GROTESTEEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROTESTEEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.354.617

Publication

10/01/2014
ÿþ Mod Wo n1 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging. ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbla

nee;~gelogd ter rl'íffic ; p72 de rkaraderà varr {kkpiled0i b ier3 erporr, op

3 9 D EC 2013

Griffie

Ondernemingsnr . 0822.354.617

Benaming

(voluit) : GROTESTEEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : (2600) Antwerpen-Berchem, Marcel Auburtinlaan 93

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJK ZETEL - OPDRACHT EN VOLMACHT

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk "GROTESTEEN", met ' zetel t'' (2600) Antwerpen-Berchem, Marcel Auburtinlaan 93, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Wilrijk'op 18 december 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dal:

EERSTE BESLUIT -- Doelwijziging

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerders de dato 02 december 2013 inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de staat van activa en passiva, afgesloten per 21 november 2013, gevoegd die aldus niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Voormeld verslag van de raad van bestuur en voormelde staat van actief en passief zullen door ondergetekende notaris in het dossier bewaard worden, en worden niet mee geregistreerd.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerders en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel vier van de statuten door volgende tekst zoals vermeld in het eerste agendapunt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- het uitoefenen van het beroep van advocaat door een persoon ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten, op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst voor zover van toepassing, hetzij alleen, hetzij met anderen met wie zij zich mag associëren overeenkomstig de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en de eigen reglementen van de Orde van Advocaten waarvan de zaakvoerders en de vennoten deel van uitmaken, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, voor zover toegelaten door de deontologische beginselen, de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en de reglementen van de Orden van Advocaten waarvan de zaakvoerder en de vennoten deel van uitmaken.

Zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, didactische en andere activiteiten die verband houden met het recht, zoals het geven van lessen en het houden van conferenties, seminaries, colloquia an academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven,

Zij mag, hetzij alleen, hetzij met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor haar rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maat-schappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan,

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende cf onroerende goederen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de' regels eigen aan het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde overheden, eerbiedigen.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks ais door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Op de raatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij z7 rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft."

TWEEDE BESLUIT  Omzetting van de vennootschap van een handelsvennootschap naar een burgerlijke vennootschap.

Ten gevolge van hogervermelde doelwijziging besldit de vergadering de vennootschap om te zetten van een handelsvennootschap naar een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

DERDE BESLUIT  Zetelverplaatsing

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de' vennootschap te verplaatsen van (2600) Antwerpen-Berchem, Marcel Auburtiniaan 93,, naar "(2600) Antwerpen-Berchem, Grote-Steenweg 417", met ingang van heden.

"

VIERDE BESLUIT Coördinatie van de stattiten en volmacht

De vergadering geeft opdrachten volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan ondergetekende notaris'Dirk COUTURIER om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

Vaar antledend t t-treks %,

notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk

samen hiermee neergelegd:

- afschrift akte;

fi

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen- bij- het Belgisch St-aatsbla

Op de iaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoroln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 30.07.2013 13387-0386-011
09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 03.08.2012 12387-0463-012
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 20.07.2011 11311-0106-012
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 22.07.2015 15331-0408-014

Coordonnées
GROTESTEEN

Adresse
GROTESTEENWEG 417 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande