GUNCO BEL

Divers


Dénomination : GUNCO BEL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 427.946.083

Publication

23/06/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Pechtbank

van koophandel Antwerpeti,

afdeling Antwerpen, op

12 JUN1 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0427.946.083

Benaming

(voluit) : GUNCO BEL

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 2030 Antwerpen, Noorderlaan 608

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 29 april 2014 voor Notaris Luc de MCielenaere te Gullegem thans Wevelgem, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van navolgende vennootschap "GUNCO", met zetel te 8790 Waregem, Brabantstraat 15 RPR Kortrijk en met BTW-nummer BE 414.262.650, het volgende heeft besloten:

1. kennisname en bespreking fusievoorstel:

Onderzoek van de documenten en verslagen, die kosteloos ter beschikking van de aandeelhouders werden gesteld overeenkomstig artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk:

- het door de raad van bestuur van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap opgestelde fusievoorstel;

- de overeenkomstig artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen, namelijk:

- Overeenkomstig artikel 694, 2de lid W. Venn wordt verzaakt aan het opstellen van het fusieverslag van het' bestuur;

Overeenkomstig artikel 695 §1 W. Venn. wordt verzaakt aan het opstellen van het fusieverslag van dei revisor.

Overeenkomstig artikel 696 W.Venn. wordt verzaakt aan meedelen van de inlichting door het; bestuursorgaan van de belangrijke wijzigingen in de activa en de passive van het vermogen die zich hebben, voorgedaan tussen de datum van de opstelling van het fusievoorstel en de datum van de laatste algemene' vergadering die tot de fusie besluit,

2. goedkeuring van de fusie volgens het voorstel door middel van de overdracht  ten gevolge van de. ontbinding zonder vereffening  van haar gehele vermogen, rechten en verplichtingen, aan de overnemende. vennootschap.

De vergadering van de betrokken vennootschappen besluit de fusie goed te keuren van de vennootschap GUNCO BEL waarvan de zetel gevestigd is te 2030 Antwerpen, Noorderiaan 608 door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a)de overdracht gebeurt op basis van de op dertig september tweeduizend dertien afgesloten' boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passive en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b)vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt, worden aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf één oktober tweeduizend dertien beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied;

c)de overdracht gebeurt door middel van toekenning van achttienduizend achthonderd zesenzestig (1.8.866) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg, zoals hieronder verder verduidelijkt.

De ruilverhouding wordt bepaald op 0,389870046 aandelen van de naamloze vennootschap GUNCO voor ieder aandeel van de naamloze vennootschap GUNCO BEL. Dit betekent dat, als vergoeding van de totaliteit van het vermogen van de naamloze vennootschap GUNCO BEL aan de naamloze vennootschap GUNCO

" 91

*14121159*

Op de batte blz. van Lirulc E vermelden Recto Naam " .?r1 hSda111911ell von de instrumentarende neariS, hetzij van .c.W persotom(eni beveeod rie rechtspemon ten aanzien van derden te vertegermoordsgen

Verso - Naam en handtekening.

achttienduizend achthonderd zesenzestig (18.866) nieuwe aandelen zullen ueh Worden die rechtstreeks-aan de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap GUNCO BEL uitgereikt worden.

d) In uitvoering van de beslissing tot de fusie door overname van de vennootschap GUNCO BEL, beslist de vergadering van de overnemende vennootschap tot een eerste kapitaalverhoging in hoofde van de over te ! nemen vennootschap ten berope van vierhonderd en zesduizend vijfhonderd vierenzeventig euro eenenveertig , cent (E 406.574,41), om het kapitaal van driehonderd zesenveertig duizend vijfhonderd vierendertig euro ; ,

tweeëndertig cent (E 346.534,32) te brengen op zevenhonderd drieënvijftigduizend honderd en acht euro drieënzeventig cent (E 753.108,73), mits creatie en uitgifte van achttienduizend achthonderd zesenzestig euro (18.866) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, welke toekomen aan de naamloze vennootschap TVH GROUP, zijnde de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap. Deze aandelen worden als volgt opgesplitst en genummerd:

- negenduizend vierhonderd drieëndertig (9.433) aandelen categorie A genummerd van zestienduizend eenentachtig (16.081) tot vijfentwintigduizend vijfhonderd dertien (25.513) en

- negenduizend vierhonderd drieëndertig (9.433) aandelen categorie B genummerd van vijfentwintigduizend vijfhonderd veertien (25.514) tot vierendertigduizend negenhonderd zesenveertig (36.946).

, De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf heden.

e) Overeenkomstig artikel 78 §4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, zal een bedrag van elf miljoen vijfhonderd negenentachtigduizend tweehonderd en twaalf euro vierenzestig cent (E 11.589.212,64) geboekt worden ais uitgiftepremie. De algemene vergadering beslist dat deze uitgiftepremie geïncorporeerd worden in het kapitaal van de vennootschap, waardoor het uiteindelijke kapitaal twaalf miljoen driehonderd tweeënveertigduizend driehonderd eenentwintig euro zevenendertig cent (¬ 12.342.321,37) zal bedragen. Deze kapitaalverhoging zal geschieden zonder creatie van nieuwe aandelen. Ingevolge voornoemde besluiten zijn de hierboven vermelde kapitaalverhogingen definitief, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op twaalf miljoen driehonderd tweeënveertigduizend driehonderd eenentwintig euro zevenendertig cent (E 12.342.321,37) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door vierendertigduizend negenhonderd zesenveertig (34.946) identieke aandelen, zonder nominale waarde.

3. Vaststelling van de eigendomsoverdracht van het vermogen van de over te nemen vennootschap ; "GUNCO BEL op de overnemende vennootschap "GUNCO".

4. Vaststelling van de boekhoudkundige toewijzing van de uit de fusie voortvloeiende overdracht en ' vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

5. Ontslag en kwijting van bestuurders en commissaris in de overgenomen vennootschap.

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt, ingevolge de fusie, de beëindiging vast van het

mandaat van de bestuurders en de commissaris van de overgenomen vennootschap.

Voor eensluidend ontledend uittreksel;

(get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal d.d. 29/04/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ehouden aan het Belgisch staatsblad

Op de laatste biz van Ltnk vermelden Recto Hamm en hoeclarugheEd van de nistronienterende notans. hetzi; van de perso(o}nueni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertege.-nvfoor4en

Verso Naam en handtekening

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 06.03.2014, NGL 31.03.2014 14078-0237-040
28/03/2014
ÿþ Alod Ww ti.t

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llergareo kïr mn) van Êl Rechfber01 mrt Koophandel l¬ 3 Antwepmt o^

17 NF 2014

Griffie

Isu0690]uNA1

*19

u

IIM

Ondernemingsnr : 0427.946.083

Benaming

(voluit) : GUNCO BEL

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel .:.Noorderiaan 608, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING TER PUBLICATIE VOORSTEL TOT FUSIE

Overeenkomstig de artikelen 671 en 693 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de raden van bestuur van GUNCO en GUNCO BEL in gezamenlijk overleg een fusievoorstel opgesteld, waarin wordt voorgesteld dat de naamloze vennootschap GUNCO BEL bij wijze van fusie door overneming, door de naamloze vennootschap GUNCO wordt overgenomen.

I. BETROKKEN PARTIJEN EN VOORGENOMEN OPERATIE

1.1.Betrokken partijen

De overnemende vennootschap is de naamloze vennootschap GUNCO met maatschappelijke zetel te Brabantsimat 15, 8790 Waregem en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Kortrijk onder het ondememingsnummer BTW BE 0414.262.650.

De over te nemen vennootschap is de naamloze vennootschap GUNCO BEL met maatschappelijke zetel te Noorderlaan 608, 2030 Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder het ondernemingsnummer BTW BE 0427.946.083.

1.2.Voorgenomen operatie

De voorgestelde operatie is de fusie door overneming van de naamloze vennootschap GUNCO BEL, over te nemen vennootschap, door de naamloze vennootschap GUNCO, overnemende vennootschap.

De raden van bestuur van de fuserende vennootschappen verbinden zich ertoe alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie door overneming te realiseren tussen de betrokken vennootschappen, overeenkomstig de artikelen 671 en 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, waardoor het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de over te nemen vennootschap GUNCO BEL aart de overnemende vennootschap GUNCO zal overgedragen worden, volgens de hierna vermelde voorwaarden.

Dit voorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de fuserende vennootschappen, en zal door iedere betrokken vennootschap, ten minste zes weken voor die vergadering warden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen.

Il. RECHTSVORM - NAAM - DOEL--ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN BESTEMD TE FUSEREN 2.1. GUNCO BEL: over te nemen vennootschap

De vennootschap werd opgericht onder de naam "GUNCO" blijkens akte verleden voor notaris Baudouin Cols, kantoor houdende te Antwerpen, op 28 oktober 1985, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 november 1985 onder het nummer 851121-20.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/_Q3/2914 - Axiexcs_du_M.oniteur balgas

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Luc de Mûelenaere, kantoor houdende te Gullegem, op 30 oktober 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 december 2013, onder het nummer 2013-12-0410181362,

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Noorderlaan 608, 2030 Antwerpen.

De vennootschap heelt de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aangenomen. Zij draagt de naam "GUNCO BEL".

De vennootschap heeft volgend doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

De handel, de tussenhandel, de in- en export, de huur en verhuur, de uitbating en de herstelling van alle machines, materieel en werktuigen in de ruimste zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen..

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 11.995.787,04 EUR en wordt vertegenwoordigd door 48.390 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder éénlachtenveertigduizend driehonderd negentigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen worden opgesplitst in twee categorieën, zijnde aandeel één tot en met vierentwintigduizend honderd vijfennegentig behorende tot categorie A en aandeel vierentwintigduizend honderd zesennegentig tot en met achtenveertigduizend driehonderd negentig behorende tot categorie B.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer BTW BE 0427.946.083.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden op de dag voor de eerste vrijdag van de maand maart om 15.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De raad van bestuur van de vennootschap is samengesteld ais volgt:

-De heer Bernard De Meester (type A), gedelegeerd bestuurder

-ELBA INVEST NV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Paul Thermote (type A), gedelegeerd

bestuurder,

-PAVA HOLDING NV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Pascal Vanhalst (type B), gedelegeerd

bestuurder.

De commissaris is de BV aW CVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2 en kantoor houdende te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door de heer Paul Eelen, bedrijfsrevisor.

2.2. GUNCO: ovememende vennootschap

De vennootschap werd opgericht onder de naam "BOLINTRANS" blijkens akte verleden voor notaris Marcel Delodder, kantoor houdende te Rumbeke, op 27 mei 1974, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 juni 1974 onder het nummer 2304-1.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens proces verbaal verleden voor notaris Luc de Mûelenaere, kantoor houdende te Gullegem, op 30 oktober 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 november 2013, onder het nummer 2013-11-26 1 0177029.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Brabantstraat 15, 8790 Waregem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aangenomen. Zij draagt de naam -GUNCO-,

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten

De verhuring zowel aan rechtspersonen als aan particulieren van alle hel- en transporttoestellen, materialen

en auto's en alle onderdelen en erbij horende en ermee verband houdende artikelen.

IlAlgemene activiteiten

A.Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vomi; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

D.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F.Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kart tussenpersoon in de handel.

H.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Ill.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonlum, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV.Bijzondere Bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,"

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 346.534,32 EUR en wordt vertegenwoordigd door 16.080 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, te weten:

Dachtduizend en veertig (8.040) aandelen categorie A, genummerd van één (1) tot en met achtduizend en veertig (8.040);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

[]achtduizend en veertig (8.040) aandelen categorie B, genummerd van achtduizend en éénenveertig (8.041) tot en met zestienduizend en tachtig (16.080).

De vennootschap Is Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het ondememingsnummer BTW BE 0414.262.650.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand maart om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De raad van bestuur van de vennootschap is samengesteld als volgt;

-De heer Paul Thermote (type A), gedelegeerd bestuurder;

-De heer Bernard De Meester (type A), gedelegeerd bestuurder;

-De heer Pascal Vanhalst (type B), gedelegeerd bestuurder.

De commissaris is BV ovv CVBA Ernst & Young Bednjfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2 en kantoor houdende te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door de heer Paul Eelen, bedrijfsrevisor,

III. RUILVERHOUDING - OPLEG IN GELD-WIJZE VAN UITREIKING 3.1. RUILVERHOUDING

3.1.1. De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen hebben beslist de ruilverhouding te bepalen op basis van de volgende waarderingsmethodes:

De berekeningswijzen zijn gebaseerd op de volgende waarderingsmethoden: (1) op basis van de "fractiewaarde° in het kapitaal en (2) op basis van het "eigen vermogen".

3.1.2. Waardering 3.1.21. GUNCO

Het kapitaal van de naamloze vennootschap GUNCO bedraagt 346.534,32 EUR en wordt vertegenwoordigd door 16.080 aandelen. De fractiewaarde per aandeel bedraagt dan ook 21,55 EUR.

De eigen vermogenswaarde per 30 september 2013 van de naamloze vennootschap GUNCO werd bepaald op veertien miljoen vijfhonderd zevenenveertigduizend vijfhonderd zevenendertig euro vijfentwintig eurocent 14.547.537,25 EUR), of 904,70 EUR per aandeel.

3.1.2.2, GUNCO BEL

Het kapitaal van de naamloze vennootschap GUNCO BEL bedraagt 11.995.787,04 EUR en wordt vertegenwoordigd door 48.390 aandelen. De fractiewaarde per aandeel bedraagt dan ook 247,90 EUR.

De eigen vermogenswaarde per 30 september 2013 van de naamloze vennootschap GUNCO BEL werd bepaald op zeventien mi joen zevenenzestig duizend achthonderd vierenvijftig euro drieëntwintig eurocent 17.067.854,23EUR), of 352,71 EUR.

3.1.3. Gezien de nauwe verbondenheid tussen beide vennootschappen, stellen de Raden van Bestuur voor om enkel de eigen vermogenswaarde te weerhouden voor het bepalen van de ruilverhouding. Op basis van de bovenvermelde waarderingsmethodes kan de ruilverhouding als volgt berekend worden;

GUNCO BEL GUNCO

Waarde 17.067.854,23 EUR 14.547.537,25 EUR

Aantal aandelen 48.390 16.080

Intrinsieke waarde per aandeel 352,7144912 EUR 904,6975902 EUR

M1

De ruilverhouding wordt bepaald op 0,389870046 aandelen GUNCO voor ieder aandeel GUNCO BEL.

Dit betekent dat, als vergoeding van de totaliteit van het vermogen van GUNCO BEL, GUNCO 18.866 nieuwe aandelen (0,389870046 x 48390 = 18.865,81153 afgerond op 18.866 ) zal uitgeven die rechtstreeks aan de enige aandeelhouder van GUNCO BEL uitgereikt worden.

Met andere woorden, in ruil voor 48.390 aandelen met een waarde van 352,7144912 EUR ontvangt de enige aandeelhouder van GUNCO BEL 18.866 aandelen van GUNCO. De aandeelhouders van GUNCO BEL zullen dus 0,389870046 aandelen GUNCO ontvangen per aandeel dat hij houdt in het kapitaal van GUNCO BEL.

32. OPLEG IN GELD

Er zal geen opleg in geld toegekend of gewaagd worden aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap GUNCO BEL.

3.3.WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De 18.866 nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap GUNCO die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de naamloze vennootschap GUNCO BEL, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van de naamloze vennootschap GUNCO.

Zij zullen worden uitgereikt door de raad van bestuur van GUNCO aan de enige aandeelhouder van GUNCO BEL. Daartoe zal de raad van bestuur van GUNCO onmiddellijk na de fusie de nodige inschrijvingen doen in het aandeelhoudersregister van de vennootschap.

IV. DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen van GUNCO zullen hetzelfde recht geven op deelname in de winst ais de

s:1 thans bestaande aandelen vanaf de datum van de fusieakte. Er zal geen bijzondere regeling zijn betreffende dit recht.

b V. BOEKHOUDKUNDIGE RETROACTIVITEIT

De handelingen van de naamloze vennootschap GUNCO BEL zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap GUNCO vanaf 1 oktober 2013.

VI. BIJZONDERE RECHTEN

De naamloze vennootschap GUNCO BEL heeft geen bijzondere rechten toegekend aan haar

N aandeelhouders en heeft ook geen andere effecten uitgegeven dan aandelen.

Bijgevolg dient de naamloze vennootschap GUNCO geen bijzondere rechten toe te kennen.

VI I, OPMAAK BIJZONDERE VERSLAGEN IN HET KADER VAN DE FUSIE

orª% t De raden van bestuur van de fuserende vennootschappen stellen aan de aandeelhouders van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van

ort aandeelhouders die over de fusie moeten besluiten, een positieve stem uit te brengen over de agendapunten

ort

betreffende de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van de raden van bestuur omtrent de fusie, en

dit met toepassing van artikel 694, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen.

VIII. DE BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARIS VAN DE FUSERENDE VENNOOTSCHAPPEN VOOR HET OPSTELLEN VAN DE IN HET ARTIKEL 695 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAGEN

Aangezien er geen verslaggeving overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen wordt opgemaakt (zie punt VIII.), wordt dienaangaande ook geen bezoldiging vastgesteld.

el

De raden van bestuur van de fuserende vennootschappen stellen aan de aandeelhouders van de voormelde

" vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders die over de fusie moeten besluiten een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk verslag van de commissaris, en dit in toepassing van artikel 695 §1

el laatste lid van het Wetboek van vennootschappen.

:r.73 Voor het overige wensen de raden van bestuur van de fuserende vennootschappen er op te wijzen dat overeenkomstig artikel 695 §2 van het Wetboek van vennootschappen, artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen dient te worden toegepast door de naamloze vennootschap GUNCO

DL

----- .___

-IX. BIJZOND~ VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Er zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de bestuurders van de fuserende vennootschappen, de naamloze vennootschap GUNCO en de naamloze vennootschap GUNCO BEL.

X, BODEMATTEST

Overeenkomstig artikel 2, 19' b van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (het -Bodemdecreet), wordt onderhavig fusievoorstel beschouwd als een overeenkomst betreffende de overdracht van grond, Uit artikel 101 van voormeld decreet volgt dat de inhoud van de eventuele bodemattesten moet opgenomen worden in dit fusievoorstel.

De bestuursorganen van GUNCO en van GUNCO BEL verklaren nog niet in het bezit te zijn van de bodemattesten die betrekking hebben op de over te dragen onroerende goederen.

Deze bodemattesten zullen ten laatste bij de algemene vergaderingen van aandeelhouders die de fusie goedkeuren, aan de bestuurders en de aandeelhouders van GUNCO overhandigd worden. De raad van bestuur van GUNCO verbindt er zich thans reeds toe te verzaken aan de nietigheidsvordering die ze op grond van het Bodemdecreet heelt.

Xl. VOLMACHT

Dit fusievoorstel zal voor elk van de betrokken vennootschappen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De fuserende vennootschappen verlenen daartoe bijzondere volmacht aan de BVBA Ad-Ministerie, met maatschappelijke zetel te Brusselsesteenweg 70,1860 Meise, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer BTW BE 0474.966.438, alsook haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om de publicatieformulieren noodzakelijk voor de neerlegging van het fusievoorstel te ondertekenen en om alle formaliteiten te vervullen voor de neerlegging van het fusievoorstel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd voorstel tot fusie.

Paul Thermote Pascal Vanhalst

Gedelegeerd bestuurder (cet A) Gedelegeerd bestuurder (cat B)

, , Vaor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2013 : AN248467
25/10/2013 : AN248467
04/04/2013 : AN248467
07/05/2012 : AN248467
03/01/2012 : AN248467
26/10/2011 : AN248467
12/07/2011 : AN248467
20/04/2011 : AN248467
07/07/2010 : AN248467
03/07/2009 : AN248467
04/12/2008 : AN248467
26/11/2008 : AN248467
18/07/2008 : AN248467
04/07/2007 : AN248467
03/07/2007 : AN248467
27/11/2006 : AN248467
31/07/2006 : AN248467
22/02/2006 : AN248467
11/08/2005 : AN248467
28/01/2005 : AN248467
13/12/2004 : AN248467
22/03/2004 : AN248467
04/12/2003 : AN248467
16/04/2003 : AN248467
03/01/2003 : AN248467
07/11/2001 : AN248467
31/10/2000 : AN248467
19/07/1994 : AN248467
31/10/1992 : AN248467
25/12/1990 : AN248467
22/06/1990 : AN248467
27/01/1989 : AN248467
27/01/1989 : AN248467
19/10/1988 : AN248467
01/01/1988 : AN248467

Coordonnées
GUNCO BEL

Adresse
Zetel: 2030 Antwerpen, Noorderlaan 608

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande