HANNAH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HANNAH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.863.576

Publication

08/10/2013
ÿþMoasl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BROvezi~

27SEP2013

0832863576

"

II,M121111,1.11

u

Hannah

BVBA

Emile Bockstaellaan307A 1000 Brussel

... J : Ontslag - benoeming - Sociale Zetel

.De Algemene Vergadering van 30 january 2013 aanvaard de ontslag als zaakvoerder van Mevrouw Mimi Halima woonend Emilie Bockstaellaan 307A te 1020 Brussel op 30/01/2013 en benoemd Mijnheer Lauwereyns Franck, Turnoutsebaan 168 2110 Wijnegem vanaf 30/01/2013 die aanvaard.

Op beslissing van de Zaakvoerder is de sociale zetel verplaats naar Turnoutsebaan 168 2110 Wijnegem vanaf 30/01/2013

Lauwereyns Franck Zaakvoerder

t}Ued.arst,r.eid 'Jan de irlstrumc:nt=rertde notaris, I~Ettc; vrr, ~

" 10c~" Cr d~- rcci}isl,w~sG~~7 t",R aali: n ai3 rlerden tt' ':rC'f

~~sa " hanOtekenin9.

"  11»

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/03/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luits B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

uh1uI I(IIlI1I IMII II 1Ii

*iaossoao"

01 MRT Z012

Griffie

Onderriemingsnr : 0832863576

Benaming

(voluit) : Hannah

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Jozef Van Elewijkstraat 88 1853 Strombeek-Bever

Onderwerp akte : Sociale Zetel

Op beslissing van de Zaakvoerder is de sociale zetel verplaats naar Emile Bockstaellaan 307A te 1020 Brussel vanaf 28/02/2012

Nïmi Halima

Zaakvoerder

27/01/2011
ÿþd

r :

Mnd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MUSSE

17 JAN ëlln

Griffie

IHI

*11014131*

Vc behc aar Belg Staal u

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1853 Strombeek-Bever, Jozef Van Elewijckstraat 88

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Leopold Tobback te Antwerpen-Borgerhout op 13 januari 2011 dat:

-Er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door Mevrouw NIMI, Halima, geboren te Casablanca (Marokko) op 7 maart 1970, uit de echt gescheiden, wonende te 1020 Brussel, Emile Bockstaellaan 307 bus A, identiteitskaart nummer 590-5666131-96 en rijksregister nummer 70.03.07 332-76, hebbende de Belgische nationaliteit ,

-onder de naam " HANNAH ". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1853 Strombeek-Bever, Jozef Van Elewijckstraat 88 . De zetel kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlands taalgebied door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen. De vennootschap kan bij enkel besluit van de zaakvoerder(s) administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen, zowel in België als in het buitenland.

-De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf 13 januari 2011;

-De vennootschap heeft tot doel :

-Groot-en kleinhandel, import en export, van geschenkartikelen, voeding, parfums, cosmetica, restaurantbenodigdheden, horecamaterialen en alle horeca benodigdheden, enz.

-Restaurants van het traditionele type, Fast food-zaken, snackbars, frituren en dergelijke, Drankgelegenheden, Hotels;

-Kapsalon; schoonheids-beautysalon, w.o. pedicure, voetverzorging, gelaatsverzorging, massages, en dergelijke.

-De exploitatie van horeca-ondernemingen;

-Algemene consultancyactiviteiten, consulting en diensten aan privé en ondernemingen, dit alles in de meest ruimste zin van het woord, het geven van managementsadvies;

-het beheer en de exploitatie van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, financiële waarden en liquide middelen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium onder andere door beheersdaden en diverse financiële verrichtingen, zoals het verstrekken van financieringen of leningen, behalve deze voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. Zich borg stellen en aval verlenen ten gunste van natuurlijke personen en/of vennootschappen.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding in zoverre zijn toegelaten dat zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van een patrimonium van de vennootschap.

-het adviseren in financiële, economische, sociale, organisatorische, bestuurlijke, technische en administratieve zaken, waaronder begrepen de advisering op het gebied van informatica en automatisering.

-de aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, groot- en kleinhandel, fabricage en commissiehandel van alle goederen en producten waarvoor geen bijzondere vergunning vereist is.

-het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in andere vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

-Het kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : HANNAH

d~32 î 61 5'~d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-beh'ouden aan het Belgisch Staatsblad

fractiewaarde van 'een/honderd zesentachtigste (1/186) van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal is' volledig geplaatst.

De inschrijving gebeurde door Mevrouw NIMI, Halima, op de totaliteit der aandelen aan de prijs van honderd euro per aandeel. Elk aandeel waarop werd ingetekend, werd gedeeltelijk volstort en het bedrag van deze stortingen, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) is gedeponeerd op een bijzondere rekening.

De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag in geld van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

In toepassing van artikel 69, 14° van het Wetboek van Vennootschappen, werden de gelden gestort op een bijzondere rekening nummer 652-8148995-10 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Record bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op 12 januari 2011.

Dit stuk werd door ons, notaris, in ontvangst genomen, om door ons bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) of van de werkende vennoten is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste dinsdag van de maand juni om twintig uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden per 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

Mevrouw NIMI, Halima, wonende te 1020 Brussel, Emile Bockstaellaan 307 bus A voornoemd, de opdracht aanvaardend, onder de bevestiging dat zij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Volgens artikel 13 van de statuten is zij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat het mandaat bezoldigd is tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Commissaris : Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de comparant op dit moment geen commissaris te benoemen.

-De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen met ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting door de oprichter werden aangegaan sedert 1 oktober 2010. Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge





-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

-de notaris-

samen neergelegd: afschrift akte















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
04/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HANNAH

Adresse
TOURNOUTSEBAAN 168 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande