HEMELAER GERECHTSDEURWAARDER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEMELAER GERECHTSDEURWAARDER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 858.405.161

Publication

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 09.10.2013 13626-0248-015
27/03/2013
ÿþli e

Mal Waid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 8 NE 2013

Ondernemíngsar : 6E0858405161

Benaming

(vomt) : HEMELAER GERECHTSDEURWAARDER

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OUDAAN 15 - 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV - ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING -ZETELWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor HANS VAN OVERLOOP, notaris te Wilrijk (Antwerpen) op acht en twintig december TWEEDUIZEND EN TWAALF

Dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid HEMELAER GERECHTSDEURWAARDER, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Oudaan 15 en ondernemingsnummer BTW BE 0858.405,161 RPR ANTWERPEN,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Hans Van over-loop op 18 december 2002, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 02 januari daarna onder nummer 000633.

De statuten werden sindsdien niet gewijzigd,

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten :

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering neemt kennis van het verslag van zaakvoerder, dat het voorstel tot ontbinding toelicht, op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2012.

Zij neemt tevens kennis van het verslag van bedrijfsrevisor Geert Van Gooien (kantoorhoudende Grimbergen, Kerkstraat 152), de dato 26.12.2012 over deze staat van activa en passiva, en ont-slaat de voorzitter van de voorlezing in extenso van deze verslagen.

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

De besluiten van dit laatste verslag luiden als volgt:

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennoot-schappen, heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aanspra-kelijkheid HEMELAER GERECHTSDEURWAARDER een boekhoudkundige staat afge-sloten op datum van 30/09/2012, rekening houdend met de vooruitzichten van vereffening van de vennootschap. Deze geeft in discontinuïteit een balanstotaal op van 1.669.903,30 ¬ en een netto actief van 832.563,55 E.

Rekening houdende met de vermoedelijke realisatiewaarde van de activa en de provisie voor de liquidatiebonus, zal het netto actief 590.160,94 ¬ bedragen.

We benadrukken hier dat de minderwaarde op de te innen opbrengsten ' een inschatting is. Op dit ogenblik is immers niet bepaalbaar welk bedrag in de toekomst zal geind worden. Bovendien werd ons van deze post geen detail verstrekt per 30/09/2012, waarvoor ons voorbehoud. Op de nog niet afgepunte wachtrekening van 51.607,70 Euro zijn er nog niet geboekte facturen voor 13.893,95 Euro.

De systeemrapportering per 30/09/2012 heeft ons niet toegelaten van alle engagementen een detail te verkrijgen, waarvoor ons voorbehoud. De actuele staat van het adminstratieve opvolgingssysteem is beperkt waarvoor ons voorbehoud voor mogelijke financiële impacten.

Tevens merken we op dat de activiteit van de vennootschap waarschijnlijk zal verdergaan tot 31/12/2012. De ingeschatte waarde in afwikkeling van de vereffening is dan ook niet diegene per 30/09/2012. De provisie liquidatiebonus is dan ook eerder een inschatting bij benadering van het vereffeningsresultaat,

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en met voorbehoud voor het hierboven vermelde en voor de preciese afwikkeling van deze vereffening, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw en juist weergeeft, in zoverre er geen niet geprovisioneerde latente schulden opduiken,"

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanz en van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

va

+." TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit met ingang vanaf heden de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

` DERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen, de heer Guy Hemelaer, voornoemd, voor-noemd, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleenhandelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar zijn derhalve alle bevoegdheden verleend, omschreven in artikel 186 en volgende van de vennootschapswetge-ving, zonder dat zij voorafgaande-'lijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft. In het bijzonder wordt aan de vereffenaar de bevoegdheid verleend om voorschotten uit te keren op het vereffeningsresultaat

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de Recht-bank van Koophandel. VIERDE RESOLUTIE:

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie en de nieuwe toestand van de vennootschap. Alle artikelen, behoudens het artikel betreffende het doel, warden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

COORDINATIE

Artikel 1.

De vennootschap opgericht in de vorm van een Burgerelijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt: " HEMELAER GERECHTSDEURWAARDER IN VEREFFENING",

Haar naam mag niet meer gewijzigd worden. Alle stukken die uitgaan van de vennootschap ver-melden dat zij in vereffening is.

Artikel 2,

De vennootschap bestaat met ingang van heden nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel :

a) Zolang de oprichter (of zijn opvolger) enige vennoot en zaakvoerder is en zolang hij het ambt van

gerechtsdeurwaarder uitoefent bevoegd ter ligging van de zetel of zolang alle vennoten ge-rechtsdeurwaarder zijn in associatie tussen al deze vennoten volgens de daartoe geldende deon-tologische regels (deze rubriek eveneens van toepassing op associaties met personen die met een andere kwalificatie dan titularis het beroep van gerechtsdeurwaarder mogen uitoefenen (zoals bij wijze van voorbeeld als plaatsvervangend)):

Het uitoefenen van de beroepsactiviteit van gerechtsdeurwaarder door de gerechtsdeurwaarder (of in het bovenbedoeld geval door de geassocieerde vennoten die aan de voorwaarden voor de uitoefening van het beroep zouden voldoen), voor uitsluitende rekening van de vennootschap, onder naleving van aile wettelijke, reglementaire en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van gerechtsdeurwaarder, en in voorkomend geval volgens de bepa-lingen van de overeenkomst van associatie. De volledige beroepsactiviteit van gerechtsdeur-waarder wordt uitgeoefend in het kader van de vennootschap,

De gerechtsdeurwaarder, enig vennoot en zaakvoerder zal bij elke overtreding van deze voor-schriften, geacht worden de statuten te overtreden en hoofdelijk en ondeelbaar met de vennoot-schap aansprakelijk zijn.

b) Zodra de vennootschap andere vennoten telt, zowel ingevolge overdrachten onder de leven-den als door overlijden, of zodra ze andere zaakvoerders heeft, of zodra de oprichter (of zijn op-volger) het ambt van gerechtsdeurwaarder bevoegd op de ligging van de zetel niet meer uitoe-feut:

Alle roerende en onroerende beleggingen, doch uitsluitend voor eigen vermogen,

Het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van eigen onroerende goederen.

Het uitvoeren van alle managementopdrachten en het adviseren van personen en bedrijven.

c) alle verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die met het boven-staande

verband houden of de verwezenlijking kunnen bevorderen

d) aile mogelijke activiteiten die niet tot de opdracht en de bevoegdheid van de gerechtsdeur-waarder zelf behoren, doch die gebruikelijk door gerechtsdeurwaarders worden uitgeoefend bij de uitoefening van hun beroep en dit binnen dezelfde perken als voor een gerechtsdeurwaarder is toegelaten.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap wordt overgebracht is gevestigd te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 112 2de verdieping en kan niet worden gewijzigd dan na homologatie door de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Artikel â.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aan-duiding van nominale waarde,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- krehguden ' aan hek.> Bplgisch 'Staatsblad

N ~

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid

is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de vennootschapswetgeving, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering. In het bijzonder wordt aan de vereffenaar de bevoegdheid verleend om voorschotten uit te keren op het vereffeningsresultaat.

De opdracht van de vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Artikel 7.

Het boekjaar gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 8.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand mei om 18u00 op

de zetel van de vennootschap. Is die dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende

werkdag gehouden,

Artikel 9.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de al-gemene

vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de veref-fenaar.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voor-schriften.

Artikel 11.

ln geval van tegenstrijdigheid van belangen gedraagt de vereffenaar zich naar artikel 191 van het Wetboek

van Koophandel.

De vereffenaar is aansprakelijk jegens derden en jegens de vennoten voor de vervulling van hun taak en

zijn aansprakelijk voor tekortkomingen in hun bestuur.

Artikel 12.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone algemene vergadering van de

vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde afrekening. Minstens één maand voor de

algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer, samen de stukken tot staving, op de zetel van

de vennootschap.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris of door de individuele vennoten die zich

kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant,

In voorkomend geval aanhoort de algemene vergadering het verslag van de commissaris en be-slist over de

kwijting, waarna de vereffening gesloten is.

Zelfde vergadering duidt de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden

bewaard en geeft de maatregelen aan voor de consignatie van de gelden en waarden die toekomen aan

schuldeisers of aan vennoten.

Volgen de handtekeningen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE MINUUT DIE GEEN BEDINGEN BEVAT STRIJDIG MET OF

NIET VERENIGBAAR MET DE INHOUD VAN HUIDIG UITTREKSEL,

De Notaris,

Op de laagte brz, van Luik B vermelden . Recta . Naam en hoedarisgtbesd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 27.08.2012 12500-0285-014
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 06.06.2011 11156-0387-014
26/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.05.2010, NGL 19.05.2010 10124-0386-014
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 29.05.2009 09180-0040-014
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 19.05.2008 08145-0354-013
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.05.2007, NGL 21.05.2007 07150-0268-015
23/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.05.2005, NGL 20.05.2005 05158-4455-015
21/06/2004 : ANA073724
15/10/2003 : ANA073724
02/01/2003 : ANA073724
13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
HEMELAER GERECHTSDEURWAARDER

Adresse
DESGUINLEI 22, BUS 2 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande