HELIVENTURE FTO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HELIVENTURE FTO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.371.365

Publication

15/01/2014
ÿþy ( . k'." Mod Wonl 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor» Neergelegd ter griffie van de Rechtbank ven Koophandel te Antwerpen, op

behouden aan het Belgisch Griffie g 6 jAll, 2014

Staatsblad

11111111,1.1111,11.111,11111111



Ondememinganr : 0464.371.365



Benaming (voluit) : HELIVENTURE FTO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel (volledig adres) : Fabriekstraat 38, 2547 Lint

Onderwerp(en) akte : omvorming in NV  kapitaalsverhoging  benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris te Hoegaarden, op 31 december 2013, neergelegd ter registratie, dat de bijzondere algemene vergadering is bijeengekomen, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HELIVENTURE FTO", met zetel te' 2547 Lint, Fabriekstraat 38, RPR BTW BE 0464.371.365, opgericht onder de benaming ", AIRWORKS" ingevolge akte verleden voor notaris Willem TIMMERMANS te Diest op 6 oktober? 1998, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van datum-nummer 981027-339, waarvan, de statuten voor het laatst gewijzigd werden ingevolge akte verleden voor notaris Christel MEURIS te Scherpenheuvel op 6 september 2011, bekendgemaakt in gezegde bijlagen van 27 september daarna; onder het nummer 11145367.

De vergadering nam telkens met unanimiteit volgende beslissingen.

1. verhoging van het maatschappelijk kapitaal met negenhonderd éénentachtigduizend vierhonderd zesendertig euro tien cent (¬ 981.436,10), deels door inbreng van schuldvorderingen van achthonderd zesentwintigduizend zeshonderdtweeëntwintig euro en vijfenvijftig cent (¬ 826.622,55) op de vennootschap, vorderingen gewaardeerd door nagemelde bedrijfsrevisor op voormeld bedrag, en voor het overige of honderdvierenvijftigduizend achthonderd dertien euro en vijfenvijftig cent (¬ 154.813,55) door inbreng in geld, om het kapitaal alzo te brengen tot één miljoen achtentwintig euro elf cent (¬ 1.000.028,11), door uitgifte van negenendertig duizend vijfhonderdnegentig (39.590) nieuwe aandelen van dezelfde soort als de bestaande aandelen, die van dezelfde rechten en voordelen, zullen genieten en die zullen deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf hun uitgifte, waarbij werd ingetekend op deze kapitaalsverhoging, tegen een prijs van vierentwintig euro negenenzeventig (¬ 24,79) cent per aandeel, a pari, als volgt:

- door de Heer BERTELS Luc, wonende te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 3, deels door inbreng in natura en deels door inbreng in geld voor een bedrag van vierenvijftigduizend zevenhonderd zesendertig euro tweeëndertig cent (¬ 54.736,32). Van gezegde inbreng in geld werd dertig procent (30%) of een bedrag van zestienduizend vierhonderd twintig euro negentig cent (¬ 16.420,90); volstort, hetgeen door ondergetekende notaris bevestigt wordt. Bijgevolg moet gezegde Heer BERTELS nog een bedrag van achtendertigduizend driehonderd vijftien euro tweeënveertig cent` (¬ 38.315,42) volstorten;

- door de Heer CELIS Koen, wonende te 3400 Landen, Roosberg 18B, door inbreng in natura;

- door de Heer ROGGEMAN Glenn, wonende te 2870 Puurs, Kapelstraat I1B, door inbreng in natura;

- door de naamloze vennootschap GUARDIOLA INVEST, met zetel te 1380 Lasne, chaussée de Louvain 4311A, met ondernemingsnummer 0843.588.214, door inbreng in natura;

- door de Heer CORENS Carl, wonende te 9140 Temse, Kattebrug 1, door inbreng in natura;

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AS Partners, met zetel te 3320 Hoegaarden, Molenstraat 10, met ondernemingsnummer 0466.690.556, door inbreng in geld. Deze inbreng in geld werd volledig volstort, hetgeen door oudergetekende notaris bevestigt wordt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voormelde inbrengers in geld overhandigden ondergetekende notaris een bankattest waaruit

blijkt dat het bedrag van voormelde inbreng in geld, volstort zoals gezegd, van honderd zestienduizend vierhonderd achtennegentig euro dertien cent (¬ 116.498,13), werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij Delta Lloyd Bank, met als rekeningnummer BE79 1325 4299 5533.

Voormelde Heer BERTELS Luc, enige aandeelhouder van de vennootschap, verklaarde uitdrukkelijk afstand te doen van het voorkeurrecht hem toegekend ingevolge deze kapitaalsverhoging.

Tevens werden volgende stukken voorgelegd, omtrent het gedeelte van de kapitaalsverhoging dat gebeurt door inbreng in natura:

1. het verslag van het bestuur van 23 december laatstleden, aangaande deze kapitaalsverhoging;

2. het verslag betreffende de beschrijving van de inbreng, de toegepaste methode van waardering en de vergoe-ding voor het goed in aandelen, opgesteld door bedrijfsrevisor Werner VAN dEN KEYBUS van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van den Keybus  Van der Jeught", te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, op 23 december laatstleden.

Zijn verslag besluit met de volgende woorden, hieronder letterlijk weergegeven:

"Betreffende de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA Heliventure FTO, BE 0464.371.365 met zetel te 2830 Willebroek, Industriezone 4, Molenweg 100, voor een totale inbrengwaarde van 826.622,55 EUR, bestaat uit rekeningen courant,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 33.345 aandelen van de BVBA Heliventure FTO zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel:

- dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

.1k wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht."

VASTSTELLING KAPITAALSVERHOGING

Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat er op de volledige kapitaalsverhoging is ingeschreven en dat deze kapitaalsverhoging volledig is volstort, deels door gezegde inbreng in natura en deels door gezegde inbreng in geld, volgens de wettelijke vereisten.

2. Omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap na nazicht van de staat van actief en passief van minder dan drie maanden oud, het verslag van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor.

Ingevolge artikel 778 van het wetboek der vennootschappen gaf de voorzitter lezing van het verslag van het bestuursorgaan van 20 december laatstleden, waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd van het actief en passief van de vennootschap op zelfde datum.

Tevens werd lezing gegeven van het verslag van gezegde bedrijfsrevisor Werner VAN dEN KEYBUS, opgesteld op 23 december laatstleden, waarin wordt gemeld of deze staat de toestand van de vennootschap op volledige juiste wijze weergeeft.

De besluiten van de revisor luiden letterlijk:

"Betreffende de omvorming

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 20/12/2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief beeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat en na kapitaalsverhoging bedraagt 664.490,51 EUR en is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 845,214,56 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva. Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting behoudens dat de continuiteit van de vennootschap in gevaar is.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 23 december 2013".

Bijgevolg besloot de vergadering, waaraan ook de nieuwe aandeelhouders ingevolge voormelde kapitaalsverhoging deelnamen, unaniem om de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen, zonder wijziging van het doel, zoals dit vermeld was in het ontwerp dat de aandeelhouders mochten ontvangen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde als deze die voorkomen op voormelde staat van actief en passief, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen.

Aile verrichtingen die sedert voormelde staat van actief en passief werden gedaan door. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden geacht verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening.

De naamloze vennootschap mag het ondernemingsnummer 0464.371.365 behouden. VASTSTELLEN STATUTEN

VORM - NAAM

Naamloze vennootschap met de benaming "HELIVENTURE FTO".

ZETEL

Lint, Fabriekstraat 38.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van allerlei diensten en optreden als tussenpersoon bij verkoopcontracten en bij het inrichten van allerlei manifestaties;

- de vervaardiging, assemblage, onderhoud, aan- en verkoop, huur, verhuur en terbeschikkingstelling onder welke vorm ook van luchtvervoermiddelen, zowel voor goederen als voor personen, zowel met eigen materiaal als met materiaal van derden;

- de vervaardiging, assemblage, onderhoud, aan- en verkoop, huur, verhuur en terbeschikkingstelling onder welke vorm ook van roerende en onroerende faciliteiten, dienstig voor het luchtvervoer;

- het goederenvervoer in de lucht, de goederenopslag en goederenbehandeling, met inbegrip van laden en lossen, de controle, het wegen, de bewaking en het verpakken van goederen;

- vervoercommissionair en expeditiebedrijf;

- uitbating van helihavens en luchthaven;

- het inrichten en verstrekken van opleiding, scholing en cursussen voor vliegtuig- of helikopterbestuurder;

- de onderneming van luchtfotografie;

- aanbieden, organiseren en uitvoeren, in de meest ruime zin van: ab initio en gevorderde vliegopleiding, luchtarbeid onder andere, pipeline- IR-en HVAC inspectie, orgaantransport, waardetransport, foto- en filmvluchten, passagiersvervoer, cargovervoer, rondvluchten en luchtdopen, fractioneel ownership programma's met betrekking tot luchtvaartuigen, aan- en verkoop van luchtvaartuigen;

- de luchtarbeid in de ruimste zijn, luchtdopen en lucht-taxi;

- het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan.

Binnen het kader van haar vennootschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris; waarnemen van functies als bestuurder of vereffenaar in alle rechtspersonen;

- het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van

administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties, of investeringen;

- het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en

financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen.

- de vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, zelfs indien het doel ervan niet soortgelijk of aanverwant is met het hare.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van derden.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 1.000.028,11 en is verdeeld in 40.340 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde die elk 1/40.340' van het kapitaal vertegenwoordigen.

OVERDRACHT VAN AANDELEN

Behoudens eventuele contractuele afspraken tussen aandeelhouders, is de overdracht van aandelen aan geen enkele beperking onderworpen.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, samen optredend;

hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder;

- hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Ontslag en benoeming der bestuurders

De vergadering besliste unaniem:

-dat gezien de omzetting er thans geen zaakvoerders meer zijn en dat de Heer BERTELS Luc ontslagen wordt als zaakvoerder, hem wordt kwijting en décharge verleend voor zijn bestuursdaden; -dat volgende bestuurders benoemd worden voor een duur van zes jaar:

- gezegde Heer BERTELS Luc;

- de Heer ROGGEMAN Glenn, wonende te 2870 Puurs, Kapelstraat 11B;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Varvnln

- de naamloze vennootschap "GUARDIOLA", met zetel te 1380 Lasne, chaussée de Louvain 431 A, RPR Nivelles 0843.167.451, met als vast vertegenwoordiger de Heer VAN DOORNICK Marc, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Struikenlaan 29;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AS PARTNERS", met zetel te 3320 Hoegaarden, Molenstraat 10, RPR Leuven 0466.690.556, met als vast vertegenwoordiger de Heer YEE Stefan, wonende te 3320 Hoegaarden (Meldert), Molenstraat 10, hier aanwezig en aanvaardend.

Gezegde (rechts)personen hebben verklaard dit mandaat te aanvaarden.

Voormelde Heer BERTELS Luc werd door de raad van bestuur benoemd tot gedelegeerd bestuurder, hetgeen hij aanvaard heeft.

COMMISSARIS

De vergadering beslist unaniem dat er geen commissaris dient benoemt te worden, conform de wettelijke bepalingen hieromtrent.

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de op de eerste dinsdag van de maand mei om negentien uur in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31g december van elk jaar. WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

INTERIMDIVIDEND

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars be-noemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Benjamin DEPUYDT, notaris

Gelijktijdig neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel: uitgifte en uittreksel akte, KBO-formulieren, lijst publicaties, gecoördineerde statuten, verslagen bestuursorgaan, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2013
ÿþ bdod Word tt.t

(=1 In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III1 lI~IVIIAnovlIla*A9 II

~

I

1111

FNEERGELEGD

1 4 -11- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANIDiniçe MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.371.365

Benaming

(voluit) : HELIVENTURE FTO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2830 Willebroek, Hoeikensstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Zaakvoerder heeft besloten de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Fabriekstraat 38 te 2547 Lint met ingang van 15/11/2013.

Luc Bertels

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 25.10.2013 13639-0588-015
07/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0464.371.365

Benaming

(voluit) : HELIVENTURE FTO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2830 Willebroek, Molenweg 100A bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Zaakvoerder heeft besloten de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Hoeikensstraat 19, 2830 WILLEBROEK met ingang van 1/10/2012.

Luc Bertels

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

2+4-10-2012

GRIFFIE RftffI BANK van KOOPHANDEL tp MFrt:IPi EN_

I In110 Hill

*12181821*

be r

a N

Bi

st~





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 30.07.2012 12378-0308-012
27/09/2011
ÿþ"

Mal 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

feeerge'pl?d .r,a ven c~~ Fige11tbank

Vtin a`tco :~ ~

~~ ~`fil~_ ~?'~i . 'i',r op

1 ." '_ P ~~

" 11

Griffie

+11 1195367 '

vc

bec aa; Bel!

Staa

Ondernemingsnr : 0464.371.365

benaming

(voluit) : HELIVENTURE FTO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Industriezone 4, Molenweg 100 A bus 3 te 2830 Willebroek Onderwerp akte : Rechtzetting materiële vergissing

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 6

september 2011, neergelegd vóór registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HELIVENTURE FTO" waarin met éénparigheid van

stemmen volgende beslissingen werden genomen:

Rechtzetting materiële vergissing

Op 5 juli 2011 werd voor het ambt van geassocieerd notaris Christel Meuris een akte inhoudende

statutenwijziging verleden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AIRWORKS, waarbij

onder andere de naam van de vennootschap is gewijzigd in HELIVENTURE FTO en de maatschappelijke zetel

van de vennootschap werd verplaatst.

In deze akte werd de zetelverplaatsing als volgt omschreven in de tweede beslissing:

"TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap

te verplaatsen naar 2930 Willebroek, Industriezone 4, Molenweg 100 A bus 3."

Aangezien de postcode van de gemeente Willebroek niet 2930 maar 2830 is, diende deze beslissing te

luiden als volgt:

"TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap

te verplaatsen naar 2830 Willebroek, Industriezone 4, Molenweg 100 A bus 3."

Dientengevolge heeft de vergadering beslist artikel 2 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 2. - Zetel

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2830 Willebroek, Industriezone 4, Molenweg 100 A

bus 3.

De zetel kan naar elke andere plaats in België worden overgebracht door eenvoudige beslissing van een

zaakvoerder, welke beslissing moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij beslissing van de zaakvoerder, andere bestuurszetels, administratieve zetels.

filialen, agentschap-pen en bewaarplaatsen in België of het buitenland vestigen."

VOLMACHT

De vergadering verleent aile volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de door haar genomen

beslissingen.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan bvba Fisko-Data, gevestigd te 3290 Diest, Koningin Astridlaan 49-

51, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen

tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der

Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en

alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie.

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2011- Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 25.08.2011 11452-0016-010
19/07/2011 : HA099857
03/07/2009 : HA099857
12/06/2008 : HA099857
25/06/2007 : HA099857
13/07/2006 : HA099857
12/09/2005 : HA099857
20/12/2004 : HA099857
14/08/2003 : HA099857
05/07/2002 : HA099857
06/07/2001 : HA099857
29/06/2000 : HA099857
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16564-0517-016

Coordonnées
HELIVENTURE FTO

Adresse
FABRIEKSTRAAT 38 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande