GROUP 54, AFGEKORT : G54

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GROUP 54, AFGEKORT : G54
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 872.954.270

Publication

20/01/2015
ÿþr mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





111111,1111)111 iuu

be

H St

n van oopnandel

Antwerpen

0 8 JAN, 2015

afdeling Antweroen

i

Ondernemingsnr : 0872.954.270

11

Benaming (voluit) : GROUP 54

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Komiteitstraat 54

2170 Antwerpen-Merksem

;1 1

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door inbreng in natura - omvorming in bvba

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Eric Louis Adriaenssens te Antwerpen op 23 december 2014 blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma GROUP 54,i gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Komiteitstraat 54, volgende beslissingen met éénparigheid van; stemmen werden genomen:

1. Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met tweeëntwintigduizend zeshonderd euro (¬ i 22.600,00) om het kapitaal van de vennootschap te brengen van tweeduizend vierhonderd euro (¬ 2.400,00) op; vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), door inbreng in natura van een onroerend goed ter waarde van een; bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00), door uitgifte van vijfhonderdeenenzestig (561) nieuwe; aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van hetzelfde type ais de reeds bestaande, met dezelfde: rechten en die zullen deelnemen in de winst vanaf de datum van de inbreng, en door creatie van een rekening-: courant op naam van de heer Van den Eynde Stephan voornoemd voor een bedrag van; zevenenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 77.400,00).

Inbreng

De heer Van den Eynde Stephan voornoemd, hierna "de inbrenger" genoemd, verklaart volgend onroerend goed in te brengen in de vennootschap:

Beschrijving van het onroerend goed

;; ANTWERPEN-MERKSEM

In een appartementsgebouw te Antwerpen-Merksem, Komiteitstraat 56, volgens titel en thans ;, gekadastreerd sectie C nummer 2941W/22, voor een grootte van 95 m2,

Het appartement twee, gelegen op de eerste verdieping, en omvattende:

;

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

- op de eerste verdieping: inkomdeur, living, twee dooreenlopende plaatsen, berging, keuken, badkamer met

wc;

- onderaards: de kolenkelder K2 en de provisiekelder Pk2.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid, 1/3de van en in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

Zoals dit meer nauwkeurig beschreven wordt in de basisakte verleden voor notaris Jacques Van Roosbroeck te Antwerpen-Merksem op 6 september 2007, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor, van Antwerpen onder nummer 058-T-25.09.2007-18635.

Kadastraal inkomen: ¬ 399,00.

Eigendomsoorsprong

Hoger beschreven eigendom behoort de heer Van den Eynde Stephan voornoemd toe om het te hebben; aangekocht van 1) de heer Van Aertselaer Frank Karoline te Brasschaat en 2) de heer De Vlieger Henri Axel; Yvan te Zoersel blijkens akte verleden voor notaris Jacques Van Roosbroeck voornoemd, minuuthouder, en; ondergetekende notaris op 17 mei 2010, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen onder; nummer 58-T-04/06/2010-10712.

Vergoeding voor de inbreng

É; Als vergoeding voor de door hem gedane inbreng in natura worden aan de heer Van den Eynde Stephan

voornoemd vijfhonderdeenenzestig (561) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend,; van hetzelfde type als de reeds bestaande, met dezelfde rechten en zullen deelnemen in de winst vanaf de; datum van de inbreng en wordt er een rekening-courant op zijn naam gecreërd voor een bedrag van: zevenenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 77.400,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

..J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



1. Hoger beschreven eigendom wordt ingebracht voor vrij en onbelast van aile schulden, hypothecaire en' andere bezwarende in- en/of overschrijvingen of kantmeldingen, voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd.

2. Hoger beschreven eigendom wordt ingebracht en overgedragen in zijn huidige staat en toestand, met alle zichtbare en verborgen gebreken en dus zonder waarborg vanwege de inbrenger voor de verborgen gebreken waarvan hij zelf geen kennis had, zonder waarborg ook voor de ingebrachte oppervlakte, hoe groot het verschil tussen de uitgedrukte en de werkelijke oppervlakte ook moge zijn, zelfs indien dit verschil één/twintigste overtrof.

3. Hoger beschreven eigendom wordt ingebracht met alle bestaande voor- en nadelige rechten, erfdienstbaarheden en gemeenschappen en onder alle lasten, bedingen en voorwaarden opgenomen in hoger vermelde basisakte en het algemeen reglement van mede-eigendom, alsook onder alle lasten en voorwaarden opgelegd door de beslissingen van de algemene vergadering van mede-eigenaars die betrekking hebben op het bij deze verkochte goed.

Koper erkent op de hoogte te zijn van hoger vermelde akte en reglement en van de beslissingen van de algemene vergadering van de mede-eigenaars die betrekking hebben op het bij deze verkochte goed. Door deze koop wordt de koper in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de verkoper, die spruiten uit gemelde akte en beslissingen.

Alle akten van genots- of eigendomsoverdracht of aanwijzing zullen moeten vermelden dat de verkrijger van deze rechten op de hoogte is van hoger vermelde akten en beslissingen en dat hij door het loutere feit dat hij titularis is van gezegde rechten, gesubrogeerd worden in alle rechten en verplichtingen die eruit voortspruiten.

4. De inbrenger verklaart dat hoger beschreven eigendom verhuurd Is aan derden, voor de prijs en onder de

voorwaarden voldoende door de vennootschap gekend, die hiervan geen verdere beschrijving verlangt.

De vennootschap moet alle bestaande huurovereenkomsten, zelfs mondelinge, eerbiedigen, De

vennootschap treedt daaromtrent in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger.

De vennootschap zal hoger beschreven eigendom de volle eigendom hebben vanaf heden,

Zij zal ervan het genot verkrijgen door het optrekken der huurgelden vanaf heden,

Om het vrije gebruik van hoger beschreven eigendom te bekomen dient hij zich met de huurders te verstaan

en hen de nodige opzeggingen te doen, zoals voorzien in de wet.

5. Indien er collectieve verzekeringspolissen tegen brand en andere risico's bestaan met betrekking tot het bij deze ingebrachte goed, is de vennootschap in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger die hieruit voortspruiten en dit overeenkomstig de bepalingen hieromtrent aangehaald in de statuten van het gebouw en andere betreffende overeenkomsten. De vennootschap zal verplicht zijn deze lopende verzekeringspolissen voort te zetten en de betrokken verzekeringsmaatschappij of de syndicus op de hoogte te brengen van de verandering van eigenaar, en de verzekeringspremies te betalen vanaf de eerstkomende vervaldag.

6. De onroerende voorheffing en alle andere belastingen, lasten en taksen zijn ten laste van de vennootschap vanaf heden.

7. De vennootschap zal haar aandeel in de gemeenschappelijke uitbatingskosten en lasten moeten dragen en betalen volgens de modaliteiten voorzien in de basisakte en de wet vanaf de ingenottreding.

De inbrenger verklaart dat er geen syndicus voor het appartementsgebouw werd aangesteld.

De vennootschap verklaart door de instrumenterende notaris te zijn ingelicht over het fait dat zij overeenkomstig de wet, onverminderd andersluidende overeenkomsten, tegenover de mede-eigendom verplicht is de schulden vermeld in §2, eerste lid, 1°, 2°, 3° en 4° van artikel 577-11 van het Burgerlijk Wetboek te dragen.

De gewone lasten worden gedragen door de vennootschap vanaf de ingenottreding.

De schuldvorderingen eventueel ontstaan ten gevolge geschillen met betrekking tot de vereniging van mede-eigenaars behoren toe aan die vereniging, zonder dat de vennootschap gehouden is tot betaling van een vergoeding aan de inbrenger.

De inbrenger verklaart geen achterstallen verschuldigd te zijn aan het beheer van het gebouw,

De inbrenger, als uittredende mede-eigenaar, is schuldeiser van de vereniging van mede-eigenaars voor het gedeelte van zijn aandeel in het werkkapitaal dat overeenstemt met de periode tijdens welke hij niet effectief gebruik heeft gemaakt van de gemeenschappelijke delen van het ingebrachte goed en de vennootschap in genot is getreden. Zijn aandeel in het reservekapitaal blijft daarentegen eigendom van de vereniging der medeeigenaars.

Stedenbouw en ruimtelijke ordening

1, De inbrenger verklaart voor alle door hem opgerichte constructies de nodige bouwvergunningen verkregen te hebben.

2, De inbrenger verklaart dat hoger beschreven eigendom op heden noch geheel noch ten dele het voorwerp uitmaakt van enige voorlopige of definitieve stedenbouwkundige beschermingsmaatregel (bescherming als monument, landschap, dorps- of stadsgezicht) en dat het niet gelegen is in een onteigening of dat er, bij zijn weten geen, zelfs maar voorlopige plannen zouden bestaan om het goed in de toekomst geheel of ten dele te onteigenen.

Indien het eigendom in de toekomst mocht onderworpen worden aan gehele of gedeeltelijke onteigening, lijnrichting betreffende voor- of achterbouw, urbanisatiewerken of om het even welke overheidsbesluiten of reglementen, zal de vennootschap zich moeten schikken naar al die voorschriften, zonder voor verlies van grond, voor weigering van toelating tot bouwen of welke andere reden ook, enig verhaal tegen de inbrenger te kunnen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bghoud@n aan het Beflaisch Staatsbiad

mod 11.1

3. De inbrenger verklaart dat hoger beschreven eigendom niet werd opgenomen in de meest recente Inventarislijst van leegstaande en/of verwaarloosde, ongeschikt of onbewoonbaar verklaarde gebouwen, woningen of bedrijfsruimten, en dat hem evenmin enig voornemen daartoe bekend is vanwege de overheid.

4. De instrumenterende notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 van Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening (VCRO), waarin de vergunningsplichtige handelingen worden omschreven.

5. De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5,2,1. VCRO, zoals

eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor hoger beschreven eigendom geen stedenbouwkundige vergunning is afgegeven;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van hoger beschreven eigendom volgens het

plannenregister is: woongebied;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de inbrenger, voor hoger beschreven

eigendom geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1,43 VCRO.

4° dat er op het hoger beschreven eigendom geen voorkooprecht rust, vermeld in artikel 2.4.1;

5° dat er voor hoger beschreven eigendom geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2,12, §2, 2° VCRO voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt

en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

6. De instrumenterende notaris verklaart een stedenbouwkundig uittreksel uit het plannen- en

vergunningenregister de dato 21 november 2014 van de stad Antwerpen te hebben ontvangen betreffende

stedenbouwkundige inlichtingen over hoger beschreven eigendom.

Dit uittreksel wordt niet aan deze akte gehecht.

De vennootschap verklaart kennis te hebben van de inhoud van het stedenbouwkundige uittreksel om er

een exemplaar van te hebben gekregen vóór het verlijden van deze akte.

Bodemdecreet

1. De inbrenger verklaart dat het privatieve gedeelte van het ingebrachte goed en de gemeenschappelijke bestanddelen waarin het betrokken privatieve gedeelte een aandeel heeft bij zijn weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhocgd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

2. De inhoud van het bodemattest dat door de OVAM werd afgeleverd op 4 november 2014 luidt als volgt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

5, De inbrenger verklaart met betrekking tot het hoger beschreven eigendom verder zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- en bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaringen door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werden, neemt de vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich en verklaart hij dat de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring gehouden is.

6. Zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vermeld, bevestigt de minuuthoudende notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden toegepast.

Stookolietank

De inbrenger verklaart dat in het verkochte goed geen stookolietank aanwezig is.

Overstromingsgebied

Ingevolge de toepassing van artikel 17bis van het decreet betreffende het integraal waterbeleid bevestigt ondergetekende notaris na opzoeking op de website www.oeo-vlaanderen.be en het e-voorkooploket dat volgens de thans beschikbare gegevens het eigendom niet gelegen is:

1° in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied;

2° in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone;

3° in een risicozone voor overstromingen zoals bedoeld in artikel 68-7 van de wet van 25 juni 1992 op de landverzekeringsovereenkomst.

Postinterventiedossier

Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor de hoger beschreven eigendom reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, antwoordt de inbrenger ontkennend, en bevestigt hij dat er aan dit eigendom sinds 1 mei 2001 geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

KLIM (FEDERAAL KABELS EN LEIDINGEN INFORMATIE MELDPUNT)

Bij nazicht op de KLIM-website is het goed, voorwerp van onderhavige akte, niet gelegen in de directe nabijheid van transportinstallaties van gevaarlijke producten via leidingen of bovengrondse en ondergrondse hoogspanningslijnen.

Handelingsbekwaamheid

De inbrenger verklaart over de vereiste bevoegdheid en bekwaamheid te beschikken, niet in faling te zijn verklaard, noch een gerechtelijk akkoord of een collectieve schuldenregeling te hebben aangevraagd of bekomen en dat er geen beletsel bestaat voor het ondertekenen van huidige akte.

Ontsiag ambthalve inschrijving

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- , byhouden aan het Bergisch Staatsblad

V

mod 11.1

De hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen bij het overschrijven dezer enige ambtshalve inschrijving te nemen.

Bevestiging identiteit

De instrumenterende notaris bevestigt dat de namen, voornamen, plaats en datum van geboorte der natuurlijke personen gelijkvormig zijn aan de akten van de Burgerlijke Stand, en van de rechtspersoon gelijkvormig aan de vereiste stukken, en om te voldoen aan de verplichtingen opgelegd in de Hypotheekwet bevestigt hij dat op zicht van uittreksels uit de registers van de Burgerlijke stand en vereiste stukken, de namen, voornamen, plaats en datum van geboorte en vennootschapsgegevens van comparanten overeenkomen met onderhavige vermelding.

Fiscale verklaringen

De inbrenger verklaart lezing te hebben gekregen van de eerste alinea van artikel 203 van het Wetboek der Registratierechten van artikelen 62 §2 en 73 en 73 bis van het B.T.W.-Wetboek, waarop de inbrenger verklaard heeft det hij geen B.T.W.-belastingplichtige is.

Met het oog op het heffen der registratierechten wordt de waarde van het ingebrachte onroerend dat tot bewoning bestemd is pro fisco geschat op honderdduizend euro (E 100.000,00).

2. Omzetting van de rechtsvorm van een vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders dat het voorstel tot omzetting belicht en het verslag van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NIELANDT, FRANKEN & Co BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de heer Franken Guy, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2520 Emblem, Liersesteenweg 60, betreffende de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 30 september 2014, vermits elke vennoot erkent er een afschrift van te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, Liersesteenweg 60 te 2520 Emblem, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Onze werkzaamheden z(n er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het nettopassief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014, die het bestuursorgaan van Group 54 VOF heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, met uitzondering van de niet-verwerking van de geraamde verschuldigde vennootschapsbelasting over de periode van 1 januari 2014 tot 30 september 2014 van afgerond EUR 2.000

Het netto-actief van EUR 4.029,96 is niet kleiner dan het kapitaal van EUR 2.400.

Voorafgaand aan de omzetting zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 22.600 tot EUR 25.000 door inbreng van een onroerend goed."

De vennootschap wordt omgezet van een vennootschap onder firma met behoud van rechtspersoonlijkheid in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer en dit van de B.T.W..

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2014 Worden alle verrichtingen sindsdien door de vennootschap onder firma gesteld, geacht te zijn gedaan namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt.

Aldus neemt deze laatste alle rechten en verplichtingen over van de vennootschap onder firma.

3. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 9 - rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid opgericht onder de naam GROUP 54.

Artikel 2 - zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Komiteitstraat 54.

Hij Kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in

het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt

teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3 - duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 4 - doei

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of .voor rekening van

derden, volgende activiteiten ontwikkelen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bohouden

aan het

Bergisch

Staatsblad

mod 11,1

schoonheidssalon, nagelstudio, manicure, pedicure

gezondheidsverzorging

aan- en verkoop van verzorgingsproducten

geven van voordrachten met betrekking tot verzorging

hosting en clouddiensten

- beheer van onroerend goed in de breedste zin

- algemene elektriciteitswerken

informatica en aanverwante activiteiten

- meccanografische diensten

- computeradviesbureau

aan- en verkoop van computerapparatuur en bijbehoren, onderhoud en herstellingen van computers en kantoormachines, ontwikkeling van software, -beheer van computerinstallaties en netwerken - opvolging van informatiseringprojecten

technische audit van computerinstallaties

- netwerken en uitbatingprocedures van bovenvermelde apparatuur

- gegevensverwerking  databank

aan- en verkoop, ontwerp en bouw en groothandel en kleinhandel van elektronische apparatuur

algemene elektriciteitswerken

- aansluiten, aan- en verkoop telefonie en communicatieapparatuur

uitrusting computerzalen (zwevende vloer waaronder kabels getrokken kunnen worden, kabelgoten, airconditioning, stalen rekken ..)

aan- en verkoop en groot- en kleinhandel van elektriciteitsgoederen

seminaries, training met betrekking tot bovenvermelde activiteiten

het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar

het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen, het verlenen van financiële bijstand

adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer

managementactiviteiten van holdings

de selectie en terbeschikkingstelling van personeel

de aankoop, verhuur, het onderhoud en de verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware

het aanleggen van een onroerend en roerend vermogen, evenals het beheren in de ruimste zin van het woord en het oordeelkundig uitbreiden ervan, de verhuur en de handel in onroerende goederen; dit alles uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam en zonder inbreuk te plegen op de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs

het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Deze activiteiten kunnen ook als tussenpersoon of ais bemiddelingsagent uitgeoefend worden.

De vennootschap is door haar doel niet tot het binnenland beperkt en kan dit ook in het buitenland verwezenlijken.

Artikel 5  kapitaal - aandeIen

Het volledig geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00). Het kapitaal is verdeeld in zeshonderdeenenzestig (661) aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van elk 1(661.

De aandelen zijn steeds op naam. Ze zijn voorzien van een volgnummer.

De aandelen zijn ondeelbaar,

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang deze aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Op de laatste bix. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Bergisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

r, }

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht in de' algemene vergadering en het recht op uitkering van dividend uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

ln dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen In het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

overdracht van aandelen onder levenden

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager,

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven per aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de andere vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun per aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht,

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij zelf de aandelen te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het overeenkomstig voorkeurrecht overeenkomstige toepassing.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op dag van overdracht.. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee dèskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek, of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de drie maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld, zoniet kan de overdrager de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon,

overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de andere vennoten die tenminste drielvierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, aan de echtgenoot van de erflater of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater,

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven,

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoor ingeval van weigering van overdracht onder levenden is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam ais eigenaar of gevolmachtigde zal optreden. voorkeurrecht

Wanneer één of meerdere aandelen van de vennootschap moeten worden overgenomen uit de nalatenschap van een overleden vennoot omdat de erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt toegelaten of wanneer een vennoot één of meer aandelen wenst over te dragen onder de levenden, dan wordt aan de bestaande vennoten de voorkeur gegeven tot aankoop in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige mede-vennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht dan kunnen de andere mede-vennoten na de uitoefening van hun voorkooprecht met betrekking tot het hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun nieuw aandelenbezit.

Indien tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar rest-aantal aan één van de gegadigde mede-vennoten, door loting georganiseerd door de zaakvoerder(s).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Ingeval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend, wordt aan de bestaande vennoten, met' uitsluiting van alle andere personen, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in verhouding tot hun respektievelijk aandelenbezit.

Indien de bestaande vennoten bij voorkeur mogen intekenen op aandelen of aandelen bij voorkeur mogen overnemen, hetzij ingevolge een wetsbepaling of ingevolge een statutair beding, dan komt ingeval van splitsing van één of meerdere aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, als de betrokkenen het niet eens zijn over de toekenning van de nieuw te verwerven aandelen, het recht op intekening of het recht om de aandelen over te nemen vooreerst toe aan de blote eigenaar die naar keuze ofwel de aandelen verwerft in volle eigendom op last het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden aan de vruchtgebruiker.

Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt het intekenrecht of overnamerecht toe aan de vruchtgebruiker die de aandelen verwerft in volle eigendom zonder gehouden te zijn tot enige vergoeding jegens de blote eigenaar.

Indien de waarde van dit recht niet is bepaald en daarover geen akkoord tot stand komt tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar, dan wordt deze waarde vastgesteld door één of meer deskundigen, aangesteld conform hetgeen hiervoor is bedongen met betrekking tot de waardering van de aandelen.

Artikel 6  bestuur - vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of verweerder. Artikel 7  controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Artikel 8  algemene vergadering - jaarvergadering

Ieder jaar moet ten minste één algemene vergadering van vennoten gehouden worden.

Deze algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de eerste vrijdag van de maand juni om 19 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, in het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten per aangetekende brief, uiterlijk vijf dagen vôôr de vergaderdatum verzonden, de zaakvoerder(s) inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering,

Zij warden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en van het ontvangstbewijs van de aangetekend verzonden aanmelding,

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 9 - boekjaar  jaarrekening - winst

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

Op het einde van elk beekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Artikel 10  ontbinding  vereffening

Een vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening,

De algemene vergadering van vennoten benoemt de vereffenaars en bepaalt de wijze van vereffening. De vereffenaars treden pas in functie mits naleving van de wettelijke bepalingen terzake.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden ten aanzien van derden de zaakvoerder(s) ais vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen voorzien in de wettelijke bepalingen terzake, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Bdlgisch

Staatsblad



Artikel 11 - keuze van woonplaats

De vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

4. Het mandaat van de zaakvoerders, 1) de heer VAN DEN EYNDE Stephan (rijksregisternummer 81.04.16379.94), wonende te 2170 Antwerpen-Merksem, Dokter Maurice Timmermanslaan 62, en 2) mevrouw MILLS Jessica (rijksregisternummer 84.02.19-264.71), wonende te 2170 Antwerpen-Merksem, Dokter Maurice Timmermanslaan 62, wordt bevestigd en verlengd.



Voor ontledend uittreksel

Notaris Eric Louis Adriaenssens





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk met deze werd neergelegd:

- expeditie van de akte

verslag van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor inzake de omvorming met aangehechte

staat van actief en passief

- historiek en coördinatie der statuten





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de.perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2012
ÿþ. 0872.954.270

ELECTRO GUY WITVROUWEN

Vennootschap onder firma

Zetel : Hazenpad 7, 2560 Nijlen, België

(volledig adres)

Onderwerpen akte :Uittreksel uit wijzigingsakte; Ontslag en benoeming zaakvoerders Tekst

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 26 juli 2012 werd met eenparigheid van stemmen beslist om de volgende wijzigingen aan de statuten aan te brengen:

Artikel 1 - Maatschappelijke benaming

Group 54, afgekort G54.

Artikel 2 - Maatschappelijke zetel

Komiteitstraat 54, 2170 Merksem.

Artikel 3 - Doel van de vennootschap

Het doel wordt uitgebreid als volgt:

Schoonheidssalon, nagelstudio, manicure, pedicure

Gezondheidsverzorging;

- Aan- en verkoop van verzorgingsproducten;

- Geven van voordrachten met betrekking tot verzorging;

- Hosting en cloud diensten

- Beheer van onroerend goed in de breedste zin;

Het volledige artikel 3 van de statuten wordt dus als volgt

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, volgende activiteiten ontwikkelen:

Schoonheidssalon, nagelstudio, manicure, pedicure

Gezondheidsverzorging;

Aan- en verkoop van verzorgingsproducten;

Geven van voordrachten met betrekking tot verzorging;

Hosting en cloud diensten

Beheer van onroerend goed in de breedste zin;

algemene elektriciteitswerken

- informatica en aanverwante activiteiten.

meccanografische diensten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto Naam eh hôèifânigheid van de snstrumenteronde notaris, hetzij van dó pèrsd(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon den ,,larvie n van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

" I,

Mod PDF 11 1

ir i' Fii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

0 3 -12- 20'12'

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAN r E le MECHELEN

lIIlIlIItIIUhl 111111 liii Ii

>12200968*

I!

MI

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

ILiteti. - vervolg Mod PDF 11,1

computeradviesbureau

- aan- en verkoop van computerapparatuur en bijbehoren, onderhoud en herstellingen van computers en kantoormachines, ontwikkeling van software, -beheer van computerinstallaties en-netwerken -opvolging van informatiseringprojecten technische audit van computerinstallaties,

- netwerken en uitbatingprocedures van bovenvermelde apparatuur

- gegevensverwerking - databank

- aan- en verkoop, ontwerp en bouw en groothandel en kleinhandel van elektronische

apparatuur

algemene elektriciteitswerken

aansluiten, aan- en verkoop telefonie en communicatieapparatuur

- uitrusting computerzalen (zwevende vloer waaronder kabels getrokken kunnen

worden, kabelgoten, airconditioning, stalen rekken, ...)

aan- en verkoop en groot- en kleinhandel van elektriciteitsgoederen

- seminaries, training met betrekking tot bovenvermelde activiteiten

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar

- het verlenen van technische of commerciële bijstand aan aile Belgische en buitenlandse ondernemingen, het verlenen van financiële bijstand

adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer

managementactiviteiten van holdings

- de selectie en terbeschikkingstelling van personeel

- de aankoop, verhuur, het onderhoud en de verkoop van alle roerende goederen desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware

- het aanleggen van een onroerend en roerend vermogen, evenals het beheren in de ruimste zin van het woord en het oordeelkundig uitbreiden ervan, de verhuur en de handel in onroerende goederen; dit alles uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam en zonder inbreuk te plegen op de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs

het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. Deze opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Deze activiteiten kunnen ook als tussenpersoon of als bemiddelingsagent uitgeoefend worden.

"

i Voor-

+ behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tevens wordt er tijdens de bijzondere algemene vergadering van 26 juli 2012 het volgende beslist:

1) Het ontslag als zaakvoerder aangeboden door de heren Guido Witvrouwen en Jan Witvrouwen wordt aanvaard en dit met ingang van 30 juni 2012.

Er wordt kwijting gegeven voor hun mandaat als zaakvoeder tot en met 30 juni 2012. Deze

kwijting zal bekrachtigd worden in de eerst volgende algemene vergadering.

2) Als nieuwe zaakvoerders worden met ingang van 1 juli 2012 benoemd:

- De heer Stephan Van den Eynde, wonende te 2170 Merlsem, Komiteltstraat 54, zijn

mandaat is onbezoldigd;

- Mevrouw Jessica Mills, wonende te 2170 Merksem Komiteitstraat 54, haar mandaat Is

bezoldigd;

Op de laatste blz. van Luik Es verweefden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon teil aaneen van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

~.At1t l - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mud POF 11.1

3) Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt gegeven aan Acco Accountantskantoor Burg.bvba, ON 0423.338.286, met zetel te 2610 Wilrijk, Prins Boudewljnlaan 177-179, om bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank alle nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen; om de formaliteiten te vervullen inzake registratie van S.T.W., met name de aanvraag van eht B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Stephan Van den Eynde

Zaakvoerder

Jessica Mills

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten adnnen van derden te verlegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
GROUP 54, AFGEKORT : G54

Adresse
KOMITEITSTRAAT 54 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande