HAZELHEARTWOOD

BV CVBA


Dénomination : HAZELHEARTWOOD
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 836.783.168

Publication

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 19.12.2013 13692-0170-015
28/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.11.2012, NGL 23.11.2012 12645-0002-013
26/02/2015
ÿþw

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0836.783.168

Benaming

(voluit) : HAZELHEARTWOOD

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Cobperative Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Minderbroedersgang 12 te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

l iit het verslag van de Gewone Algemene Vergadering van 20 november 2014 blijkt de herbenoeming van dhr. Peter Bogaert wonende Fazantenlaan 10 te 3050 Oud-Heverlee, bedrijfsrevisor, als commissaris van de onderneming. De benoeming zal eindigen na de algemene vergadering die plaatsvindt in het jaar 2017.

ondertekend door Guido de Grefte GCV, vertegenwoordigd door dhr. Guido de Grefte Gedelegeerd-bestuurder

"

NEERGELÉ-dD

.18 -02- 2015

F';: ECHTBANK el'! Opi L P,i';TWEFiPCN, afd. MEGhELLN

1lI1111~~munu~u

03 641

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2011
ÿþOndememingsnr : (7. ~ a ~ --.1(0 0

Benaming : HazelHeartwood

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Minderbroedersgang 12

2800 Mechelen

Onderwerp akte :Oprichting

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te, Mechelen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 1 juni 2011, dat:

1. Oprichtsters:

1) De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een sociaal oogmerk "SD WORX, FOR SOCIETY", rechtspersonenregister Antwerpen 0418.027.042, met zetel te 2000 Antwerpen, Brouwersvliet

2.

2) De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap "PMA MANAGEMENT", rechtspersonenregister Antwerpen 0822.473.985, met zetel te 2930' Brasschaat, Louislei 69.

3) De gewone commanditaire vennootschap "GUIDO DE GREFTE", rechtspersonenregister Leuven 0474.269.721, met zetel te 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Dorpsplein 14.

2. Rechtsvorm - naam: een burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm van een: cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft en draagt als naam: "HazelHeartwood".

3. Zetel: 2800 Mechelen, Minderbroedersgang 12.

4. Doel: De vennootschap heeft als doel opdrachten uit te voeren die haar en haar vennoten worden: toevertrouwd in het kader van adviesverlening aan bedrijven, verenigingen en overheden.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of; onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin kunnen bijdragen.

Zij mag ondermeer samenwerken en rechtstreeks of zijdelings deelnemen in andere ondernemingen met: een gelijkaardig doel of aanvullend karakter aan haar doel en deelnemen in interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van zulke beroepen voor zover en in de mate dat de eventuele en: dienaangaande toepasselijke wettelijke en deontologische reglementeringen zulks toelaten. De vennootschap: realiseert deze doelstelling door:

" de verwerving door inschrijving, inbreng, bijdrage, fusie of daarmee gelijkgestelde verrichting, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, van een deelneming of een belang in bestaande of nog` op te richten ondernemingen, vennootschappen, verenigingen of stichtingen, al dan niet met rechtspersoonlijkheid, in België of in het buitenland, zonder onderscheid; en

" het beheer, de valorisatie, de verkoop of andere wijze van overdracht of vervreemding, de liquidatie van de door de vennootschap gehouden deelnemingen of belangen.

In verband met het hoger vermelde doel en met het oog op de realisatie ervan kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in: hypotheek of in pand te geven.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met het hoger beschreven doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

5. Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6. Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) en kan enkel

verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt en beslist op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten.

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit een veranderlijk aantal gelijke aandelen met een; gelijke nominale waardevan duizend euro (E 1.000,00) elk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

tuikB

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NnIIIMI~VIII~II~lllll

*iiosiias*

11

NEERGELEGD.

: . 0 7 -06- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEEitialECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2,1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad







De statuten voorzien de mogelijkheid van vijf (5) categorieën aandelen, te weten A-aandelen, Baandelen, C-aandelen, D-aandelen en E-aandelen met de rechten en verplichtingen daaraan verbonden zoals in de statuten bepaald.

De aandelen van categorie A, categorie B en categorie C vertegenwoordigen het vaste gedeelte van het kapitaal. Deze A-, B- en C-aandelen worden ook "hoofdaandelen" genoemd. De aandelen van categorie D en categorie E vertegenwoordigen het variabele gedeelte van het kapitaal.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door CENTEA.

7. Gestorte bedrag: ¬ 600.000,00.

8. Samenstelling: in geld.

9. Aansorakelijkheid:

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt ten belope van hun inbreng, zonder dat er onder hen

enige hoofdelijkheid of ondeelbaarheid bestaat.

10. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door maximum vier (4) bestuurders, ai dan niet vennoten.

Het aantal bestuurders wordt bepaald door de algemene vergadering mits inachtneming van het hierna bepaalde aangaande het voordrachtrecht van de kernvennoten:

- benoemt de algemene vergadering slechts één (1) bestuurder, dan handelt hij volledig naar eigen inzicht;

- benoemt de algemene vergadering twee (2) bestuurders, dan nemen zij alle besluiten in gemeen overleg met dien verstande dat bij staking van stemmen zij het betrokken agendapunt zo spoedig mogelijk ter beslissing dienen voor te leggen aan de algemene vergadering, en zijn de regels opgenomen in de artikelen 13 en 14 van toepassing. ingeval er één van hen om welke reden ook zijn mandaat niet meer uitoefent, dient de overgebleven bestuurder onmiddellijk een algemene vergadering bijeen te roepen om de vacature op te vullen dan wel het aantal bestuurders vast te stellen op één (1);

- benoemt de algemene vergadering drie (3) of meer bestuurders, dan vormen zij een raad van bestuur die optreedt als een college en zijn de regels opgenomen in de artikelen 13 en 14 van toepassing.

Zolang de vennootschap twee of meer kernvennoten van verschillende categorieën heeft, dienen alle bestuurders steeds te worden verkozen uit kandidatenlijsten voorgedragen door de kemvennoten van de categorieën A, B en/of C (en voor de eerste maal door de oprichters), als volgt:

- twee (2) bestuurders ("bestuurders A" genoemd) worden steeds verkozen uit (een) kandidatenlijst(en) exclusief voorgedragen door de houder(s) van een meerderheid van de A-aandelen, dit voor zover en zolang de vennoten A samen meer dan één derde (1/3de) van de hoofdaandelen bezitten en met dien verstande dat het voordrachtrecht van de vennoten A wordt teruggebracht naar één bestuurder A wanneer zij niet meer dan één derde (1/3de) van de aandelen bezitten;

- één (1) bestuurder ("bestuurder B" genoemd) wordt steeds verkozen uit (een) kandidatenlijst(en) exclusief voorgedragen door de houder(s) van een meerderheid van de B-aandelen;

- één (1) bestuurder ("bestuurder C" genoemd) wordt steeds verkozen uit (een) kandidatenlijst(en) exclusief voorgedragen door de houder(s) van een meerderheid van de C-aandelen.

11. Bevoegdheid:

11.1. Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten voor het besturen van de vennootschap.

Daartoe kan het bestuursorgaan alles doen wat nodig of nuttig is om het doel van de vennootschap te

verwezenlijken, behoudens datgene waartoe de algemene vergadering uitsluitend bevoegd is krachtens de wet

en/of deze statuten.

Al wat niet door de wet en/of door de statuten voorbehouden wordt aan de algemene vergadering, valt

onder zijn bevoegdheid.

Aldus heeft het bestuursorgaan de macht om onder meer en zonder dat dit beperkend moet worden

gelezen:

- alle daden van dagelijks bestuur te verrichten en/of te delegeren;

- alle verbintenissen aan te gaan tegenover derden in verband met de activiteiten van de vennootschap,

waaronder alle goederen  zowel roerende als onroerende - in huur te nemen en te geven, te verwerven en te

vervreemden en alle handelingen te stellen die daarmee gepaard gaan;

- leningen en kredieten aan te gaan;

- obligaties uit te geven, met of zonder hypothecaire waarborg;

- de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle financiële instellingen, post, telefoon- en

nutsbedrijven en alle administraties en overheidsinstanties;

- vermogenselementen van de vennootschap in pand te geven of haar onroerende goederen met

hypotheek te bezwaren;

- met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook

zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en

andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere handelingen te stellen die een vrije

en onbezwaarde levering van goederen belemmeren;

dadingen en minnelijke schikkingen te treffen;

- in rechte op te treden namens de vennootschap;

- de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

- toekennen aan de vennoten van een maandelijkse prestatievergoeding ten laste van de resultaten van het

lopend jaar;

zijn machten te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgevingen.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



11.2. Het bestuursorgaan kan in zijn midden een auditcomité oprichten, in de zin van artikel 133, zesde' lid, van het Wetboek van Vennootschappen. Het auditcomité is belast mei het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris(sen). In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris(sen), zoals bedoeld in artikel 133, zesde lid, van hei Wetboek van Vennootschappen. Zolang het bestuursorgaan geen auditcomité heeft opgericht, treedt het bestuursorgaan zelf op als auditcomité; dat laatste geldt sowieso wanneer het bestuursorgaan uit niet meer dan twee bestuurders bestaat.

11.3 Indien er meerdere bestuurders in functie zijn, kunnen zij het dagelijks bestuur opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder en al dan niet vennoot, die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. Het bestuursorgaan beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid; deze aanstelling en de vaststelling van de omvang van hun bevoegdheid kan echter voor de eerste maal gebeuren bij de akte van oprichting van de vennootschap. Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij die functie uitoefenen onder de titel van gedelegeerd bestuurder.

Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen. In elk geval behoren niet tot het dagelijks bestuur: het aankopen, verkopen of mei hypotheek bezwaren van onroerende goederen alsmede alle handelingen of elke reeks van samenhangende handelingen die het bedrag te boven gaan dat door het bestuursorgaan wordt vastgesteld bij de benoeming.

12. Externe vertegenwoordigincjartikel 16 van de statuten):

12.1 Het bestuursorgaan vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap zal tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn:

- ingeval er slechts één (1) bestuurder werd benoemd: door de enige bestuurder;

- ingeval er twee (2) of meer bestuurders werden benoemd: door twee (2) bestuurders samen handelend, die bovendien van twee verschillende categorieën dienen te zijn voor zover de raad van bestuur is samengesteld uit verschillende categorieën van bestuurders benoemd overeenkomstig de voordrachtregeling voorzien in artikel 11.4. van de statuten en voor zover in het uittreksel aangaande hun benoeming is aangeduid op voordracht van welke categorie vennoten zij werden benoemd.

12.2. Het bestuursorgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

12.3. Binnen hei dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde gedelegeerde bestuurder(s) en/of andere personen belast met het dagelijks bestuur overeenkomstig artikel 13.2. van de statuten, die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

13. Boekiaar: Het boekjaar loopt van één juli tot dertig juni.

Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2012.

14. Ainemene vergadering:

14.1 De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde donderdag van de maand november, om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op cie eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de dag en het uur bepaald in de oproeping.

14.2 Om de algemene vergaderingen bij te wonen, dienen de vennoten, indien dat in de oproeping wordt vereist, drie (3) werkdagen vóér de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan het bestuursorgaan op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats.

De bestuurders en de commissaris(sen) zijn vrijgesteld van die formaliteit en mogen, ook al zijn zij geen vennoten, steeds de algemene vergaderingen bijwonen met raadgevende stem.

14.3 De kemvennoten kunnen in persoon of bij volmacht stemmen; in het laatste geval kunnen zij zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot. Elke kemvennoot kan twee (2) andere vennoten vertegenwoordigen.

De vennoten D en E kunnen eveneens in persoon of bij volmacht stemmen; in het laatste geval kunnen zij zich op de vergadering enkel laten vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf vennoot dient te zijn. De vennoten D en C kunnen eveneens niet meer dan twee (2) andere vennoten vertegenwoordigen.

De oproeping voor de algemene vergadering kan bepalen aan welke modaliteiten de volmachten voor de algemene vergadering moeten voldoen. Indien de oproeping dat vereist, moeten de volmachten worden neergelegd op de zetel of in de op de oproeping daartoe aangeduide plaats ten laatste op de voorlaatste werkdag die aan de dag van de algemene vergadering voorafgaat.

15. Benoeming bestuurders:

15.1 Het aantal bestuurders werd vastgesteld op vier (4) en met unanimiteit werden aangesteld tot

bestuurders:

" als bestuurders A op voordracht van de oprichtster, houdster van alle A-aandelen:

1/ de heer VAN DEN NIEUWENHUIJZEN Joannes, Baptiste Petrus Maria, geboren te Wilrijk op 24

maart 1952, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Floraliënlaan 18;

2/ de heer DIERCKX Filip Robert Jules, geboren ie Antwerpen op 7 oktober 1955, wonende te 8300

Knokke-Heist, Elizabetlaan 142;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



* als bestuurder B op voordracht van de oprichtster, houdster van alle B-aandelen:

3/ de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap "PMA MANAGEMENT", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie de heer BERGER Pierre, geboren te Antwerpen op 20 maart 1952, wonende te 8421 De Haan (Vlissegem), Prins Umbertolaan 3;

als bestuurder C op voordracht van de oprichtster, houdster van alle C-aandelen:

4/ de gewone commanditaire vennootschap "GUIDO DE GREFTE", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie de heer DE GREFTE Guido, geboren te Soest (Nederland) op 11 april 1964, wonende te 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Dorpsplein 14.

Deze functies zullen allemaal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Deze functies vatten aan op het ogenblik van de neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen en zullen, in afwijking van artikel 11.2. bij wijze van overgangsmaatregel, iets langer dan vier (4) jaar zijn om een einde te nemen onmiddellijk na de jaarvergadering in het jaar 2015.

15.2 Als voorzitter van de raad van bestuur werd aangesteld, voor de duur van zijn bestuurdersmandaat: de heer VAN DEN NIEUWENHUIJZEN Joannes, voornoemd.

15.3 Als gedelegeerd bestuurder belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap met bevoegdheid om alleen en zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur en alleen optredend de vennootschap te vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur werd aangesteld: de gewone commanditaire vennootschap "GUIDO DE GREFTE", voornoemd, in deze functie vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DE GREFTE Guido, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 13.2. van de statuten behoren niet tot het dagelijks bestuur: het aankopen, verkopen of met hypotheek bezwaren van onroerende goederen alsmede alle handelingen of elke reeks van samenhangende handelingen die het bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) te boven gaan.

Deze functie als gedelegeerd bestuurder geldt voor de duur van het bestuurdersmandaat van de betrokken bestuurder.

16. Commissaris:

Als commissaris van de vennootschap werd aangesteld voor een termijn gelijk aan drie (3) boekjaren met dien verstande dat het mandaat een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het derde boekjaar: de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER BOGAERT" (B 00570). met maatschappelijke zetel te 3050 Oud-Heverlee, Fazantenlaan 10, die in deze functie zal worden vertegenwoordigd door de heer BOGAERT Peter, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te op voormeld adres.

17. Verdeling van de winst:

17.1 De nettowinst van een boekjaar wordt, mits inachtneming van de bepalingen van artikel 429 van het

Wetboek van Vennootschappen, op voorstel van het bestuursorgaan, bestemd als volgt:

1) eerst wordt vijf ten honderd (5%) afgenomen voor de wettelijke reserve in zover de wet dat oplegt;

2) het saldo, na voormelde voorafneming, of een deel ervan wordt uitgekeerd als dividend, gelijkelijk verdeeld en uitgekeerd over alle bestaande aandelen in functie van hun kapitaaldeelname; en

3) het eventuele overschot wordt overgeheveld naar de post beschikbare reserves.

17.2 Indien een vennoot toetreedt in de loop van een boekjaar, zal hij een proportioneel recht hebben op dividend in verhouding tot het aantal maanden effectief lidmaatschap tegenover het aantal maanden van het volledige boekjaar. Indien een vennoot uittreedt in de loop van een boekjaar, zal hij over dat boekjaar geen dividend genieten.

18. Verdeling vereffeninasaldo: Na alle schulden van de vennootschap te hebben betaald en aan al haar verplichtingen te hebben voldaan, zullen de aandelen uitbetaald worden overeenkomstig de bepalingen van artikel 9.3. van de statuten. Het daarna overblijvende liquidatiesaldo wordt onder de vennoten verdeeld naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

Artikel 9.3 van de statuten bepaalt: Bij vrijwillige uittreding of bij beëindiging van het lidmaatschap omwille van onbekwaamverklaring, faillissement, kennelijk onvermogen, sluiting van de vereffening of ontbinding in het kader van een fusie, een daarmee gelijkgestelde verrichting, een splitsing of een partiële splitsing of overlijden, of bij beëindiging van het lidmaatschap omwille van uitsluiting, hebben de vennoten of hun rechthebbenden, onverminderd de toepassing van de statuten, alsmede van artikel 427 van het Wetboek van Vennootschappen, recht op de betaling van een scheidingsaandeel dat gelijk is aan de terugbetaling van het gestorte bedrag per aandeel vermeerderd met zijn aandeel in de uitgiftepremies, in de beschikbare reserves en in de overgedragen winst zoals die jaarlijks door de algemene vergadering werden vastgesteld. Die som zal verminderd worden met zijn aandeel in het overgedragen verlies.

19. Volmachten: nihil.

20. Bijzondere volmacht:

Er werd aan de heer VAN OSSELAER Geert Germaan Omer, medewerker van de geassocieerde notarissen Celis, Celis & Liesse te Antwerpen, geboren te Gent op 28 april 1967, wonende te 9250 Waasmunster, Lindenlaan 15, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertek.)

Frank Liesse



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)rnen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 16.12.2015, NGL 21.12.2015 15703-0201-018

Coordonnées
HAZELHEARTWOOD

Adresse
MINDERBROEDERSGANG 12 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande