HESTERS IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HESTERS IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.914.497

Publication

28/07/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblat

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

r~R8LGe

Antwerpen

~° 201U 1 1/1 JULI 2015

I_ch,S .T

SEAb

afdeling Antwerpen

Griffio

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 6 3 3. 9 1 4. 4 9 7 ,-

.,

Benaming (voluit) : HESTERS IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

,;

Zetel : Villerslei 50

2900 Schoten

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN i

; Uit een akte verleden voor Luc Bracke notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor op 30 juni 2015, afschrift afgeleverd zonder registratierelaas overeenkomstig de geldende; iI tolerantie artikel 172 W. Reg. en in voorkomend geval art. 3.12.3.0.5., § 1 VCF. Deze akte werd ter :! registratie aangeboden op 02/07/2015 en het betreffende registratierelaas werd op heden nog niet ontvangen, blijkt dat werd afgesplitst van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; DRUKKERIJ  UITGEVERIJ DE BODE VAN SCHOTEN, ingeschreven in het; I! rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0426.062.503, BTW-plichtig onder: nummer BE-0426.062.503, de hierna vermelde activa en passiva om hiermee op te richten deI besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HESTERS IMMO nagenoemd.

1-1 Er werd vastgesteld dat de hierna bepaalde activa en passiva van de besloten vennootschap met

Il beperkte aansprakelijkheid DRUKKERIJ  UITGEVERIJ DE BODE VAN SCHOTEN met het oog op de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming HESTERS IMMO, door inbreng in natura, overgedragen werden op de nieuw op te richten

vennootschap: " ACTIVA:

Materiële vaste activa: (rekening houdend met de netto-boekhoudkundige waarde per eenendertig; december tweeduizend veertien): driehonderd drieëndertigduizend tweehonderd vijftig euro '; drieëntachtig cent:

i Honderd en tienduizend achthonderd veertien euro drie cent : terreinen

Tweeduizend tweehonderd vijftig euro vierenzeventig cent : inrichtingskosten terreinen

Fl Tweehonderd twaalfduizend tweehonderd vierenveertig euro zesenveertig cent : gebouwen

Zevenduizend negenhonderd eenenveertig euro zestig cent : inrichting gebouwen.

Terreinen en gebouwen bestaande uit nagemelde onroerende goederen gelegen te Schoten.

PASSIVA:

Eigen vermogen : driehonderd drieëndertigduizend tweehonderd vijftigduizend euro drieëntachtig

cent.

iI Tweehonderd negenendertigduizend achthonderd negenendertig euro vierenzestig cent : geplaatst kapitaal.

Duizend zeshonderd twintig euro twee cent : wettelijke reserves.

Twaalfduizend tweehonderd drieënvijftig euro negenendertig cent : belastingvrije reserves. Twaalfduizend negenhonderd drieëntwintig euro zesentwintig cent : beschikbare reserves. Zesenzestigduizend zeshonderd veertien euro tweeënvijftig cent : overgedragen winsten.

Voor wat de verdere beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de verkrijgende vennootschap wordt verwezen naar voorschreven splitsingsvoorstel.

Niet-toegekende bestanddelen.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuw op te richten; vennootschap of binnen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DRUKKERIJ UITGEVERIJ DE BODE VAN SCHOTEN zijn gebleven, toekomen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelij_kheidDRUKKERIJ  UITGEVERIJ DE BODE VAN SCHOTEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2-1 vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing.

Er werd bijgevolg vastgesteld dat het eigen vermogen van de vennootschap die werd opgericht, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HESTERS IMMO ais gevolg van voormelde partiële splitsing, driehonderd drieëndertigduizend tweehonderd vijftigduizend euro drieëntachtig cent bedroeg en als volgt was samengesteld : Tweehonderd negenendertigduizend achthonderd negenendertig euro vierenzestig cent : geplaatst kapitaal. Duizend zeshonderd twintig euro twee cent : wettelijke reserves. Twaalfduizend tweehonderd drieënvijftig euro negenendertig cent : belastingvrije reserves. Twaalfduizend negenhonderd drieëntwintig euro zesentwintig cent : beschikbare reserves. Zesenzestigduizend zeshonderd veertien euro tweeënvijftig cent overgedragen winsten.

Inbreng in natura.

Het maatschappelijk vermogen van de vennootschap die wordt opgericht wordt samengesteld door de inbreng in natura van de hierna vermelde onroerende goederen voor een totale inbrengwaarde van driehonderd drieëndertigduizend tweehonderd vijftig euro drieëntachtig cent (333.250,83 euro): Gemeente Schoten, eerste afdeling

Een drukkerij, op en met grond en aile verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te Schoten, Villerslei 50, thans ten kadaster gekend sectie D nummer 4101H17 voor een oppervlakte van duizend achthonderd eenenzeventig vierkante meter.

Gemeente Schoten, eerste afdeling

Een bergplaats, op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te Schoten, Villerslei +36, thans ten kadaster gekend sectie D nummer 4101W14 voor een oppervlakte van drieëntachtig vierkante meter.

Gemeente Schoten, eerste afdeling

Een perceel grond, op het kadaster gekend Villerslei, thans ten kadaster gekend sectie D nummer 410/L17 voor een oppervlakte van honderd zevenenveertig vierkante meter.

31 met eenparigheid van stemmen werd vervolgens besloten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HESTERS IMMO met zetel te 2900 Schoten, Villerslei 50 op te richten evenals de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen als volgt:

Rechtsvorm  Naam - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HESTERS IMMO. Zetel - 2900 Schoten, Villerslei 50.

Duur  onbepaald.

Oprichters 

De heer HESTERS René Elza, geboren te Nederland, Sint-Jansteen op dertien september negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 2900 Schoten, Kromvendreef 62.

Mevrouw DE MAAYER Liliane Julianna Petronella, geboren te Beveren op twintig maart negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 2900 Schoten, Kromvendreef 6.

De heer HESTERS Remko Raphaël Maria, geboren te Schoten op negenentwintig juni negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2900 Schoten, Villerslei 74, ongehuwd. Maatschappeliik kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal  Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweehonderd negenendertigduizend achthonderd negenendertig euro vierenzestig cent (239.839,64 euro), vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde en werd geheel volstort.

Het kapitaal is samengesteld via de inbreng in natura, te weten voormelde activa en passiva overgedragen vanuit de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DRUKKERIJ -UITGEVERIJ DE BODE VAN SCHOTEN, geheel volstort.

Met betrekking tot de inbreng in natura werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VCLJ Bedrijfsrevisoren, bedrijfsrevisorenkantoor met zetel te Antwerpen, Leopoldstraat 37, vertegenwoordigd door Jean-Paul Loots, bedrijfsrevisor, op zestien juni tweeduizend vijftien een schriftelijk verslag opgesteld, overeenkomstig artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de inbreng in natura in de In het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

IX, CONCLUSIE

Ondergetekende VCLJ Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Jean-Paul Loots, bedrijfsrevisor met zetel te Antwerpen, Leopoldstraat 37 werd verzccht door de zaakvoerder van BVBA DRUKKERIJ - UITGEVERIJ DE BODE VAN SCHOTEN en door de oprichter van de nog op te richten vennootschap BVBA HESTERS IMMO, teneinde in haar hoedanigheid van bedrijfsrevisor, overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura bij de op te richten vennootschap BVBA HESTERS IMMO ingevolge de voorgenomen partiële splitsing van de bestaande vennootschap BVBA DRUKKERIJ - UITGEVERIJ DE BODE VAN SCHOTEN.

Ons besluit, ten gevolge van de door ons uitgevoerde controles, uitgevoerd op basis van de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

waardering van de inbreng van de af te splitsen vermogensbestanddelen van BVBA DRUKKERIJ - UITGEVERIJ DE BODE VAN SCHOTEN conform het splitsingsvoorstel en conform de staat van activa en passiva per 31/12/2014, met betrekking tot de waardering en de vergoeding van de voorgenomen inbreng in natura bij de nieuw op te richten vennootschap BVBA HESTERS IMMO ingevolge de voorgenomen partiële splitsing van BVBA DRUKKERIJ - UITGEVERIJ DE BODE VAN SCHOTEN met een netto-actief van 333.250,33 Euro en waaruit een kapitaal bij de oprichting van BVBA HESTERS IMMO voortvloeit van 239.839,64 Euro door uitgifte van 1.000 nieuwe aandelen van BVBA HESTERS IMMO, en waaruit een toewijzing aan de overige posten van het eigen vermogen van BVBA HESTERS IMMO voortvloeit van 93.410,69 Euro is dan ook dat:

' De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

' De beschrijving van de inbreng in natura, zijnde de voorgenomen toewijzing van de vermogensbestanddelen ingevolge de voorgenomen partiële splitsing, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

' De toegepaste methode van waardering van de in te brengen vermogensbestanddelen aan de op 31 december 2014 weergegeven nettoboekwaarde voor de inbreng in natura voor een bedrag van 333.250,33 Euro bedrijfseconomisch niet passend is, doch verantwoord is, rekening houdend met de in dit controleverslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context van het continuïteitsprincipe in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer-of minderwaarden van de in te brengen activa-bestanddelen in "going concern"-optiek;

' De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden dle tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Wij dienen op te merken dat het splitsingsvoorstel geen melding heeft gemaakt van een perceel achtergrond met een oppervlakte van 147m2 en van een bergplaats met een oppervlakte van 83m2. De inbrengwaarde voor 333.250,33 Euro is wel correct opgenomen. De motivering van de vergissing Is opgenomen in het verslag van de oprichters en in ons verslag..

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons huidig controleverslag geen "fairness opinion" is.

Het onderhavig controleverslag werd opgemaakt in toepassing van de bepaling van artikel 219 §1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap BVBA HESTERS IMMO onder opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de vennootschap DRUKKERIJ - UITGEVERIJ DE BODE VAN SCHOTEN BVBA.

Het huidig controleverslag kan geenszins worden aangewend voor andere doeleinden. Het verslag geldt voor 2 maanden na datum van ondertekening van het verslag

Antwerpen, 16 juni 2015

VCLJ Bedrijfsrevisoren BVBA

Jean-Paul Loots

Bedrijfsrevisor

De oprichters van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HESTERS IMMO hebben op zevenentwintig mei tweeduizend vijftien een bijzonder verslag opgesteld, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot voormelde inbreng in natura.

Begin en einde boeklaar -- van één juli tot dertig juni. De oprichters beslissen het eerste boekjaar te laten lopen tot dertig juni tweeduizend zestien.

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent vooraf genomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo

Op de laatste blz. van Luik é vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten. Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder(s), vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder, Tot gewone zaakvoerders wordt benoemd voor onbepaalde duur: de heer René Hesters en de heer Remko Hesters, beiden voornoemde Hun mandaat is onbezoldigd.

Commi-sarissen - geen

Doel  L e vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden, het vermogen gevormd door inbrengen en aankopen en

grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, te beheren, in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader van het maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, het aankopen op lijfrente, het opschikken, het uitrusten, het renoveren, het valoriseren, het bouwen, het huren en verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor derden.

In algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen uitvoeren.

Plaats. dag en uur iaarveraaderinq  op 30 november om 18 uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in tweeduizend zeventien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen dcor een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht:

Warden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en aile noodzakelijke documenten te ondertekenen: Luc VREYS, zaakvoerder admi office cvba, Albertkanaalbaan 11/2 te 2110 Wijnegem of een van zijn aangstelden. Worden er meerdere volmachtdragers aangesteld, hebben ze de macht elk afzonderlijk te handelen.

Yr



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

5 mod 11.1



Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte houdende statutenwijziging, verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de oprichters.

ti Voor-

v behouden

aan het

Belgisch

5taatsbtad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HESTERS IMMO

Adresse
VILLERSLEI 50 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande