HARICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HARICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.696.336

Publication

01/04/2014
ÿþE "~

~~ ;~ E ~,. ~ ~ ~,)

19 -03- 2ü14

hoz: HTl'E-Aw,!

Grt¬ ~`L te ff&.~w~I~i~LÉ: r~~ c-~-~--w--~..~..,.

070923

Oridernerningsnr : (~ Ó Cnct (o J(

Benaming

(voluit) : HARICO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkiheid

Zetel : 2500 Lier, Berlaarstestraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor Domien DE LELIE , notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvoren van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Notaris Domien DE LELIE", met zetel te Antwerpen-Borgerhout, Stenenbrug 105, ondernemingsnummer 0874.419.960, rechtspersonenregister Antwerpen op 17 maart 2014 BLIJKT,

Door;

1/ De heer SISSO Fadi, geboren te El Malikije (Syrië) op 20 februari 1984, rijksregister nummer 84.02.20465.34, wonende te 2170 Antwerpen (Merksein), Borrewaterstraat 117.

2/ Mevrouw SISSO Racha, geboren te El Malikije (Syrië) op 13 november 1986, rijksre-gister nummer 86.11.13-392.34, ongehuwd, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Borrewaterstraat 117.

werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht voor onbe-paalde duur, onder de benaming HARICO met zetel te 2500 Lier, Berlaarsestraat 9, met een kapitaal van 18.600 EURO, volgestort door de oprichters ten belope van 6.200 EURO en nog te volstorten door de oprichters ten belope van respectievelijk 5.000 Euro en 7.400 EURO.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld.

De inbreng in geld werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de ven-nootschap in oprichting geopend bij BNP Paribas Fortis onder nummer BE07 0017 2093 2166. Het bewijs van deponering, is aan mij, notaris, overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

Horeca-activiteiten waaronder de uitbating van een café, drankgelegenheid, eetgelegenheid, tea-room, ijssalon, eetcafé, verbruikssalon, dit alles in de ruimste zin van het woord;

Het ter beschikking stellen en verhuren van allerhande ruimten en zalen, alsmede van personeel, materiaal, kledij, diensten, benodigdheiden voor het inrichten van feesten, uitvaartplechtigheden;

Het ten dienste stellen van allerlei amusementstoestelen.

De opvoering n de verzorging van shows, de uitbating ervan.

De verkoop van tabak, sigaren, cigaretten en suikergoedwaren.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Uitbating van een niet gespecialiseerde kleinhandel in algemene voedingswaren, groen-ten, fruit, diepvriesartikelen, drank (ook alcoholische) en tabak, brood, gebak, onder houds-en reinigingsproducten, zuivel, oosterse producten.

De exploitatie van een nachtwinkel in de meest ruime zin, inclusief alle hiermee verband houdende activiteiten en handelingen, de groot-en kleinhandel in kleding en textielwaren.

Zij mag ook alle niet door de wet beschermende activiteiten en beroepen uitoefenen.

De bijhorende werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel van de vennootschap en die gerangschikt worden onder de gereglementeerde beroepen waarvoor de vennootschap geen attest/vergunningen bezit, zullen in onderaanneming worden uitgevoerd.

Deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van

Di} de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(dn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap wordt bestuurd door mevrouw Sisso Racha voornoemd, zaakvoerder aan wie volledige verlegen-twoordigingsbevoegd-iheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte De opdracht, die onbezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindi-igen op 31 de-cember 2015. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de 2de dinsdag van juni om 14.44 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aande-den zolang de behoorlijk opge-vraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt v6ér registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koop-handel,

Samen hiermee neergelegd, uitgifte.

DE NOTARIS

"e Voot. behouden ? aan het Belgisch Staatsblad

I, .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oyn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HARICO

Adresse
BERLAARSTESTRAAT 9 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande