HENSCHOTEN BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HENSCHOTEN BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.970.157

Publication

11/07/2014
ÿþOndernemingsnr OS5/. 970 S-7

Benaming

(voluit) : HENSCHOTEN BELGIË

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2387 Baarle-Hertog, Molenstraat 77/A

Onderwerp akte: oprichting

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Claire Boone te Turnhout Notaris met standplaats te Turnhout, de dato 27 juni 2014, neergelegd ter registratie, blijkt hetgeen volgt:

VENNOTEN:

De Heer MUSKENS, Theodorus Martinus, weduwnaar van mevrouw Joke Verdonk, geboren te Waalwijk (Nederland) op 6 januari 1943, wonende te Geldropseweg Sa te 5611 SH Eindhoven

.RECHTSVORM NAAM,

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "HENSCHOTEN BELGIË".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moeten vermelden:

1)de naam van de vennootschap; of afkorting.

2)de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" geschreven onmiddellijk voor of achter de naam van de vennootschap.

3)de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

4)het ondernemingsnummer, met de vermelding van de Rechtbank van Koophandel, in welk rechtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft.

Artikel 2.- ZETEL,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2387 Baarle-Hertog, Molenstraat 77/A.

Deze mag zonder statutenwijziging worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De zeteIverpIaatsing wordt openbaar gemaakt, door neerIegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking, in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, exploitatiezetels, bijhuizen of werkplaatsen vestigen, overal waar ze het geschikt vindt, in België of in het buitenland, mits tevens de nodige publicatie te doen.ArtikeI 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ri-cei.

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

1

M0d21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

'Zté akte

Neergelegd ter griffie van de

na neerlegging ter griffie van

itEllieBANH, VAN .K.U01'HANDEL

02 JULI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNFIOUT De Griffier

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of als tussenpersoon, dit zowel in België als in het buitenland:

" Detailhandel meubelen, slaapartikelen, wooninrichting

-Goederen verkregen uit faillissement, overstock, bankbeslag en liquidatie

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen han-delszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen venichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning en/of attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen en/of attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin gentexpreteerd te worden. DUUR.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen sedert 27 juni 2014

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 euro).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

ART 12. JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

A.Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaar-vergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen telkens op zes juni om 10.00 uur.

Indien dit op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over alle aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene verga-dering worden bijeengeroepen, om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt als algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

B Bevoegdheid van de gewone en bij .zondere algemene vergadering.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van zaakvoerder(s), en in voorkomend geval van de commissaris(sen), de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissaris(sen), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris(sen), het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 Wetboek van Vennootschappen, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

C Bevoegdheid van de buitengewone algemene vergadering.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen aan de statuten, en met name te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder, om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Deze buitengewone algemene vergadering mag gehouden worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist en dient zoals eerder aangehaald gehouden te worden ten overstaan van een notaris.

Artikel 13 BIJEENROEPING BEVOEGDHEID VERPLICHTING.

De zaakvoerder(s),en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag, De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, certificaathouders en obligatiehouders, ten minste vijftien dagen v6ór de vergadering, met opgaaf van agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 14.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 15.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een ander vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel AANWEZIGHEIDSLIJST.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 17.- SAMENSTELLING VAN HET BUREAU NOTULEN.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan. en duidt de vergadering twee (2) stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 18.- ANTWOORDPLICHT VAN DE ZAAKVOERDERS EN COMMISSARISSEN

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap. de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Artikel 19.- BERAADSLAGING AANWEZIGHEIDSQUORUM.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de

vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 20,- MEERDERHEID.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Een buitengewone algemene vergadering kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op een rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen, ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, behoudens de gevallen voorzien in de wet.

BESTUUR

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 21. BESTUURSORGAAN.

A.Benoeming  Ontslag-bezoldiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, aI dan niet vennoot.

- Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzi-ging.

- De opdracht van een statutaire zaakvoerder kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzi-ging.

- De algemene vergadering zal beslissen over de bezoldiging van de zaakvoerders

Artikei 22: BESTUURSBEVOEGDHEID

A.-Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, aile handelingen van be-stuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene verga-dering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien et: verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, kan de vennootschap slechts geldig vertegenwoordigd worden door het samen optreden van de zaakvoerders samen,

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders samen optredend.

B Bijzondere volrnachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelin-gen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

C - Strijdig belang.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechte-lijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

AFDELING 3 : TOEZICHT.

Artikel 23 BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Ieder vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen, op aile verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Het benoemen van een commissaris is slechts vereist wanneer de wet daartoe verplicht.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 26.- ONTBINDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die

beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbin tenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatre gelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de fmanciële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimum, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te

ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten, Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Artikel 24.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op, overeenkomstig artikel 92 of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerIegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 25, WINSTVERDELING.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald do or het geldend boeldioudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING BIJ EENHOOFDIGHElD VAN DE VENNOOTSCHAP Artikel 28.- ALGEMENE BEPALING.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts ëén vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de nhoofdigheid.

Artikel 29.- OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 30.- OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Artikel 31. OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen..

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 32.- KAPITAALVERHOGING VOORKEURRECHT.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

Artikel 33.- ZAAKVOERDER BENOEMING.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege aIle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 34.- ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 35. CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

Tiolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 36.- ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te warden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Met éénparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1.Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

}let eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op 06 juni 2015 om tien uur,

2. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten uitdrukkelijk ter gelegen heid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshan delingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

3. Benoeming zaakvoerder,

a) worden als niet statutaire zaakvoerder benoemd, met individuele bevoegdheid:

- de Heer Muskens Theodorus voornoemd,

die deze benoeming aanvaardt en verklaart dat geen maatregel zich hiertegen verzet.

b) hij wordt benoemd voor een onbepaalde duur.

c) De algemene vergadering zal besluiten of het mandaat al dan niet zal bezoldigd worden 4.Commissaris-revisor

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

Bijgevoegde stukken:

-oprichtingsakte dd. 27 juni 2014 met niet gehecht bankattest dd. 19 juni 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

in Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

29/12/2014
ÿþMotl wort 71 1

-N\ ln de bijlagen bij het B h-&taatsbla i. aken kopie

ff ~ na neerlegging ter grif i i firal teter gci t . '-

~,r ~ RECHTBA.wg \/A.N KOOPHANDEL

Voor

behoud aan hu Belgisc

Staatsbl

i 1111111111 u







i

16 BEC. 2014

ANTWERPEN ataeling TURNHOUT

De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0554.970.157

Benaming

(voluit) : Henschoten België

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 77, bus A, 2387 Baarle-Hertog, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag & kwijting zaakvoerder - benoeming nieuwe zaakvoerder

Op de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders van 24 november 2014 werd door de heer Theodorus Muskens, geboren te Waalwijk (Nederland) op 6 januari 1943, wonende te 5611 SH Eindhoven p/a Geldropseweg 8a, zijn ontslag uit de functie van zaakvoerder van BVBA Henschoten België ingediend.

De Algemene Vergadering aanvaardt dit ontslag, dat ingaat op 1 december 2014.

De Algemene Vergadering besluit kwijting te verlenen aan de voornoemde zaakvoerder.

De Algemene Vergadering besluit tevens een nieuwe zaakvoerder te benoemen, met name de heer Nick PEiJS, geboren te Nijmegem (Nederland) op 18 juli 1992, wonende te 5707 PG Helmond Esdoorhof 30.

Zijn mandaat gaat in op 1 december 2014 en heeft een onbepaalde duur.

Overeenkomstig de statuten is de enige zaakvoerder bevoegd om alleen op te treden en alle bestuurshandelingen te stellen en de vennootschap te vertegenwoordigen.

Aan Mr. Jean-Luc Schuermans, advocaat, wordt mandaat verleend om zorg te dragen voor de vereiste publicaties van ontslag en benoeming met mogelijkheid tot substitutie.

Jean-Luc Schuermans, advocaat

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden ; Recto . Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

09/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11111 II I~NI~IY~II~~VV

*15098355*

...wJ..~..~>.. _ ti..,.. {',jti.ur.:.i: M'Æ..f.1 e." [%

VAN yáÿ~J C~.

S4L' V~~Tii~~i. ~.~1/~.r~t~~,J.i~~.U~ü...

,~ T;ry-,ç~3 0;~~ ~J'~" tf~aP~f 2015 yyy ~s

F.ilYiVY!]+.." 11E1,Jti~S+A.Jw,^,yÿ~~ ~.~;..~P4S*Sto~Td

Gr(Rte'rtB"



Ondernemingsar : 0554.970.157

Benaming

(voluit) : Henschoten België

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Molenstraat 77/A, 2387 Baarle-hertog

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

Algemene Vergadering van 26 juni 2015 om 18.00 uur.

Op de vergadering van 26 juni 2015, wordt de heer Muskens Theo, wonende te Geldropseweg 81a, 5611 8H

Eindhoven, Nederland, benoemd tot zaakvoerder, met ingang vanaf heden,

De heer Muskens Theo aanvaard zijn aanstelling.

De bezoldiging voor het uitoefenen van zijn mandaat wordt beslist bij de jaarvergadering.

Op de vergadering van 26 juni 2015, wordt het ontslag bevestigd van de zaakvoerder Peijs Nick, Esdoomhof 30, 5707 PG Helmond, Nederland, met ingang vanaf heden:

De algemene vergadering verleent kwijting voor het uitoefenen van zijn opdracht van zaakvoerder tijdens het afgelopen boekjaar,

Er zijn geen bijkomende agendapunten.

Muskens Theo

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HENSCHOTEN BELGIE

Adresse
MOLENSTRAAT 77A 2387 BAARLE-HERTOG

Code postal : 2387
Localité : BAARLE-HERTOG
Commune : BAARLE-HERTOG
Province : Anvers
Région : Région flamande