HAST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.758.961

Publication

31/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306942*

Neergelegd

27-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508758961

Benaming (voluit): HAST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2660 Antwerpen, Lambrechtsstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Yves Mallentjer, te Antwerpen-Hoboken, op 27 december 2012, nog te registreren, dat: de heer HACHLOUF, met woonplaats te 2660 Antwerpen, Kapelstraat 56; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor onbepaalde duur, aanvang nemend op het ogenblik dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt, genaamd «HAST» met zetel te 2660 Antwerpen, Lambrechtsstraat 5, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde, volstort in geld ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Alle handelingen en werken in verband met technieken zowel industrieel als particulier, in de meest ruime zin. Het plannen en het ontwerpen en alle studiewerk hieromtrent.

- Alle ondernemingen van openbare, private en bijzondere werken, het opmaken van plans en bestekken, alsmede alles wat hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. De groot- en kleinhandel van bouwproducten en bouwmaterialen, de fabricatie van producten in cement en/of beton, de fabricatie van alle bouwproducten en materialen in het algemeen, alsmede het vervoer voor rekening van derden.

- Het bouwen, kopen en verkopen, huren en verhuren, verbouwen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, van gebouwen, materieel en alle andere eigendommen, in één woord, van alle verhandelingen welke eigen zijn aan de handel, de bouw, de scheepvaart en de transportindustrie, het kopen en verkopen van gronden en alle financiële verhandelingen.

- De coördinatie van de veiligheid (zoals het optreden als veiligheidscoördinator bij bouwwerken), engineering van beton- en staalstructuren, - onder meer de berekening, het ontwerp, tekenen en traceren  tekenwerk (industrieel en architecturaal) en de verkoop van veiligheidsmateriaal.

- Het leveren van prestaties inzake CAD/CAE en plotservice.

- Het uitvoeren van activiteiten op het vlak van projectontwikkeling, bouwpromotie en ruimtelijke planning.

- Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium.

- Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enzovoort. Dit alles zowel in het groot als in het klein.

- Het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken, beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De heer Hachlouf Salim, voornoemd, worden benoemd tot zaakvoerder.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om negentien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, van het gerechtelijk arrondissement

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping en voor de eerste maal in tweeduizend veertien.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Volmacht wordt verleend aan SR ACCOUNTING, te Antwerpen, Abdijstraat 158 bus 1, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen bij de inschrijving en alle latere wijzigingen in het handelsregister en ten aanzien van de BTW- en andere administraties.

VOOR UITREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

25/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HAST

Adresse
LAMBRECHTSSTRAAT 5 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande