HAYEN - PARIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAYEN - PARIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.597.490

Publication

19/06/2014
ÿþModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter g ,o an

wk0Ophantrel AntWerpen, af d. Tongeren

1111111RIHMIIl III11111111

10 -06-2014

De ogebffie

Ondernemingsnr : 0889.597.490

Benaming

(votuit) HAYEN REAL ESTATE SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Kloosterstraat 1 te 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIEVOORSTEL houdende FUSIE DOOR OVERNEMING

waarbij het gehele vermogen van BVBA PARIS & PARTNERS (ondernemingsnummer 0459.416.051) ingevolge fusie door overneming overgaat op BVBA HAVEN REAL ESTATE SERVICES (ondernemingsnummer 0889.597490) overeenkomstig de artikelen 676, 1° en 719 e.v. W.VENN.

Blijkens het fusievoorstel d.d. 5 juni 2014 tusse!):

1/ Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MAYEN REAL ESTATE SERVICES,

met zetel te 3600 Genk, Kloosterstraat 1,

ondernemingsnummer: BTW BE 0889.597.490, RPR Antwerpen, afdeling Tongeren;

opgericht bij akte verleden voor meester Yves Clercx, geassocieerd notaris te Genk, op 16 mei 2007

en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 juni 2007 onder nummer 07078322.

Sedert de oprichting van de vennootschap werden de statuten niet meer gewijzigd.

Hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder:

mevrouw Ann HAYEN, wonende te 3600 Genk, Mosseleriaan 20.

(hierna genoemd "Overnemende Vennootschap")

EN

2/ Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PARIS & PARTNERS,

met zetel te 2000 Antwerpen, Meir 3de verdiep, 24,

ondernemingsnummer: BTW BE 0459.416.051, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen;

opgericht bij akte verleden voor meester René Van den Kieboom te Antwerpen op 9 december 1996,

bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 20 december 1996,

onder nummer 961220-66;

waarvan de statuten verscheidene malen werden gewijzigd, en voor het laatst blijkens proces-verbaal

verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar, op 26 november 2013,

bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 januarl 2014, onder nummer 14027281.

Hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder:

mevrouw Ann HAYEN, wonende te 3600 Genk, Mosselerlaan 20.

(hierna genoemd "Overdragende Vennootschap")

werd voorgesteld een fusie door te voeren Waarbij het gehele vermogen per 31/12/2013 van

BVBA PARIS & PARTNERS, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 676, 1° en 719 e.v. W.Venn., ingevolge fusie door overneming (gelijkgestelde verrichting - geruisloze fusie), zal overgaan op BVBA HAYEN REAL ESTATE SERVICES, waarbij BVBA PARIS & PARTNERS zal ophouden te bestaan, zonder vereffening,

... _............_ . .. . , , .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

BipagenbijhbfWeIgiséli-Staatsblaâ - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van de Overdragende Vennootschap en de Ovememende Vennootschap verbinden zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de Overdragende Vennootschap en de Overnemende Vennootschap de voorgenomen fusie door overneming tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen door middel van onderhavig document het gezamenlijk fusievoorstel vast, welk ter goedkeuring zal warden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van hoger vermelde vennootschappen.

De comparanten verklaren vervolgens dat zij ervan kennis hebben genomen dat het gezamenlijk fusievoorstel door elke vennootschap die bij de voorgenomen fusie door overneming betrokken is, ten minste zes weken vôôr de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie door overneming dient te beslissen, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel moet neergelegd worden.

A) IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE DOOR OVERNEMING BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

De comparanten verklaren dat ze aan hun resp. algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren waarbij het gehele vermogen per 31/12/2013 van BVBA PARIS & PARTNERS, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen hieraan verbonden, zullen overgaan op BVBA HAYEN REAL ESTATE SERVICES, en dit overeenkomstig en met toepassing van de artikel 676, 1° en 719 e.v. W Venn. (met fusie gelijkgestelde verrichting, geruisloze fusie), waarbij PARIS & PARTNERS zal ophouden te bestaan, zonder vereffening.

De voorgenomen fusie door overneming wordt voorgesteld op basis van de jaarrekening per 31/12/2013 van de Overdragende Vennootschap en de jaarrekening per 31/12/2013 van de Overnemende Vennootschap. Alle verrichtingen m.b.t. de over te dragen activa- en passivabestanddelen, gedaan door de Overdragende Vennootschap sedert 01/01/2014, zullen aldus voor rekening en voor risico zijn van BVBA HAYEN REAL ESTATE SERVICES, Overnemende Vennootschap.

1/ BVBA HAYEN REAL ESTATE SERVICES, Ovememende Vennootschap,

heeft haar zetel gevestigd te 3600 Genk, Kloosterstraat 1.

Het maatschappelijk doel van BVBA HAYEN REAL ESTATE SERVICES luidt als volgt:

"- de aankoop en verkoop, onderhands of openbaar, ruiling, huur en verhuur, het verkavelen, van aile onroerende goederen.

Het oprichten of laten oprichten van alle onroerende goederen, de coördinatie van deze bij de uitvoering door onderaannemers, het ontwikkelen van projecten zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden of in deelname met derden.

- het beheer en de bemiddeling inzake aankoop en verkoop, huur en verhuur, het optreden als makelaar, commissionair, of agentuur in verband met onroerende goederen.

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen relSning en voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Zij kan kredieten aangaan en toestaan,zich borg stellen voor haar eigen verbintenissen ais voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

e

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2/ PARIS & PARTNERS, Overdragende Vennootschap,

heeft haar zetel gevestigd te 2000 Antwerpen, Meir 24, derde verdieping.

Het maatschappelijk doel van BVBA PARIS & PARTNERS luidt ais volgt:

"Alle handelingen op het vlak van immobiliën en vastgoed in de ruimste zin van het woord, waaronder onder

meer wordt begrepen:

- aankoop en verkoop;

- import en export;

- beheer;

- huren en verhuren;

- leasing.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen in verband met haar doel."

Het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap dient in het kader van de voorgenomen fusie door overneming niet uitgebreid of gewijzigd te worden, doch zal in het licht van de verduidelijking van de huidige activiteiten vervangen worden door navolgende bepalingen:

"a) Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat

-de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie;

-tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met inbegrip van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het KB dd. 06/09/1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

-het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

-het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de medeëigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen;

-het oprichten of laten oplichten van aile onroerende goederen, de coördinatie van deze bij de uitvoering door onderaannemers, het ontwikkelen van projecten zowel voor eigen rekening, ais voor rekening van derden of in deelname met derden,

b)Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

c) De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen;

d) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, heizij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

e) Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

f) Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat -organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; -het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; -het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

-op het gebied van beheer, management en marketing.,

g)Consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties; het verzorgen van public-relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande;

h)Het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van aile roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede alle commerciële en financiële verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten;

1)Flet toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan,

j)Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel; het voeren van algemene tradingactiviteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoer- en ultvoerhandel;

Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België ais in het buitenland.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsvenichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De maatschappelijke zetel van BVBA HAVEN REAL ESTATE SERVICES, Overnemende Vennootschap,

zal verplaatst worden naar 2000 Antwerpen, Meir 24, bus 4,

De naam van BVBA MAYEN REAL ESTATE SERVICES zal gewijzigd worden in 'HAVEN - PARIS'.

B) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN

BVBA HAVEN REAL ESTATE SERVICES zal als Overnemende Vennootschap het gehele vermogen van de Overdragende Vennootschap, BVBA PARIS & PARTNERS, ontvangen,

Het geplaatste kapitaal van BVBA HAVEN REAL ESTATE SERVICES bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR). Het geplaatste kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam.

Het geplaatste kapitaal van BVBA PARIS & PARTNERS bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (1I1600,00 EUR). Het geplaatste kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam.

Aangezien de voorgestelde fusie een met een fusie door overneming gelijk gestelde verrichting betreft zoals bedoeld in artikel 676,10 W.Venn. (met name een geruisloze fusie), worden er aan de enige aandeelhouder van de Overdragende Vennootschap BVBA PARIS & PARTNERS geen nieuwe aandelen in de BVBA HAVEN REAL ESTATE SERVICES uitgereikt ter vergoeding voor de overgang van het vermogen van de Overdragende Vennootschap.

C) DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - BOEKHOUDING

De datum, vanaf welke de handelingen van de Overdragende Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van BVBA HAVEN REAL ESTATE SERVICES, Overnemende Vennootschap, is vastgesteld op 1 januari 2014.

Alle verrichtingen die door de Overdragende Vennootschap vanaf deze datum werden verricht, zullen geacht worden te zijn gevoerd voor rekening van de Overnemende vennootschap, die bijgevolg alle baten en kosten verbonden aan de activa en passiva die aan laatstgenoemde vennootschap worden

overgedragen, zal dragen.

D) ONROERENDE GOEDEREN

De zaakvoerder van de Overdragende Vennootschap verklaart dat de Overdragende Vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen noch houder is van enige zakelijke rechten betreffende onroerende goederen.

E) BIJZONDERE BEZOLDIGINGEN

Aan de zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap en van de Overdragende Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

F) STATUTENWIJZIGINGEN

Behoudens de voormelde wijzigingen, worden er geen andere wijzigingen van de statuten van de overnemende vennootschap BVBA HAVEN REAL ESTATE SERVICES vooropgesteld.

.,

G) KOSTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De kosten van de fusieakten worden integraal door de Overnemende Vennootschap, BVBA HAVEN REAL ESTATE SERVICES, gedragen.

Indien onderhavig fusievoorstel evenwel niet zou worden goedgekeurd, zullen aile kosten verband houdende met de fusieverrichting eveneens gedragen worden door de Overnemende vennootschap, BVBA HAVEN REAL ESTATE SERVICES,

H) INFORMATIEVERSTREKKING

Teneinde de voorgenomen fusie door overneming conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie door overneming deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen en de statuten,

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

De zaakvoerder verbindt er zich toe onderhavig fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Getekend, mevrouw Ann HAYEN, zaakvoerder.

Tegelijk hiermee neergelegd:

getekend fusievoorstel d.d. 5 juni 201LL

: e 'Voor-

behouden

, aan het * Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 07.07.2014 14279-0532-019
11/09/2014
ÿþ MQdWorI

Mina In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr 0889.597.490

Benaming (voluit) Hayen Real Estate Services

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap naar Nederlands recht

Zetel (volledig adres) Kloosterstraat 1 - 3600 Genk

Onderwerp(en) akte: Fusie door overneming statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op 30 juli 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAYEN REAL ESTATE SERVICES, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Kloosterstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonen register Antwerpen, afdeling Tongeren onder nummer BTW BE BTW BE 0889.597.490., hierna genoemd de "overnemende vennootschap B", volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARIS & PARTNERS, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Meir 24, derde verdieping, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen, onder nummer BTW BE 0459.416.051., hierna genoemd de "over te nemen of overgenomen vennootschap A" door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAYEN REAL ESTATE SERVICES.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap besluit to fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen vennootschap A over te gaan.

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARIS & PARTNERS besluit dienovereenkomstig de vennootschap te ontbinden met ingang van 1 januari 2014, zonder vereffening met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAYEN REAL ESTATE SERVICES.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap A, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap B.

De overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap B.

Vermits de overnemende vennootschap B houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap A zullen de aandelen van de overgenomen vennootschap A worden vernietigd en worden er geen nieuwe aandelen ln de overnemende vennootschap B uitgereikt ter vergoeding voor de overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap A.

Alle rechten en plichten en verbintenissen welke zullen ontstaan door de overgenomen vennootschap A vanaf 1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap B.

DERDE BESLUIT

Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARIS & PARTNERS, zoals hierna beschreven, over op de, overnemende vennootschap B, en dit met ingang van 1 januari 2014.

a. Het vermogen van de overgenomen vennootschap, per 31 december 2014, omvat aile activa en passiva, die allen, zonder uitzondering en zonder voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de overnemende vennootschap.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap A op de overnemende vennootschap B bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, he voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap A heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap B met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaa te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap A omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II 1111*111,11M11.1

fereleifÉ3 der Pt-ler>«""eril-: V. koolientiol Ailly/men, Afti,

MONITEUR BEL"'

27 -OB- 201/k

04 -09- E 20g,_

" " " " " " 111.

ELGISCH sTAAT LADe D griffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap A opgenomen

verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap B treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap,

De overgenomen vennootschap verklaart geen onroerende goederen in eigendom te hebben.

b. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap A als hiervoor omschreven worden in

de boekhouding van de overnemende vennootschap B opgenomen in vervanging van de aandelen van de

overgenomen vennootschap A, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de

overnemende vennootschap B van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de fusie, meteen

kwijting zal inhouden voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap A voor de uitoefening van hun

mandaat van 1 januari 2014 tot de verwezenlijking van de fusie.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in

"HAYEN - PARIS".

ZESDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar

2000 Antwerpen, Meir 24, bus 4.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan de dato 4 juli

2014 aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel.

De enige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede de staat van activa en passiva van de vennoot-

schap afgesloten per 30 juni 2014, te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering beslist vervolgens het doel van de vennootschap zoals opgenomen in artikel drie van de

statuten, te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"a) Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat

de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel ln de onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met inbegrip van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het KB dd. 06/09/1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de mecleëigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen;

het oprichten of laten oprichten van aile onroerende goederen, de codrdinatie van deze bij de uitvoering door onderaannemers, het ontwikkelen van projecten zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden of in deelname met derden

b) Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

c) De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen;

d) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van aile b(stand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzif op het vlak van algemeen beheer of financieel.

e) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

1`) Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat: organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

op het gebied van beheer, management en marketing.

Consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties; het verzorgen van

public-relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande;

h) Het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van aile roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede alle commerciële en financiële verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pend geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan.

Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel; het voeren van algemene tradingactiviteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel; Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij aile financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

t )/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vievriln

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, neverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken?

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat de datum van de jaarvergadering zoals opgenomen onder artikel 9 van de statuten, vastgesteld is op de eerste vrijdag van augustus om zeventien uur, terwijl in de overgangsbepalingen en de publicatie van de oprichtingsakte de eerste vrijdag van juni om zeventien uur wordt vermeld.

Teneinde enige discussie en onduidelijkheid uit te sluiten, besluit de vergadering de datum van de jaarvergadering, zoals opgenomen in de statuten, te wijzigen en te bepalen op de eerste vrijdag van de maand juni om 17.00 uur en dienovereenkomstig artikel 9 van de statuten aan te passen.

NEGENDE BESLUIT- OPDRACHT TOT COORDINATIE - MACHTEN

1. De vergadering machtigt de notaris om

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap A;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap B en deze neer te leggen op de bevoegde griffe van de rechtbank van koophandel.

2. De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap A, alsmede de algemene vergadering van de overnemende vennootschap B machtigen de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, dit alles in de mate dit niet zou geschieden door de instrumenterende notaris.

3. Volmacht wordt verleend aan de Burg. Venrt ovv NV Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen (wonende te 3941 Hechtel-Eksei, Gerard Jehoelstraat 42) en/of mevrouw Stephanie Casado (wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48), met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervuilen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting/wijziging bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de overgenomen en overnemende vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering met aangehechte volmacht.

- Verslag van het bestuursorgaan met aangehecht staat van actief en passief.

- Gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laat5te blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 04.07.2013 13270-0171-015
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 18.06.2012 12183-0426-014
23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 20.06.2011 11182-0379-014
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 23.06.2010 10209-0372-012
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 08.06.2009 09207-0102-012
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 26.06.2015 15213-0542-018

Coordonnées
HAYEN - PARIS

Adresse
MEIR 24, BUS 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande