HAEGEWINDE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HAEGEWINDE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 501.734.874

Publication

06/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306351*

Neergelegd

04-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0501734874

Benaming (voluit): HAEGEWINDE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Boerenkrijgstraat 133

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen op vier december

tweeduizend en twaalf, dat een naamloze vennootschap is opgericht.

Oprichters:

1) De Naamloze vennootschap B.C.S. INVESTISSEMENT, met zetel te 2800 Mechelen, Boerenkrijgstraat 133, ondernemingsnummer (BTW BE) 0441.436.112 RPR Mechelen. Hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer WILLEMEN Johannes, geboren te Mechelen op veertien april duizend negenhonderdvijftig, met woonplaats te 2801 Mechelen, Heidestraat(HEF) 7, met de bevoegdheid de vennootschap individueel in en buiten rechte te vertegenwoordigen; hiertoe benoemd ingevolge besluit van de algemene vergadering de dato acht juni tweeduizend en zeven, gevolgd door de raad van bestuur van zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig september daarna, onder nummer 07140033.

2) De Naamloze vennootschap WILLEMEN GROEP, met zetel te 2800 Mechelen, Boerenkrijgstraat 133, ondernemingsnummer (BTW BE) 0466.256.432 RPR Mechelen. Hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer WILLEMEN Johannes, geboren te Mechelen op veertien april duizend negenhonderdvijftig, met woonplaats te 2801 Mechelen, Heidestraat(HEF) 7, met de bevoegdheid de vennootschap individueel in en buiten rechte te vertegenwoordigen; hiertoe benoemd ingevolge besluit van de algemene vergadering en raad van bestuur de dato vijf juni tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes juli daarna, onder nummer 12119408.

Voornoemde vennootschappen B.C.S. INVESTISSEMENT en WILLEMEN GROEP, vertegenwoordigd door de heer WILLEMEN Johannes, voornoemd, zijn hier vertegenwoordigd door mevrouw VANSTEENKISTE Dominique Anna A, geboren te Torhout op achttien augustus negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.08.18-214.85, wonende te 9140 Temse, Koningin Fabiolalaan 6, ingevolge onderhandse volmacht de dato drie december december tweeduizend en twaalf; deze volmacht wordt aan deze akte gehecht en mee ter registratie aangeboden.

Die mij verzocht hebben de statuten op te stellen van een Naamloze vennootschap onder de benaming HAEGEWINDE.

Hoofdstuk I  Oprichting en Inbrengen.

De comparanten verklaren hierbij een naamloze vennootschap op te richten genaamd HAEGEWINDE, met een kapitaal van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 EUR) dat geheel geplaatst en onvoorwaardelijk is en verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

Op deze aandelen werd ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van zeshonderd vijftien euro (¬ 615,00) per aandeel als volgt:

- de naamloze vennootschap B.C.S. INVESTISSEMENT, voornoemd sub 1), vijftig (50) aandelen voor een totaal bedrag van dertig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 30.750,00);

- de naamloze vennootschap WILLEMEN GROEP, voornoemd sub 2), vijftig (50) aandelen voor een totaal bedrag van dertig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 30.750,00);

wat in overeenstemming is met de totaliteit van de uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Alle aandelen waarop in geld werd ingeschreven zijn volgestort.

Het bedrag van de uitgevoerde stortingen is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij Belfius onder nummer BE73 0688 9628 3360. Het bewijs van deponering onder de vorm van een attest, afgeleverd door de voormelde kredietinstelling, is aan mij, notaris, overhandigd en wordt door mij, notaris, bewaard.

Aanwijzing van oprichters.

Alle comparanten verklaren de hoedanigheid van oprichter te aanvaarden.

Naleving wettelijke voorwaarden.

De comparanten verzoeken mij, notaris, te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal werden nageleefd.

Financieel plan.

De oprichters overhandigen mij, notaris, het financieel plan waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal verantwoorden; dit stuk wordt door mij, notaris, bewaard.

Hoofdstuk II  Statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1  Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt: HAEGEWINDE.

Artikel 2  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Boerenkrijgstraat 133.

De zetel kan op om het even welke plaats binnen het Vlaamse en Brusselse Gewest worden gevestigd door

een besluit van de raad van bestuur.

Artikel 3 - Duur.

De vennootschap is aangegaan voor een onbeperkte duur.

Artikel 4 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel volgende activiteiten uit te voeren:

a) de aankoop en de verkoop van bebouwde en onbebouwde grondpercelen, evenals onroerende rechten en onroerende leasing;

b) projectontwikkeling, planning, financiering en realisatie van sleutel-op-de-deur projecten;

c) de activiteiten van bouwpromotor, algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van werken

uitgevoerd door onderaannemers, met name:

- het verwerven van onroerende goederen, het laten bouwen van onroerende constructies, de verkoop en

verhuring van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, zowel afgewerkt als in opbouw; en

- het verwerven van licenties die hierop betrekking hebben.

d) de onderneming en handel in onroerende goederen.

e) het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen, of zakelijke, persoonlijke of domaniale rechten daarop, welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan.

f) een holdingmaatschappij welke alle financiële verrichtingen zal stellen in verband met deelnemingen en beleggingen; het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, van effecten en obligaties; het nemen van participaties in maatschappijen met diverse doeleinden, het beheren van deze participaties, en dit zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden.

g) het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurders-functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag verder, zowel in België als in het buitenland: alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen stellen die recht- of onrechtstreeks verband houden met het doel of die bijdragen tot de verwezenlijking ervan.

De vennootschap is tevens gemachtigd om - zowel in België als in het buitenland - een participatie in of een overname van vennootschappen met een gelijkaardig doel te realiseren, zich te verenigen met particuliere ondernemingen, vennootschappen en verenigingen die een gelijkaardig doel hebben, met deze samensmelten en inbrengen of afstand doen van het geheel of een deel van haar activa of zelf filialen op te richten.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen.

Artikel 5 - Kapitaal.

Geplaatst kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 EUR).

Toegestaan kapitaal

Aan de raad van bestuur is de bevoegdheid verleend om gedurende een periode van vijf jaar in een of meer malen het kapitaal te verhogen met een maximumbedrag van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00). Deze verhoging kan gebeuren door inbreng in geld, inbreng in natura van materiële of immateriële goederen, dit binnen de wettelijke grenzen, of nog door omzetting van reserves.

Die bevoegdheid kan door de algemene vergadering worden hernieuwd met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

In dit kader is het zo dat wanneer een kapitaalverhoging door inschrijving in geld gepaard gaat met de vaststelling van een uitgiftepremie  premie waarvan het bedrag kan worden bepaald door de raad  dat bedrag, na eventuele aanrekening van de kosten, moet worden gestort op een onbeschikbare rekening, die evenzeer als het kapitaal een waarborg uitmaakt voor derden en dus, onder voorbehoud van een omzetting in kapitaal bij besluit van de raad van bestuur, niet kan worden verminderd of vernietigd dan bij besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de voor een kapitaalvermindering gestelde aanwezigheids- en meerderheidsvereisten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het is de raad van bestuur toegelaten om, in het belang van de vennootschap en met inachtneming van de wettelijke voorschriften, het voorkeurrecht op inschrijving te beperken of op te heffen bij elke kapitaalverhoging die wordt gerealiseerd binnen de perken van het toegelaten kapitaal, zelfs in het voordeel van welbepaalde personen die geen personeelslid van de vennootschap of haar dochtervennootschappen zijn.

De raad van bestuur kan, binnen de perken van het toegestaan kapitaal en met inachtneming van de voorschriften bepaald door artikel 460 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, beslissen tot uitgifte van converteerbare obligaties of inschrijvingsrechten.

Kapitaalverhoging.

Algemeen.

Behoudens de eventuele bevoegdheid van de raad van bestuur binnen de grenzen van het toegestane kapitaal, wordt tot verhoging van het kapitaal besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Hetzelfde geldt voor de uitgifte van converteerbare obligaties of van warrants.

Indien de kapitaalverhoging niet volledig is geplaatst, wordt het kapitaal slechts verhoogd met het bedrag van de geplaatste inschrijvingen, mits de emissievoorwaarden zulks uitdrukkelijk bepalen.

Indien een uitgiftepremie op de nieuwe aandelen wordt gevraagd moet het bedrag van deze premie volledig worden gestort bij de inschrijving.

Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Die termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van vennootschappen.

Na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht, kunnen derden aan de kapitaalverhoging deelnemen, behoudens het recht van de raad van bestuur om te beslissen dat de voorkeurrechten zullen uitgeoefend worden door de vroegere aandeelhouders die reeds van hun recht gebruik hebben gemaakt naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. De wijze van inschrijving bedoeld in deze alinea wordt bepaald door de raad van bestuur.

De algemene vergadering die moet beraadslagen en besluiten over de kapitaalverhoging, kan met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging, in het belang van de vennootschap het voorkeurrecht beperken of opheffen. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproeping worden vermeld.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstel in een omstandig verslag, dat inzonderheid betrekking heeft op de uitgifteprijs en op de financiële gevolgen van de verrichting voor de aandeelhouders. Er wordt een verslag opgesteld door de commissaris of, bij diens ontstentenis, door een bedrijfsrevisor aangewezen door de raad van bestuur of door een extern accountant aangewezen op dezelfde manier, waarin deze verklaart dat de in het verslag van de raad van bestuur opgenomen financiële en boekhoudkundige gegevens juist zijn en voldoende om de algemene vergadering die over het voorstel moet stemmen, voor te lichten. Die verslagen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het besluit van de algemene vergadering om het voorkeurrecht te beperken of op te heffen moet eveneens worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Wanneer het voorkeurrecht beperkt of opgeheven wordt ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van één van haar dochtervennootschappen, moet de identiteit van de begunstigde of de begunstigden van de beperking of de opheffing van het voorkeurrecht, worden vermeld in het verslag dat door de raad van bestuur wordt opgesteld, alsook in de oproeping. De uitgifteprijs moet ten minste gelijk zijn aan de vastgestelde intrinsieke waarde van het effect die, behoudens éénparig akkoord tussen de aandeelhouders, vastgesteld wordt op grond van een verslag opgesteld, hetzij door de commissaris, hetzij, voor de vennootschappen die geen commissaris hebben, door een bedrijfsrevisor aangewezen door de raad van bestuur, of door een extern accountant aangewezen op dezelfde manier. De verslagen die door de raad van bestuur worden opgesteld, moeten de weerslag vermelden van de voorgestelde uitgifte op de toestand van de vroegere aandeelhouder, in het bijzonder wat diens aandeel in de winst en in het eigen kapitaal betreft. De commissaris, bedrijfsrevisor of accountant verstrekt een omstandig advies omtrent de elementen op grond waarvan de uitgifteprijs is berekend, alsmede omtrent de verantwoording ervan.

Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura.

Ingeval een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt de commissaris of, voor de

vennootschappen waar die er niet is een bedrijfsrevisor aangewezen door de raad van bestuur, vooraf een verslag op.

Dit verslag heeft inzonderheid betrekking op de beschrijving van elke inbreng in natura en op de toegepaste methoden van waardering.

In een bijzonder verslag, waarbij het in vorig lid bedoelde verslag wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom wordt afgeweken van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Het bijzonder verslag van de raad van bestuur en het bijgevoegde verslag worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel; zij worden in de agenda van de algemene vergadering vermeld. Kapitaalvermindering.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de oproeping tot de algemene vergadering wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vermeld.

Indien de vermindering van het kapitaal geschiedt door een terugbetaling aan de aandeelhouders of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng, hebben de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking, binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, het recht om een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet vervallen zijn.

Aan de aandeelhouders mag geen uitkering of terugbetaling worden gedaan en geen vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng is mogelijk zolang de schuldeisers die binnen de in het vorig lid bedoelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

Opvragingen van stortingen.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Indien niet-volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bijstorting of volstorting wordt door de raad van bestuur opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip. Aan de aandeelhouders wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een bankrekening waarop de betaling, bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling, door overschrijving of storting dient te worden gedaan.

De aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en is aan de vennootschap rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet, vermeerderd met twee procent.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Artikel 6  Aandelen.

Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, verdeeld in vijftig (50) aandelen categorie A en vijftig (50) aandelen categorie B.

Al deze aandelen hebben dezelfde rechten, behoudens wat hierna gezegd wordt inzake benoeming bestuurders.

Aard van de aandelen - Overdracht.

Aandelen op naam.

De aandelen zijn op naam, Zij zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden, waarin worden aangetekend: de gegevens betreffende de persoon van de aandeelhouder, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen; de gedane stortingen;

de overgangen en overdrachten met hun datum.

De eigendom van de aandelen op naam wordt bewezen door de inschrijving in het register; van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders.

Overdracht.

De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het aandelenregister en gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer.

Ondeelbaarheid van de effecten.

De effecten zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap. Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht van een effect in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden de rechten dienaangaande uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 7  Bestuur.

Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit minstens vier leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Van deze vier bestuurders dienen er steeds twee verkozen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen categorie A en twee uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen categorie B. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zo nodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, kunnen de overige bestuurders voorlopige in deze vacature voorzien tot aan de eerstvolgende algemene vergadering.

Deze nieuwe bestuurder dient gekozen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van dezelfde categorie als deze waartoe de te vervangen bestuurder behoorde.

Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen. Alle besluiten van de raad van bestuur worden bijgevolg bij gewone meerderheid genomen behalve diegene die hierna (4) worden vermeld welke bij unanimiteit dienen te worden genomen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft +1 van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen met betrekking tot een bepaald agendapunt, zal het besluit aangaande gemeld agendapunt worden uitgesteld tot een volgende vergadering van de raad van bestuur, dien binnen de tien werkdagen opnieuw bijeenkomt en dit teneinde de bestuurders toe te laten overleg te plegen en zo mogelijk of nodig een nieuw voorstel uit te werken. Indien naar aanleiding van de tweede vergadering van de raad van bestuur opnieuw staking van stemmen wordt vastgesteld met betrekking tot het oorspronkelijke dan wel nieuwe voorstel of voorstellen, zal de stem of zullende stemmen van de onafhankelijke (zoals bepaald door de voorschriften inzake behoorlijk bestuur) bestuurders (indien aanwezig) doorslaggevend zijn, ingeval er geen onafhankelijke bestuurder(s) is (zijn) zal raad van bestuur een derde aanstellen om te bemiddelen en voorstel van oplossing uit te werken.

Besluiten inzake materies welke hierna worden uiteengezet vereisen de unanimiteit van stemmen van de aanwezige/vertegenwoordigde bestuurders :

Aangaan van borgstellingen;

Aangaan van leningen die niet voorzien zijn in het jaarlijks budget en die individueel een bedrag van tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00) en collectief zevenhonderd vijftig duizend euro (¬ 750.000,00) overschrijden;

Aangaan van investeringen die niet voorzien zijn in het jaarlijks budget en die individueel een bedrag van honderd duizend euro (¬ 100.000,00) en collectief tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00) overschrijden;

Oprichting van dochtervennootschappen;

Goedkeuring van het jaarlijks budget en eventuele afwijkingen ervan (zie ook b en c hierboven);

Voorstellen tot fusies, splitsingen, inbrengen of overdrachten van een bedrijfstak of een algemeenheid van goederen en ontbindingen;

Vaststellen van het jaarverslag en het ontwerp van jaarrekening;

Bepalen van het stemgedrag van Vennootschap in aandeelhoudersvergaderingen van haar dochtervennootschappen;

Bepalen van het stemgedrag van de aandeelhouder die een mandaat uitoefent in een dochtervennootschap; Verkoop van de activa van de Vennootschap;

De oprichting van een directiecomité of andere comités en de delegatie van bevoegdheden aan dit directiecomité of de bevoegdheden van het directiecomité of andere comités.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend, iedere bestuurder behorende tot een verschillende categorie van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

Artikel 8  Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Het hoofdstuk betreffende de controle op de jaarrekening is niet van toepassing op de kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen.

Indien geen commissaris werd benoemd heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De vergoeding van deze accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing.

Artikel 9  Algemene vergadering.

Algemene beginselen.

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, en dit conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij vertegenwoordigt alle aandeelhouders en haar besluiten gelden ook voor de aandeelhouders die niet deelnamen aan de besluitvorming of tegenstemden.

Bijeenroeping.

De raad van bestuur en de commissarissen kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda evenals de plaats, dag en uur van de bijeenkomst. De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

Aan de houders van effecten op naam, de bestuurders en de commissarissen wordt de oproeping gedaan bij middel van een gewone brief vijftien dagen voor de vergadering, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te

ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd

Wanneer alle effecten op naam zijn, kan een oproeping bij aangetekende brief volstaan, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Deelneming aan de vergadering.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Volmachten.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze tenminste vijf dagen voor de vergadering worden neergelegd.

Bureau.

De voorzitter van de raad van bestuur, of bij zijn afwezigheid de oudste in jaren aanwezige bestuurder zit de algemene vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de aandeelhouders mag worden gekozen. De vergadering kiest twee stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere aandeelhouder deelneemt aan de stemming. Verloop van de algemene vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De aandeelhouders of hun volmachtdragers moeten de aanwezigheidslijst ondertekenen om toegang tot de vergadering te krijgen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht.

Daarnaast heeft de raad van bestuur het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening, drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende algemene vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer bestuurders, zoals bepaald in de statuten.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen en van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en de commissaris, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de aandeelhouders gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen. De houders van warrants, obligaties en certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen. Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om vijftien uur.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap kennis nemen van:

- de jaarrekening;

- de lijst der aandeelhouders die hun aandelen niet hebben volgestort, met vermelding van het getal van hun aandelen en van hun woonplaats;

- de lijst der openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken;

- het jaarverslag en het verslag van de commissarissen.

Iedere aandeelhouder kan tegen overlegging van zijn aandeel vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken bekomen.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en commissarissen te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Enkel de voor- en tegenstemmen worden daarbij in acht genomen; onthoudingen, blanco- en nietige stemmen worden als een niet uitgebrachte stem beschouwd.

Buitengewone algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten. Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet de raad van bestuur de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat.

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen heeft verkregen of vier/vijfde wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap Onthoudingen, de blanco- en nietige stemmen worden als een tegenstem beschouwd.

Artikel 10  Boekjaar  Jaarrekening  Jaarverslag  Winstverdeling.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Jaarrekening.

Op het einde van elk boekjaar maken de bestuurders een inventaris op alsmede een jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

De kleine vennootschappen kunnen hun jaarrekening opmaken volgens een verkort schema dat door de Koning

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

wordt vastgesteld.

De bestuurders zorgen voor de neerlegging van de jaarrekening bij de Nationale Bank van België binnen de dertig dagen na de goedkeuring en ten laatste zeven maanden na datum van afsluiting van het boekjaar. Jaarverslag.

In het jaarverslag geven de bestuurders rekenschap van hun beleid.

Het bevat tevens onder meer een commentaar op de jaarrekening en informatie omtrent belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden.

Het is niet van toepassing op de kleine vennootschappen.

Winstverdeling.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Artikel 11  Ontbinding  Vereffening.

Ontbinding.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag van de raad van bestuur en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van bestuur wordt aangewezen brengt verslag uit over deze staat; de conclusies van het verslag worden overgenomen in de akte.

Vereffening.

De vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

De wijze van vereffening en de benoeming van de vereffenaars worden bepaald door de algemene vergadering. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Artikel 12  Vruchtgebruik op effecten.

Indien effecten op naam met vruchtgebruik zijn bezwaard, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

In voorkomend geval hebben zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar het recht om aanwezig te zijn op de algemene vergadering. Zij hebben beiden recht op alle informatie en op de in het Wetboek van vennootschappen voorziene verslagen; zij kunnen ook beiden het vraagrecht uitoefenen.

In principe heeft de vruchtgebruiker het stemrecht op de algemene vergadering, behalve omtrent die punten waarover met een gekwalificeerde meerderheid moet beslist worden. Voor deze laatste punten komt het stemrecht gezamenlijk toe aan de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. Kunnen zij geen gezamenlijk standpunt innemen, dan wordt het stemrecht van die aandelen geschorst, totdat zij een gezamenlijke lasthebber hebben aangeduid (artikel 461 Wetboek van vennootschappen).

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard en worden beschikbare reserves omgezet in kapitaal tegen uitgifte van nieuwe aandelen, dan gaan de rechten van de vruchtgebruiker en de blote eigenaar ongewijzigd over op deze nieuwe aandelen.

Bij kapitaalverhoging door nieuwe inbrengen in geld, wordt het voorkeurrecht uitgeoefend door de blote eigenaar; de aldus verworven aandelen horen hem in volle eigendom toe, tenzij de nieuwe inbrengen verhoudingsgewijze werden verricht door de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

Indien de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht, zal het kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker; in zoverre hij alleen de inbreng verricht horen deze aandelen hem toe in volle eigendom. Bij kapitaalvermindering door terugbetaling aan de aandeelhouders, bij uitkering van een liquidatiebonus evenals in geval van fusie en splitsing, geldt zakelijke subrogatie en gaan de rechten van de vruchtgebruiker en de blote eigenaar over op hetgeen in de plaats komt. Bij gebrek aan akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar omtrent de plaatsing van de uitgekeerde bedragen, zullen deze enkel kunnen belegd worden in overheidsobligaties, waarbij de duur van de belegging wordt bepaald door de vruchtgebruiker.

Bij opvraging van stortingen, dient deze verplichting verhoudingsgewijs verdeeld te worden tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

Het recht om een algemene vergadering bijeen te roepen komt toe aan diegene die op deze vergadering het stemrecht kan uitoefenen.

Dividenden worden beschouwd als burgerlijke vruchten die geacht worden van dag tot dag te zijn verworven door de vruchtgebruiker; bijgevolg heeft de vruchtgebruiker recht op de dividenden, eventueel prorata temporis, ook indien de toekenning ervan slechts na het einde van het vruchtgebruik plaatsvindt.

Artikel 13  Keuze van woonplaats.

De bestuurders die hun woonplaats in het buitenland hebben worden geacht voor de duur van hun mandaat woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun bestuur.

Artikel 14  Toepasselijkheid van het Wetboek van vennootschappen.

Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, waarvan niet op geldige wijze is afgeweken, worden

geacht in de statuten te zijn ingeschreven.

Artikel 15   Netting -overeenkomst.

Luik B - Vervolg

Alle vorderingen die over en weer bestaan tussen de vennootschap en haar aandeelhouders, maken het voorwerp uit van een  netting -overeenkomst in de zin van de wet betreffende financiële zekerheden van vijftien december tweeduizend en vier.

Hoofdstuk III  Overgangsbepalingen.

Eerste boekjaar  Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

Benoemingen.

De comparanten beslissen dat het aantal bestuurders wordt bepaald op vier en dat overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen tot bestuurders worden benoemd voor een periode van zes jaar tot aan de jaarvergadering die gehouden wordt in het jaar tweeduizend twintig:

Voor de aandeelhouders categorie A:

- de heer WILLEMEN Johannes, geboren te Mechelen op veertien april duizend negenhonderdvijftig, met woonplaats te 2801 Mechelen, Heidestraat(HEF) 7;

- de heer WILLEMEN Tom, geboren te Bonheiden op dertig april duizend negenhonderdvijfenzeventig, met woonplaats te 2801 Mechelen, Heidestraat(HEF) 7;

Voor de aandeelhouders categorie B:

- mevrouw WILLEMEN Katleen, geboren te Bonheiden op zestien december duizend negenhonderdzesenzeventig, met woonplaats te 2800 Mechelen, Augustijnenstraat 20;

- de heer WILLEMEN Bram, geboren te Bonheiden op negen januari duizend negenhonderdtachtig, met woonplaats te 2801 Mechelen, Heidestraat(HEF) 7.

De aldus benoemde bestuurders, hier vertegenwoordigd ingevolge voormelde volmacht door mevrouw VANSTEENKISTE Dominique, voornoemd, verklaren uitdrukkelijk het hen toegekende mandaat te aanvaarden. De aldus benoemde bestuurders, evenals de vaste vertegenwoordigers, hier aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren uitdrukkelijk het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Hoofdstuk IV  Slotbepalingen.

Bevestiging van identiteit.

Om te voldoen aan de bepalingen van de wet van 16 maart 1803 bevestigt de instrumenterende notaris dat de naam, voornamen, geboorteplaats en  datum, evenals de woonplaats van de natuurlijke personencomparanten overeenstemmen met de gegevens opgenomen in hun identiteitskaart.

De natuurlijke personen waarvan het rijksregisternummer werd vermeld in deze akte, verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met de vermelding van dit nummer in deze akte en in alle afschriften en uittreksels die van deze akte zullen opgemaakt worden.

Bekwaamheid.

Alle verschijnende partijen verklaren bevoegd en bekwaam te zijn tot het stellen van de bij deze akte vastgestelde rechtshandelingen en niet getroffen te zijn door enige maatregel die een onbekwaamheid daartoe in het leven zou kunnen roepen zoals faillissement, collectieve schuldenregeling, aanstelling voorlopige bewindvoerder, enzovoort.

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

Recht op geschriften.

Het recht op geschriften bedraagt 95,00 euro.

Volmacht.

De vennootschappen  Willemen Groep en  BCS Investissement , allen voormeld, hier vertegenwoordigd als gezegd, handelend in hun hoedanigheid van bestuurders (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Marc Symons, individueel handelend, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
HAEGEWINDE

Adresse
BOERENKRIJGSTRAAT 133 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande