H & S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : H & S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.127.094

Publication

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 19.08.2013 13427-0370-012
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 21.08.2012 12451-0065-011
30/03/2011
ÿþBenaming : ~iáS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keldermansschransstraat 2

2222 Heist-op-den-Berg (itegem)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Kathleen PEETERS, notaris te Heist-op den-Berg(Itegem), op 11 maart 2011, "Geregistreerd te Heist-op-den-Berg op 14 maart 2011, boek:; 291, blad 6, vak 17, acht bladen, twee verzendingen, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25), getekend door de Ontvanger ad interim, C.Jacobs de E.A. Verificateur", dat de buitengewone algemene; vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&S" met maatschappelijke zetel te 2222 Heist-op-den-Berg(Itegem), Keldermansschransstraat ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0452.127.094, volgende:; beslissingen genomen heeft :

1) Doel. De vergadering besluit het bestaande doel te vervangen door volgende doelsomschrijving :

""De vennootschap heeft ais doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam vans; derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

'Ruwbouw: metsel- en betonwerken en sloopwerken;

'Stukadoor, cementeren en dekvioeren: plafonneer- en cementwerken, plaatsen van dekvloeren en gipskarton;

`Tegelzetten, marmer en natuursteen;

`Waterdicht maken en dakwerken: metalen en niet-metalen dakbedekking en het plaatsen van dakgebinte;

`Schrijnwerk en glazenmaker;

*Eindafwerking: schilder- en stoffeerderwerken, decoratie en interieur;

*lnstallatietechnieken: loodgieferwerk, de installatie van centrale verwarming, airco, gastoestellen;

*Elektrotechnieken;

*Algemeen aannemer;

*Tuinbouw: aanleg, onderhoud,....

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en aile andere ondernemingen en organisaties, waaronder zijn begrepen:

Hef uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopstrategie; het bepalen van verkooptargets; hef.; leiden van het verkoopsteam, het onderhouden van contacten met de cliënteel; het positioneren van.; de cliënt  onderneming op de markt.

Het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen en;~ methodieken met het oog op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichfheid en het rendement.

Het bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de betalingspositie, de liquiditeiten en de investeringen; het onderhouden van de contacten met de bank.

Het voeren van personeelsbeleid in de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt; personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren vang medewerkers); het uitbouwen van de organisatie en de functies naar gelang de behoefte.

Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten.

Het verlenen van administratieve ondersteuning. _

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111!!!!ftg!!!11111

NEERGELEGD

17 -03- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDELféiiECHELEN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Ondememingsnr : 0452.127.094

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver) handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, .

" met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, toestaan van kredieten, of in hypotheek geven van onroerende goederen en/of in pand geven van roerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

De vennootschap kan ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger, als commissionair of anderszins; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in kunstobjecten.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

indien de uitoefening van bepaalde activiteiten onderworpen zou zijn aan voorafgaande vereisten inzake het vestigingsrecht, zal de vennootschap de uitoefening van die activiteiten uitstellen tot de verwezenlijking van deze vereisten."

2) Nominale waarde : De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

3) Kapitaal : De vergadering bevestigt de reeds feitelijk doorgevoerde omvorming en afronding van het in Belgische Frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap in euro en beslist het kapitaal te verhogen met 7,99 euro om het te brengen op ¬ 18.600.

4) Verlenging boekjaar en jaarvergadering:

De vergadering beslist de loop van het maatschappelijk boekjaar te wijzigen, zodat het voortaan zal

lopen vanaf 1 januari tot en met 31 december van hetzelfde jaar.

De vergadering beslist dan ook de jaarvergadering te verplaatsen naar de derde vrijdag van de

maand juni om tien uur.

Daarbij gelden de volgende overgangsmaatregelen :

1) het huidige boekjaar, ingegaan op 1 april 2010 zal afsluiten op 31 december 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

"

2) de eerstvolgende jaarvergadering zal derhalve gehouden worden op de derde vrijdag van de-

maand juni 2012 om tien uur.

5j Aanpassing van de statuten De vergadering beslist de bestaande statuten aan te passen aan "

de voorgaande beslissingen en deze artikelsgewijs te herschrijven en in overeenstemming te

brengen met de gewijzigde wetgeving op de handelsvennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend Notaris Kathleen PEETERS.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie buitengewone algemene vergadering

+ neerlegging verslag zaakvoerder activa-passiva

+ coördinatie van de statuten

Op de laatste bíz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

r

Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.08.2010, NGL 24.09.2010 10554-0366-011
23/09/2009 : ME075503
15/09/2008 : ME075503
12/09/2007 : ME075503
16/10/2006 : ME075503
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 26.06.2015 15213-0198-012
03/09/2005 : ME075503
14/09/2004 : ME075503
29/08/2003 : ME075503
16/10/2002 : ME075503
25/02/1994 : ME75503

Coordonnées
H & S

Adresse
KELDERMANSSCHRANSSTRAAT 2 2222 ITEGEM

Code postal : 2222
Localité : Itegem
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande