HAESAERTS CONSULT

Divers


Dénomination : HAESAERTS CONSULT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 828.074.251

Publication

09/10/2014
ÿþMod Word li.T

l á ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

i Rechtbank van koophandel

Antwerpen

3 0 SEP. 2014

afdeling Agtymn



111

Ondernemingsnr : 0828.074.251

Benaming

(voluit) : HAESAERTS CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen-Wilrijk, legerstraat 65

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 16 september 2014 Geregistreerd op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, op 18 september 2014, drie bladen, geen verzendingen, register 5, boek 220, blad 63, vak 20. Ontvangen: 50,00 EUR. Voor de wn. adviseur, de adjunct fiscaal deskundige (gek) De Beider Mieke

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opge-maakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

Het besluit van het verslag van de burgerlijk vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder, de heer Guy Parmentier, te 2900 Schoten, Valkenlaan 31 bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, in zijn verslag voormeld luidt als volgt:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " HAESAERTS CONSULT " kan ik verklaren dat

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, de eventuele latente belastingschulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 30 juni 2014.

«De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 30 juni 2014 van genoemde vennootschap, de netto-vermogenstoestand ten bedrage van -18.050,66 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden, zoals medegedeeld door het bestuursorgaan, ten aanzien van derden op datum van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Schoten, 9 september 2014

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan hei

Eelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bedrijfsrevisor.",

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en

passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De ontbinding brengt van rechtswege een einde aan de opdracht van de zaakvoerder, Mevrouw GOSSELIN Karina Mariette Jan, geboren te Wilrijk op 7 december 1962, wonend te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Legerstraat 65, aan wie décharge wordt verleend.

DERDE BESLISSING

De zaakvoerder verklaart bij deze :

-dat er zich er wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van deze algemene vergadering zoals blijkt uit hun schrijven aan de bedrijfsrevisor de dato 8 september2014, en waarvan zij kopie hebben voorgelegd,

-bewijs van betaling van alle openstaande schulden, bij toepassing van artikel 184, § 5, eerste lid, 2° W.Venn te hebben voorgelegd aan deze vergadering.

-door ondergetekende notaris erop te zijn gewezen dat, bij gebreke aan benoeming van een vereffenaar het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, bij toepassing van artikel 185 W.Venn.

De vergadering keurt het verdelingsplan goed met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

De vergadering keurt het mandaat goed van mevrouw Gosselin Karina, voornoemd, voor de betaling, in voorkomend geval, van de roerende voorheffing en voor de verdeling van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

De vennoten verklaren dat in voorkomend geval het resterend actief door henzelf wordt teruggenomen, bij toepassing van artikel 184, § 5, derde lid W.Venn.

Zij verklaren in voorkomend geval alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap te zullen overnemen.

De vennoten stellen vast en verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat alle voorwaarden van artikel 184, § 5 W.Venn, nageleefd zijn, en de vereffening in feite is beëindigd.

VIERDE BESLISSING

De vergadering spreekt de afsluiting van de vereffe-ming uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAESAERTS CONSULT, voormeld, definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit dat de maatschappelijke boeken en documenten gedurende minstens vijf (5) jaar zullen bewaard worden ten huize van De heer HAESAERTS Patrick Henri, geboren te Kamina (Belgisch Kongo) op 11 augustus 1959, wonend te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Legerstraat 65.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan COONE en PARTNERS te 2000 Antwerpen, Plantinkaai 10/41 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstetling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 1610912014,

Verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 26.07.2013 13360-0495-010
26/03/2013
ÿþ Mad POF 11.1

(mei 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recta : biaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij Vaii dë përsb{ci)ri(e

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

11

*1304

Griffie

7 5 KMI ZV13

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Legerstraat 65, 2610 Wilrijk (Antwerpen), België

(volledig adres)

Onderwern(en) akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder; Uittreksel uit akte benoeming

Tekst: zaakvoerder

0828.074.251

HAESAERTS CONSULT

Neergelegd frr freta ven h Rechtbank EQciphaiej,i heue,rpcn, ~p

Uittreksel uit het verslagvan de buitengewone algemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering van de BVBA Haesaerts Consult aanvaardt met ingang vanaf 31 maart 2013 het ontslag als zaakvoerder van de heer Haesaerts Patrick. Er wordt de heer Haesaerts Patrick kwijting verleend voor het gevoerde mandaat.

De buitengewone algemene vergadering van de BVBA Haesaerts Consult benoemt met ingang vanaf 1 april 2013 mevrouw Gosselin Karina tot zaakvoerder. Haar mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd.

Haesaerts Patrick Zaakvoerder

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.07.2012 12372-0212-011
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11357-0311-010

Coordonnées
HAESAERTS CONSULT

Adresse
Zetel : 2610 Antwerpen-Wilrijk, legerstraat 65

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande