.000,- Eur), volledig werd geplaatst en volstort als volgt

- V.O.F. Kerremans&C° voormeld onderschrijft zesenzeventig (76) aandelen en stort de som van vijftien duizend tweehonderd (15,200) euro,

- De Heer Guida Kerremans voormeld onderschrijft acht (8) aandelen en stort de som van duizend,

zeshonderd (1 euro

- De Heer Steve Kerremans voormeld onderschrijft acht (8) aandelen en stort de som van duizend

zeshonderd (1.600,-) euro,

- De Heer Kevin Kerremans voormeld onderschrijft acht (8) aandelen en stort de som van duizend zeshonderd (1.600-) euro.

De volstorting van het kapitaal werd door de oprichters gedaan op een bijzondere rekening die geopend werd op naam van de vennootschap in oprichting bij Record-Bank met nummer 652-8382671-13 blijkens attest afgeleverd op heden.

Het bewijs van die deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd om definitief aan cnderhavige akte gehecht te blijven.

Na attest van de notaris dat de oprichtingsakte werd verleden, kan de vennootschap vrij over die rekening` beschikken.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidi aangenomen.

Zij draagt de naam: "GROEP KERREMANS",

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111111!11.11.11,114,11111111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2830 Willebroek, Overwinningsstraat, 87.

De zetel mag verplaatst worden binnen het nederlandstalige deel van België of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap, welke beslissing moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook bij eenvoudige beslissing van haar bestuursorgaan, administratieve zetels, bijhuizen, filialen en werkplaatsen oprichten.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- optreden ais tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten;

- optreden als verzekerings- of herverzekeringstussenpersoon;

- optreden als tussenpersoon voor kredieten;

- management van vennootschappen, organisatie van hun administratie en structuren;

- het verlenen van advies en managementondersteuning op het vlak van ondernemingen in de meest algemene zin; informatisatie, interne communicatie, beleidsstrategieën, bedrijfsproblematiek, sociaal beleid en dergelijke;

- aile diensten in verband met personeelsbeleid en aanwerving;

het verstrekken van informatie inzake managementondersteuning, info rmatisatie van ondernemingen, organisatiestructuren en het sociaal beleid van ondernemingen bij middel van alle mogelijke publicaties, voordrachten, tentoonstellingen en cursussen;

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek in de meest uiteenlopende sectoren;

het geven van scholing en training aan derden ivm hoger vermelde onderwerpen

tussenpersoon in de handel

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur voeren van om het even welke ondernemingen en vennootschappen;

- het kopen, verkopen, beheren en bouwen van onroerende goederen voor eigen rekening, met inbegrip van vestiging en verwerving van zakelijke rechten, als zijnde het recht van opstal, het recht van erfpacht en het recht van vruchtgebruik

Hoger genoemde opsommingen zijn niet beperkend en dienen in de breedst mogelijke zin geïnterpreteerd te worden; de vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden,

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

De duur van de vennootschap is onbepaald,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintig duizend Euro (20.000,- Eur) en is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, die echter geen rechtspersonen mogen zijn.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor aile verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe aile machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd..

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder, Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

De aanstelling van gevolmachtigden moet door alle zaakvoerders unaniem worden goedgekeurd.

Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

De jaarvergadering van de vennootschap worden ieder jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 20 uur op een door de zaakvoerder nader te bepalen plaats.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met éénendertig december van ieder kalenderjaar.

Vijftien dagen voor de jaarvergadering worden de jaarrekening en de resultatenrekening, met de toelichting en de verplichte verslagen, neergelegd op de zetel ter inzage van de vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Voor-Échouden -aan he Belgisch Staatsblad

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in de wet op de handelsvennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bil gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die ze ten allen tijde kan ontslaan of vervangen.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

Indien er geen vereffenaars benoemd worden, zijn de zaakvoerders of de enige zaakvoerder, in functie bij de ontbinding, van rechtswege vereffenaars.

Na aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennoot.schapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelilke uitkering op de volgestorte aandelen,

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid tot éénendertig december tweeduizend en vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

Benoeming zaakvoerders

De aandeelhouders, bijeengekomen in algemene vergadering, beslissen het volgende:

De Heer Guido Kerremans voormeld wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De Heer Guida Kerremans, persoonlijk aanwezig, verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling agngaande deze opdracht.

Het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd,

De Heer Steve Kerremans voormeld wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De Heer Steve Kerremans, persoonlijk aanwezig, verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling ;

aangaande deze opdracht.

Het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd,

De Heer Kevin Kerremans voormeld wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De Heer Kevin Kerremans, persoonlijk aanwezig, verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling aangaande deze opdracht.

Het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

Volmacht

De comparanten verklaren bijzondere volmacht te geven aan boekhoudkantoor Haesmans bv ovv Bvba, ondernemingsnummer 0462.396.327, met zetel te 2830 Willebroek, Dendermondsesteenweg, 66, teneinde alle ' formaliteiten te vervullen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en op het bevoegd BTW-kantoor, in verband met het aanvragen van een inschrijving bij de Kruispuntbank Ondernemingen, en het bekomen van ; een ondernemingsnummer.

Voorgaande beslissingen van de algemene vergadering en van de zaakvoerder worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen. Gezegde beslissingen zullen derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging,

Uittreksel voor registratie, enkel ten behoeve van de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Ntaris Michaël Pieters te Ninove

Bijgevoegd eeeditie van de aprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa: Naam en handtekening

14/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIR!,1,11,1,!1111111111111

NEERGELE

MONITEUR BEL GE

0 -10- 2014 22 SEP. Mill

.8

E.-GISCH

ulfe-WERPEN, afd MECHFr FN RECHTBANKeirejeOPHANDEL

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte:

0561.926.839

GROEP KERREMANS

Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid Overwinningsstraat 87, 2830 WILLEBROEK

ontslag van een zaakvoerder

De Bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 19 september 2014

heeft met éénparigheid van stemmen het volgende beslist:

ontslag als zaakvoerder van KERREMANS Kevin Martha Louis, Adrien Dezaegerplein 17,2830

WILLEBROEK en dit vanaf 20 september 2014.

Er wordt kwijting verleend aan de heer KERREMANS Kevin voor zijn goed bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetziS van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GROEP KERREMANS

Adresse
OVERWINNINGSSTRAAT 87 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande