HERBA INGREDIENTS BELGIUM C

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HERBA INGREDIENTS BELGIUM C
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.450.579

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.04.2013, NGL 28.06.2013 13246-0150-035
04/02/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van Koupnandel

Antwerpen

2 3 JAN. 2015

afdeling A tÇJ jfen

1

Voor-

bohoudl

aan he

Belgisa

Staatsbi.







*15019059*

Ondernemingsnr : 0881.450.579

Benaming

(voluit) : Euro Rica Handling

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Metropoolstraat 18, 2900 Schoten, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming revisor

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 1712.2014 blijkt

1.De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders benoemt Ernst & Young Bedrijfsrevisoren. (B00160), Moutstraat 54, 9000 Gent, als commissaris voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de algemene vergadering van de aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar 2016 vaststelt. Ernst & Young Bedrijfsrevisoren duidt de heer Paul Eelen (IBR Nr, A02213), bedrijfsrevisor, aan als vaste' vertegenwoordiger. De bezoldiging van de commissaris wordt in onderling overleg tussen de partijen bepaald.

Jacques Traens Rafael López

zaakvoerder zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: kopie notulen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.04.2012, NGL 29.06.2012 12244-0546-034
29/02/2012
ÿþV( baht

aar 0etc Staat

,aod Word rr r

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lumps

Onrternemrnpin 0881.450.579

L3enaroing

[vrritnt, Euro Rice Handiing

rv«rkuett

Rechtsvorm ° Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Metropoolstraat 18, 2900 Schoten, België

(volledig ach es)

Onderworp akte : benoeming revisor

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 09.01.2012 blijkt :

1.De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders benoemt Deloitte Bedrijfsrevisoren, Berkenlaan 8b, B-1831 Diegem vertegenwoordigd door Mario Dekeyser tot commissaris voor een termijn van drie jaar, en dit met ingang vanaf boekjaar 2011 en eindigend na de jaarvergadering van het boekjaar 2013. De bezoldiging van de commissaris wordt in onderling overleg tussen de partijen bepaald.

Jacques Traens Rafael Lopez

zaakvoerder zaakvoerder

zegetijk hiermee neergelegd; kopie notulen

Neergelegd ter t3;,;sl;: vcri ,uc?ii.~~nK van Koophandel te AntwervddoPEB, 2D12

Griffie

rrsi de IaateI.4 bIz ,rsr t.urk L' vermeiden Recto h" )-,am cn hzi,danruherd van de u,5trirmenterencEr, notaris heirif van de persofmn[en,

i,ev" igd de rpr.htçre.trsCe,;37 ton aanzien van dr.iden ie verlegenvaeor+Jrqen

]+í=r;mt c n haneitrkrtnrng

Versa

16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 14.10.2011, NGL 12.12.2011 11635-0252-017
20/09/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III IIIIIIIIIIIIIIIIIII

*iiiavaa*

Ondernemingsnr : 0881.450.579

N

Benaming : EURO RICE HANDL1NG

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Metropoolstraat 18

2900 Schoten

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGINGEN  BENOEMINGEN  MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT & RAES,:, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op twee september tweeduizend en elf en neergelegd op de;: griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen vóór de vervulling van de formaliteit van registratie, dat der ' buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EURO RICE;. HANDLING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2900 Schoten, Metropoolstraat 18, besloten heeft :

1. de duizend vierhonderd zesendertig (1.436) aandelen van de vennootschap te verdelen in zevenhonderd achttien (718);' aandelen van klasse A en zevenhonderd achttien (718) aandelen van klasse B.

2. aan de statuten een artikel toe te voegen betreffende regeling van geschillen die tussen de vennootschap, haar vennoten, obligatiehouders, zaakvoerders, eventuele commissaris(sen) en vereffenaar(s) kunnen ontstaan met betrekking tot de zaken, van de vennootschap en de uitvoering van haar statuten.

3. - dat het boekjaar voortaan jaarlijks aanvangt op 1 januari en eindigt op 31 december.

- dat het lopende boekjaar, dat is aangevangen op 1 juli 2011, ten titel van overgangsmaatregel wordt ingekort om te.'

eindigen op 31 december 2011.

4. de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen, zodat deze voortaan jaarlijks plaatsvindt op de tweede' vrijdag van april om 14.00 uur.

5. een nieuwe, uitgebreidere; tekst van de statuten aan te nemen, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

"NAAM. De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de ' naam: EURO RICE BANDUNG.

ZETEL. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Metropoolstraat 18, 2900 Schoten.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als in;; '` naam en voor rekening van derden:

-de groothandel, de in- en uitvoer, de opslag, de distributie, de promotie, de marketing, alsmede de verwerking, de bereiding en de verpakking van allerhande granen, rijst, rijstbloem en andere bloemsoorten en andere afgeleide producten van graan- en rijstsoorten zoals oliën, sauzen en andere;

- het voeren van administratie en beheer over andere ondernemingen;

- het optreden als douane-expediteur en als opslaghouder van douanegoederen en alle daarbij behorende en daaruit voortspruitende werkzaamheden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks,, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelstank.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken, ervan geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks te vergemakkelijken.

DUUR. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL. Het geplaatst kapitaal bedraagt honderd drieënveertig duizend zeshonderd euro (E: 143.600,00). Het is verdeeld in 1.436 Aandelen zonder nominale waarde, waarvan de aandelen met volgnummers 1 tot en met 718 de Aandelen van klasse "A" ("Klasse A Aandelen") uitmaken en de aandelen met volgnummers 719 tot en met 1.436 de Aandelen van klasse "B" ("Klasse B Aandelen"). Beide klassen van aandelen genieten dezelfde rechten, tenzij anders is bepaald in deze statuten.

ZAAKVOERDERS. De vennootschap wordt bestuurd door drie zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen; al dan niet Vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders handelen als college dat bij meerderheid beslist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten" , zaakvoerders of

werknemers een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Het college van zaakvoerders is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Het is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Het college van zaakvoerders kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen Vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door elke afzonderlijk optredende zaakvoerder, die geen bewijs van een voorafgaande beslissing van het college van zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van april om ' 14.00 uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien het college van zaakvoerders dit in de oproeping vereist, moet elke Vennoot minstens vier volle dagen vóór de vergadering aan het college van zaakvoerders zijn voornemen te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De obligatiehouders mogen de algemene vergadering bijwonen; zij hebben alleen een raadgevende stem; zij moeten het college van zaakvoerders tenminste vier volle dagen vóór de vergadering van hun aanwezigheid verwittigen.

Iedere Vennoot kan per brief, telegram, telex, telefax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen. De lasthebber hoeft geen Vennoot te zijn.

Het college van zaakvoerders mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens vier volle dagen vóór de algemene vergadering op de in de oproeping aangeduide plaats worden neergelegd.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

UITKERING. Jaarlijks wordt van de netto-winst vernield in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van het college van zaakvoerders beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

. De uitbetaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op het tijdstip en op de plaats door het college van zaakvoerders vastgesteld, tenzij de algemene vergadering dit tijdstip van betaling heeft vastgelegd.

Niet-geïnde dividenden verjaren ten gunste van de vennootschap door verloop van vijf jaar vanaf de datum van inbetalingstelling.

VEREFFENING-VERDELING. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de Aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de Aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle Aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de Aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de Aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

6. te verklaren dat de schriftelijke bijzondere algemene vergadering die werd gehouden op datum van 8 juli 2011 heeft beslist om de volgende personen te benoemen als zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

- de heer Pablo ALBENDEA SOUS, met Spaanse nationaliteit en domicilie te Madrid, Paseo de la Castellana, 20, 3rd Hoor (Spaans identiteitskaartnummer: 28.886.088-C).

- de heer Rafael Angel LOPEZ RELIMPIO, met Spaanse nationaliteit en domicilie in San Juan de Aznalfarache (Sevilla - Spain), calle Real, 43 (Spaans identiteitskaartnummer: 28.743.638-D).

7. de heer Olivier VAN RAEMDONCK en/of iedere andere advocaat van het kantoor "NautaDutilh", gelegen te 1000

Brussel, Terhulpsesteenweg 120, aan te stellen als bijzondere lasthebbers, elk met macht van indeplaatsstelling en de

bevoegdheid alleen te handelen, teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), bij het

rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket en bij de B.T.W.-administratie ingevolge hetgeen voorafgaat.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, twee volmachten, historiek + coördinatie.

. I.RAES, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 08.10.2010, NGL 20.12.2010 10640-0259-016
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 09.10.2009, NGL 23.12.2009 09905-0002-016
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 10.10.2008, NGL 11.02.2009 09045-0015-016
03/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 12.10.2007, NGL 26.11.2007 07812-0011-016
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 18.07.2016 16328-0142-038

Coordonnées
HERBA INGREDIENTS BELGIUM C

Adresse
METROPOOLSTRAAT 18 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande