HERMAN BRAECKMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HERMAN BRAECKMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.683.395

Publication

04/02/2013
ÿþMod woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111)1111111111

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : HERMAN BRAECKMANS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Kontich-Waarloos, Maalderijstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

OPRICHTING.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, notaris ter standplaats Mechelen op tien januari tweeduizend

dertien. Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op zestien januari 2013, acht bladen en geen verzendingen, boek

5/987 blad 39 vak 01 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster.

Blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

de heer BRAECKMANS Herman August Clothilde, geboren te Duffel op negen augustus negentienhonderd

tweeënvijftig, rijksregisternummer 52.08.09-369.24, echtgenoot van mevrouw Daniëls Liliane Egied Louise,

wonende te 2550 Kontich, Maalderij straat 18;

Op het kapitaal wordt als volgt ingeschreven en gestort :

I. INBRENG IN NATURA :

De heer Braeckmans, Herman, voornoemd, schrijft in op tweehonderd vijftig aandelen.

Op deze aandelen wordt onmiddellijk ingetekend door de heer Braeckman Herman door inbreng in natura.

De inbreng in natura bestaat uit

1. Bureelinrichting ten bedrage van twintigduizend achthonderd

tweeëntwintig euro ¬ 20.822,00

2. Goodwill ten bedrage van vierhonderd dertigduizend euro ¬ 430.000,00

3. Rekening Courant Herman Braeckmans ten bedage van min tweehonderdduizend achthonderd tweeëntwintig euro - ¬ 200.822,00

Totaal : tweehonderd vijftigduizend euro £250.000,00

Voorwaarden van de inbreng

1.Voormelde goederen worden ingebracht voor vrij en onbelast van alle schulden en voorrechten.

2.Voormelde goederen worden ingebracht in de staat waarin zij zich thans bevinden, zonder waarborg

betreffende de eventuele verborgen of zichtbare gebreken.

3.Alle belastingen, kosten en Iasten die betrekking hebben op voormelde goederen zullen vanaf heden worden

gedragen door de vennootschap.

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden aan de heer BRAECKMANS Herman, voornoemd,

tweehonderd vijftig (250) volledig volgestorte aandelen toegekend, voor een totale waarde van tweehonderd

vijftigduizend euro (¬ 250.000,00).

Verslag van de oprichter

Op zevenentwintig december tweeduizend en twaalf werd door de oprichter een verslag opgesteld conform

artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura van

belang is voor de vennootschap.

Dit verslag zal, samen met een afschrift van deze akte, worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel.

Verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van do Rechtbank

Ivan Koophandel te Aniwerpon, op 2 2 JAN. 10 Ë3

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op vierentwintig december tweeduizend en twaalf werd door de heer Marc LUYTEN bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, een verslag opgesteld conform artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. Het besluit van dit verslag luidt als volgt :

"V. Besluit

Ondergetekende Marc Luyten, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, aangesteld door de enige oprichter van de BVBA Herman Braeckmans, verklaart met het oog op de inbreng in natura conform de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de beschrijving van de ingebrachte goederen aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt. De methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen.

De als tegenprestatie toegekende vergoeding, bestaat uit 250 aandelen van de BVBA Herman Braeckmans, Maalderijstraat 18 2550 Kontich-Waarloos.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Grobbendonk, 24 december 2012 Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA, vertegenwoordigd door Marc Luyten, bedrijfsrevisor.".

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel 1- Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "HERMAN BRAECKMANS".

Artikel 2 : ZETEL :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2550 Kontich, Maalderijstraat 18 . Hij kan door een beslissing van de zaakvoerder(s) naar elke andere plaats in het Vlaamse of het Brusselse Gewest worden verplaatst mits bekendmaking ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening van de activiteit van advocaat, al dan niet in associatieverband, middels haar vennoten, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van de advocaat, waaronder doch niet beperkt tot het optreden als scheidsrechter in arbitragegeschillen, gerechtelijk mandataris, deskundige, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten in de meest ruime zin van het woord, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met aI wat de ontwikkeling van de activiteiten van de vennootschap kan bevorderen of vergemakkelijken, waaronder doch niet beperkt tot de aankoop, bouw, verbouwing afbraak of verhuring van onroerende goederen alsook het aangaan van andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches, lunchcauserieën, recepties, diners en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties van de vennootschap.

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat, doch zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken .Daartoe kan de vennootschap zowel in België als in het buitenland samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, of fusioneren voor zover die eveneens beantwoorden aan de in de huidige statuten opgelegde verplichtingen en beperkingen die verband houden met het uitoefenen van het beroep van advocaat.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap mag, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten, de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgesteld door de bevoegde instanties eerbiedigen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden.

Artikel 5 - Kapitaal

" Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Aan alle aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Artikel 13 - Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, De zaakvoerders moeten tevens steeds vennoot zijn. Zolang de vennootschap maar een vennoot telt, is de enige vennoot tevens zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon wordt verkozen tot zaakvoerder, dan zal deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aanduiden die wordt belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelfde betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Met uitzondering van de statutaire zaakvoerder(s), worden zij benoemd door de algemene vergadering voor een door haar te bepalen duur. Indien de duur van het mandaat niet is bepaald, wordt de niet-statutaire zaakvoerder(s) geacht te zijn benoemd tot aan de volgende jaarvergadering. De zaakvoerder(s), met uitzondering van de statutaire zaakvoerder(s), kan op elk ogenblik worden herroepen door de algemene vergadering.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, Artikel 14 - Interne bestuursbevoegdheid

De zaakvoerder(s) is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en in het algemeen om alles te doen wat niet door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

Indien er twee zaakvoerders zijn, heeft elke zaakvoerder individueel de volledige bestuursbevoegdheid. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij samen een college, dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

Indien het bestuur is toevertrouwd aan een college van zaakvoerders, worden de beslissingen genomen bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, met dien verstande dat minstens de helft van de zaakvoerders aanwezig moet zijn. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Artikel 15 - Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend. De zaakvoerder(s) kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De Iastliebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 15bis - Specifieke bepaling voor advocaten inzake de bevoegdheden van de zaakvoerder De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze een rechtspersoon is door hun respectieve vaste vertegenwoordiger, die advocaat moeten zijn en op het Tableau van de Orde van advocaten moeten zijn ingeschreven.

De door de zaakvoerder aangeduide lasthebbers dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of de Orde van advocaten,

In geval met strijdigheid van dit artikel met overige artikelen van deze statuten, in het bijzonder met de artikelen 14 en 15 heeft onderhavig artikel voorrang.

Artikel 16 - Toezicht

Het toezicht op de vennootschap wordt toevertrouwd, indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering hiertoe met een meerderheid van drie vierden besluit, aan één of meer commissarissen. Indien geen commissaris wordt benoemd, heeft elke vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Bij de uitoefening van dit recht kan hij zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De bedrijfsrevisor of de boekhouder moeten erkend zijn door de raden van de Orde.

Artikel 17 - Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand februari om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel 28 - Boekiaar, Inventaris, Jaarrekening

Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar. Artikel 31- Winstbestemming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent (5%) voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt. -

De bestemming van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s). Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, wordt het eventuele dividend waarop elk aandeel recht geeft berekend in functie van het effectief op elk aandeel gestorte bedrag en niet in functie van de fractie van het maatschappelijk kapitaal dat door elk aandeel wordt vertegenwoordigd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of als gevolg van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 33 - Ontbinding

Het voorstel tot ontbinding moet worden toegelicht in een verslag opgemaakt door de zaakvoerder(s), dat wordt vermeld in de oproepingen voor de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld en waarover verslag wordt uitgebracht door de commissaris of, indien die er niet is, door een bedrijfsrevisor of door een externe accountant.

De algemene vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap met inachtneming van aanwezigheids-, meerderheids- en vormvereisten die gelden voor een statutenwijziging en van alle andere toepasselijke regels. Artikel 34 - Vereffenaar

Indien de vennootschap wordt ontbonden, hetzij vrijwillig, hetzij gerechtelijk, hetzij van rechtswege, duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan, die moet voldoen aan de hoedanigheidsvereisten van artikel 8bis van deze statuten. De algemene vergadering bepaalt tevens hun bevoegdheden en hun bezoldiging. Indien het benoemingsbesluit (of een later besluit) hieromtrent niets bepaalt, zijn de vereffenaars bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de vereffening van de vennootschap, onder voorbehoud van machtiging door de algemene vergadering voor de handelingen bedoeld in de artikelen 187 en 190, § 2 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen, en is het mandaat van vereffenaar bezoldigd.

Indien de algemene vergadering in gebreke blijft om één of meer vereffenaars te benoemen, wordt de vennootschap vereffend door de laatst in functie zijnde zaakvoerder(s), die alle bevoegdheden heeft waarover een door de algemene vergadering aangeduide vereffenaar beschikt. De gewezen zaakvoerder(s) oefent zijn mandaat van vereffenaar onbezoldigd uit.

Artikel 35 - Bestemming vereffeningssaldo

Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen. Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen. BENOEMINGEN EN OVERGANGSBEPALINGEN

En onmiddellijk na de oprichting hebben de comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, met eenparigheid van stemmen de hiernavermelde beslissingen genomen. Deze beslissingen zullen evenwel slechts uitwerking hebben vanaf de verkrijging door de vennootschap van rechtspersoonlijkheid zoals boven uiteengezet.

Zaakvoerders

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één(1) en de volgende persoon wordt verkozen tot niet-statutaire zaakvoerder:

-de heer BRAECKMANS Herman, voornoemd, die aanvaardt;

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en de duur ervan onbeperkt.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar eindigt op dertig september tweeduizend veertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zaI worden gehouden in het jaar tweeduizend vijftien,

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De partijen, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, hebben met eenparigheid van stemmen de volgende persoon aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid om alleen te handelen indien meerdere personen worden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen, en hem de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te Ieggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte de BVBA KREAI~INITY BV met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Duwijckstraat 17.

~

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Dirk Luyten, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte oprichting de dato 10 januari 2013, verslag van

de bedrijfsrevisor, verslag van de oprichters.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudd tan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 17.02.2017, NGL 01.05.2017 17109-0434-014

Coordonnées
HERMAN BRAECKMANS

Adresse
MAALDERIJSTRAAT 18 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande