GUY TOELEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUY TOELEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.854.159

Publication

21/10/2014
ÿþ L.0417;,1 Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il 11111,1.11,11.!!1101111111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 10 OKT 2014

Griffie

Ondernemingsnr 0424.854.159

Benaming

(voluit) : GUY TOELEN

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2170 Antwerpen-Merksem, Vrijhandelsstraat p4-58

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging data boekjaar en jaarvergadering overgangsbepalingen - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 4 september 2014, "Geregistreerd op het iste registratiekantoor van Antwerpen 2 op 15 september 2014 Bladen: twee Verzendingen: geen, Register 5 Boek 8 Bled 85 Vak 16. Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00). De ontvanger bij delegatie (getekend) J. Martens", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY TOELEN" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Wijziging data boekjaar en jaarvergadering - overgangsbepalingen:

De vergadering besluit het maatschappelijk boekjaar voortaan te laten aanvangen per één januari om te eindigen per eénendertig december van ieder jaar.

De vergadering besluit vervolgens de jaarvergadering voortaan te laten plaatsvinden telkens op de eerste dinsdag van de maand juni om zeventien (17,00) uur.

Overgangsbepalingen

Ten titel van overgangsbepaling besluit de vergadering om het [opende boekjaar aangevangen per één oktober tweeduizend dertien uitzonderlijk te laten eindigen per eenendertig december tweeduizend veertien, waarna de eerstvolgende jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste dinsdag van de maand juni tweeduizend vijftien om zeventien (17,00) uur.

2) Statutenwijziging: De vergadering besluit om de tekst van de statuten aan te passen aan hoger vermelde

besluiten en aan het Wetboek van vennootschappen als volgt:

-Artikel 19: de eerste zin van dit artikel wordt vervangen door navolgende tekst

"ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om zeventien

(17.00) uur."

-Artikel 30: De eerste zin van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar:

3) Machten: Om deze wijziging te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan "ACCTAL Accountancy & Fiskaliteit" BVBA RPR nummer 0458.285.012, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder VAN BUYNDER Chantal, kantoor houdend te 2160 Wommelgem, Autolei 228, met recht van in de plaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar elle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dri 4 september 2014 -gecoördineerde versie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/01/2014
ÿþOndememingsnr : 0424.854.159

Benaming :

(voluit) : GUY TOELEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2530 Boechout, Provinciesteenweg 420 voorheen

(volledig adres) thans gevestigd vrijhandelstraat 54 58 ANTWERPEN 2170 Onderwerp akte : ontslag statutaire zaakvoerder - benoeming gewone zaakvoerder - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 18 september 2013, "Geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 23 september 2013, boek 176 blad 78 vak 01. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger adviseur (getekend) I. Michielsen", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY TOELEN" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) EERSTE 13ESLUiT; ONTSLAG STATUTA1R ZAAKVOERDER EN BENOEMING GEWONE ZAAKVOERDER

De vergadering aanvaardt met ingang vanaf 18 september 2013 het ontslag van de heer Guida Toelen als statutair zaakvoerder van de vennootschap. Vervolgens besluit de vergadering om met ingang vanaf 18 september 2013 te benoemen tot gewone zaakvoerder van de vennootschap en dit voor onbepaalde duur zelfde heer Guido Toeten.

2) Statutenwijziging;

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en desgevallend aan het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe test van de statuten vast, dewelke onder meer luidt als volgt.

-Naam en rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "GUY TOELEN"

- Zetel : gevestigd te 2530 Boechout, Provinciesteenweg 420.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: "De Vennootschap heeft tot doel:

de aanneming van behang- en allerlei schilderwerken, inbegrepen wegsignalisatie; onderneming voor versieringswerk, muur-, vloer- en raamgamieringen met inbegrip van de plaatsing ervan; groot- en kleinhandel in meubileringsartikelen, behangpapier, drogisterij artikelen, verven en onderhoudsproducten, de invoer en uitvoer ervan.

Daartoe zal de vennootschap aile commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.592,01 EUR en wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 750.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerd ers zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of ais college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

-Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de derde woensdag van de maand februari om twintig (20.00) uur, Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

í

70\

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ai

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

lUl IIIIN IIIN3088* IIII 1111111

" 1402

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

t JAN. 2O1

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op 30 september van het" daaropvolgende jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zuilen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

3) Machten: Om deze wijziging te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend, ieder afzonderlijk handelend aan mevrouw Van Buynder Chantal Maria Arthur te 2600 Antwerpen (Berchem), Cogels - Osylei 77, om met recht van indepiaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket en de administratie van de B.T.W. om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergl8 september2013

-gecoördineerde versie van de statuten

9l '" ~4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2014 : AN238071
24/12/2013 : AN238071
06/05/2013 : AN238071
16/05/2012 : AN238071
04/06/2010 : AN238071
06/04/2009 : AN238071
08/05/2008 : AN238071
05/06/2007 : AN238071
05/06/2015
ÿþ ilLj+Í~xt ~~ i Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Il11111.11111,11[1,111111111110i7~~~795*uNA~iu11111.11111,11[1,1111111111115

behoudc

aan hei

Belgsscl

Staatsbh







Rechtbank van koophandel

Antwerpen

27 MEI 2015:

afdeltrOtiffieerpen

Ondernemingsnr : 0424854159

Benaming

(voluit) : GUY TOELEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vrijhandelstraat 54-58, 2170 MERKSEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL IN VERBAND MET DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING  GERUISLOZE FUSIE

FUSIEVOORSTEL IN VERBAND MET DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING -- GERUISLOZE FUSIE

Fusievoorstel in verband met de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting -- geruisloze fusie bij toepassing van artikel 676 jo. 719 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 22 mei 2015 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het betreft de volgende vennootschappen:

 de ovememende vennootschap De Medts BVBA, met maatschappelijke zetel te Vrijhandelstraat 54-58, 2170 MERKSEM, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0424.571.968

 de overgenomen vennootschap Guy Toelen BVBA, met maatschappelijke zetel te Vrijhandelstraat 54-58, 2170 MERKSEM, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0424.854.159

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van cie fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1, Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 -10 W.Venn.)

Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

BVBA De Medts werd opgericht onder de vorm van een Personenvennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid dd. 6 juli 1983 bij akte verleden voor notaris Paul Harrewijn, kantoorhoudend te Antwerpen. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 juli 1983 onder het nummer 1961-6 ; hierna genoemd `de overnemende vennootschap'.

Statutenwijziging

De statuten werden tot op heden, gewijzigd bij akte verleden voor :

1.Notaris Paul Harrewijn kantoorhoudende te Antwerpen dd. 21 april 1986 gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 17 mei 1986 onder nummer 880517-167 - kapitaalverhoging en duur van de vennootschap.

2.Notaris Pieter Leuridan kantoorhoudende te Kalmthout op 06 augustus 1992 en gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 augustus 1992, onder nummer 920827-107 -- wijziging boekjaar, datum algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

3.Notaris Pieter Leuridan kantoorhouderide te Kalmthout op 13 juli 1994, bekendgemaakt in de Bijlage tot

het Belgisch Staatsblad van 6 augustus 1994, onder nummer 940806-126  wijziging boekjaar, datum

algemene vergadering.

4.Notaris Luc Mortelmans kantoorhoudende te Deume, Antwerpen, op 29 januari 2004 en gepubliceerd in

de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 27 februari 2004, onder nummer 04034621.

Zetel

Volgens de statuten is de werkelijke zetel van de vennootschap gevestigd te Antwepren Merksein (B. 2170)

Vrijhandeistraat 54-58.

Kapitaal

oprichting

Het kapitaal van de vennootschap bij oprichting bedroeg 1.000.000 Belgisch Frank wat het equivalent is van

24.789,35 EUR.

Dit werd bij de oprichting slechts volstort voor %de volstort in Belgische Frank ten bedrage van 250.000

Belgische Frank of het equivalent van 6.197,34 EUR.

Bij oprichting was het kapitaal verdeeld in 1.000 deelbewijzen.

Deze aandelen hadden bij oprichting van de vennootschap een nominale waarde van 1.000 Belgische Frank

per aandeel.

Statutenwijziging

Volgens voorgaande vermeide statutenwijzigingen werd het kapitaal tot op heden als volgt gewijzigd ;

Q'Volgens akte verleden voor notaris Paul Harrewijn kantoorhoudende te Antwerpen dd. 21 april 1986 gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 17 mei 1986 onder nummer 880517-167.

Ten gevolge van deze statutenwijziging werd het kapitaal gebracht van 1.000.000 Belgische Frank tot 2.600.000 Belgische Frank of het equivalent van 64.452,32 EUR door incorporatie van de reserves dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Tevens werd de vorm van de aandelen in die zin aangepast dat deze niet langer een nominale waarde vertegenwoordigen.

UVolgens akte verleden voor notaris Luc Mortelmans kantoorhoudende te Deurne, Antwerpen, op 29 januari 2004 en gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 27 februari 2004, onder nummer 04034621.

Ten gevolge van deze statutenwijziging werd het kapitaal uitgedrukt in EURO en tevens verhoogd met een bedrag van 547,68 EUR vijfhonderd zevenenveertig euro en achtenzestig euro cent, middels incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen zodat het kapitaal afgerond een bedrag vertegenwoordigd van vijfenzestigduizend euro (65.000 EUR), en wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is geheel volstort.

Doel

Volgens de laatste gecoordineerde statuten  Artikel 3 :

De vennootschap heeft tot doel ;

-Het uitvoeren of laten uitvoeren van alle werken, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met aannemingen van schilderwerken, behang en plaatsen van wand-en vloerbekledingen, inbegrepen alle nodige voorbereidingswerkzaamheden; elke vertegenwoordiging van artikelen die hiermede verband houden of verhuring ervan.

-Reinigen en opknappen van gevels met alle middelen hiertoe geëigend en beschermingswerken aan gevels. Het saneren, het in pand houden, of het in zijn oorspronkelijke staat terugbrengen van monumenten en historische gebouwen en van bouwwerken die behoren tot het kunstpatrimonium, alsook alle werken waarbij vroegere ambachtelijke bouwtechnieken of oude materialen worden aangewend.

-Alle renovatiewerken, pleisterwerken, inrichten en decoreren.

-Hierbij inbegrepen alle nodige voorbereidingswerkzaamheden, studies en coördinaties.

-Elke vertegenwoordiging van artikelen die hiermee verband houden, elke verhuring die hiervan het gevolg zou zijn alsook elke onderneming op comissieloon.

-Het verwerven en verlenen van licenties en soortgelijke beschermende rechten in verband met het beroep, de vertegenwoordiging aanvaarden van andere ondernemingen.

-Het uitoefenen van mandaten van bestuur in vennootschappen of ondernemingen van gelijk welke aard. En in het algemeen:

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel, hierboven niet-limitatief opgesomd. Dit alles zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, makelaar of anderszins, doch steeds met uitsluiting van de acitiviteiten voorbehouden aan wettelijk gereglementeerde beroepen, in zoverre althans de vennootschap niet aan de vestigingsvereisten zou voldoen. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere

waarborgen verstrekken.

Bestuur en vertegenwoordiging

De Medts BVBA wordt bestuurd door één niet statutaire zaakvoerder

" De heerJonckheere Dirk, met NN 57.09.04-475.83, wonende te Cogels Osylei 22, 2600 Berchem,

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondememingsnummer 0424.571.968.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-COVANDIS BVBA, RPR 0467.466.655 houdende 3 aandelen;

-DE MEDTS NV, RPR: 0400.853.587 houdende 987 aandelen;

-De heer Dieter Schulz, houdende 10 aandelen

Samenhoudende alle 1.000 aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen.

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

BVBA Guy Toelen werd opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgens akte verleden voor notaris Marcel Wellens te Mortsel op 8 november 1983, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 november 1983, onder nummer 2848-6.

Statutenwijziging

1.De vennootschap werd omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens proces verbaal opgesteld door notaris Philip Coppens te boechout op 2 oktober 1990, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 oktober 1990 onder nummer 901024-267.

2.Het kapitaal werd omgezet in euro bij beslissing van de algemene vergadering van. 14 maart 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 december 2001, onder nummer 20011218 240.

3.Vervolgens werden de statuten werden gewijzigd op 14 januari 2014 volgens akte bij notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre op 18 september 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 januari 2014 onder nummer 14023088 teneinde oa het ontslag van de statutaire zaakvoerder te regelen.

4.De statuten werden tot op heden het laatst gewijzigd bij akte voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 04 september 2014, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 oktober 2014 onder nummer 14192504 waarbij het boekjaar en de datum van de algemene vergadering werden gewijzigd.

Zetel

Volgens de statuten is de werkelijke zetel van de vennootschap gevestigd te Antwepren Merksem (B. 2170)

Vrijhandelstraat 54-58.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt volgens de meest recente beschikbare gecoördineerde statuten

18.592,01 EUR achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één euro cent.

Het wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn genummerd van 1 tot 750.

Het kapitaal is volledig volstort.

Doel

Volgens de laatste gecoordineerde statuten  Artikel 3 :

De vennootschap tot doel:

De aanneming van behang-en allerlei schilderwerken, inbegrepen wegsignalisatie; onderneming voor

versieringswerk, muur-, vloer- en raamgamieringen met inbegrip van de plaatsing ervan; groot- en kleinhandel

in meubileringsartikelen, behangpapier, drogisterij artikelen, verven en onderhoudsproducten, de invoer en

uitvoer ervan. Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, indurstiële, roerende en onroerende

handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met

haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te

breiden. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bestuur en vertegenwoordiging

Guy Toelen BVBA wordt bestuurd door één niet statutaire zaakvoerder

.De heerJonckheere Dirk, met NN 57.09.04-475.83, wonende te Cogels Osylei 22, 2600 Berchem.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register te Antwerpen onder het

ondememingsnummer 0424.854.159.

t i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aandeelhouders

Volgens de ons verstrekte gegevens is de enige aandeelhouder van de vennootschap BVBA DE MEDTS met ondememingsnummer 0424.571.968, zijnde de overnemende vennootschap, zij bezit aile 750 aandelen die het kapitaal van de BVBA GUY TOEZEN vertegenwoordigen.

De aandeelhouder wordt vertegenwoordigd door de heer Dirk Jonckheere, zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, voornoemd.

1.2. Juridisch kader

De voorgenomen fusie is het logisch gevolg van de recente overname van de overnemende vennootschap van alle aandelen van de overgenomen vennootschap. Deze overname kadert in de continuïteit van de activiteit van de overgenomen vennootschap en de vergroting van dezelfde bestaande activiteit in de overnemende vennootschap.

Beide vennootschappen oefenen een idem activiteit uit waardoor de synergie tussen de twee vennootschappen 100% aanvullend is,

De voorgenomen fusie is feitelijk een juridische bevestiging van een economische realiteit die dagelijks in de praktijk wordt beleefd en tevens blijkt uit de aandeelhoudersstructuur van Guy Toelen BVBA. Het heeft dan ook geen enkele zin om twee vennootschappen als structuur te behouden.

De facto en rekening houdende met voorgaande bevindingen, is de voorgenomen fusie verrichting middels het naleven van de voorschriften Wetboek van Vennootschappen alsook de regelgeving van het Wetboek van Inkomstenbelasting een fiscaal neutrale operatie.

Er wordt na de fusie doorgewerkt als voorheen, zonder aanpassing van waarderingsregels, zij het binnen één juridische entiteit. De gehele werking wordt door de fusie vereenvoudigd wat uiteraard kostenbesparende effecten met zich brengt.

1.3. Boekhoudkundige datum (art.719 2 o W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 januari 2015.

1.4. Bijzondere rechten (art. 719 3o W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan. Er zijn bijgevolg geen aandelen die bijzondere rechten toekennen aan de houders ervan. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.5. Bijzonder voordelen (art. 719 4o W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van het orgaan van dagelijks bestuur van de overgenomen vennootschap, noch aan de leden van het orgaan van dagelijks bestuur van de overnemende vennootschap.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

2.1.1. Algemene beschrijving

De basis tot deze fusie is de jaarrekening per 31 december 2014, nog voor te leggen ter goedkeuring aan

de jaarvergadering statutair te houden op dinsdag 02 juni 2015 en vervolgens neer te leggen op de

balanscentrale.

2A.2. Onroerende goederen

Bij de voorgenomen fusieoperatie zijn geen onroerende goederen over te dragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

GUYTOELEN BVBA

1 DEBETSALDO [CREDITSALDO CUMUL DEBET CUMUL CREDIT

231000 Machine

331900 afschrijving machines

232000 uitrusting _ 34.947,71

232900 afschrijving uitrusting _ E _34.565,47

_ .. - - - - - . - - ¬ - 382,24

240000 kantoarmaterleel, computers, meubilair e.d. _ ¬ _ _- _ 354,54 _ .

_240900 afschrijving meubilair/ computer ¬ 248,1.8_

241000 Rollend Materieel __ _

241900 afschrijving rollend materieel_ ¬ 94.132,46. ¬ 83.852,96

- - ---- - - ¬ . _ 10.385 86

280000 aanschaf waarde verbond ond

288000 brugtochten beteerd in contanten- ¬ 5.137,00 - _ _ _.

.._-_.._ - ...... " . " -.-_._-_ ..._.._ . __ -... " . ¬ 5.13700 -----.._

300000 Grondstoffen - - -----

310000 Hulpstoffen y

320000 Werken In uitvoering_ ¬ 6.438,40 __-

¬ 6A38,110

40000.0 handelsdebiteuren _ ¬ - 212.698,83 _ _. -- _ -- _ - - _ __. ___

402000 Nog p te stellen facturen ¬ 35.672 38 _ _ _-_

404100 leveranciers met een DS ¬ 1.619,90

_407000 Dubieuze deblteuren___ -_ ____ ¬ _ _ 3.19650 _ _ _ -_ --_T__ _- -

409000Geboektewaardevermindering ¬ 2.64174

phandersvard.(-1

- - -- - - - - ¬ 250.545,87

-- _---

412200_ fiscaleprovrsle _ _ -- - --- -- --

-- -- .

415000 voorschot alb. lev. Dienstbetoon

41.6000 Voorschotten RSZ_ w ¬ 25.618,83

416400 Te verrekenen lonen ¬ 190,93

26.009,76

440000 Leveranciers _ - _ ¬ _ 50.250,14 _

444000 - 7e ontvangen facturen _ _ E 903,12 "

Klanten met een ÇS __ __ _

444100 _-_-_ ___ _ _ _ ¬ ____ 7.114100

_ 445000 0p te maken CN f 8.470,78

_ _ .- _-__ _ _ f 60_73804

¬ - -

450000 Fiscaleprovlsle ¬ 5.255,70 -

451000 R/C BTW ----- --- ¬ 7.165.99 _ - - _

_.-- ..--

451903 Te betalen STW Lux

_ 453000 Ingehouden te storten bedrijfsvoorheffingen_ _ _ _ _ _ _--__-____ _ _ ¬ __ __ 2.336 54 _ _ _ _ _ _

455100 Te betalen bezoldigingen ¬ 6.280,92 ____ ___ __ - -__ -

_Y _ 456000 Vakantiegeld__ _ _

._-  - - _---- --- -- -_......... _._ -- 21,02915

_ _490000 Over te dragen kosten_

-- _ 491000 Verfvegen opbrengsten ¬ _ 22,85 - ¬ - - 22,85 - --

550000 Generale Bank ¬ 565,30 _

_ 550100 BNPparibas fortis_ . __ ~. 35.960,00 ._ _ -._ _ __ - ~- - --.

- - - --- 550200 B.B.L. - - ------ _ _ _ - - - - -- - - -- - _ _ _

570000 Kas -- --- " - - __ . - _ _ ----_.__ _

___ C__ _

16.525,30

-_ _ _ _ " ¬ 436.755,23 ¬ 203.075,54 ¬ 315.446,88 E _ __ 81.767,19

80E LHOUDKUNDIGE WAARDE ¬ 233_679,69 _ C 233.679,69

i;"

Zie eveneens bijlage houdende de cijfers van ieder bij de fusie betrokken vennootschappen per 31-12-2014 alsook de gefuseerde cumul cijfers.

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

ln het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende

vennootschap geen wijzigingen te worden aangebracht.

Wel dient te worden voorzien in volgende volmacht

Om deze wijzigingen te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan "ACCTAL Accountancy & Fiskaliteit" BVBA voorheen genoemd "VAN BUYNDER & CO ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BVBA" vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Chantal VAN BUYNDER (NN 630326 -106-70) kantoor houdend te 2160 Wommelgem, Autolei 228, met recht van in de plaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen inclusief Ondernemingsloket, om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere of latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervuilen bij de BTW administratie alsook de diensten van directe belastingen en aanverwanten.

2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

 ln de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overgenomen vennootschap,

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.4. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de ovememende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de organen van dagelijks bestuur er alles zuilen aan doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring zo snel als mogelijk zou kunnen zijn,

Onderhavige tekst werd opgesteld op 22 mei 2015, te Merksem, in zes originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van ' Antwerpen overeenkomstig de artikelen 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan ACCTAL Accountancy & Fiskaliteit bv ow bvba Autolei 228 te 2160 Wommelgem, vertegenwoordigd door Chantal VAN BUYNDER zaakvoerder, met recht van de in plaatsstelling en met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Voor de overnemende vennootschap BVBA De Medts

Zaakvoerder, Jonckheere Dirk

Voor de overgenomen vennootschap Guy Toelen BVBA

Zaakvoerder, Jonckheere Dirk

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" DE MEDTS BVRA GaYTeelen BVBA GEFASEERDE á1FER5 VOOR VEf02rFFIN4 AANOEIEN

DEBET atE02r 1 DEBET [REDIT DEBET (ItEOR

231000 231900 232000 232900 240000kantoonnaierieel, afschd)ving ustrusting afschrijving machines ______ .. . _ _ _ _ - _ - - - _--_

240900 _v 402000NogoptetidÏenfactwen C 6.372,71_ computert, meubilaIre,d afsclxLjWK meubüair( tanpt!tef C_ 382,24 _ _ __ _" E -

241000 _ 4041001everanders _ - _ Vakantiegeld - _ -- _ _ - -  , C _ - 6.754,96 _

- 241900 416400Tevenekenenlonen._-._..,-,___,.., C 38,138,62 C50. C ,,1.385,86 - --- -- - _ _ _ _ - C -

. 280000 __ 451003TebetalenB1WLta r -_ .._ -- _ _ - . , - C 49524,6E _---- - - - -

- 453000tngehoudente C 300.105,92 - - - - ---- _ _ _ ___ .. C "

300000 466000Overnameaandelen - _ C 5.I37,00 - - _ _ _ ' - -

310000 Machlne -- ------' " _ _ . _. __ _ _ . C - - 305.322,92 _ - _-

320000 --- ultnssUns _ , C 3I6.239,00 - - __ ___ - _ - - _ . , . . _ -

400000 . _ __ _ __ ."- _ _ _ - - _ C- -- -1:43-8,00 .. ""' - - - _ - - - - -- - -- -

407000 Rollend Materleel 523.080,Ç2 - _ C - _ C w 60- .73-10-4- '_-~- -- -`-~-`^- -- _

409000 afschrijving rollend materieelw _ _ _ . -. _- -_-~ _ f _ 322677,00 - .

412200 " -, _ " , '- , _ _ " - - - ~ _ _ _ --- ~,_.. C _ "

415000 aanschatwaardeverbondmd -'-.. _ C 13.623,83 "------ ._,. = . _ _ -- -- _ , _

416000 _- nip_ -_ -- _ . - ¬ _ _2545,E7 -_ _  _ - -- ~ . - - C. 4fa7.057{9

F 440000 - - __ W__~--._~_ __ E _ _ ---_-- _ - -- . _._ __ _ _ _ _

444000 M410010amen , . . . _ .. _ "_ _ _ , . - _ - -_ _ ,__ , C 21.029,15 _ 773.626,29 ~ __ -- ---

_ 450000 Grondstoffen . . - _ .._ __ _.__ --------__ f .,E C_ -- 75.A39,29

_451000R Hulpsloffen _- - _,..__ C 26.009,76 _ -"" , " - ~,_a_ C _ 10.000,00

455100Te Werken in oltvoednL ~ __ _.-_ _ _ _ _ - - - y _ ., - , - - . - _ , .. __ _ _" _ " -

456000 - - '- -- - - - - _ __ _ _ _ - - - _ - -- C, , . - ».. _......____ C

`-_--_ _ _ _ _ -_ _ ~... - __ .. -- - - _ __ _ _ _ _ _ ¬ - - _- -- .,..;..6...5.7. 3933 Ç

491000 _.__-___ -, _ --_ C - - __ __ _ _ - 68,55

497000 handelsdebiteuren _- -_ _ _ _ " Ç .126.31945 _ " - - -- _ . - . _ _ - ~

_ _.._" -- - -' C _ 1201,93- _ . -- __ __- - - --- ' - - ' - ___ -. _ _ _ _ _

550000 met een D3 --.. - _ -__ - ___ _ C _ ___ "___ _ ' - - -~

556100 Oubieuze debiteuren _ ,.- " - -- _ _ -- _ "_ _- _ _ - - - _ E -

550200 _ 570000 _ BOütHOUb1cAN01GE Geboeide waardevermtndering op handelsvord. {) " .. --_ --___..._--., -_'-__--- .

. _ _ _ _ ._ - _-_~ _-_ _ -,- - _ ---- , _ - _ ._.______.____ __

ElGEN VCRMOGEN fiscale proNSIe __-_ voorschot afS,,lev,blenstbetocn _ __.. ______,____ E 54.41Q _.._.__----' _ __ _ _ _ ----_

- Voerschotten R5Ï _ ,~ . - .. --"_"_ ~ ~ ._

' 100000 _ _ . ._ __ _ ¬ 10.000,00 . 22,35 _ _

' 140000 Leveranc[ers '----.-~-'__,.~__ .. _ _ C 5011,24 --- " _. . _»_ _.-.~ _ _

_ _ _ . _ _ _ _ _ _ -- ~ C _ -- __ _..- - _

Te ontvangenfacturen_ . - . - - - _ ____ ___,-_._ -

met een CS-. _ Opte, __ __ _4 " - - " - - ___,__-~_~.-..«..-___

- _ _..-....____ .._ w _ _ C , .

Ftscalep~ovtste . - E 16525,30 . ._ .

lcBTW _ _ _ -14 E 1201,93

_ ç _ " -2ÿ65

storten beddjFsvçorheffrrgen C ~_.+~---»- -C_

betalen betddishgen~~ ,_,-_-'_ ,._"--..-.__.__,

- _ -' _ - -- __ __'~ -

-~ - --- -- - _ - " _-_ _ ~. _"___

- -- - __ __

_ _._.....-...._-_-

C 21.536,54

4900000verte

-_- -'-'------ -

- _ .._. . - _

.,.n - " '"_.-'

dragen koste _ _ __ __ _

Verkrryenopbrengsten _. . «

aan terekenkasten. _ --- ^._w__ -~

_ __ . _,__..-.._ ,._

Generale Bank _ _..__ .._______ _

BNPparfbasfords

__~___ _

---

--

68

C 55

---., _..__--__ .____

-_ __ __'

-_ __.__

-- - -_'_

-- _

Bat, .-

Kas - - - - " _ - _ - - -

-__ _ .__ - __ _

WAARDE __ _ _,

C L203353,65 C 490.798,14 £ 315.14689 - --'- C _ L519._300,73 C .572.565,33

f 713.055,71_ f 233_67969 Ç t1.76719 E _4_ 946.735,40 versolsllçumul elsen vertogen guy toel

_ _ _ _ " _ _ _ _ ~ _ __ _ ._ _ C 65.000,00

- - , C 1959201 C 65.0000

- - ~ _ - C __ 1.859,20 Ç -

- , , _ " _ C 6,819,07 E ~ 640.000,00

C _ 202.729,72 f 1.555,71

C 3.679,69 .... ._~

' _ "

" _130000wettelljkareserve_ __ C -233.679,69

132000belastingvstfereserye _ , _ _ ._ n ,~

" _ 193060Beschlkbamreserves - -- -- - ~-

- - - _ _ _ __-. _ __ _ _ - ._ _ .. _ Ç 65.000,00

VANOE ONOEANEMINGEN _ 6_._ 6.500,00

-- --- - C _ -

Kaplila! _ C 64.000,00

__ _ ~___L555,71

_ -~~ -~~ " ~ " 1555 71

ov_4rsedra~en winst _ _, _ _ ____ _ ~ _ _ - , ~.~

Eus levedlesdeeÎnamebvbaBuYtoelen

C .._ 713.05571

_ .

_

- -- -- "__ ~

- _ __ _ W ,

_._~ - .,..... ._

8oekhoudkundlewaarde C 713055,71 C 233.67969 C 713,055,71

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/05/2006 : AN238071
28/04/2005 : AN238071
10/05/2004 : AN238071
13/08/2015
ÿþw

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2170 Antwerpen-Merksem, Vrijhandelstraat 54-57

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie - ontbinding zonder vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre op 28 juli 2015, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten vast de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY TOELEN" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Geruisloze fusie - ontbinding:

De vergadering besluit overeenkomstig het fusievoorstel tot ontbinding van de overgenomen vennootschap, zonder vereffening, en tot fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Medts, met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Vrijhandelstraat 54/58, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0424.571.968, met B.T.W.-nummer BTW-BE 0424.571.968, overnemende vennootschap, door overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva (alle roerende en onroerende goederen, vorderingen en rechten) van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Guy Toelen, overgenomen vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, zoals dit blijkt uit de stand van de activa en passiva afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien (31 december2014).

Alle handelingen verricht sedert één januari tweeduizend vijftien (1 januari 2015) worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden van deze overdracht worden opgenomen in het proces-verbaal van de overnemende vennootschap,

Onderhavige beslissing tot fusie zal slechts gevolge hebben enerzijds vanaf het ogenblik van het nemen door de algemene vergadering der vennoten van zowel de overgenomen vennootschap als de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva, rechten en vorderingen van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap en anderzijds na goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutaire wijzigingen, die voortvloeien uit de fusie, overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen heeft de fusie vanaf de beslissing genomen door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap alsmede de overgang van het gehele vermogen van deze vennootschap op de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Medts" (BTW-BE 0424.571.968, RPR Antwerpen).

Overeenkomstig artikel 726 §2 van het Wetboek van vennootschappen leidt deze overdracht niet tot de toekenning van aandelen daar aile aandelen van de opgeslorpte vennootschap reeds toebehoren aan de overnemende vennootschap.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Het archief van onderhavige vennootschap Guy Toelen, omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf het moment van goedkeuring van de fusie door de vennoten van de overnemende vennootschap De Medts bewaard door zelfde overnemende vennootschap.

Na het voltrekken van de fusie zal nagemelde lasthebber instaan voor de overdracht van alle boeken en bescheiden aan de overnemende vennootschap De Medts,

2) Jaarrekening - kwijting bestuurders:

Alle handelingen verricht sedert één januari tweeduizend vijftien (1 januari 2015) worden vanuit

boekhoudkundig standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap.

De jaarreKening van de overgenomen vennootschap voor de tijdspanne tussen 1 januari 2015 en 28 juli

2015 zal worden opgesteld door de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mari Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rehtefllt ~can l~ee~#~~~àéi S~ Ahhw~eQ~n

0 d ASájjSti 201

5

gtlleKemeni

Ondernemingsnr : 0424.854.159

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

GUY TOELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

e

}+ ... ,

Voorbehouden aan het Belgisch

Staatsblad

De goedkeuring van deze jaarrekening alsmede het verlenen van kwijting aan de zaakvoerder(s) en commissarissen van de overgenomen vennootschap zal beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen.

3) Aanstelling lasthebber:

De heer Dirk JONCKHEERE, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Cogels-Osylei 22, wordt aangesteld als bijzondere lasthebber teneinde de BVBA Guy Toelen te vertegenwoordigen bij de verdere fusieprocedure en meer bepaald op de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap, besluitende over de fusie. Verder dient gemelde lasthebber te waken over het verder verloop van de fusieprocedure, de handelingen aangaande de overdracht van het gehele vermogen, bestaande uit alle activa en passiva, naar de overnemende vennootschap en de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap aan de hand van hun boekhoudkundige waarde op datum van één januari tweeduizend vijftien (1 januari 2015) in de boeken van de overnemende vennootschap. Dienaangaande worden hem alle machten verleend om alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen, deel te nemen aan alle vergaderingen en stemmingen met betrekking tot de voorgenomen fusie van de overgenomen vennootschap Guy Toelen en de overnemende venootschap De Medts.

In het kader van deze overdracht door fusie is voormelde lasthebber gemachtigd om ondermeer volgende handelingen te stellen:

-de afgifte van de (on)roerende goederen aan de ovememende vennootschap te bewerkstellingen;

-met recht van in de plaatsstelling alle vormvereisten te vervullen die vereist zijn bij de kruispuntbank van ondernemingen, bij de B.T.W. en alle verdere diverse overheidsinstanties,

-onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten een bepaald deel van zijn bevoegdheden af te vaardigen zoals hij dat bepaalt en voor de door hem bepaalde duur.

4) Ontslag zaakvoerder

De vergadering besluit onder opschortende voorwaarde van en vanaf het ogenblik van de realisatie van de

fusie te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap; de heer Dirk JONCKHEERE, voornoemd,

5) Bijzondere machten:

Om deze wijziging te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan "ACCTAL Accountancy & Fiskaliteit" BVBA RPR nummer 0458.285.012, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder VAN BUYNDER Chantal (NN 630326-106-70), kantoor houdend te 2160 Wommelgem, Autolei 228, met recht van in de plaatsstelling, om ais speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondememingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie, alsook de fiscale overheden.

Voor ontledend uitreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 28 juli 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2003 : AN238071
12/04/2002 : AN238071
01/01/1997 : AN238071
01/01/1993 : AN238071
01/01/1992 : AN238071
24/10/1990 : AN238071
01/01/1989 : AN238071
01/01/1988 : AN238071
01/01/1988 : AN238071
01/01/1986 : AN238071

Coordonnées
GUY TOELEN

Adresse
VRIJHANDELSSTRAAT 54-58 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande