HEDGREN CREATIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HEDGREN CREATIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 880.202.348

Publication

13/05/2014
ÿþ[nad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0880.202.348

Benaming (voluit) : Hedgren Creations

(verkort) :

RechtsvOrm naamloze vennootschap

Zetel Grote Steenweg 50

2550 Kontich (Waarloos)

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - formele kapitaalvermindering - statutenwijziging

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Ilse Janssens te Kontich op achttien april tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "HEDGREN CREATIONS", gevestigd te 2550 Kontich, Grote Steenweg 50, BTVV BE 0880.202.348, RPR Antwerpen, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen:

Verslagen raad van bestuur en commissaris

Eenparig ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgesteld door de raad van bestuur en door de commissaris, over de voorgenomen inbreng in nature, over de toegepaste methode van waardering, de waarde der aandelen, en welke werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt, daar alle aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal samen met een afschrift van onderhavige akte worden. neergelegd ter griffie.

Het verslag van de commissaris besluit als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV HEDGREN CREATIONS, bestaat uit de inbreng van de achtergestelde lening op meer dan één jaar, door de vennootschap League (Hangzou) Co. Ltd, voor een inbrengwaarde van 11.398.220,40 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

" Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is . voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b)dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriFseconornisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Alhoewel de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren van oordeel is dat het Wetboek van. Vennootschappen voorziet dat een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geacht wordt om nieuwe aandelen uit te geven wanneer zij haar kapitaal wil verhogen door middel van een inbreng in natura, wordt een uitgifte van nieuwe aandelen achterwege gelaten, omdat de hoofdaandeelhouder intekent op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de NV HEDGREN CREATIONS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Antwerpen, 17 april 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

II *14098130* II

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

3 0 APR. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vertegenwoordigd door Hennie Herijgers"

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist op basis van voornoemde verslagen het maatschappelijk kapitaal te verhogen met elf

miljoen driehonderd achtennegentigduizend tweehonderd twintig euro veertig cent (E 11.398.220,40) om het

" kapitaal te brengen van acht miljoen zeshonderd vijfenvijftigduizend driehonderd vierenveertig euro tweeënvijftig cent (E 8.655.344,52) op twintig miljoen drieënvijftigduizend vijfhonderd vierenzestig euro tweeënnegentig cent (¬ 20.053.564,92) door inbreng in nature door de vennootschap naar Chinees recht "LEAGUE (HANGZHOU) CO. LT11", voornoemd, aandeelhouder, van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering (achtergestelde lening) die zij heeft lastens de vennootschap.

Deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

Inschrijving

Op de totaliteit van deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de vennootschap naar Chinees recht "LEAGUE (HANGZHOU) CO, LTD.", voornoemde aandeelhouder sub. 1, alhier vertegenwoordigd door de Heer LAU Wing Fa, voornoemd, die verklaart lezing te hebben gekregen van hetgeen voorafgaat en volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de boekhoudkundige en financiële toestand van de vennootschap, alsmede van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging op de boekhoudkundige en financiële situatie van de vennootschap, en die verklaart in te tekenen op deze kapitaalverhoging door inbreng van de achtergestelde lening op meer dan één jaar die zij aan de vennootschap heeft verstrekt voor een inbrengwaarde van elf miljoen driehonderd achtennegentigduizend tweehonderd twintig euro veertig cent (E 11,398.220,40).

Voornoemde intekenaar verklaart een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering op haar naam te hebben op de vennootschap die beloopt tot een bedrag gelijk aan de door haar onderschreven kapitaalverhoging, zoals deze schuldvordering beschreven is in voormeld verslag van de commissaris, en welke ' zij verklaart bij deze ten belope van de door haar onderschreven kapitaalverhoging in te brengen.

Vaststelling totstandkoming kapitaalverhoging

Aile aandeelhouders erkennen en verzoeken mij notaris te akteren dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op twintig miljoen drieënvijftigduizend vijfhonderd vierenzestig euro tweeënnegentig cent (E 20.053.564,92) en is vertegenwoordigd door tien miljoen vijfhonderd vierendertigduizend honderd eenentachtig (10.534.181) aandelen, zonder nominale waarde

" Verklaring pro fisco

Voor het heffen van de registratierechten verklaart voornoemde intekenaar dat de door haar ingebrachte schuldvordering noch geheel noch gedeeltelijk hypothecair gewaarborgd is.

Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met vier miljoen vijfhonderd zesennegentigduizend zevenhonderd eenenvijftig euro vijfenveertig cent (E 4.596.751,45) om het kapitaal terug te brengen van twintig miljoen drieënvijftigduizend vijfhonderd vierenzestig euro tweeënnegentig cent (E 20.053.564,92) naar vijftien miljoen vierhonderd zesenvijftigduizend achthonderd dertien euro zevenenveertig cent (e 15.456.813,47), en dit, zonder vernietiging van aandelen, ter aanzuivering van het totaal aan overgedragen verliezen per laatste balansdatum, zijnde per 31 december 2013, niet het oog op het herstel van het eigen vermogen van de vennootschap.

Deze kapitaalverhoging wordt aangerekend op fiscaal werkelijk volstort kapitaal. De vergadering verklaart dat het kapitaal thans uitsluitend is samengesteld uit fiscaal werkelijk volstort kapitaal.

" Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel vie van de statuten te wijzigen teneinde dit in overeenstemming te brengen

met de genomen beslissingen als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftien miljoen vierhonderd zesenvilftigduizend

achthonderd dertien euro zevenenveertig cent (E 15.456.813,47). Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door tien miljoen vijfhonderd vierendertigduizend honderd eenentachtig

(10.534.181) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- verslag van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

foor-

nahouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4

- verslag van de commissaris

coördinatie der statuten,

NOTARIS ILSE JANSSENS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.04.2014, NGL 22.04.2014 14093-0306-038
11/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mep

Neergek : "  . : w _ , .,-chtbank

van Koophandel te Antwerpen, 9p

31. 01. 2014

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0880202348

Benaming

(voluit) : HEDGREN CREATIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Grote Steenweg, 50 - 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG I BENOEMING

1. Uit de notulen van de Raad van Bestuur dd. 30/11/2013 volgt:

De Raad van Bestuur neemt kennis van het overlijden op 23/11/2013 van de heer Cédric Van der Straten Waillet, vaste vertegenwoordiger van de venootschap GC SPRL, met maatschappelijke zetel te 1325 CHAUMONT - GISTOUX, Clos des Genets, 15, KBO nr. 881.055.948, thans ook in vereffening en stelt met ingang van 23/11/2013 een einde aan het mandaat van GC S.P.R.L., met maatschappelijke zetel te 1325 CHAUMONT - GISTOUX, Clos des Genets, 15, KBO nr. 881.055.948, vast vertegenwoordigd door de heer Cédric Van der Straten Waillet, met rijksregisternummer 64.05.16-115.08, als gedelegeerd bestuurder.

De Raad van Bestuur benoemt met eenparigheid van stemmen als gedelegeerd bestuurder:

Xiao Jun Chen, China, Hangzhou City, Shang Cheng District, Zip code 310004, Xiang Yang Village, Gate 3, room 502..

Aldus opgemaakt op 30/11/2013, te 2550 Kontich, Grote Steenweg 50.

2.Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders dd. 30/11/2013 volgt:

Ingevolge het overlijden van de heer Cédric Van der Straten Waillet op 23/11/2013, stelt de Vergadering met ingang van 23/11/2013 een einde aan het mandaat van GC S.P,R.L., met maatschappelijke zetel te 1325 CHAUMONT - GISTOUX, Clos des Genets, 15, KBO nr. 881.055.948, vast vertegenwoordigd door de heer Cédric Van der Straten Waillet, als bestuurder,

Met ingang van 23/11/2013 komt er dan ook een einde aan het mandaat van de heer Cédric Van der Straten Waillet als vaste vertegenwoordiger van de GC S.P.R.L.

Aldus opgemaakt op 30/11/2013 te 2550 Kontich, Grote Steenweg 50.

Kris Luyten

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/09/2013
ÿþZetel : Grote Steenweg, 50 - 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : BenaemingIOntslag van Bestuurder(s)

1.

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders gehouden op 7 januari 2013

volgt:

Benoeming van de volgende leden van de Raad van Bestuur:

De vennootschap GC S.P.R.L., met maatschappelijke zetel te 1325 Chaumont - Gistoux, Clos des Gents, 15, KBO nr. 0881.055.948, met als vaste vertegenwoordiger de heer Cedric van der Straten Waillet, met rijksregisternummer 64.05.16-115.08, wonende te Clos des Gents 15, 1325 Chaumont - Gistoux, als bestuurder.

Aldus opgemaakt op 7 januari 2013 te 2550 Kontich, Grote Steenweg 50, en na goedkeuring door de Vergadering, ondertekend door alle aandeelhouders en/of hun vertegenwoordigers.

2.

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 7 januari

2013 volgt:

A. Ontslag

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van i %phe,ndel te Alefelpen, Op

Grïïft~ 8 SEP. 2.013

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

0880202348

HEDGREN CREATIONS

Naamloze Vennootsçhap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Xiao Jun Chen, China, Hangzhou City, Shang Cheng District, Zip code 310004, Xiang Yang Village, Gate 3, room 502, als gedelegeerd bestuuurder.

B. Benoeming

De vergadering benoemt met eenparigheid van stemmen:

GO S.P.R.L., met maatschappelijke zetel te1325 CHAUMONT - GISTOUX, Clos des Genets, 15, KBO nr. 881.055.948, met als vaste vertegenwoordiger de heer Cédric Van der Straten Waillet, met rijksregisternummer 64.05.16-115.08, als gedelegeerd bestuurder.

Aldus opgemaakt op 7 januari 2013'te 2550 Kontich, Grote Steenweg 50.

Kris Luyten

Lasthebber

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 15.07.2013 13298-0070-041
27/11/2012
ÿþMod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II 1111111111111111

*12191244*

(}b

Rt;tere ,411'Le1,:5: NDYn~~~lpen

De Gritffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0880.202.348

Benaming

(voluit) : HEDGREN CREATIONS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2550 Kontich, Grote Steenweg 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Formele kapitaalvermindering - Statutenwijziging

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris lise Janssens te Kontich op vijf november tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "HEDGREN CREATIONS", gevestigd te 2550 Kontich, Grote Steenweg 50, BTW BE 0880.202.348, RPR Antwerpen, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  Verslagen raad van bestuur en commissaris "

Eenparig ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgesteld door de raad van bestuur en door de commissaris, over de voorgenomen inbreng in natura, over de toegepaste methode van waardering, de waarde der aandelen, en welke werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt, daar alle aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie.

Het verslag van de commissaris besluit als volgt:

"Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV Hedgren Creations, bestaat uit de inbreng van de achtergestelde lening op meer dan één jaar, door de vennootschap League (Hangzou) Co. Lid, voor een inbrengwaarde van 6.362.172,46 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn. Aangezien er maar één hoofdaandeelhouder is, die buiten 1 aandeel, alle aandelen bezit én de inbreng gebeurt door de hoofdaandeelhouder, wordt beslist om geen nieuwe aandelen uit te geven. Als gevolg van de geplande kapitaalverhoging van 6.362.172,46 EUR zonder uitgifte van aandelen zal de fractiewaarde per aandeel stijgen van 0,75 EUR naar 1,35 EUR, De geplande kapitaalverhoging zal gevolgd worden door een kapitaalvermindering door incorporatie van verliezen, waardoor de fractiewaarde per aandeel zal dalen naar 0,82 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV Hedgren Creations en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Antwerpen, 22 oktober 2012

(getekend).

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Commissaris

Vertegenwoordigd door Hennie Herijgers"

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLISSING  Kapitaalverhoging

De vergadering beslist op basis van voornoemde verslagen het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zes miljoen driehonderd tweeënzestigduizend honderd tweeënzeventig euro zesenveertig cent (¬ 6,362.172,46) om het kapitaal te brengen van zeven miljoen achthonderd negentigduizend zevenhonderd vierentwintig euro elf cent (¬ 7.890.724,11) op veertien miljoen tweehonderd tweeënvijftigduizend achthonderdzesennegentig euro zevenenvijftig cent (¬ 14.252.896,57) door inbreng in natura door de vennootschap naar Chinees recht "LEAGUE (HANGZHOU) CO. LTD.", voornoemd, aandeelhouder, van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering (achtergestelde lening) die zij heeft lastens de vennootschap.

Deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Inschrijving

Op de totaliteit van deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de vennootschap naar Chinees recht "LEAGUE (HANGZHOU) CO, LTD.", voornoemde aandeelhouder sub, 1, alhier vertegenwoordigd door de Heer LAU Wing Fa, voornoemd, die verklaart lezing te hebben gekregen van hetgeen voorafgaat en volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de boekhoudkundige en financiële toestand van de vennootschap, alsmede van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging op de boekhoudkundige en financiële situatie van de vennootschap, en die verklaart in te tekenen op deze kapitaalverhoging door inbreng van de achtergestelde lening op meer dan één jaar die zij aan de vennootschap heeft verstrekt voor een inbrengwaarde van zes miljoen driehonderd tweeënzestigduizend honderd tweeënzeventig euro zesenveertig cent (¬ 6.362.172,46).

Voornoemde intekenaar verklaart een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering op haar naam le hebben op de vennootschap die beloopt tot een bedrag gelijk aan de door haar onderschreven kapitaalverhoging, zoals deze schuldvordering beschreven is in voormeld verslag van de commissaris, en welke zij verklaart bij deze ten belope van de door haar onderschreven kapitaalverhoging in te brengen.

Vaststelling totstandkoming kapitaalverhoging

Alle aandeelhouders erkennen en verzoeken mij notaris te akteren dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op veertien miljoen tweehonderd tweeënvijftigduizend achthonderdzesennegentig euro zevenenvijftig cent (¬ 14.252.896,57) en is vertegenwoordigd door tien miljoen vijfhonderd vierendertigduizend honderd eenentachtig (10.534181) aandelen, zonder nominale waarde.

Verklaring pro fisco

Voor het heffen van de registratierechten verklaart voornoemde intekenaar dat de door haar ingebrachte schuldvordering noch geheel noch gedeeltelijk hypothecair gewaarborgd is.

DERDE BESLISSING Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met vijf miljoen vijfhonderd ' zevenennegentigduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro vijf cent (¬ 5.597.552,05) om het kapitaal terug te brengen van veertien miljoen tweehonderd tweeënvijftigduizend achthonderdzesennegentig euro zevenenvijftig cent (¬ 14.252.896,57) naar acht miljoen zeshonderd vijfenvijftigduizend driehonderd vierenveertig euro tweeënvijftig cent (¬ 8.655.344,52), en dit, zonder vernietiging van aandelen, ter aanzuivering van het totaal aan overgedragen verliezen per laatste balansdatum, zijnde per 31 december 2011, met het oog op het herstel van het eigen vermogen van de vennootschap.

Deze kapitaalverhoging wordt aangerekend op fiscaal werkelijk volstort kapitaal. De vergadering verklaart dat het kapitaal thans uitsluitend is samengesteld uit fiscaal werkelijk volstort kapitaal,

VIERDE BESLISSING  Machtigingen aan de raad van bestuur

De vergadering verleent machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de hoger genomen beslissingen aangaande de kapitaalverhoging en kapitaalvermindering en inzonderheid om deze beslissingen boekhoudkundig te verwerken in de balans van de vennootschap,

VIJFDE BESLISSING - Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen teneinde dit in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen als volgt

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-draagt acht miljoen zeshonderd vijfenvijftigduizend driehonderd vierenveertig euro tweeënvijftig cent (¬ 8.655.344,52).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door tien miljoen vijfhonderd vierendertigduizend honderd eenentachtig (10.534.181) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- verslag van de raad van bestuur

- verslag van de commissaris

-

coördinatie der statuten.

NOTARIS ILSE JANSSENS

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

PMI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehoudt

aan he

Belgisc Staatsbl

foorgdepd tor grº%fke von ds Rrdint6ank van Xoephrilleml te Myope», M

16 ()KT. 2112

Griffie

INN~~IlIVIIInNINIII~V~

*12176106*

Ondernemingsnr : 0880202348

Benaming

(voluit) : Hedgren Creations

(verkort) :

IV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Grote steenweg 50, B-2550 Kontich (Waarloos), België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag 1 benoeming bestuurder(s)

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 7 mei 2012 volgt:

A. Ontslag van het volgende lid van de Raad van Bestuur:

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen het ontslag aanvaardt van bestuurder Rocca Consulting GCV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Emmanuel Rocca, met ingang van 7 mei 2012,

Aldus opgemaakt op 7 mei 2012 te 2550 Waarloos, Grote Steenweg 50, en na goedkeuring door de Vergadering, ondertekend door alle aandeelhouders en lof hun vertegenwoordigers.

De HeerXiao Jun CHEN

Uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 7 mei 2012 volgt:

A. Ontslag

De vergadering aanvaardt het ontslag van bestuurder Rocca Consulting GCV, met als vaste vertegenwoordiger Emmanuel Rocca, als gedelegeerd bestuurder.

B. Benoeming:

De vergadering benoemt met eenparigheid van stemmen als gedelegeerd bestuurder:

De heerXiao Jun Chen, CHINA, Hanzhou City, Shang Cheng District, Zip code 310004, Xiang Yang Village, Gate 3, room 502.

Voor de raad van bestuur,

De heer Xiao Jun CHEN

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.08.2012, NGL 31.08.2012 12482-0558-040
14/12/2011
ÿþ Mpd 2.7

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I1 iii iiii Mi ~~iiuiiiuniiiii

*11187559"

bel

a: BE

Sta

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwe°eeP.

Griffie D2 DEC 1011

Ondernemingsnr : 0880.202.348

Benaming

(voluit) : Hedgren Creations

Rechtsvorm : NV

Zetel : Lambermontplaats 2, 2000 Antwerpen, België

Onderwerp akte : Notulen van de Bijzondere AV - Wijziging Maatschappelijke zetel

Heden op 21 November 2011, 14u is bijeengekomen de Bijzondere Algemene Vergadering van

Hedgren Creations NV

Lambermontplaats 2,

2000 Antwerpen

Ondernemersnummer: BE0880.202.348

RPR Antwerpen

De vennootschap werd opgericht op 22/03/2006, bij onderhandse akte en verschenen in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 23/03/2006.

Zijn aanwezig: alle vennoten, die verklaren de totaliteit van 10.534.181 aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, te bezitten en/of te vertegenwoordigen. De vergadering wordt geopend onder voorzitterschap van Dhr Xiao Jun Chen.

De voorzitter zet uiteen:

1.dat de huidige Bijzondere Algemene Vergadering bijeengeroepen werd om te beraadslagen en te

besluiten over volgende agendapunten:

a) verplaatsen van de maatschappelijke zetel van de vennootschap

b) alle aandelen van de vennootschap aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

c) de vergadering bijgevolg geldig is samengesteld om te beraadslagen en te besluiten over haar agenda, zonder dat het bewijs moet worden voorgelegd dat de formaliteiten van bijeenroeping vervuld werden.

Na uiteenzetting van die feiten welke door de vergadering als juist erkend werden, gaat de vergadering over

tot:

Eerste besluit

De vergadering beslist met ingang van heden, de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te dragen naar Grote Steenweg 50, 2550 Kontich (Waarloos)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De agenda hiermee uitgeput zijnde verklaart de voorzitter deze vergadering voor gesloten om 14u10

Opgemaakt en gesloten te Waarloos op datum en uur als vermeld. Na lezing van het bovenstaande hebben de verschijners getekend:

eoC CQ CoAa c..dC-if

-Zri)u ~~

'vV"4~ ~

ex rocc~ .~

1iijlagen bij flet Relgiscli Staatsblaif -14/12/2011- Annexes du Moniteur belge

01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.08.2011, NGL 30.08.2011 11458-0134-041
17/06/2011
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111illt1911(11111(1!lill

Vo beho aan Belg Staat

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antworpeo, op

0 6 JUlii 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0880.202.348

Benaming

(voluit) : Hedgren Creations

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lambermontplaats 2 - 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslagen ! benoemingen leden Raad van Bestuur

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 9 mei 2011 volgt:

A. Ontslag van de volgende leden van de Raad van Bestuur:

De Vergadering heeft met eenparigheid van stemmen hel ontslag aanvaardt van volgende bestuurders:

1. de heer Eric Van Droogenbroeck, met ingang 09/05/2011.

2. de NV Sofindev II, met vaste vertegenwoordiger NV Sofindev Management, met vaste vertegenwoordiger GCW Consult, met vaste vertegenwoordiger Ghislain Thijs, met ingang van 09105/2011

3. Mevrouw Joëlle Starquit, met ingang van 09/05/2011.

B. Benoeming nieuwe leden van de Raad van Bestuur

De vergadering aanvaardt met eenparigheid van stemmen volgende nieuwe bestuurders:

1. De heer Xiao Jun Chen, CHINA, Hanzhou City, Shang Cheng District, Zip code 310004, Xiang Yang Village, Gate 3, room 502

2. Mevrouw Ai Fang Pan, CHINA, Hanzhou City, Shang Cheng District, Zip code 310004, Xiang Yang Village, Gate 3, room 502 .

Aldus opgemaakt op 9 mei 2011 te 2000 Antwerpen, Lambermontplaats 2, en na goedkeuring door de Vergadering, ondertekend door alle aandeelhouders en/of hun vertegenwoordigers.

De heer Xiao Jun CHEN GCV Rocca Consulting

De heer Rocca E.

Bestuurder Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 12.07.2010 10286-0592-041
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 29.07.2009 09486-0034-037
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 16.07.2008 08408-0377-035
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.05.2007, NGL 15.06.2007 07222-0370-035
04/06/2015
ÿþ mod 11.1

x

L , 1;1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111111'111111,1U1111'211111.11111111

Ondememingsnr : 0880.202.348

Rechtbank vPn koophandel

Antwerpen

26 MEI 2015

afdelineÁlfe}êrpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Hedgren Creations

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Grote Steenweg 50

2550 Kontich

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Formele kapitaalvermindering - Statutenwijziging

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Ilse Janssens te Kontich op elf mei tweeduizend. vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "HEDGREN CREATIONS", gevestigd te 2550 Kontich, Grote Steenweg 50, BTW 8E 0880.202.348, RPR Antwerpen, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen:

Verslagen raad van bestuur en commissaris

Eenparig ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgesteld door de raad van bestuur en door de commissaris, over de voorgenomen inbreng in natura, over de toegepaste methode van waardering, de waarde der aandelen, en welke werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt, daar alle aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal samen met een afschrift van onderhavige akte worden,' neergelegd ter griffie.

Het verslag van de commissaris besluit als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV HEDGREN CREATIONS, bestaat uit de inbreng van de achtergestelde lening op meer dan één jaar, door de vennootschap League (Hangzou) eo. Ltd, voor een inbrengwaarde van 3.123.703,71 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap, uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering. bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering; leiden, tenminste overeenkomen met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

Alhoewel de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren van oordeel is dat het Wetboek van Vennootschappen voorziet dat een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geacht wordt om nieuwe aandelen uit te geven wanneer zij haar kapitaal wil verhogen door middel van een inbreng in natura, wordt een uitgifte van nieuwe aandelen achterwegen gelaten, omdat de hoofdaandeelhouder intekent op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV HEDGREN CREATIONS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Antwerpen, 8 mei 2015

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Hennie Herijgers"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist op basis van voornoemde verslagen het maatschappelijk kapitaal te verhogen met drie miljoen honderd drieëntwintigduizend zevenhonderd en drie euro eenenzeventig cent (¬ 3.123.703,71) om het kapitaal te brengen van vijftien miljoen vierhonderd zesenvijftigduizend achthonderd dertien euro zevenenveertig cent (¬ 15.456.813,47) op achttien miljoen vijfhonderd tachtigduizend vijfhonderd zeventien euro achttien cent (¬ 18.580,517,18) door inbreng in natura door de vennootschap naar Chinees recht "LEAGUE (HANGZHOU) CO. LTD.", voornoemd, aandeelhouder, van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering (achtergestelde lening) die zij heeft lastens de vennootschap.

Deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Inschrijving

Op de totaliteit van deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de vennootschap naar Chinees recht "LEAGUE (HANGZHOU) CO, LTD.", voornoemde aandeelhouder sub, 1, alhier vertegenwoordigd door de Heer LAU Wing Fa, voornoemd, die verklaart lezing te hebben gekregen van hetgeen voorafgaat en volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de boekhoudkundige en financiële toestand van de vennootschap, alsmede van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging op de boekhoudkundige en financiële situatie van de vennootschap, en die verklaart in te tekenen op deze kapitaalverhoging door inbreng van de achtergestelde lening op meer dan één jaar die zij aan de vennootschap heeft verstrekt voor een Inbrengwaarde van drie miljoen honderd drieëntwintigduizend zevenhonderd en drie euro eenenzeventig cent (¬ 3.123.703,71).

Voornoemde intekenaar verklaart een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering op haar naam te hebben op de vennootschap die beloopt tot een bedrag gelijk aan de door haar onderschreven kapitaalverhoging, zoals deze schuldvordering beschreven is in voormeld verslag van de commissaris, en welke zij verklaart bij deze ten belope van de door haar onderschreven kapitaalverhoging in te brengen.

Vaststelling totstandkoming kapitaalverhoging

Alle aandeelhouders erkennen en verzoeken mij notaris te akteren dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op achttien miljoen vijfhonderd tachtigduizend vijfhonderd zeventien euro achttien cent (¬ 18.580.517,18) en is vertegenwoordigd door tien miljoen vijfhonderd vierendertigduizend honderd eenentachtig (10.534.181) aandelen, zonder. nominale waarde.

Verklaring pro fisco

Voor het heffen van de registratierechten verklaart voornoemde intekenaar dat de door haar ingebrachte schuldvordering noch geheel noch gedeeltelijk hypothecair gewaarborgd is.

Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met twee miljoen vierhonderd vijfentachtigduizend vijfhonderd eenenvijftig euro zesentachtig cent (¬ 2.485.551,86) om het kapitaal terug te brengen van achttien miljoen vijfhonderd tachtigduizend vijfhonderd zeventien euro achttien cent (¬ 18.580.517,18) naar zestien miljoen vierennegentigduizend negenhonderd vijfenzestig euro tweeëndertig cent (¬ 16.094.965,32), en dit, zonder vernietiging van aandelen, ter aanzuivering van het totaal aan overgedragen verliezen per laatste balansdatum, zijnde per 31 december 2014, met het oog op het herstel van het eigen vermogen van de vennootschap.

Deze kapitaalvermindering wordt aangerekend op fiscaal werkelijk volstort kapitaal. De vergadering verklaart dat het kapitaal thans uitsluitend is samengesteld uit fiscaal werkelijk volstort kapitaal,

Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen teneinde dit in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen als volgt :

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zestien miljoen vierennegentigduizend negenhonderd vijfenzestig euro tweeëndertig cent (¬ 16.094.965,32). Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door tien miljoen vijfhonderd vierendertigduizend honderd eenentachtig (10.534.181) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- verslag van de raad van bestuur

- verslag van de commissaris

- coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

41,/ k



~ Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge





30/06/2015
ÿþMod Word 10,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Fieelttt?onk van koophandel

Antwerpen

1 9 JUNI 2015

afdenr9e1Mrpen

Ondernemingsnr : 0880202348

Benaming

(voluit): HEDGREN CREATIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Grote Steenweg,50 - 2550 KONTICH

(volledig adres)

Onderwerp akte :f~St~QEMIt~(7

Uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering van 20 augustus 2012 gehouden op de zetel van de vennootschap te Kontich volgt :

6) de vergarering beslist op unanieme wijze te herbenoemen tot commissaris voor een periode van drie jaar:

-BDO Bedrijfsrevisoren BV-CVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Uítbreldinsstraat,66 met vaste vertegenwoordiger de Heer Hennie Herijgers.

Dit mandaat zal vervallen na het stuiten van de gewone algemene vergadering welke zal gehouden worden in het 2015

Aldus opgemaakt op 1 december 2013 te Kontich , Grote Steenweg, 50

Xiao Jun Chen

Gedelegeerd bestuurder

i *15092 1213

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2015
ÿþAlà

1.

e

DL

p e,4

e- "

e

-e

e

Op cfe laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

MadWord 11.1

Ondernemingsnr Benaming 0880202348

(voluit) : HEDGREN CREATIONS

(verkort) : Naamloze Vennootschap

Rechtsvorm: Grote Steenweg,50 - 2550 KONTICH

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : kignet%)Oeti tt" Zf

Uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering van 8 mei 2015 gehouden op de zetel van de vennootschap te Kontich volgt :

4) Herbenoeming commissaris

De vergaring beslist om WO Becirlifsrevisoren Burg.CVBA, Uitbreidinsstraat, 72 bus 1, 2600 Antwerpen,te herbenoemen tot commissaris voor een periode van 3 jaar, eindigend op de gewone algemene vergadering van 2018. BIDO Bedrijfsrevisoren stelt de heer Hennie Herijgers aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat.

Aldus opgemaakt op 13 mei 2015 te Kontich , Grote Steenweg, 50

Xiao Jun Chen

Gedelegeerd bestuurder

fiteijef3:"; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 9 JUNI 2015

afdellitgelfkorpen

11111111

*15092526*

Coordonnées
HEDGREN CREATIONS

Adresse
GROTE STEENWEG 50 2550 WAARLOOS

Code postal : 2550
Localité : Waarloos
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande