HET FEESTCOMITE

Association sans but lucratif


Dénomination : HET FEESTCOMITE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 432.768.567

Publication

12/05/2014
ÿþ M002.2

! LL,tipt2, j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

29 APR. 20%

afdeling Anefil6



111111111.1101$

7756*

Ondernemingsnr : 432.768.567

Benaming

(voluit) : Het Feestcomité

(verkort) :

Rechtsvorm: Vzw

Zetel: Lange Loze nastraat 223, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte: 1. Ontbinding vzw

De algemene vergadering van 16 februari 2012 keurt unaniem de ontbinding van de vzw 't Feestcomité

goed.

De algemene vergadering van 16 februari 012 wijst tevens de volgende vereffenaar aan:

Kenis Els - voorzitter, geboren te Turnhout op 22/05/1967, woonachtig in Weidestraat 35, 2600 Berchem

De algemene vergadering beslist na betaling van de gelden voor publicatie in het Belgisch Staatsblad het restende netto-actief te bestemmen voor de vzw Kinderkankerfonds.

2. Sluiting vereffening

De algemene vergadering van 10 april 2014 keurt unaniem de sluiting van de vereffening goed.

Het overzicht van de financiën werd goedgekeurd, evenals het feit dat er geen netto-activa meer waren te besteden.

De algemene vergadering keurde de ambsbeëindiging van de vereffenaar, mevrouw Els Kenis, woonachtig in Weidestraat 35, te 2600 Berchem, goed.

De leden van de algemene vergadering stelden vast dat hiermee de vereffening werd afgesloten en dat de vzw Het Feestcomité niet langer bestaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van !iisB vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/09/2011
ÿþMOD 2.2

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsble

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

"Ark:-~ KOOPHANDEL

IBI *11142137*

ie

íl fi -89- 2ü11

ANTWERPEN

Ondernemingsnr : 432.768.567

Benaming

(voluit) : Het Feestcomité

(verkort) : 't Feestcomité

Rechtsvorm : Vzw

Zetel : Lange Lozanastraat 223, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Wijziging bestuurders

De bijzondere algemene vergadering van 2 februari 2010 keurt unaniem het nieuwe bestuur goed. De gecodrdineerde tekst van de statuten van Het Feestcomité luidt als volgt:

Artikel 1: De vereniging heeft als nieuwe benaming: Het Feestcomité.

Art. 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd in Antwerpen, p/a Lange Lozanastraat 223, 2018 Antwerpen, gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel activiteiten te organiseren en diensten te verlenen op sociaal, cultureel en recreatief vlak ten gunste van haar leden en hun gezinsleden. Zij kan daartoe gelden ontvangen en aanwenden, alsook alle goederen, roerende en onroerende, verwerven en overmaken om niet zowel als te bezwarenden titel.

Art. 4. De vereniging wordt voor onbepaalde duur opgericht. Zij wordt ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering.

Art. 5. Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt. Het bedraagt minimum drie.

Art. 6. Kunnen toetreden tot de vereniging alle personeelsleden van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen, het Vlaams Agentschap Ondernemen - provinciale afdeling Antwerpen, het Flanders lnvestment & Trade - afdeling Antwerpen, evenals de gepensioneerden van de Gewestelijke Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen en het Economisch Studiebureau voor de Provincie Antwerpen vzw, en van andere regionale instellingen in de provincie Antwerpen, aangeduid door de algemene vergadering. De nieuwe leden kunnen na hun schriftelijk verzoek aanvaard worden door de raad van bestuur. De aanvaarding, respectievelijke weigering wordt hen schriftelijk ter kennis gebracht.

Die beslissing geschiedt evenwel onder ontbindende voorwaarde van goedkeuring door de algemene vergadering.

Art. 7. De bijdrage bedraagt maximum 125 euro per kalenderjaar. Deze bijdrage is ondeelbaar en niet terugbetaalbaar. Het bedrag wordt in het huishoudelijk reglement bepaald.

Art. 8. Men houdt op lid te zijn:

a) door vrijwillig ontslag op schriftelijk verzoek aan de raad van bestuur;

b) bij overlijden;

c) wanneer men geen personeelslid meer is van de in artikel 6 genoemde instellingen, behoudende gepensioneerden;

d) bij beslissing van de algemene vergadering;

e) bij niet-betalen van de bijdrage.

Art. 9. De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens drie leden en maximum vijf leden. De raad van bestuur duidt onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester aan.

De leden van de raad van bestuur worden om de twee jaar verkozen door de algemene vergadering uit haar leden. Kandidaturen dienen schriftelijk te worden ingediend bij de raad van bestuur.

Art. 10: Leden van de raad van bestuur die ophouden lid te zijn van de vereniging, houden ook op lid te zijn van de raad van bestuur. Vacante plaatsen kunnen tussentijds door de algemene vergadering opgevuld worden. Die mandaten eindigen met de normale mandaten.

Art. 11. De raad van bestuur vertegenwoordigt en verbindt de vereniging in al haar gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. De raad van bestuur functioneert als een college. De raad van bestuur mag alle nodige verbintenissen aangaan ten einde het maatschappelijk doel van de vereniging te realiseren.

Art. 12. De raad van bestuur kan een reglement van inwendige orde opstellen, waarbij alles kan geregeld worden wat niet in de statuten is voorzien. De raad van bestuur kan te allen tijde dit reglement wijzigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzif van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

~

MDO 2.2

Luik B - Vervolg

Nieuwe of gewijzigde artikelen moeten aan de leden van de vereniging medegedeeld worden. Het overige valtonder toepassing van de wet van 27 juni 1921.

Art, 13. Een jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de loop van de maand januari, op de dag, uur en plaats in de oproepingsbrief bepaald. De raad van bestuur vermeldt in de oproepingsbrief de agendapunten.

De oproeping geschiedt minstens acht dagen véér de vergadering.

Art. 14. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij ontstentenis in volgorde door de secretaris, de penningmeester en naar leeftijd de overige bestuurders.

Art. 15. In geval een statutenwijziging of ontbinding, kan de algemene vergadering geldig beslissen als tenminste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Ingeval dit quorum niet wordt bereikt, kan - tenminste vijftien kalenderdagen later - een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen, die steeds kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Om een statutenwijziging te kunnen aannemen is ten minste twee derde van de stemmen vereist. In geval een statutenwijziging die betrekking heeft op het doel van de vzw, en in geval van ontbinding, is vier vijfde van de stemmen vereist voor een geldige beslissing.

In andere aangelegenheden dan een statutenwijziging of ontbinding, kan de algemene vergadering altijd geldig stemmen, ongeacht het aantal aanwezige leden. De uitsluiting van een lid kan slechts uitgesproken worden met een twee derde meerderheid van de stemmen. Voor andere beslissingen geldt een gewone meerderheid.

De leden kunnen zich enkel laten vertegenwoordigen door leden van de vereniging, en dit met schriftelijke volmacht.

Elk lid mag slechts één volmacht dragen.

Art. 16. De algemene vergadering is bevoegd voor:

a) het wijzigen van de statuten;

b) het benoemen en ontslaan van de bestuurders;

c) het goedkeuren van de begroting en rekeningen en het ontlasten van de bestuurders;

d) het ontbinden van de verenigingen;

e) de aanvaarding van nieuwe leden;

f) alle agendapunten die door de raad van bestuur ter goedkeuring worden voorgelegd.

Art. 17. De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid onder voorbehoud van de artikelen 8, 12 en 20 van de wet van 2 mei 2002. Op verzoek van de aanwezige meerderheid kan tot een geheime stemming overgegaan worden.

Art. 18. Een verslag van de algemene vergadering wordt aan alle leden overgemaakt.

Art. 19. In geval van ontbinding beslist de algemene vergadering voor welk belangloos doel het nettoaktief - na vereffening van de schulden en het aanzuiveren van de lasten - zal worden aangewend. Hiertoe wijst de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan.

Art Kathleen - bestuurder, herbenoeming, geboren te Deurne op 20/09/1970, woonachtig in Kleine Meyistraat 13, 2550 Kontich

Janssens Gerrit - secretaris, ontslagnemend, geboren te Wilrijk op 4/10/1975, woonachtig in Dassastraat 21/1, 2100 Deurne

Kenis Els - voorzitter, herbenoeming, geboren te Turnhout op 22/05/1967, woonachtig in Weidestraat 35, 2600 Berchem

Levacq Paul - secretaris, herbenoeming, geboren te Antwerpen op 18/08/1953, woonachtig in Vinkenveldenplein 7, 2660 Hoboken (Antwerpen)

Thoné Agnes - penningmeester, herbenoeming, geboren te Deurne op 04/10/1958, woonachtig in Het Moer 2, 2980 Zoersel

Voor-beho:dden aan het Belgisch Staatsblad

ad

V

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HET FEESTCOMITE

Adresse
LANGE LOZANASTRAAT 223, BUS 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande