GROOTJEBBINK BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROOTJEBBINK BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.810.763

Publication

30/01/2014
ÿþwlf

Mod ADF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd ter griffie von de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie2 1 iA , 914,

Itn1111

Voor-

behouden

aan hef

Belgisch

Staatsblad

ui

i

A

Ondernemingsnr : 0461.810.763

Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

GROOTJEBBINK BELGIUM

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Brusseistraat 51, 2018 Antwerpen 1, België

(volledig adres)

Onderweren akte :Ontslag en benoeming zaakvoerders; Wijziging maatschappelijke zetel Tekst :

Tijdens de bijzondere algemene vergadering dd. 27 december 2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat het ontslag als zaakvoerder aangeboden door de heer Groot Jebbink Gerrit Jan, rijksregisternummer 58,42.06-019-52, wonende te Nederland, 3852 BV Ermelo, Jacob Catslaan 85, wordt aanvaard en dit met ingang van 27 december 2013.

Er wordt kwijting verleend voor het uitgeoefend mandaat tot 27 december 2013.

Als nieuwe zaakvoerder wordt met ingang van 27 december 2013 benoemd:

De heer Sven Cornelis, rijksregisternummer 75.10.10-075-09, wonende te 9030 Mariakerke,

Beekstraatdries 44.

De nieuwe zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 27 december 2013 over te brengen naar:

Beekstraatdries 44

9030 Mariakerke.

Sven Cornelis

Zaakvoerder

Op de laatste blz, vanLuik vermelden : "Becte. : Nagym eri lióéifánfeelif van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojnten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/01/2014
ÿþ Mod word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 0079F

Neergelegd ;ar gx iffie van do Reuk vas Roophandal te Antwerpen o -

26 DEC, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0461.810.763

Benaming

(voluit) : GROOTJEBBINK BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2018 ANTWERPEN, BRUSSELSTRAAT 51

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 20 december 2013, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met 48.407,99 Euro door inbreng in natura van een deel van een schuldvordering om het te brengen van 18.592,01 Euro naar 67.000,00 Euro en uitgifte van 1.950 nieuwe aandelen van dezelfde soort en met dezelfde rechten als de thans bestaande, en die deelnemen in de winst vanaf vandaag.

TWEEDE RESOLUTIE:

1/ Omtrent de hierboven omschreven inbreng in natura heeft de heer Alex De Bruyn, bedrijfsrevisor te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 329 Bus 5, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 313 Wetboek van Vennootschappen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

De inbreng in natura tot kapitaalsverhoging in de Bvba Grootjebbink Belgium, Brusselstraat 51 te 2018 Antwerpen 1 bestaat uit de schuld in de vorm van rekening/courant tegenover de BV Groot Jebbink Holding, Jacob Catslaan 85 te 3852 BV Ermelo (Nederland), voor een waarde van ¬ 48.407,99.

Na het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura

- De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

- De door de partijen weerhouden waarderingsmethoden redelijk zijn en op gepaste wijze zijn toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen

-De door partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen

De vergoeding van de inbreng bestaat voor BV Groot Jebbink Holding uit 1.950 nieuw ui te geven aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de Bvba Grootjebbink Belgium.

De als tegenprestatie versterkte vergoeding voor de BV Groot Jebbink Holding bedraagt ¬ 48.407,99 minder dan de nominale waarde van de ingebrachte vordering in de vorm van rekening/courant.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat mijn verslag geen °faimess opinion" is.

21 in een bijzonder verslag, krachtens zelfde artikel, heeft de zaakvoerder uiteen gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Deze verslagen zullen worden neergelegd op de griffe van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering besluit met eenparigheid de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van deze verslagen daar ze erkennen er een exemplaar van te hebben ontvangen, en de inhoud ervan wel te kennen.

DERDE RESOLUTIE.

De vergadering besluit tot coördinatie van de statuten door aanvaarding van een nieuwe tekst. De vergadering keurt vervolgens artikelsgewijs de nieuwe statuten goed.

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam GROOTJEBBINK BELGIUM, met

zetel te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 51, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 67.000,00 Euro. Het is verdeeld in 2.700 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

3. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

4. Reserves -- winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

5. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaak-'voerders, al dan niet vennoten. Wordt een rechtspersoon als zaakvoerder benoemd, dan zal deze rechtspersoon een permanente vertegenwoordiger moeten aanduiden zoals voorzien in artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Vertegenwoordiging.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

6. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

.1-let organiseren van reizen naar alle bijzondere cultuur-en sportevenementen in de gehele wereld, maaltijden en business arrangementen.

Deze opsomming is niet beperkend enkel aanwijzend. Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële-, handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen te verrichten. Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken

" De groot- en kleinhandel in en de bemiddeling inzake voertuigen-electronica en veiligheidsartikelen voor bedrijfswagens

" Het monteren van, en verlenen van service op voertuigen-electronica en veiligheidsartikelen voor bedrijfswagens

" Het oprichten, mede-oprichten en deelnemen in om het even welke vennootschap, vereniging en onderneming evenals het onderschrijven, verwerven en vervreemden van aandelen, deelbewijzen en obligaties van om het even welke vennootschap, vereniging of onderneming

" Het verlenen van borgstellingen, voor eigen rekening en voor rekening van derde

" Het uitoefenen van bestuursmandaten of om het even welke managementopdracht in andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen.

7. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van juni om 20.00 uur.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht. VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de burgerlijke vennootschap BVBA ACCO ACCOUNTANTSKANTOOR, Prins Boudewijnlaan 177-179, te 2610 Antwerpen, RPR 0423.338.286 en al haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, zowel naar aanleiding van vroegere, van deze of toekomstige akten, om alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de RSZ en loonadministratie, de sociale kas, de kruispuntbank van ondernemingen, de belasting- en de BTW-administratie, en daartoe zo nodig een ondememingsloket aan te stellen.

Voor ontledend uittreksel;

Samen neergelegd: uitgifte; verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor; historiek;

Notaris Marc Van Nuffel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

.~4,SitVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 02.08.2013 13393-0417-010
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 24.08.2012 12452-0242-010
16/01/2012
ÿþ-a

iuo02.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lll IUiI Iii IHllI 111111 I~

*12012577*

!"~'q7 tir~z ,'ti

`"

~~

® 5 JAN. eri

Griffie

Ondernemingsnr : 0461.810.763

Benaming GROOTJEBBINK BELGIUM

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Internationalelaan 55 F, 1070 Brussel 7, België

Onderwerpakte : Adreswijziging

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel vanaf 1 januari 2012 overgebracht naar:

Brusselstraat 51

2018 Antwerpen

Groot Jebbink Gerrit Jan

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik à vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 05.07.2011 11260-0557-010
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 27.07.2010 10358-0191-010
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 07.08.2009 09554-0128-010
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 13.06.2008 08228-0107-013
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 28.08.2007 07648-0335-013
28/09/2006 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2005, GGK 12.06.2006, NGL 27.09.2006 06802-1539-016
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 12.06.2006, NGL 26.06.2006 06321-3470-016
21/12/2005 : AN350145
28/09/2005 : AN350145
17/02/2005 : AN350145
28/01/2004 : AN350145
06/01/2003 : AN350145
19/06/2002 : TU083506
16/11/2000 : TU083506

Coordonnées
GROOTJEBBINK BELGIUM

Adresse
BRUSSELSTRAAT 51 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande