GUSTO ITALIANO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUSTO ITALIANO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.723.933

Publication

22/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14303835*

Neergelegd

17-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550723933

Benaming (voluit): Gusto Italiano

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Lange Koepoortstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 16 april 2014 ter registratie neergelegd, blijkt dat 1)De heer GJINI Roland, geboren te Durres (Albanië) op 16 februari 1982, wonende te 2530 Boechout, Heuvelstraat 47, met Albaanse nationaliteit, en 2) De heer SPINAZZOLA Francesco Paolo, geboren te Antwerpen op 8 april 1976, wonende te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Plantin en Moretuslei 145 bus 3, met Italiaanse nationaliteit een vennootschap hebben opgericht en meer bepaald een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Lange Koepoortstraat 18 en met maatschappelijke naam  Gusto Italiano .

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap heeft tot doel:

Pizzeria

Restaurant van het traditionele type

Verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens

Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enzovoort Restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum 5) ten behoeve van de eigen cliënteel

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enzovoort)

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : frietkramen, hotdogstalletjes, enz. Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : croissanteries, crêperies en warmewafelkramen

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enzovoort

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : cafetaria's

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : drive-in restaurants

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : pizzeria's

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels

Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort

Overige eetgelegenheden

Overige zakelijke dienstverlening

Beheer en exploitatie van culturele centra

Beheer en exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen, overwegend ten behoeve van de scheppende en uitvoerende kunst

Exploitatie van sportaccommodaties

Organisatie en uitvoering van sportevenementen : voetbal, wielrennen, bowling, zwemmen, golf, boksen, worstelen, en andere vechtsporten, bodybuilding, wintersporten, enzovoort Bieden van overig amusement: . circussen . poppentheaters, rodeo's, klank- en lichtspelen, enzovoort

Import- en export van allerhande goederen

Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte kleiner dan 100 m2)

Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte tussen 100 m2 en minder dan 400 m2)

Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan

Detailhandel in tabaksproducten in gespecialiseerde winkels De vennootschap zal alle industriële, financiële (inbegrepen de financiering), onroerend en roerende verrichtingen kunnen uitvoeren, die van die aard zijn om haar maatschappelijk doel te bereiken, uit te breiden of te vergemakkelijken. Deze opsomming dient te worden opgevat in de meest ruime zin zonder limitatief van aard te zijn. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in binnen- als in buitenland. Zij kan deelnemen of zich op eender welke andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden. Zij mag de functie van bestuurder of van vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De inschrijving in geld werd volgestort ten belope van een/derde.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Toezicht:

De oprichters hebben verklaard dat uit door hen te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door artikelen 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste werkdag van de maand mei om elf uur.

Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders door de jaarvergadering worden genomen.

De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop

verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering

of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015.

Luik B - Vervolg

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 18 van de statuten zal gehouden worden in 2016.

De heer GJINI Roland, voornoemd, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Bijzondere volmacht

Tot bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld de heer Christophe Meesters, wonende te 2110 Wijnegem, Merksemsebaan 44, aan wie de macht wordt verleend, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving  van de vennootschap via de

ondernemingsloketten in het rechtspersonenregister/de

Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-plichtige.

De oprichters hebben verklaard bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die tot op datum van de oprichting werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen van de datum van de akte.

Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door haar te zijn aangegaan.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikelen 67, 68, 73 en 76 van het wetboek van vennootschappen.

Verbintenissen vanaf de datum van de oprichting aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste.

Dit uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/10/2014
ÿþ moa Word 11.1

~4 J4~,º%,~ ' :t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 SEP. 2014

afdelinggfrpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0550.723.933

Benaming

(voluit) : Gusto Italiano

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Koepoortstraat 18, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : overdracht aandelen, aanstelling zaakvoerder en aanstelling werkend vennoten

Tijdens de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op datum van 1 september 2014 werd met eenparigheid van stemmen de overdracht van de aandelen in handen van de heer SPINAZZOLA Francesco Paolo, zijnde 93 aandelen op een totaal van 186 aandelen als volgt goedgekeurd :

46 aandelen worden overgedragen aan de heer Rotaru Mihaita

46 aandelen worden overgedragen aan mevrouw Streza Marinela

1 aandeel worden overgedragen aan mevrouw Rotaru Simona

Na de overdracht van aandelen zijn de aandelen als volgt verdeeld :

46 aandelen op een totaal van 186 aandelen zijn in handen van de heer Rotaru Mihaita 46 aandelen op een totaal van 186 aandelen zijn in handen van mevrouw Streza Marinela 46 aandelen op een totaal van 186 aandelen zijn in handen van mevrouw Rotaru Simons 48 aandelen op een totaal van 186 aandelen zijn in handen van de heer Gjini Roland

Tevens werd de aanstelling van de heer Rotaru Mihaita als zaakvoerder goedgekeurd,

Eveneens gaat de algemene vergadering unaniem akkoord met de aanstelling van mevrouw Streza Marinela en mevrouw Rotaru Simona als werkend vennoot. Het mandaat als werkend vennoot is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Alle genomen beslissingen gaan in op datum van 1 oktober 2014.

Gjini Roland, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 20.08.2016 16497-0406-014

Coordonnées
GUSTO ITALIANO

Adresse
LANGE KOEPOORTSTRAAT 18 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande