HEBIC

Divers


Dénomination : HEBIC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 437.193.549

Publication

12/08/2014 : AN269552
21/06/2013 : AN269552
14/06/2013 : AN269552
18/05/2012 : AN269552
31/05/2011 : AN269552
28/06/2010 : AN269552
10/06/2009 : AN269552
13/06/2007 : AN269552
10/06/2015 : AN269552
30/06/2005 : AN269552
23/07/2015
ÿþM"d Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u OI~ui~ui

*1510 93

IV





ReçhR dllk va u Koo.iienael

Antwerpen

0 9 JULI 2015

afdeling Antwerpen

ri le

Ondernemingsnr : 0437.193.549

Benaming

(voluit) : HEBIC

(verkort);

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2850 Boom, Hoek 119

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  OMZETTING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op negenentwintig juni 2015 voor notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HEBIC", met zetel te 2850 Boom, Hoek 119, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0437,193.549, en voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 437.193.549, onder meer navolgende besloten heeft met eenparigheid van stemmen:

1/ Kennisname van de verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap en van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

2/ Aanvaarding van het besluit tot omvorming van de vennootschap in een in een naamloze vennootschap, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en waarvan de naam, het doe! en de duur dezelfde zullen zijn ais die van de huidige vennootschap.

Alle activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves, de afschrijvingen en de waardeverminderingen en -vermeerderingen blijven zullen onveranderd behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijzigingen ondergaat. De naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondememingsnummer 0437.193.549, waaronder de vennootschap is gekend.

Het kapitaal van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) zal vertegenwoordigd zijn door tweeduizend vierhonderd achtenveertig (2.448) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één aandeel van de naamloze vennootschap ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3/ Aanvaarding van het besluit tot aanneming van een volledig nieuwe tekst van de statuten. Hierna volgen

de statuten bij uittreksel:

"ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "HEBIC".

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2850 Boom, Hoek 119.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied

Brussel-Hoofdstad bij enkel besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van

dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijsagen bij het

Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels,

agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht,

zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag, bij enkel besluit van de raad van bestuur, exploitatiezetels oprichten of opheffen

wanneer en waar zij het nodig acht, voor zover dit geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap

toepasselijke taalregime.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft tot doel: constructiewerken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Door middel van inbrengen, inschrijvingen, financiële bijdragen of op elke andere manier, kan ze belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming die een gelijkaardig doel nastreeft, of die in staat is om een of andere tak van haar werkzaamheden uit te breiden.

Doorgaans kan ze alle, niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op het doel van de vennootschap en die van die aard zijn dat ze het bereiken ervan vergemakkelijken of bevorderen.

Alleen de algemene vergadering van cie vennoten is bevoegd om nadere inlichtingen te verschaffen over dit doel,

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II  KAPITAAL

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtigduizend euro (¬ 80.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderdachtenveertig (2.448) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend vierhonderd achtenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL TIEN  SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste vier (4) leden.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn, Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zef ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

ARTIKEL ELF  VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders kiezen onder hen een voorzit-ter.

ARTIKEL VEERTIEN  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

AI wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

ARTIKEL VIJFTIEN -- OPDRACHTEN

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. Deze dragen in voorkomend geval de titel van dagelijks bestuurder(s). De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Gedelegeerd bestuurder

De raad van bestuur mag overeenkomstig artikel 522 Wetboek van Vennootschappen, haar vertegenwoordiging opdragen aan één of meer bestuurders, gedelegeerd bestuurder(s) genoemd. De raad van bestuur benoemt en ontslaat de gedelegeerde bestuurder(s), die gekozen worden binnen haar midden. Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door door drie (3) bestuurders samen optredend of door de gedelegeerd bestuurder(s), individueel optredend.

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de dagelijks bestuurder(s), afzonderlijk optredend.

Binnen de perken van de bevoegdheden die de raad van bestuur aan het directiecomité heeft toegewezen, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de leden van het directiecomité, individueel handelend binnen de bevoegdheden die.hem/haar werd gedelegeerd.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen,

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL ACHTTIEN -- BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste dinsdag van de maand mei om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderin-'gen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

ARTIKEL NEGENTIEN -- VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING  STEMRECHT

ledere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

ARTIKEL TWINTIG  TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op eenendertig december van hetzelfde Jaar afgesloten.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn,

TITEL VII  ONTBINDING  VEREFFENING -- OMZETTING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQU1DATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog In natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

41 Aanvaarding van het besluit tot ontslag van en het geven van kwijting aan de niet-statutaire zaakvoerders, zijnde 1/ de naamloze vennootschap "BELINVEST", met zetel te Wevelgem (Gullegem), 2/ de naamloze vennootschap "TRIOBIC", met zetel te Wevelgem (Gullegem) en 3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2ADVISE", met zetel te Wevelgem, en aan de statutaire zaakvoerder, de heer DEWLNTER Bruno,

5/ Aanvaarding van het besluit tot:

a) benoeming van de bestuurders:

11 'TRIOBIC' naamloze vennootschap, hebbende als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder in 'HEBIC' naamloze vennootschap: de heer VAN CAUWENBERGE Joost;

2/ 'BELINVEST' naamloze vennootschap, hebbende als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van

het mandaat van bestuurder in naamloze vennootschap: de heer VAN CAUWENBERGE Geert;

31 '2ADVISE' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hebbende als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder in 'HEBIC' naamloze vennootschap: de heer SEYNAEVE Wim;

4/ 'BURSKY' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hebbende ais vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder in 'HEBIC' naamloze vennootschap: de heer DEW1NTER Bruno;

Welke allen hebben aanvaard en verklaard hebben niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

Bijlagen bij 7iét BëlgiseT Staatsbl d - 23%7/2015 - Annexes du Moniteur belge

''4 Voor-

" behouden

aan het Belgisch Staatsblad

b) bijeenkomst van de Raad van Bestuur en verdere benoemingen:

- tot voorzitter van de Raad van Bestuur: `TRIOBIC' naamloze vennootschap,

- tot dagelijks bestuurder: 'BURSKY' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door drie bestuurders, samen optredend, of de gedelegeerd bestuurder(s), ieder afzonderlijk handelend,

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één dagelijks bestuurder, afzonderlijk optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag. Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

6/ Aanvaarding van het besluit tot het geven van opdracht en volmacht aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Vervolgens hebben de vergadering en de Raad van Bestuur aangesteld, als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, en aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name 'TITECA ACCOUNTANCY' naamloze vennootschap, met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, RPR 0882.371.584, en haar medewerkers.

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte proces-verbaal 29 juni 2015

- de gecoördineerde tekst van de statuten

- verslag zaakvoerders

- verslag bedrijfsrevisor

otaris, hetzi' de pér o(o)n(en)

n te v genwoórdigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van de

Verso : Naam en handtekening

23/06/2004 : AN269552
14/08/2003 : AN269552
24/05/2002 : AN269552
08/06/2001 : AN269552
01/01/1993 : AN269552
11/01/1992 : AN269552
01/01/1992 : AN269552
29/04/1989 : AN269552

Coordonnées
HEBIC

Adresse
Zetel : 2850 Boom, Hoek 119

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande