GRONDWEB.BE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GRONDWEB.BE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 567.898.277

Publication

27/11/2014
ÿþ"

bt

B

St

ffl »~~ 1

~ 8 -11- 2014

HTBANK

n

AN~ WEPPE vaa K M CHELOE t3

mod 11.1



e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2144082 na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : '51,1

Benaming (voluit) : GRONDWEB.BE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Persoonshoek 713

(volledig adres) 2800 Mechelen

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 12 november 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft met als naam: "GRONDWEB.BE".

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Mechelen, Persoonshoek 7/3.

3.Qprichters:

1. De naamloze vennootschap "STYFHALS GROEP", rechtspersonenregister Leuven 0445.202.482, met zetel te 3140 Keerbergen, Vlieghavenlaan 12;

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMACO", rechtspersonenregister Gent afdeling Oudenaarde 0879.204.733, met zetel te 9620 Zottegem (Sint-Maria-Oudenhove), Berthoflos 13.

4. Keoitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdduizend euro (¬ { 400.000,00).

5. Gestorte bedrag: 200.000,00 euro.

6. No _g niet volgestorte inbrengen: Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de verschijnsters

bedraagt tweehonderdduizend euro (t= 200.000,00), hetzij:

honderdduizend euro (¬ 100.000,00) nog te volstorten door sub 3.1;

honderdduizend euro (¬ 100.000,00) nog te volstorten door sub 3.2,

7. Samenstelling: ln geld.

8. Boekjaar: Elk boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september, Het eerste boekjaar eindigt op 30 september 2016.

11. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt opa wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

12. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij; voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandeleni die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van; stortingen.

13. Dageliiks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent;' hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen 'i vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te; nemen in het kader van het dagelijks bestuur.

14. Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en' in rechte als eiser of als verweerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~ A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

trlraverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur ais deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of ais verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders van een verschillende klasse samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

15. Bestuurders: Aile oprichtsters stelten met unanimiteit het aantal bestuurders vast op twee (2) en stellen met unanimiteit aan tot bestuurder met de bijzondere functie(s) achter hun naam vermeld;

Deze verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door de oprichtster - houdster van aandelen van klasse

A:

1/ de naamloze vennootschap "STYFHALS GROEP", voornoemd, die voor de uitoefening van deze functie haar afgevaardigd bestuurder heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, te weten de heer STYFHALS Paul Marie Emiel, geboren te Grimbergen op 28 maart 1947, wonende te 3140 Keerbergen, Vlieghavenlaan 12;

Deze verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door de oprichtster - houdster van aandelen van klasse

B;

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMACO", voornoemd, die voor de uitoefening van deze functie haar zaakvoerder heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, te weten de heer DE VUYST Jürgen Felix Simon, geboren te Zottegem op 9 november 1968, wonende te 9620 Zottegem (Sint-Maria-Oudenhove), Berthoflos 13, en die tevens voor de duur van haar mandaat als bestuurder wordt aangesteld tot afgevaardigd bestuurder, vertegenwoordigd door haar zelfde vaste vertegenwoordiger.

Al deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2020.

16. Commissarissen: Geen.

17. Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,

2. De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten.

Onder projectontwikkeling wordt onder meer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en ander; administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de centrale daarop tijdens en nadien alsook als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers,

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële of immobiliënvennootschappen of ondernemingen.

4. Het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Aile verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hoger omschreven operaties.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-4belioudien

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

" Voor-

abehoudbn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten voorbehouden aan banken en spaarbanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

18. Gewone algemene vergadering; De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vijftiende van de maand februari om tien uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de Vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. De eerste wordt gehouden in het jaar 2017.

Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

19. Volmacht; Nihil.

20. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS.

21. Biizondere volmachten: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm

van een gewone commanditaire vennootschap "VAN UYTVEN W ", rechtspersonenregister Leuven

0454.880.609, met zetel te 3140 Keerbergen, Mechelsebaan 71, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de 'B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GRONDWEB.BE

Adresse
PERSOONSHOEK 7, BUS 3 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande