HARBURN BELEGGINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HARBURN BELEGGINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.812.873

Publication

14/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*'13127687*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

45 JUG. Z013

Griffie

Ondernemingsnr : 0533.812.873

Benaming

(voluit) : HARBURN BELEGGINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GROTE SINGEL 110, 2900 SCHOTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL & VESTIGINGSEENHEID - VOLMACHT

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER DD. 23 JULI 2013

Overeenkomstig artikel 2 van de statuten heeft de zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel en de vestigingseenheid vanaf 1 augustus 2013 over te brengen naar 2600 Antwerpen, Jos Ratinckxstraat 5-7 bus 52.

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: Accountants & Tax Advisers International BVBA, te 2600 Antwerpen (Berchem), J. Ratinckxstraat 5-7 bus 52, evenals aan de aangestelden, bedienden en lasthebbers aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register via het ondernemingsloket, te verbeteren en te wijzigen.

Voor eensluidend afschrift

2900 Schoten, 23 juli 2013

Sabine Reef

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/05/2013
ÿþQndernemingsnr:

533 , 8 1 2 . 873-

Benaming (voluit) : Harburn Beleggingen

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Singel 110

2900 Schoten

Onderwerp akte :Oprichting ingevolge splitsing

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 25 april 2013 van de naamloze vennootschap "HARDURN", te 2900 Schoten, Grote Singel 110, RPR Antwerpen 0832.615.633, gehouden voor; notaris Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat ingevolge splitsing van deze vennootschap een nieuwe vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

lï 1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "HARBURN; BELEGGINGEN".

2/ zetel: 2900 Schoten, Grote Singel 110; RPR Antwerpen..

3/ duur: onbepaald.

4! vennoot: REEF Sabine, wonende te 2900 Schoten, Grote Singel 110..

51 kapitaal:: 50.000 euro.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 50.000 aandelen, die werden toegekend aan één; aandeelhouder van de gesplitste vennootschap, in ruil voor de inbreng in natura van de helft van de activa van voormelde gesplitste vennootschap, zoals omschreven in het controleverslag opgemaakt in uitvoering van artikel 746 van het Wetboek van vennootschap, door de heer Roger Broos, bedrijfsrevisor, te 2018 Antwerpen,; Durletstraat 26, waarvan de conclusies luiden:

"Ondergetekende, Roger F. Broos, bedrijfsrevisor, ingeschreven op de lijst van het openbaar register van de Bedrijfsrevisoren onder nummer A00504, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Durletstraat 26, is na de, beëindiging van zijn controlewerkzaamheden, conform de algemeen geldende controlenormen en de bijzonder; norm van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake fusie- en splitsingsvenichtingen van oordeel dat

de waarde van een aandeel, uitgedrukt in monetaire fractiewaarde van de naamloze vennootschapii "FIARBURN, Ond.Nr. RPR Antwerpen 0832.615.633, Grote Singe! 110 te 2900 Schoten, te splitsen;; vennootschap, ¬ 89,33 (negenentachtig euro drieëndertig cent bedraagt), en de waarde van een aandeel;: uitgedrukt in monetaire fractiewaarde, van de op te richten BVBA " HARBURN INVEST " waarvan de;; maatschappelijke zetel gevestigd zal zijn te 3080 Tervuren, Ernest Claeslaan 9, zowel als deze van de op te, richten BVBA " HARBURN BELEGGINGEN ", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 2900; Schoten, Grote Singe! 110, elk ¬ 89,33 (negenentachtig euro drieëndertig cent) zal bedragen.

- de voorgestelde ruilverhouding op redelijke wijze is vastgesteld op basis van passende waarderingsmethoden;; beschreven in onderhavig verslag.

Het betrekkelijk gewicht toegekend aan de gebruikte methoden van waardering, resulteert in een aangepaste;, en verantwoorde waardering.

Er werd geen splitsingsverslag door de bestuurders opgesteld, zoals vermeld in punt 3b van de dagorde van de buitengewone algemene vergadering.

Opgesteld in goede trouw."

7! boekjaar :1 januari  31 december; eerste boekjaar eindigt: 31/12/2013, s;

gt aanleg reserves/winstverdeling/liquidatiesaldo:

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de

wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor;;

uitkering in aanmerking komend bedrag.

Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat!

zij ieder zullen bezitten, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog verricht moeten worden.

;:9/ bestuur/bevoegdheid:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

mod 11.1

CR-Q11, 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neerelr1 ler , van Koophandel le Ani vieren, op

01 .2r3

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod t t.t

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet' vennoten.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die ttandeltingen vsaarvoo5 valgeus de %set alleen de algemene vesgadesing ti voegel ls.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerder mag bijzondere volmacht geven aan derde personen, zelfs indien deze geen vennoot zijn, om welbepaalde of een reeks van welbepaalde handelingen te verrichten. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Tot eerste niet statutaire zaakvoerder werd benoemd: voornoemde mevrouw REEF Sabine, die haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

101 commissaris: geen

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

De belegging van gelden of andere goederen  waarbij uitsluitend belegd wordt in financiële instrumenten, met toepassing van het beginsel van risicospreiding, waarbij de aandelen of bewijzen van deelgerechtigdheid (rechten van deelneming) op verzoek van de deelnemers ten laste van de activa van de instelling direct of indirect worden ingekocht of terugbetaald.

Het deelnemen in, het voeren van het beheer over en het financieren van ondernemingen en vennootschappen. Het beleggen van vermogens en het beheren en exploiteren van onroerende zaken en overige goederen die in openbare registers worden ingeschreven, intellectuele eigendom en andere goederen.

Alsmede al hetgeen met een en ander verband houdt of daarvoor bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin, met dien verstande dat de vennootschap niet bevoegd is de hiervoor vermelde doelstelling ten behoeve van derden te verrichten.

12/ gewone algemene vergadering: tweede dinsdag van de maand juni om veertien uur, op de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag. Eerste gewone algemene vergadering in 2014.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd: afschrift splitsingsakte + controleverslag art 746 W. Venn

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HARBURN BELEGGINGEN

Adresse
GROTE SINGEL 110 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande