GROEP VH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEP VH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.560.869

Publication

03/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Ir In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111*M1.1,11,111I11111111

Ondernemingsnr : 0447.560.869

Benaming

(voluit) : GROEP VH

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VAN EYCKLEI 48, BUS 17, 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - VOLMACHT

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 15 augustus 2014

De zaakvoerder beslist, met ingang van 15 augustus 2014, de maatschappelijke zetel te verplaatsen

naar Kioskplaats 43, bus 4, 2660 Hoboken,

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW_: nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

Hendrik Van Hoof,

; zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie

2 5 AN, 2014

20/08/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11,1

Ondernemingsnr : 0447.560.869

Benaming

(voluit) : GROEP VH

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VAN EYCKLEI 48, BUS 17, 2018 ANTWERPEN, BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel d.d. 7 augustus 2014

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 7 augustus 2014 uitgaande van de zaakvoerders van GROEP VH BVBA en IMMO DIKBERD BVBA

"A. Doelstelling

De zaakvoerders van GROEP VH BVBA en van IMMO DIKBERD BVBA leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig artikel 719 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van voormelde vennootschappen.

Het fusievoorstel strekt ertoe een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen -- zowel de rechten als de plichten  van IMMO DIKBERD BVBA, overgaat naar GROEP VH BVBA op basis van de balans per 31 maart 2014.

Het maatschappelijk kapitaal van GROEP VH BVBA bedraagt ¬ 530.578,70 en wordt vertegenwoordigd door 3.121 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "GROEP VH".

De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Van Eycklei 48 bus 17, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0447.560 À369 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Op de laatste bis van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 april 2014 zijn voor rekening van GROEP VH BVBA.

De fusie gebeurt ingevolge artikel 211, §1 W.LB. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge artikel 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit,

Het kapitaal van GROEP VH BVBA bedraagt na kapitaalverhoging van ¬ 18.592,01 ingevolge fusie, ¬ 549.170,71 (¬ 18.592,01 + ¬ 530.578,70), vertegenwoordigd door 3.121 aandelen.

Alle kosten voortvloeiende uit de fusie worden gedragen door GROEP VH BVBA.

B. Rechtsvorm  naam -- doel  kapitaal -- maatschappelijke zetel B. 1. GROEP VH BVBA

rtecntnank van koophandel

Antwerpen

0 7 AU6, 20111

afdeling Antwerpen

Criffic

BjTagen bij hef -BêTgiscli Staats ilad - 20[08/2014 - Annexes du Moniteur belge

..1.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Het maatschappelijk doel van GROEP VH BVBA luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

De handelsbemiddeling, internet verkoop evenals de aan- en verkoop van allerlei goederen, meer bepaald in sportartikelen, schoenen en accessoires.

Het verhuren of huren, aan- en verkoop, ruilen, hypothekeren, onderverhuren, valoriseren, bouwen, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van aile onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing.

Het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, het projectbeheer, de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen. De projectontwikkeling in onroerend goed

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen,` in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e) het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

f) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

B. 2. IMMO DIKBERD BVBA

Het maatschappelijk kapitaal van IMMO DIKBERD BVBA bedraagt E 18.592,01 en wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "IMMO DIKBERD".

De vennootschap is gevestigd te 2660 Hoboken, Sint-Bernardsesteenweg 631, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0465.966,125 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen,

.J.3

Het maatschappelijk doel van IMMO DIKBERD BVBA luidt als volgt:

' "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland:

De aan- en verkoop van onroerende goederen.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die

hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van

haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar produkten gemakkelijker kan

verdelen."

Voci

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

C. Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van over te nemen vennootschap (IMMO DIKBERD BVBA) boekhoudkundig geacht te worden zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (GROEP VH BVBA) is vastgesteld op 1 april 2014.

D. Rechten van de vennoten

De over te nemen vennootschap (IMMO DIKBERD BVBA) heeft geen andere aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

Er worden door de overnemende vennootschap (GROEP VH BVBA) geen bijzondere rechten toegekend aan of maatregelen genomen ten aanzien van de vennoten met bijzondere rechten, noch ten aanzien van de houders van andere effecten dan aandelen van de over te nemen vennootschap (IMMO DIKBERD BVBA).

E. Bijzondere voordelen

Aan de zaakvoerders van de respectievelijke vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

F. Overdrachten in de zin van art. 2,18° van het Bodemsaneringsdecreet

De BVBA IMMO DIKBERD is eigenaar van volgende onroerende goederen:

" een appartement C, gelegen op de 5de verdieping in een appartementsgebouw en een onderaardse kelder nummer 5, aan de Populierenlaan 3 te Hoboken, gekadastreerd sectie I, nummer 23111p2;

" de winkel op het gelijkvloers in een appartementsgebouw in een appartementsgebouw aan de Kioskplaats 41-43 te Hoboken, gekadastreerd sectie C, nummer 327/f.

Ingevolge fusie vindt aldus een overdracht van gronden plaats in de zin van art. 2, 18' van het Bodemsaneringsdecreet. Met betrekking tot deze gronden dienen aldus bodemattesten te worden afgeleverd. Deze bodemattesten werden op heden nog niet beschikbaar gesteld. IMMO DIKBERD BVBA verbindt zich ertoe GROEP VH BVBA vô& het verlijden van de authentieke akte in het bezit te stellen van de meest recente afgeleverde bodemattesten. IMMO DIKBERD BVBA stelt voor dat GROEP VH BVBA in de authentieke akte verzaakt aan haar nietigheidsvordering.

***

Opgemaakte te Antwerpen op 7 augustus 2014,"

GROEP VH BVBA,

voor wie optreedt:

Hendrik Van Hoof,

zaakvoerder.

Tegelijk neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 09.10.2014 14645-0376-016
16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 09.10.2013 13626-0214-016
24/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 19.09.2012 12568-0393-012
29/08/2012
ÿþ ' rif';~ ( Med word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neeregc z;:; bui) Recfiibank Çpopltanie! te Antwerpen~,~ Al1~i [U1~

Griffie

1-

u

*12147715*

Ondernemingsnr : 0447.560.869

Benaming

(voluit) : VAN HOOF IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Eycklei 48, bus 17, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten

De buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 30 juli 2012, geregistreerd te Herentals op 6 augustus 2012 boek 5/162 blad 92 vak 10, besliste met eenparigheid van stemmen.

EERSTE BESLUIT:

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "Groep VH".

TWEEDE BESLUIT:

Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid en herformu-leerd als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel:

De handelsbemiddeling, intemetverkoop evenals de aan- en verkoop van allerlei goederen, meer bepaald in sportartikelen, schoenen en accessoires.

Het verhuren of huren, aan- en verkoop, ruilen, hypothekeren, onderverhuren, valoriseren, bouwen, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op de onroerende leasing.

Het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of

immobiliënmaatschappijen, het projectbeheer, de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen.

De projectontwikkeling in onroerend goed.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a)het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b)het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c)het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financière operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d)het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e)het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

f)het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

DERDE BESLUIT:

Ingevolge de vorige beslissingen worden volgende artikelen der statuten gewijzigd als volgt;

Artikel 1 : Rechtsvorm - Naam.

Artikel één dient vervangen te worden door:

"De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: 'Groep VH'."

Artikel 3 : Doel.

Artikel drie dient volledig vervangen te worden door:

"De vennootschap heeft tot doel:

De handelsbemiddeling, intemetverkoop evenals de aan- en verkoop van allerlei goederen, meer bepaald in sportartikelen, schoenen en accessoires.

Het verhuren of huren, aan- en verkoop, ruilen, hypothekeren, onderverhuren, valoriseren, bouwen, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op de onroerende leasing.

Het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of

immobiliënmaatschappijen, het projectbeheer, de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen.

De projectontwikkeling in onroerend goed.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid;

a)het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b)het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; c)het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d)het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e)het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

f)het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

VIERDE BESLUIT:

De vergadering beslist opdracht te geven aan de zaakvoerder tot coördinatie van de statuten,

overeenkomstig de genomen besluiten.

De vergadering beslist tevens bijzondere volmacht te verlenen ean mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij `Walkiers & Co', Bglantierlaan 5, 2020 Antwerpen, waarbij zij de mogelijkheid heeft: Alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

Alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

De formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

Alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

Notaris Francis van Schoubroeck,

Herentals

Tegelijk hiermee neergelegd:

- volledig afschrift van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van

Schoubroeck te Herentals op 30 juli 2012,

- Verslag van de zaakvoerder d.d. 13 juni 2012

- Staat van activa en passiva per 30 april 2012

Op de laatste DIz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

'''"\,./7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/05/2012
ÿþy

Motl Word 11.1

_ _ i1, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van deRechtbank van Koophandel te AniWerp

Griffie 11E1 zOtz

8111111111111111111111111

*12092466*

Voc behoi

aan

Belgi Staats

Ondernemingsnr : 0447.560.869

Benaming

(voluit) : VAN HOOF IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VAN EYCKLEI 48 BUS 17, 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel VAN HOOP IMMO BVBA - IMMO DIKBERD BVBA

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 23 april 2012. uitgaande van de bestuursorganen aan de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van VAN HOOF IMMO BVBA en IMMO DIKBERD BVBA

A. DOELSTELLING

De bestuursorganen van VAN HOOF IMMO BVBA en van IMMO DIKBERD BVBA leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig artikel 719 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van voormelde vennootschappen.

Het fusievoorstel strekt ertoe een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten als de plichten  van IMMO DIKBERD BVBA, overgaat naar VAN HOOF IMMO BVBA op basis van de balans pet 31 maart 2012.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 april 2012 zijn voor rekening van VAN HOOF IMMO BVBA.

De fusie gebeurt ingevolge artikel 211, §1 W.I.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge artikel 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

Het kapitaal van VAN HOOF IMMO BVBA bedraagt na kapitaalverhoging van E 18.592,01 ingevolge fusie, ¬ 549.170,71 (¬ 18.592,01 + ¬ 530.578,70), vertegenwoordigd door 3,121 aandelen.

Alle kosten voortvloeiende uit de fusie worden gedragen door VAN HOOF IMMO BVBA.

B. RECHTSVORM -- NAAM  DOEL KAPITAAL MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

C. BOEKHOUDING

" D. RECHTEN VAN AANDEELHOUDERS

E. BIJZONDERE VOORDELEN

F. OVERDRACHTEN IN DE ZIN VAN ARTIKEL 2,18° VAN HET BODEMSANERINGSDECREET

Hendrik Van Hoof, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/04/2012
ÿþa Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

`..~_. ::. ~ ~"~~ n~ " Q~~

" " '` " r 13A.?R 2202

tr~î! {~r9~l~3>á*i:wL,` Griffie

b

*12079605*

E s

Ondernemingsnr : 0447.560.869

Benaming

(voluit) _ VAN HOOF IMMO

(verkort) .

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SINT-BERNARDSESTEENWEG 631, 2660 HOBOKEN (ANTWERPEN) (volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 22 maart 2012

De zaakvoerder beslist, met ingang van heden, de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Van Eycklsii 46, bus 17, 2018 Antwerpen.

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Walkiers & Co, Eglantierlaan 5, 2020 Antwerpen, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

- alle formaliteiten te 'vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

Hendrik zaakvoer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolans, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 13.09.2011 11546-0407-014
19/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.11.2010, NGL 12.04.2011 11083-0220-015
01/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 23.11.2009 09860-0161-013
14/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 08.10.2008 08778-0058-013
10/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 05.10.2007 07766-0029-012
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 31.07.2006 06584-3928-013
07/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 30.09.2005 05803-4326-013
09/08/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 30.06.2004, NGL 03.08.2004 04578-3827-014
05/08/2004 : TU069833
22/10/2003 : TU069833
16/10/2002 : TU069833
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 22.09.2015 15596-0144-016
20/05/2000 : TU069833
07/09/1999 : TU069833
25/10/1995 : TU69833

Coordonnées
GROEP VH

Adresse
KIOSKPLAATS 43 BUS 4 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande