GULLE TRAKTEERT

Association sans but lucratif


Dénomination : GULLE TRAKTEERT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 845.102.996

Publication

19/04/2012
ÿþ(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Gabriëllastraat 7, 2020 Antwerpen

Onderwerp akte : Neerlegging statuten

Oprichtingsakte van de V.Z.W. naar Belgisch recht "Gulle Trakteert"

Gabriëllastraat 7, 2020 Antwerpen

STATUTEN

De ondergetekenden:

1.Bart EGGERMONT, Belg, bediende, wonende te 2020 ANTWERPEN, Gabriëllastraat 7; 2.Annemie MARTENS; Belg, bediende, wonende te 2060 ANTWERPEN, Osystraat 81 bus 11 3.Steven BOGAERT ; Belg, arbeider , wonende te 2060 ANTWERPEN, Osystraat 81 bus 11

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale Verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals laatst gewijzigd door de wetten van 2 mei 2002, 16 januari 2003 en 22 december 2003.

Als onderdeel van deze overeenkomst stellen de voormelde personen de hierna vermelde statuten die zullen gelden ais de statuten van de voormelde vereniging op:

Titel I. Naam, zetel, doel en duur

Artikel 1. Naam

§1. De Vereniging draagt de naam "GULLE TRAKTEERT", afgekort "GT", en wordt hierna "de Vereniging" genoemd.

§2. Onverminderd het bepaalde in de V.Z.W.-Wet en het decreet, vermelden alle officiële akten, officiële: aankondigingen of andere officiële stukken, uitgaande van de Vereniging de in de eerste paragraaf bedoelde: aanduiding en naam.

§3. In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de. Vereniging, wordt het bepaalde in §§2 en 3 onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden " Vereniging zonder winstoogmerk " of door de afkorting " vzw ", en het adres van de zetel van de Vereniging.

§4. Eenieder die in naam van een vereniging meewerkt aan een in §3 vermeld stuk waarop één van deze,, vermeldingen niet is aangebracht, kan persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor alle of voor een gedeelte van de verbintenissen die de vereniging krachtens dit stuk heeft aangegaan.

Artikel 2. Zetel

§1. De zetel van de Vereniging is gevestigd op het adres [Gabriëllastraat 7) te [2020 ANTWERRPENJ,ï ressorterend onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen en behorend tot het grondgebied van de provincie Antwerpen.

§2. De zetel mag naar elk ander adres overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de raad van; bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: . .0 8 45 " 0 9 9 6

Benaming

(voluit) : Gulle Trakteert

11111111MON#1111111

Vo behc aan Bek Staal

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RFf`NTRQ.t" tK

KOOPHANDEL

0 6 APR, 2012

ANTWERPEiV

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

t

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3. Doel

§1. De vereniging heeft tot doel op regelmatige basis allerlei speelse ontspannings- en sport activiteiten te organiseren voor zijn leden die deel uitmaken van een vriendenkring. Op deze activiteiten kunnen ook derden worden uitgenodigd. Zij mag eveneens alle initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel te maken hebben en / of deze kunnen bevorderen, met inbegrip van, zij het niet beperkt tot, de oprichting of medeoprichting van, dan wel de deelname in andere Verenigingen, vennootschappen en 1 of rechtspersonen en, desgewenst, het aangaan van privé-kredieten en het aanvragen en ontvangen van subsidies.

§2. De Vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De Vereniging is bekwaam om, in ondergeschikte orde, daden van koophandel te stellen in zoverre deze in overeenstemming zijn met en ondergeschikt aan het doel en in zoverre de winst die eventueel uit deze activiteiten zou worden geput, integraal zal warden besteed om het vermelde doel te verwezenlijken.

Artikel 4. Duur

De Vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan te allen tijde worden ontbonden.

Titel Il. Lidmaatschap

Artikel 5. Oprichters en nieuwe leden

§1. Het aantal leden van de Vereniging is onbeperkt, maar moet ten minste vier bedragen.

§2. De ondergetekende oprichters zijn de eerste werkende leden. De vereniging telt werkende en niet-werkende leden. De Vereniging telt uitsluitend werkelijke, werkende of actieve leden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden.

De niet-werkende leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de niet-werkende leden worden gewijzigd.

De wettelijke bepalingen (artikelen 7 tot 10 zijn enkel van toepassing op de werkende leden)

§3. De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging,

§4. Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van de leden gehouden. Dit register vermeldt de naam , voornamen en woonplaats van de leden of in geval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel. Bovendien moeten alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden door toedoen van de raad van bestuur in dat register worden ingeschreven binnen de 8 dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

§ 5. Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Artikel 6. Toetreden

§1. Als werkend lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt toegelaten. De toetreding van niet-werkende leden wordt geregeld in het huishoudelijk reglement.

§2, De raad van beheer kan, onder door hem te bepalen voorwaarden, ook andere personen ais ereleden tot de vereniging toelaten.

Artikel 7. Persoonlijke bijdrage

De jaarlijkse bijdrage van de leden bedraagt maximum 100 euro.

Artikel 8.Uittreden en ontslag

§1. Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag van een werkend lid moet schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht.

§2. Het einde van het lidmaatschap brengt het onmiddellijk verlies van de lidmaatschapsrechten in de Vereniging met zich mee, met dien verstande dat de in het kader van de werking van de Vereniging aangegane verbintenissen in wederzijdse goede trouw verder worden uitgevoerd.

§3. Elk lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten, heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan betaalde bijdragen niet terugvorderen.

s

pian 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Titel 11i. Algemene vergadering

Artikel 9. Samenstelling en agenda

§1. De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden van de Vereniging en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van beheer, de ondervoorzitter of de oudste aanwezige bestuurder. Een lid kan zich door een ander lid op de vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt over één stel op de algemene vergadering.

§2. De vergadering kan alleen beraadslagen over punten die in de agenda opgenomen zijn, tenzij een vierde van de werkende leden aanwezig op de algemene vergadering ermee instemmen dat een niet-geagendeerd onderwerp toch behandeld wordt. Het bepaalde in het eerste lid geldt ook voor agendapunten die worden aangebracht door de leden en niet in de oproepingsbrief zijn en konden warden vermeld. Indien niet aan de in het eerste lid bepaalde voorwaarden kan worden voldaan, warden de in het vorige lid bedoelde agendapunten die niet konden worden behandeld, tot een volgende algemene vergadering die zal bijeenkomen binnen de 30 kalenderdagen, uitgesteld,

Artikel 10. Stemrecht van de leden  Verdeling van de stemmen

Aile werkende leden in de algemene vergadering zijn stemgerechtigd.

Artikel 11, Aanwezigheidsquorum

in gewone gevallen kunnen slechts besluiten genomen worden indien minstens de helft van de werkende leden aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn.

Artikel 12. Bevoegdheden

De voorbehouden bevoegdheden van de algemene vergadering zijn:

1. inzake statutaire aangelegenheden:

- het wijzigen van de statuten;

- het benoemen en ontslaan van bestuurders;

- het ontbinden van de Vereniging;

- het uitsluiten van leden;

- het omzetten van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

2. inzake de begrotingen en rekeningen:

- het goedkeuren van de door de Raad van Bestuur voorgestelde begroting en rekening;

- het beslissen over de afwijkingen van de begroting in haar geheel of haar delen;

- het goedkeuren van de rekeningen van het verlopen jaar en het geven van kwijting aan de bestuurders.

Artikel 13. Bijeenroeping van de algemene vergadering

§1. Alle leden van de Vereniging worden door de voorzitter van de raad van bestuur, voor enige algemene vergadering opgeroepen en zulks minstens acht dagen vóôr datum van de vergadering.

De oproeping kan gebeuren bij brief, door middel van fax of via e-mail en wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

De dagorde, met inbegrip van de agenda, wordt bij de oproepingsbrief gevoegd. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de werkende leden, wordt op de agenda geplaatst.

§2. De vergaderingen van de algemene vergadering vinden plaats op de zetel van de Vereniging of op de andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten en zulks op de dag en het uur aangeduid in de oproeping.

Artikel 14. Gewone algemene vergadering

§1. leder Jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden die de jaarrekening van het voorbije boekjaar en de begroting van het volgende boekjaar goedkeurt. De jaarlijkse algemene vergadering komst minstens één maal per jaar bijeen, ten laatste binnen 6 maanden na het einde van het vorige boekjaar.

§2. Daarnaast Kan de algemene vergadering ook bijeenkomen bulten het geval bedoeld in het eerste lid. Een dergelijke andere vergadering van de algemene vergadering geldt als een buitengewone algemene vergadering en zal in enige berichtgeving en notulering dienaangaande ook als dusdanig vermeld worden.

Artikel 15. Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

§1. De raad van bestuur kan beslissen tot de bijeenroeping van de algemene vergadering telkens als het doel of het belang van de Vereniging zulks vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§2, De raad van bestuur zal de algemene vergadering tevens bijeenroepen in geval één vijfde van de werkende leden daarom vraagt.

Artikel 16. Besluitvorming

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen op basis van een consensus tussen de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

Indien geen consensus kan worden bereikt, wordt een beslissing door de algemene vergadering aangenomen voorzover deze bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden is genomen.

Indien evenmin een meerderheid wordt behaald, wordt de beslissing genomen bij gewone meerderheid (=de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van stemmen tijdens een daaropvolgende algemene vergadering. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

Artikel 17. Notulen

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder uittreksel. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en door de secretaris of door twee beheerders. Leden alsook derden, die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage enlof afschrift van de notulen te vragen.

Artikel 18. Statutenwijziging

§1. De algemene vergadering kan over de wijziging in de statuten alleen dan geldig beraadslagen wanneer het voorwerp daarvan bijzonder is vermeld in de oproepingsbrief en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

§2. Enige wijziging in de statuten moet binnen één maand nadat ertoe besloten is in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bij uittreksel bekendgemaakt worden. Hetzelfde geldt voor enige benoeming, ontslagneming of herroeping van een lid van de raad van bestuur.

§3. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van twee derde der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede vergadering.

Artikel 19. Wijziging van het doel

Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden worden besloten.

Artikel 20. Ontbinding van de vereniging

Dezelfde regels ais deze in artikel 18 omschreven dienen te worden nageleefd bij ontbinding van de vereniging.

Artikel 21. Uitsluiten van een lid

Een meerderheid van twee derde der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid.

Titel IV. Raad van Bestuur

Artikel 22. Samenstelling van de raad van bestuur

§1. De Vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit ten minste drie bestuurders, lid of vertegenwoordiger van een lid van de Vereniging.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit. Benoemingen, ontslag, aftreden en afzetting van een bestuurder worden binnen één maand in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

§2, De raad van bestuur duidt onder zijn leden een voorzitter, eventueel één of meer ondervoorzitters, een secretaris en een penningmeester aan. In geval van verhindering van de voorzitter wordt hij vervangen door de ondervoorzitter. De secretaris is belast met de voorbereiding, de coördinatie en de opvolging van het gevolg dat wordt gegeven aan de beslissingen van de raad van bestuur.

§3. De bestuurders worden voor een hernieuwbare termijn van zes jaar aangeduid. Indien een van hen zijn mandaat voortijdig beëindigt, wordt conform het bepaalde in §1, een nieuwe aanstelling door de algemene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

vergadering gedaan met het oog op de verderzetting van het mandaat en zulks voor de daarvan nog resterende termijn.

§4. De leden van de raad van bestuur en hun mandatarissen hebben geen persoonlijke verplichtingen uit hoofde van de verbintenissen die door de Vereniging worden aangegaan.

Artikel 23. Wijze van beraadslagen en stemmen van de raad van bestuur

§1. De raad van bestuur kan slechts beslissingen nemen indien de ten minste de helft van de leden van de raad van bestuur aanwezig is,

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid (=de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van degene die hem vervangt.

§2. Ieder lid van de raad van bestuur kan zich voor een welbepaalde vergadering, middels het geven van een schriftelijke volmacht, laten vertegenwoordigen door een ander lid van de raad van bestuur, met dien verstande dat geen bestuurder houder kan zijn van meer dan één volmacht.

§3. De vergadering kan enkel stemmen over punten die geagendeerd zijn, tenzij alle leden van de raad van bestuur op een vergadering aanwezig of bij volmacht vertegenwoordigd zijn en er, bij consensus, mee instemmen dat het niet geagendeerde onderwerp toch wordt behandeld.

§5. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van

de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen

bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld

worden per brief, per e-mail. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden

voor de vaststelling van de jaarrekening.

Artikel 24. Nadere regels inzake de organisatie van de vergaderingen

§1. De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter, de secretaris of van twee bestuurders.

§2. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter. In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen

door de oudste aanwezige ondervoorzitter of, bij gebrek aan ondervoorzitter, door de oudste aanwezige

bestuurder.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt. De notulen worden gehouden in een

daartoe bestemd register en worden telkens ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Artikel 25. Bevoegdheden van de raad van bestuur

§1. De raad van bestuur heeft de volheid van de bestuursbevoegdheid, wat impliceert dat de raad van bestuur bevoegd is om alle daden van bestuur te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet, het decreet of door deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

§2. De raad van bestuur vertegenwoordigt de Vereniging bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling.

§3. De raad van bestuur is bevoegd om alle daden van beschikking en beheer te stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken, ....

§4, De raad van bestuur treedt op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen,

.§5. Onverminderd het bepaalde in de artikelen 26 en 27, kan de raad van bestuur voormelde bevoegdheden niet op algemene wijze overdragen, noch aan zijn leden, noch aan derden. Wel kan de raad van bestuur aan één van zijn leden, of aan een derde, een bijzondere volmacht of een bijzonder mandaat verlenen. Deze bijzondere bevoegdheden worden precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van de volmacht of het mandaat bepaalt, De olmacht of het mandaat kan ten alle tijde met onmiddellijk ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

§6. De personen die met het dagelijks bestuur zijn belast, gaan geen enkele persoonlijke verplichtingen aan inzake verbintenissen die de vereniging aangaat.

Artikel 26. Vertegenwoordiging door twee leden van de raad van bestuur

De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de penningmeester of door twee bestuurders.

Artikel 27. Dagelijks bestuur

§1. De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken een dagelijks bestuurder, ai dan niet zelf bestuurder, al dan niet een derde, die belast wordt met het dagelijks bestuur van de Vereniging, aanstellen.

§2, Op het ogenblik van de beëindiging van het mandaat als dagelijks bestuurder, bezorgt deze, onverwijld, alle documenten, stukken en bescheiden die hij ten gevolge van zijn mandaat in zijn bezit zou hebben, terug aan de Vereniging.

,

MOE) 2.2

y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 28. Huishoudelijk reglement

§1. De modaliteiten inzake samenroeping, vergaderfrequentie en agenda voor de vergaderingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering worden vastgelegd in een huishoudelijk reglement.

§2. De raad vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt en waarbij alles kan worden geregeld wat niet in de statuten is voorzien. Een reglement kan door de raad van bestuur steeds gewijzigd worden.

Titel V. Begrotingen -- Rekeningen  Controle

Artikel 29.

§1. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar.

Bij wege van uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op datum van oprichting van de

Vereniging om te eindigen op 31 december.

§2. De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ieder jaar en ten laatste binnen 6 maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders.

§3. De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Titel VL Ontbinding en vereffening

Artikel 30.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze zoals bepaald in artikel 18 §4 (of artikel 20 van de wet van 27 juni 1921). In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering of, bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 31.

Indien de Vereniging wordt ontbonden, hetzij vrijwillig, hetzij gerechtelijk, wordt na vereffening, het netto-actief bestemd ten voordele van één of meerdere verenigingen die aan gelijkaardig doel als dat van de vereniging nastreeft. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Titel VII. Slotbepalingen

Artikel 32.

Voor alle aangelegenheden waarin in deze statuten niet uitdrukkelijk is voorzien, is de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd, van toepassing.

De algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk deze verbintenissen over te nemen, zodat de vereniging wordt geacht deze vanaf hun ontstaan te zijn aangegaan.

Aldus opgemaakt in 3 exemplaren en aangenomen met éénparigheid van de stemmen op de stichtingsvergadering, gehouden te Antwerpen, op 30 maart 2012.

Bart EGGERMONT Steven BOGAERT Annemie MARTENS

MOD 2.2

1-1 Voorbehouden aan het' Belgisch Staatsbiad Luik B - Vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De Algemene vergadering van de vzw Gulle Trakteert met zetel te 2020 ANTWERPEN heeft ingevolge de artikelen 11 tot en met 14 van de statuten, de hierna volgende personen benoemd tot bestuurders voor een duur van zes jaar.

Annemie MARTENS, Belg, °te EKEREN op 23 maart 1982, bediende, wonende te ANTWERPEN, Osystraat 81 bus 11, voorzitter,

Bart EGGERMONT, Belg, ° te BRASSCHAAT op 11 februari 1980, bediende, wonende te ANTWERPEN, Gabriëllastraat 7, penningmeester.

Steven BOGAERT, Belg, °te Ekeren op 20 juli 1980, arbeider, wonende te ANTWERPEN, Osystraat 81 bus 11, secretaris,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GULLE TRAKTEERT

Adresse
GABRIELLASTRAAT 7 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande