GROEP MUYTERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEP MUYTERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.084.865

Publication

22/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te mak n kopie na neerlegging ter griffie vaGELEG

n GR #E IFFIE RECHTBANK VD

AN

1.1,111J1111J1

Ondernemingsnr : 0459.084.865

Benaming

(voluit) : GROEP MUYTERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - Burgerlijke vennootschap met handelsvorm

Zetel : 2440 Geel, Drijzillen 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING - VASTSTELLING CORRECTE BEDRAG VAN KAPITAAL EN - AANTAL AANDELEN - KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN GELD - ACTUALISATIE EN OMWERKING VAN DE STATUTEN

Het blijkt uit de notulen verleden voor notaris Philippe COLSON, geassocieerd notaris te Geel, op 30 december 2013, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROEP MUYTERS" burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met zetel te 2440 Geel, Drijzillen 6, met ondernemingsnummer 0459.084.865 RPR Tumhout, onder meer besloten heeft wat volgt:

BESLUIT: RECHTZETTING -- VASTSTELLING VAN HET CORRECTE BEDRAG VAN HET KAPITAAL EN AANTAL AANDELEN

De vergadering verklaart zich volledig aan te sluiten bij de voorafgaandelijke uiteenzetting van de voorzitter. De vergadering verzoekt ondergetekende notaris de vergissingen opgenomen in de notulen verleden door notaris Tom Bogaert de dato 8 december 2003, hierbij recht te zetten, zoals voorgesteld door de voorzitter in zijn voorafgaandelijke uiteenzetting.

De vergadering besluit aldus artikel 5 van de statuten te vervangen voor volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfentwintigduizend vijftien euro negenenzestig cent (¬ 25.015,69).

Het wordt vertegenwoordigd door achthonderd zeventig (870) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/achthonderd zeventigste (1/870ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort."

BESLUIT: KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN GELD

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen - bij wijze van inbreng in geld - met een bedrag van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00), om het kapitaal van vijfentwintigduizend en vijftien euro negenenzestig cent (¬ 25.015,69) op tweehonderd vijftigduizend en vijftien euro negenenzestig cent (¬ 250.015,69) te brengen, zonder creatie van nieuwe aandelen (maar met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen).

De vergadering bevestigt dat deze kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal onmiddellijk in geld worden ingeschreven door alle huidige vennoten zonder de creatie van een uitgiftepremie; de kapitaalverhoging zal volledig (100%) volstort worden.

Op deze kapitaalverhoging zal door alle huidige vennoten worden ingeschreven, door een storting in geld, te weten het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92, in verhouding tot hun huidig aandeel in het kapitaal.

De vergadering bevestigt en verzoekt de notaris te notuleren dat deze kapitaalverhoging geschiedt bij toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

De vennoten verklaren en de vergadering erkent dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is en dat deze kapitaalverhoging volledig (100%) volgestort is door middel van voormelde stortingen in geld van in globo tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00), verricht voorafgaand aan deze vergadering, op een bijzondere rekening geopend op 17 december 2013 op naam van de vennootschap conform de wettelijke bepalingen, bij de BNP Panbas Fortis (kantoor Geel), onder nummer 001-7149039-21.

VASTSTELLING VAN DE TOTSTANDKOMING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst, volledig volstort en daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op tweehonderd vijftigduizend en vijftien euro negenenzestig cent (¬ 250.015,69) gebracht is, verdeeld over achthonderd

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voc behou aan Belgi Staats



111 1 3 JAN, 2014

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

zeventig (870) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, De vergadering verklaart dat de gelden, die bij voormelde bank werden gedeponeerd, beschikbaar zijn.

E3ESLUIT: ACTUALISATIE EN OMWERKING VAN DE STATUTEN

~1Es gevolg van de besluiten die voorafgaan en teneinde bovendien de statuten aan te passen aan de vigerende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering de statuten van de vennootschap als volgt en uitsluitend in het Nederlands te herschrijven en om te werken, zonder echter enige fundamentele wijzigingen te brengen aan de statutaire bepalingen bedoeld in artikel 69 van gezegd Wetboek:

Deze tekst vernietigt en vervangt de bestaande versie van de statuten.

UITTREKSEL UIT GEACTUALISEERDE STATUTEN

Naam. - De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "GROEP MUYTERS".

Zetel. - De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Drijzillen 6.

poef. - De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden of in deelneming met derden:

-geestelijke en lichamelijke begeleiding en verzorging van mensen bij hen thuis of ter zetel of in andere plaatsen zoals dispensaria en soortgelijke verpleeginrichtingen; de uitoefening van alle activiteiten die behoren tot het domein van de verpleegkundige en sanitaire hulp en het verschaffen van alle materiële middelen en diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van deze activiteiten; therapieën uitoefenen en toepassen van aile toegestane nomenclaturen; het bevorderen van het beroep van thuisverpleegkundige;

-de aankoop, de verkoop, de ruiling, het in huur of in erfpacht nemen, de verhuring, de leasing, het bouwen, het beheer van alle onroerende goederen van welke aard ook.

Oe vennootschap is bevoegd om op een niet-commerciële wijze alle financiële roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goed huisvader.

Om haar doel te verwezenlijken zal de vennootschap alle daden en handelingen mogen stellen, in België en in het buitenland; zij zal door alle middelen mogen samenwerken met alle burgerlijke vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

Zii kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Oe vennootschap zal haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag ook functies van bestuurders of vereffenaar van andere burgerlijke vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal. - Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijftigduizend en vijftien euro negenenzestig cent (¬ 250.015,69), vertegenwoordigd door achthonderd zeventig (870) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 870.

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00), gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd bij toepassing van artikel 537 Wetboek inkomstenbelasting '92 op 30 december 2013,

puur,- De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Bestuur - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in de statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar bepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaalvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Heeft de hoedanigheid van "statutaire zaakvoerder" voor de ganse duur van de vennootschap:

-de heer DAEMS Hendrik Jozef Joanna, wonende te 2440 Geel, Drijzillen 6.

Oe statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de betrokken zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is. Zijn bevoegdheden kunnen ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen.

Het gedwongen ontslag van de statutaire zaakvoerder gaat in onmiddellijk na het besluit van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Bij ontslag of overlijden van de statutaire zaakvoerder, zal zijn opdracht van rechtswege worden opgevolgd door Mevrouw BENS Martine Hilda Leone, wonende te 2440 Geel, Drijzillen 6. Deze laatste zal op het gestelde ogenblik het recht hebben om de opdracht te weigeren. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks open baargemaakt.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering wordt de opdracht van zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Oe zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan derden nietworden tegengeworpen. -

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als

eiser of als verweerder.

Bijzondere volmachten.- Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Boekjaar. - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Jaarvergadering.  Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering

genoemd - op de vierde maandag van de maand mei, om twintig uur (20u.00).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve

op zaterdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals

aangeduid in de oproepingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

a)Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b)Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan

de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te

bevatten

-de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien

rechtspersoon) van de vennoot;

-het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

-de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

-de naam en de zetel van de vennootschap;

-de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

-de agenda van de vergadering;

-de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" /

"verworpen" / "onthouding";

-de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

-de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de

vennootschap werden ontvangen ten minste acht (8) dagen voor de voorziene datum van de vergadering.

Winstverdeling. -- Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent

(5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer

deze reserve tien procent (40 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur.

Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die

niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd;

- expeditie van de notulen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

'r Vof,~- hottén aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste big, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2013 : TU080503
26/06/2012 : TU080503
04/10/2011 : TU080503
31/08/2010 : TU080503
28/08/2009 : TU080503
29/08/2008 : TU080503
03/07/2007 : TU080503
05/09/2006 : TU080503
03/08/2005 : TU080503
02/07/2004 : TU080503
09/01/2004 : TU080503
08/07/2003 : TU080503
21/06/2000 : TU080503
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.05.2016, NGL 31.08.2016 16512-0218-012

Coordonnées
GROEP MUYTERS

Adresse
DRIJZILLEN 6 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande