HANZOE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HANZOE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.529.980

Publication

07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 14.02.2012, NGL 30.05.2012 12143-0501-017
22/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L

- ~ti~NEERGELEGD

' 05 -07- 2011

^" :2S::.GRIFFIE

--t --KOOPHANDBtf:ittiEMECHEE_EN

RECHTBANK van







bet (IIlI1II11M1pVMVMIIIY ~1^",-" -

az

Be Sta,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0825.529.980

Benaming : Hanzoe

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap rnet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beenderstraat 83

2560 Nijlen

Onderwerp akte : Rechtzetting

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris René Van Kerkhoven, geassocieerd notaris te Ranst op vierentwintig juni tweeduizend en elf der buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HANZOE", met zetel te 2560 Nijlen, Beenderstraat 83.

Blijkt dat mevrouw Thiron Anne Francine Ingrid, geboren te Deurne op 30 november 1963, wonende te 2560 Nijlen, Beenderstraat 83, ondergetekende notaris heeft verzocht het volgende te

acteren:

- dat bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 28 april 2010 de vennootschap "HANZOE" werd opgericht.

- dat bij voormelde oprichtingsakte het volledig kapitaal werd geplaatst door mevrouw Anne Thiron, door de inbreng van haar éénmanszaak bekend onder de naam "'t Boerinneke" en uitgebaat te Schilde, Turnhoutsebaan 147, geregistreerd als BTW-belastingsplichtige onder nummer BE 0635.404.438.

- dat voormelde éénmanszaak werd ingebracht conform het verslag opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, voor een geschatte waarde van honderd en vijfduizend zevenenzeventig euro vijfendertig cent (¬ 105.077,35).

dat mevrouw Anne Thiron als vergoeding voor haar inbreng honderd aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) werden toegekend alsmede er een rekening-courant werd geopend op haar naam met een vordering van zesentachtigduizend vijfhonderd zevenentwintig euro vijfendertig cent (¬ 86.527,35) ten opzichte van de vennootschap.

dat bij de waardebepaling van de éénmanszaak een materiële vergissing is gebeurd en zij overhandigt ondergetekende notaris een nieuw controleverslag opgemaakt op 25 mei 2011 door zelfde vennootschap "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit nieuwe verslag luiden als volgt:

"9. CONCLUSIE

De zaakvoerders van Hanzoe BVBA hebben Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, belast met het opmaken van een verslag ter regularisatie van het controleverslag van 9 april 2010. Ondergetekende verklaart inzake de inbreng in natura van de éénmanszaak van mevrouw Anne Thiron in Hanzoe BVBA dal:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat mevrouw Anne Thiron verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte éénmanszaak en voor de bepaling van het aantal door Hanzoe BVBA uit te geven aandelen en de creatie van een rekening-courant ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura in het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerders aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanione o van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspe'soon ter. aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VoOr-bciouden -

" aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

3. de voor de inbreng in natura door de oprichter weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met een bijzonder voordeel in de vorm van een vergoeding in rekening-courant zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de waardering van de inbreng van de inrichting van de winkel.

Als vergoeding voor de inbreng in natura warden 100 aandelen uitgegeven zonder aanduiding van nominale waarde en met een fractiewaarde van 1/100`te van het kapitaal samen met een vergoeding in geld door creatie van een rekening-courant vordering op de vennootschap ad EUR 10.830,91. Mijn opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting zodat onderhavig verslag derhalve geen "fairness opinion" bevat.

(getekend)

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

Bedrijfsrevisor"

- dat het de bedoeling was voormelde éénmanszaak in te brengen conform voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de dato 25 mei 2011 voor een geschatte waarde van negenentwintigduizend driehonderd tachtig euro éénennegentig cent (¬ 29.380,91).

Bijgevolg beslist zij, rekening houdend met het verslag de dato 25 mei 2011, dat naast de toekenning van honderd aandelen met een fractiewaarde van éenthonderdste van het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro zoals voorzien in voormelde oprichtingsakte, een rekening-courant wordt geopend op haar naam met een vordering van slechts tienduizend achthonderd dertig euro eenennegentig cent (¬ 10.830,91) ten opzichte van de vennootschap in plaats van de vroeger voorziene vordering van zesentachtigduizend vijfhonderd zevenentwintig euro vijfendertig cent (E 86.527,35) ten opzichte van de vennootschap.

-dat al de andere bepalingen van de oprichtingsakte de dato 28 april 2010 van toepassing blijven.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris René Van Kerkhoven te Broechem (Ranst).

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

- verslag bedrijfsrevisor

- bijzonder verslag zaakvoerders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
HANZOE

Adresse
BEENDERSTRAAT 83 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande