HB & C

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HB & C
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.400.454

Publication

02/10/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

23 SEP. 2814

¬ jf ent harpen

~

be Suu

B

st~

Ondernemingsnr : 0476.400.454

Benaming (voluit) : HB & C

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Hoge Haar 87

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  ONTBINDING EN SLUITING ZONDER VEREFFENING - TOEDELING ONROEREND GOED

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HB & C, gevestigd te 2970 Schilde, Hoge Haar 87, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op vijftien september tweeduizend en veertien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

a) De Algemene Vergadering ontslaat de voorzitter en de ondergetekende notaris voorlezing te geven van het verslag van de zaakvoerder van 24 juni 2014 inhoudende het voorstel tot ontbinding, gebaseerd op een, staat van activa en passiva afgesloten op 24 juni 2014 waarnaar verwezen wordt in het nagemeld revisoraal verslag.

Zij verklaart het verslag goed te keuren.

b) De vergadering stelt de voorzitter en de ondergetekende notaris vrij van lezing te geven van het verslag,' van de bedrijfsrevisor, met name met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA A Audit te 2600 Antwerpen-Berchem, Elisabethlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Frank Graré, bedrijfsrevisor, de dato 11 september 2014, overeenkomstig de bepaling van artikel 181§ 4 van het wetboek van. vennootschappen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt :

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder' van de HB&C BVBA, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Hoge Haar 87, een boekhoudkundige staat afgesloten op 24 juni 2014  zijnde minder dan drie maanden voordien - opgesteld die, rekening houdend met, de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 297,544,53 EUR. Het netto-actief bedraagt 205.232,30 EUR,

Er wordt naar gestreefd om de ontbinding en de vereffening in één akte door te voeren, Op grond van de. informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wie hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd,

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 19.903,49 euro, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de verwachtingen van het bestuursorgaan met succes worden waargemaakt. Wij dienen een voorbehoud te maken voor de uitkomst van mogelijke fiscale, sociale of andere controles met betrekking tot voorgaande boekjaren, tot op datum van 24 juni 2014.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk achten.

De voorzitter bevestigt dat een afschrift van genoemde verslagen en staat van actief en passief overhandigd werd aan de aandeelhouder overeenkomstig artikel 269 juncto 181 § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de

vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf vijftien september tweeduizend en veertien,

II.De vergadering stelt vast dat :

- de vennootschap een onroerend goed bezit, zoals hierna uitvoerig omschreven;

Op de Iaatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

BíjTagen bij hèï BèrgiscIi Staatsbad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

uit voormelde staat van activa en passiva afgesloten op 24 juni 2014 blijkt dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit; er blijkt immers uit voormelde staat dat er geen schulden naar derden te vereffenen zijn. De aandeelhouder verbindt zich evenwel persoonlijk tot de nog in te kohieren belastingen en de roerende voorheffing op de liquidatiebonus.

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoon-tijkhe'sd van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

Toedeling van een onroerend goed aan de aandeelhouder in het kader van de vereffening van de vennootschap

In het kader van de ontbinding van de vennootschap wordt eveneens het enige onroerende goed in vennootschap toebedeeld aan de aandeelhouders en wordt in dit verband het volgende verklaard:

1) Het bestuursorgaan verklaart dat de vennootschap eigenares is voor negenennegentig ten honderd (99 %) in volle eigendom van een onroerend goed,

2) Het bestuursorgaan verzoekt vervolgens in het kader van haar vereffeningsopdracht ondergetekende minuuthoudende notaris akte te willen verleners van de toebedeling-afgifte van dit goed aan de enige vennoot.

De zaakvoerder ziet zich met betrekking tot de afgifte van het onroerende goed geplaatst voor een tegenstrijdig belang zoals beschreven in artikel 191 van het Wetboek van vennootschappen.

In het kader hiervan besluit de vergadering een lasthebber ad hoc aan te stellen gelast met de afgifte onder de gebruikelijke voorwaarden van het voormelde onroerende goed toebehorende aan de vennootschap en dit aan de vennoten gezamenlijk.

Als lasthebber ad hcc wordt aangeduid:

De heer Jan ROEFS, licentiaat notariaat, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Steenstraat 74.

3) Vervolgens wordt voormeld onroerend goed door de hiervoor benoemde lasthebber ad hoc afgegeven aan de vennoten gezamenlijk, met name aan de enige aandeelhouder van de vennootschap:

De heer BREULS Henri Jan Jacques, geboren te Meeswijk op tien september negentienhonderd vijftig, echtgenoot van Mevrouw Zinzen Christine Adelaïde, geboren te Antwerpen op zeven juni negentienhonderd achtenveertig, wonende te Schilde, Hoge Haar 87,

Gehuwd onder het stelsel der gemeenschap beperkt tot de aanwinsten ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Hugo Larose te Antwerpen op tien september negentienhonderd drieënzeventig, niet gewijzigd tot op heden, naar hij mij verklaart.

Welke alhier tussengekomen als enige vennoot en aandeelhouder de afgifte en toebedeling van voormeld onroerend goed aan hem uitdrukkeliik aanvaardt, zodat het goed hem vanaf vijftien september tweeduizend en veertien zal toebehoren,

met dien verstande dat zijn aandelen zijn verworven uit gemeenschappelijk geld en dat conform zijn huwelijksvermogensstelsel zijn aandelen aldus patrimoniaal gezien gemeenschappelijk zijn vermits bij de oplichting van de vennootschap zijn inbreng in geld met gemeenschapsgelden werd gefinancierd zodat dit aandeel in het onroerend goed zal toebehoren aan de huwgemeenschap die tussen hem en mevrouw Christine Zinzen bestaat.

Is alhier tussengekomen:

Mevrouw ZINZEN Christine Adelaïde Paula, geboren te Antwerpen op zeven juni negentienhonderd achtenveertig, echtgenote van de heer Breuls Henri, voornoemd, wonende te Schilde, Hoge Haar 87.

, welke aldus mee aanvaardt namens de huwgemeenschap.

De heer Henri Breuls verklaart op woord van eer aan ondergetekende minuuthoudende notaris dat hij op het moment van de aankoop van het hiervoor gemeld onroerend goed de enige en voortdurende aandeelhouder is geweest en nog is van de vennootschap en dat de aankoop is gebeurd met de betaling van het evenredig registratierecht voor de verkoop.

B. Modaliteiten waaronder het onroerend goed wordt overgenomen in het vermogen van de enige vennoot

De vennoot en de lasthebber ad hoc verzoeken ondergetekende notaris de modaliteiten vast te leggen waaronder voormeld onroerend goed in onverdeeldheid overgaat naar het vermogen van de vennoot van de vennootschap, zoals hiervoor uitvoerig uiteengezet

De verklaringen van de lasthebber ad hoc zijn gedaan louter op basis van informatie hem verstrekt door het bestuursorgaan van de vennootschap, welke laatste de lasthebber in dit verband ten volle vrijwaart ingeval van enige aanspraak tegen hem.

III.Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van rechtswege van de enige zaakvoerder:

De heer BREULS Henri Jan Jacques, geboren te Meeswijk op tien september negentienhonderd vijftig, echtgenoot van Mevrouw Zinzen Christine Adelaïde, geboren te Antwerpen op zeven juni negentienhonderd achtenveertig, wonende te Schilde, Hoge Haar 87,

De vergadering verleent hem onvoorwaardelijk kwijting en décharge voor het gevoerde beleid.

IV.Ingevoige het voorgaande verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan en dat voldaan werd aan alle voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De boeken en stukken van de vennootschap zullen worden neergelegd en ten minste zeven jaar worden bewaard bij de heer Henri Breuis in zijn woonplaats, te Schilde, Hoge Haar 87,

VOOR UITTREKSEL DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.12.2013, NGL 17.02.2014 14038-0465-010
27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.12.2012, NGL 22.02.2013 13045-0031-010
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.12.2011, NGL 29.02.2012 12050-0093-010
02/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.12.2010, NGL 28.02.2011 11046-0396-010
24/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 02.12.2009, NGL 17.02.2010 10047-0554-010
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 03.12.2008, NGL 29.01.2009 09027-0362-010
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 05.12.2007, NGL 27.02.2008 08054-0171-010
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 06.12.2006, NGL 29.12.2006 06941-5087-010
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 07.12.2005, NGL 30.01.2006 06034-2485-009
19/12/2003 : ANA070005
17/07/2003 : ANA070005
08/01/2002 : ANA070005
04/01/2002 : ANA070005

Coordonnées
HB & C

Adresse
HOGE HAAR 87 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande