HERGON MECHELEN, AFGEKORT : HM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HERGON MECHELEN, AFGEKORT : HM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.687.289

Publication

22/07/2013
ÿþz mod 11.1





iL: i ç .3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rech rank van Koophandel fe Antwerpen, op

11 JULI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.687.289

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : HERGON MECHELEN

(verkort) : HM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bisschoppenhoflaan 519

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit twee akten verleden voor Antan Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op zevenentwintig juni tweeduizend dertien;

DAT

- de naamloze vennootschap "HERGON MECHELEN", afgekort "HM", met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen (Deume) Bisschoppenhoflaan 519, rechtspersonenregister Antwerpen 0466.687.289, overgenomen vennootschap, hij wijze van fusie is overgenomen door de naamloze vennootschap "ETABLISSEMENTEN GONTHIER", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 118, rechtspersonenregister Antwerpen 0403.645.605, overnemende vennootschap;

- het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel is overgegaan op de ovememende vennootschap;

- vanaf één januari tweeduizend dertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap. - de vennootschap heeft opgehouden te bestaan;

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werd : de naamloze vennootschap "Alcopa Coordination Center", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Pierstraat 231, rechtspersonenregister Antwerpen 0447.763.183, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de Overgencmen ;; Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

De akte houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, waaruit ;; dit uittreksel is getrokken, draagt de navolgende registratiemelding : "geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op één juli tweeduizend dertien, boek 238 blad 04 vak 01, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen.".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ELLEN VERHAERT - GEASSOCIE=ERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte + één volmacht aangehecht

;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/05/2013
ÿþ1"

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aso~asos<

is

i

Ondernemingsnr : 0466.687.289 Benaming

(voluit) ; Hergon Mechelen (verkort) :

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Van Koophandel te Antwarpen, op

1 4 MEI 2013

Griffie

Voc behou

aan

Belg Staaft

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bisschoppenhoflaan 519, 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel van een met fusie gelijkgestelde overneming van een 100% dochtervennootschap

Neerlegging van een voorstel van een met fusie gelijkgestelde overneming van een 100% dochtervennootschap waarbij Etablissementen Gonthier nv de overnemende vennootschap en Hergon Mechelen nv de overgenomen vennootschap is.

FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE MET 100 %a-DOCHTERVENNOOTSCHAP

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 7 mei 2013 besloten het onderhavig fusievoorstel, in gemeen overleg opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen,

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot, stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aan de voorgestelde met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende vennootschappen zijn:

 Etablissementen Gonthier, nv, met maatschappelijke zetel te Antwerpsesteenweg 118, 2550 Kontich,, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0403.645.605.

De vennootschap is opgericht op 22/06/1957 bij akte verleden voor notaris Joris Sansen, kantoor houdend te Kontich, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 04/07/1957 onder het nummer 19696. De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 11/05/2007 bij akte verleden voor notaris Van Bael Anton kantoor' houdend te Antwerpen en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 05/06/2007 onder het nummer 07079428.

Zij wordt hierna genoemd de "overnemende vennootschap".

 Hergon Mechelen nv, met maatschappelijke zetel te Bisschoppenhoflaan 519, 2100 Deume, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondememingsnummer 0466.687.289.

De vennootschap is opgericht op 04/08/1999 bij akte verleden voor notaris Van den Weghe Patrick, kantoor houdend te Kessel-Lo. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21/08/1999 onder het nummer 990821-117. De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 22/06/2009 bij akte verleden voor notaris Van Bael Anton kantoor houdend te Antwerpen en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16/07/2009 onder het nummer 09101247.

Zij wordt hierna genoemd de "overgenomen vennootschap".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1ste W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

De naamloze vennootschap Etablissementen Gonthier, met maatschappelike zetel te Antwerpsesteenweg 118, 2550 Kontich, met ondernemingsnummer 0403.645.605, die volgens artikel 3 van de statuten het hierna gemeld doel heeft:

De vennootschap heeft tot doel :

De uitbating van het garagebedrijf in de ruimste zin:

Uitbating van bergplaatsen voor auto's, uitvoeren van alle herstellingen, veranderingen, ombouwingen, nieuwbouw aan en van autorijtuigen, motorrijwielen, landbouw- en nijverheidstraktoren , locomobielen, locorails, aanhangwagens, enzovoort, zo nieuwe als tweedehands: aankoop en verkoop, invoer en uitvoer van alle soorten autorijtuigen, motorrijwielen, aanhangwagens, landbouw- en nijverheidstractoren, locomobielen, locorails, enzovoort, zo nieuwe als tweedehands, aan- en verkoop van alle onderdelen, wisselstukken, toebehoren, werktuigen, koetswerken, banden, oliën, vetten , benzine, mazout, en alle andere motorbrandstoffen of aandrijfproducten, tevens het verwerken en omvormen ervan, het vervoer zowel voor eigen rekening als voor derden, alle industriële, handels- financiële, roerende en onroerende verhandelingen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbating of uitbreiding van kunnen bevorderen; het aanvaarden van vertegenwoordigingen, agentschappen en concessies en de uitbating ervan in de ruimste zin, zo in België als in de vreemde, het verlenen van agentschappen, vertegenwoordigingen en concessies en de uitbating ervan zo in België als in de vreemde, het verwerven van brevetten en octrooien welke rechtstreeks of onrechtstrees verband houden met de maatschappelijke bedrijvigheid of de uitbating ervan in de ruimste zin, zo in België als in de vreemde, het verlenen van het recht tot onderuitbating van brevetten en/of octrooien gehouden door de vennootschap, en zulks in België of in de vreemde.

Bovendien doet zij alle roerende en onroerende activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit doel of het bereiken ervan kunnen bevorden. De activiteit kan zowel in het buitenland als in België uitgeoefend worden.

1.12. Identificatie van de overgenomen vennootschap

De naamloze vennootschap Hergon Mechelen met maatschappelike zetel te Bisschoppenhoflaan 519, 2100 Deume, met ondernemingsnummer 0466.687.289, die volgens artikel 4 van de statuten het hierna gemeld doel heeft:

De vennootschap heeft tot doel ;

De uitbating van garages; de aankoop, de verkoop en de verhuring van nieuwe en tweedehandse voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen, zowel met particulier als met bedrijfskarakter; de aan- en verkoop van onderdelen en toebehoren voor de fabricatie of herstelling van deze tuigen, en in het algemeen, de handel in alle koopwaren nodig tot het uitbaten van een garage of herstelwerkplaats; de aan- en verkoop, fabricatie of herstelling van alle industriële werktuigen en machines.

De vennootschap mag verder alle industriële, commerciële of financiële verhandelingen doen, welke zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen, zoals het financieren van de door haar of door derden tot stand gebrachte verkopen, en dit zowel voor eigen rekening, als voor rekening van een financieringsmaatschappij, het opmaken van "leasing"  contracten ten voordele van haar cliënten, en zo meer,

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen strekken tot de verwezenlijking van het maatschappelijke doel. De vennootschap mag zich, zowel rechtstreeks ais onrechtstreeks, door middel van inbreng, deelname, fusie, inschrijving of aankoop van aandelen of obligaties, of op welke andere wijze ook, in alle bedrijven interesseren waarvan het hoofddoel of het bijkomend doel der uitbating haar maatschappelijke doel benadert.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren welke zij best geschikt zou achten. In België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van derden en/of tussenpersonen, de aan- en verkoop, de verkrijging en/of vervreemding op gelijk welke andere wijze, het in leasing geven of nemen, de huur en verhuur, de ruiling, de promotie, de makelarij, het beheer, het bezwaren, het bemiddelen bij het aangaan of verstrekken van hypothecaire en andere leningen, alle vormen van financiering, de constructie, de renovatie, de ontwikkeling, de exploitatie, het onderhoud en alle andere mogelijke bewerkingen in verband met de handel en

(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

belegging in onroerende goederen en onlichamelijke / lichamelijke roerende goederen, de bemiddeling omtrent het voorafgaande en de vervulling van alle formaliteiten erop betrekking hebbend, dit alles in de meest ruime betekenis, en zonder enige beperking.

De invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, ontvangst, expeditie, opslag, bewaring, in- en uitklaring, vertolling, makelarij, voorlegging, behandeling, verzorging van alle handelsgoederen.

De vertegenwoordiging in de ruimste zin van het woord van alle producten, goederen en stoffen van alle aard.

De vennootschap mag alle onderzoekswerkzaamheden ondernemen in verband mat alle nieuwe producten en procédés, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten en verkopen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen op gelijk welke wijze in aile ondernemingen, vennootschappen of verenigingen ongeacht de aard van hun doel en zij mag deze beheren, het dagelijks bestuur ervan waarnemen, raadgeven, reorganiseren en alle bewerkingen hieromtrent doen.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, productieve, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goed vindt.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De raad van bestuur is ertoe bevoegd de aard en uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

1,2. Boekhoudkundige datum (art. 719 2de W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 0110112013.

1.3, Bijzondere rechten (art. 719 3de W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4. Bijzondere voordelen (art. 719 4de W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende

vennootschap geen wijzigingen aangebracht te worden.

2.2. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.3. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.4. Streefdatum buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 30 juni 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 7 mei 2013, te Kontich, in origineel, in vier exemplaren, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Antwerpen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan Alcopa Coordination Center nv met maatschappelijke zetel te Pierstraat 231, 2550 Kontich, met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12133939*

4 bel« aa Be Sta:

uanrKaQphande! te Ajltwerpenz Qe

1 JUL 2~ÎZ

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.687.289

Benaming

(voluit) : Hergon Mechelen

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bisschoppenhoflaan 519, 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwing mandaat commissaris

Uittreksel uit het proces verbaal van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders dd. 10 mei 2012:

Op voorstel van de raad van bestuur besluit de vergadering, eveneens met eenparigheid van stemmen, het mandaat van Deloitte Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA, met zetel te 1931 Diegem, Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd wordt door de heer Didier Boon, kantoorhoudende te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, als commissaris van de vennootschap te hernieuwen voor een periode van drie boekjaren, waarvan het eerste boekjaar 2012 is.

Voor éénsluidend uittreksel

Christophe Denayer

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 07.06.2012 12150-0531-034
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 24.06.2011 11195-0558-033
30/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 17.12.2008, NGL 26.01.2009 09021-0186-013
29/08/2008 : LE102505
17/07/2008 : LE102505
06/05/2008 : LE102505
02/04/2007 : LE102505
28/08/2006 : LE102505
01/12/2005 : LE102505
05/11/2004 : LE102505
18/11/2003 : LE102505
28/10/2003 : LE102505
22/11/2002 : LE102505
22/01/2002 : LE102505

Coordonnées
HERGON MECHELEN, AFGEKORT : HM

Adresse
BISSCHOPPENHOFLAAN 519 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande