HEIDI DELICATESSEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEIDI DELICATESSEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.382.273

Publication

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 23.07.2013 13331-0011-013
29/09/2011
ÿþ Yod 2,1

`a ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

%,9.-09- 2011

GRIFFIE :AFtettiTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

11111111111,11.HIPAIII11111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

HEIDI DELICATESSEN

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2221 Heist-op-den-Berg, Schrieksesteenweg 38

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm:

Onderwerp akte: Oprichting

Het blijkt uit een oprichtingsakte verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 15 september 2011 met registratierelaas " Geregistreerd negen bladen geen verzendingen te Aarschot op 16 september 2011, boek 576 bled 69 vak 9, ontvangen 25 euro (getekend) de ea inspecteur a.i. W.Rens " dat is verschenen:

Mevrouw HEREMANS Heidi, zelfstandige, geboren te Lier op 2 september 1969, rijksregister nummer 69.09.02-216.72, in huwelijk met de heer OOMS Gert Jozef Francis, geboren te Heist-op-den-Berg op 22 juni 1968, wonende te 2221 Heist-op-den-Berg, Schrieksesteenweg 38.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd volgens verklaring.

De verschijnster verzoekt mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij heeft opgericht onder de naam "HEIDI DELICATESSEN", met maatschappelijke zetel en eerste adres te 2221 Heist-op-den-Berg, Schrieksesteenweg 38.

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op negentienduizend euro (¬ 19.000,00) vertegenwoordigd door honderd negentig (190) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderd negentigste (1/190ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op aile honderd negentig (190) aandelen wordt a pari, ingeschreven door voormelde verschijnster die verklaart dat de geplaatste aandelen volledig volstort zijn, zodat de vennootschap vanaf heden vrij beschikt over een kapitaal van negentienduizend euro (¬ 19.000,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de genoemde bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE02 7310 2023 1040 geopend bij de KBC Bank op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een attest, afgegeven door voornoemde instelling op 12 september jongstleden en dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

De verschijnster verklaart dat de statuten van de handelsvennootschap luiden als volgt:

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam "HEIDI DELICATESSEN".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2221 Heist-op-den-Berg, Schrieksesteenweg 38.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gebied van België of naar het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder. Tot een verplaatsing van de zetel naar het Franstalig gebied van België dient besloten te worden door de algemene vergadering met inachtname van de voorschriften van statutenwijziging.

De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met achtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

- de aan- en verkoop, de import en export, de klein- en groothandel van fijne vleeswaren en voedingsmiddelen;

- de kleinhandel in voedings- en genotmiddelen, groenten en fruit, zuivelproducten, vlees en vleeswaren;

- de kleinhandel in andere aanverwante artikelen;

- het bereiden van maaltijden en spijzen, voor rekening van derden, zowel voor bedrijven als voor particulieren;

- het uitzenden van koks en het verzorgen van feesten en recepties; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij hetltelgiselrStaatsblad 2909/2011- Annexes du Motilteür beige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

- het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

- het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend euro (¬ 19.000,00).

Het is verdeeld in honderd negentig (190) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderd negentigste (1/190ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen ln het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend : 1/ nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toehorende aandelen.

2/ de gedane stortingen.

3/ de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, aan de hand van hetwelk de eigendom van de effecten wordt bewezen. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni om 18 uur ; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 30 van de statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis gebracht te worden per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig de bepalingen van het Vennootschappenwetboek.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en de commissaris te geven kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig geldig als de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor vorming van

de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels die vereist zijn voor de wijziging van de statuten.

De vereniging van aile aandelen in de hand van een persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Wordt tot eerste zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur :

Mevrouw HEREMANS Heidi, hier aanwezig, die verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Haar mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni 2013.

~

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER RYMENANTS ACCOUNTANT", afgekort "PRYMACC", met zetel te 3130 Begijnendijk, Plankenbrug 60 met kantoren te 3130 Begijnendijk (Betekom), Aarschotsesteenweg 220, ondernemingsnummer 883.423.540, diens zaakvoerder en aangestelden, afzonderlijk handelend, aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de kruispuntbank voor ondernemingen, bij de diensten van de BTW en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigingsattest en distributieattest, indien nodig.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen tiij liët Bëlgtseli Staatslsled- - 29169/261t AiinëxëS tlü Maffiteüi'$ëlge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0196-013

Coordonnées
HEIDI DELICATESSEN

Adresse
SCHRIEKSESTEENWEG 38 2221 BOOISCHOT

Code postal : 2221
Localité : Booischot
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande