HET ROZE HUIS - CAVARIA ANTWERPEN

Association sans but lucratif


Dénomination : HET ROZE HUIS - CAVARIA ANTWERPEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 456.593.549

Publication

10/07/2014
ÿþMOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie Rechtbank van koophanciel

Antwerpen

0 1 JULI 2.0111

afdeling Antwerpen

Griffie

Il I IIII III III flfl 1H 111111

*14133947*

Ondememingsnr : 4565.935.49

Benaming

(voluit) : Het Roze Huis - çavaria Antwerpen vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Draakplaats 1, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte Statuten

De Algemene Vergadering heeft op 08 maart 2014 beslist de statutaire doelstellingen aan te passen. De gecoördineerde tekst van de statuten luidt als volgt;

I. BENAMING, ZETEL, DOEL

Artikel 1. De vereniging draagt de benaming: ''Het Roze Huis - çavaria Antwerpen vzwn, vereniging zonder ' winstoogmerk.

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd op het grondgebied van de provincie Antwerpen. De zetel bevindt zich in Draakplaats 1, 2018 Antwerpen, gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

De zetel kan naar enige andere plaats binnen de provincie Antwerpen overgebracht worden door een beslissing van de Algemene Vergadering, met een eventuele wijziging van het gerechtelijk arrondissement tot gevolg. De wijziging van de zetel wordt in de maand waarin ze wordt genomen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad gepubliceerd,

Art 3. De vereniging heeft tot doel

I. Het Roze Huis-çavaria Antwerpen vzw creëert een ontmoetingsplek voor hoIebrs, transgenders en : sympathisanten.

2. Het Roze Huis-çavaria Antwerpen vzw vergroot de zichtbaarheid van holebi's en transgenders in de maatschappij.

3. Het Roze Huis-çavaria Antwerpen vzw bevordert de onderlinge samenwerking tussen verenigingen me . respect voor hun identiteit en onafhankelijkheid.

4. Het Roze Huis-çavaria Antwerpen vzw is een informatie en expertisecentrum op het gebied van holebi-, trans- en genderthema's.

5. Het Roze Huis-gavaria Antwerpen vzw is een actieve partner voor de verschillende overheden op vlak van holebi-, trans- en genderthema's.

6. Het Roze Huis-çavaria Antwerpen vzw ontwikkelt en participeert aan nieuwe en vernieuwende initiatieven die het welbevinden en de maatschappelijke positie van onze doelgroep versterken.

y y ^

---

- y

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

7. Het Roze Huis-çavaria Antwerpen vzw geeft çavaria een platform om haar werking op lokaal en bovenlokaal niveau uit te bouwen ter bevordering van de samenhang binnen de holebi- en transgenderbeweging.

8, Het Roze Huis-çavaria Antwerpen vzw streeft er naar om over een gebouw te beschikken om onze werking te garanderen.

9. Het Roze Huis-çavaria Antwerpen vzw streeft naar een diversificatie van haar inkomstenbronnen.

Zij kan alle handelingen stellen die direct of indirect gericht zijn op de verwezenlijking van haar doelstellingen.

Art. 4, De vereniging is pluralistisch. Zij heeft geen bindingen met politieke groeperingen of partijen, noch met enige levensbeschouwelijke organisatie. Ze overkoepelt alle aangesloten verenigingen die tot doel hebben de emancipatie van holebi's en transgenders te bevorderen in ruime zin en die een werking hebben in de provincie Antwerpen en de leden van de vereniging.

Art. 5. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur,

II. SAMENSTELLING, LEDEN

Art, 6. De vereniging telt leden en toegetreden leden. Alleen de leden zijn stemgerechtigd lid van de Algemene Vergadering. Het aantal leden is onbeperkt, doch mag niet minder dan zes bedragen.

Kunnen lid worden:

* de afgevaardigden van de aangesloten verenigingen die tot doel hebben de emancipatie van holebi's en transgenders te bevorderen in ruime zin en die een werking hebben in de provincie Antwerpen, met een maximum van 5 per vereniging

* de personen die bij de werking van Het Roze Huis - çavaria Antwerpen vzw betrokken werden in de bop van het afgelopen werkingsjaar.

De modaliteiten voor de aansluiting van een kandidaat-vereniging worden geregeld via het Huishoudelijk Reglement van Het Roze Huis  çavaria Antwerpen vzw.

Kunnen toegetreden lid worden:

* elle individuele personen die instemmen met de statuten en het Huishoudelijk Reglement van Het Roze Huis - çavaria Antwerpen vzw.

Iedere persoon is lid of toegetreden lid van Het Roze Huis - çavaria Antwerpen vzw zolang die de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage heeft betaald.

De leden en toegetreden leden moeten instemmen met het doel, de statuten en het Huishoudelijk Reglement van Het Roze Huis - çavaria Antwerpen vzw. De modaliteiten voor de aansluitingsaanvraag van de leden en de toegetreden leden, de criteria waaraan het kandidaat-lid en het kandidaat toegetreden lid moet voldoen, de wijze van ontslagname en de criteria voor uitsluiting van een lid en een toegetreden lid worden vastgesteld door de bepalingen ter zake opgenomen in het Huishoudelijk Reglement.

Leden, kandidaat-mandatarissen en mandatarissen van partijen of organisaties met een discriminerende ideologie kunnen geen lid zijn van de Algemene Vergadering.

Elk lid of toegetreden Nd kan ten alle tijde uit de vereniging treden, zonder daarvoor een reden te moeten opgeven. Tot schorsing of uitsluiting van een lid of toegetreden lid kan alleen door de Algemene Vergadering worden besloten met een tweederde meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, nadat het lid of toegetreden lid door deze vergadering werd gehoord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 7. De leden en toegetreden leden betalen elk jaar een bijdrage die wordt vastgesteld door de Algemene Vergadering. Ze zal nooit meer dan 500 euro bedragen. Het bedrag van de bijdrage zal door de Algemene Vergadering bepaald worden en genoteerd in het Huishoudelijk Reglement. De vereniging kan verder toelagen, giften of legaten ontvangen, alsook een kostenvergoeding voor haar dienstverlening.

Ill. ALGEMENE VERGADERING

Art. a. De algemene vergadering komt minstens éénmaal per jaar bijeen na bijeenroeping door (één van) de co-voorzitters van de Raad van Bestuur, of hun plaatsvervanger en binnen de eerste vier maanden van het jaar. Zij komt ook bijeen telkens als één vijfde van de leden dat verzoeken.

Zij is samengesteld uit alle effectieve leden.

Art 9. De algemene vergadering kan slechts beslissingen nemen met betrekking tot een onderwerp dat op de door haar goedgekeurde dagorde is geplaatst. De dagorde moet bij de oproepingsbrief worden gevoegd. De oproepingsbrief wordt ten minste acht dagen vàôr de zitting verzonden per post of via elektronische weg

Art 10. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een lid van de algemene vergadering, voorgedragen door de raad van bestuur. Deze persoon bezit de volheid van bevoegdheden om de doelstellingen van de vereniging te realiseren. De volgende bevoegdheden komen uitsluitend de algemene vergadering toe:

" het aanvaarden,schorsen en uitsluiten van de kandidaat-leden en kandidaat verenigingen

" het goedkeuren van de begroting en van de rekeningen;

" het goedkeuren van het jaarverslag en het jaarprogramma;

" het verkiezen en het afzetten van de leden van de raad van bestuur

" het benoemen van de co-voorzitters van de raad van bestuur;

" het wijzigen van de statuten;

" het ontbinden van de vereniging;

" het geven van een kwijting van de bestuurders van de raad van bestuur.

Alle beslissingen worden genomen met gewone meerderheid, de onthoudingen niet meegerekend, In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de algemene vergadering doorslaggevend. De statuten kunnen slechts gewijzigd worden met een tweederde meerderheid. Voor de wijziging van de doelstellingen is een viervijfde meerderheid vereist. Daarenboven moeten voor de wijziging van de statuten telkens tweederde van de leden aanwezig zijn. Is dit niet het geval, dan kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden, doch niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering. Deze kan beraadslagen, welk haar getal ook zij. Elke wijziging van de statuten moet binnen de maand in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad worden gepubliceerd.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genoteerd in een verslag, ondertekend door de secretaris of een bestuurder van de raad van bestuur. Deze verslagen worden bewaard op de maatschappelijke zetel waar de leden deze kunnen inzien conform de in art. 9 van het koninklijk besluit van 27 juni 2003 vastgestelde modaliteiten.

De beslissingen omtrent de benoeming, het ontslag of de afzetting van de bestuurders van de raad van bestuur moet binnen de maand in het Belgisch Staatsblad worden gepubliceerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

IV, PROVINCIALE STUURGROEP

Art 11. De Provinciale Stuurgroep is samengesteld uit maximaal twee personen per aangesloten vereniging samen met maximum drie personen uit de Raad van Bestuur,

waaronder de voorzitter. De modaliteiten van de Provinciale Stuurgroep zijn geregeld via het Huishoudelijk Reglement van de Het Roze Huis - çavaria Antwerpen vzw.

De Provinciale Stuurgroep is bevoegd voor:

* het overleg tussen de aangesloten verenigingen,

* het voordragen van kandidaat verenigingen aan de Algemene Vergadering,

* het voorlopig aanvaarden, tot de eerstvolgende Alg. Vergadering, van kandidaat verenigingen,

* de gezamenlijke activiteiten van deze verenigingen,

* een bindend advies te geven aan de Raad van Bestuur ivm de standpuntbepaling van de vzw ten overstaan van de overheid en de maatschappij,

* de verdeling van de middelen die Het Roze Huis - çavaria Antwerpen vzw onder haar aangesloten verenigingen kan verdelen,

V.. RAAD VAN BESTUUR

Art 12. De Algemene Vergadering benoemt een Raad van Bestuur die ten minste uit vijf en ten hoogste uit elf leden bestaat, uit personen die lid zijn van de vereniging. De vereniging streeft na om in de Raad van Bestuur een goede mix aan expertises vertegenwoordigd te hebben.

In het Huishoudelijk Regelernent van Het Roze Huis - çavaria Antwerpen vzw worden de modaliteiten voor de bijeenroeping van de Raad van Bestuur, het aantal vergaderingen en wie deze voorzit geregeld.

Wettelijk heeft de Raad van Bestuur volgende bevoegdheden:

- sluiten van contracten: huur-, arbeids-, onderhouds- en andere contracten,

- vertegenwoordigen van de vzw als die voor de rechter wordt gedaagd,

- aanvaarding van schenkingen en legaten,

- bijeenroeping van de Algemene Vergadering (zoals voorzien in de wet of de statuten),

- bijeenroeping van de Algemene Vergadering als 1/5e van de leden dat vraagt

- punt op de dagorde plaatsen als 1/20e van de leden dat vraagt,

- ontvangst van het ontslag van de leden,

- opmaak van begroting en rekening en voorlegging ter goedkeuring van de Algemene Vergadering.

Daarnaast is de Raad van Bestuur bevoegd voor onder andere: - uitvoeren van betalingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

- aile roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden of verwisselen

- lidgelden, subsidies en andere gelden ontvangen,

- aile personeelsleden aanwerven of ontslaan, hun taken en hun vergoedingen bepalen,

- pijlers aansturen,

- het jaarverslag en het jaarprogramma opstellen,

- het beheer van onroerende goederen verzekeren,

- de externe communicatie verzorgen,

- het lobbywerk verzorgen,

- de afspraken met de cvba Den Draak maken.

De Raad van Bestuur kan voor de handelingen en taken die verband houden met de dagelijkse werking zijn bevoegdheid overdragen aan één of meer bestuurders of aan de Algemeen Coördinator of aan één of meer personeelsleden. Het mandaat kan ten allen tilde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de Raad van Bestuur.

De bestuursleden worden verkozen voor een termijn van twee jaar. Zij dragen slechts verantwoordelijkheid voor de duur van hun ambtstermijn. Zij kunnen warden afgezet door de Algemene Vergadering.

De co-voorzitters worden aangeduid door de algemene vergadering. De leden van de Raad van Bestuur duiden onder hen een secretaris en penningmeester aan. De Raad van Bestuur komt minstens achtmaal per jaar bijeen. Het komt ook bijeen indien de voorzitter of twee van de leden van de Raad van Bestuur erom vragen.

De Raad van Bestuur kan slechts op geldige wijze beslissingen nemen indien de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is door een andere bestuurder. De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid. Onthoudingen worden niet meegerekend. Indien het quorum niet is bereikt, kan een nieuwe Raad van Bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien tenminste één derde van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genoteerd in een verslag, ondertekend door de secretaris of een bestuurder van de Raad van Bestuur. Deze verslagen worden bewaard op de maatschappelijke zetel waar de leden deze kunnen inzien conform de in art. 9 van het koninklijk besluit van 27 juni 2003 vastgestelde modaliteiten.

De vereniging gaat slechts rechtsgeldig verbintenissen aan indien ten minste twee leden van de Raad van Bestuur ze ondertekend hebben. Deze regel geldt niet ten aanzien van de persoon of personen die door de Raad van Bestuur afgevaardigd wordt te participeren in het bestuur van de cvba Den Draak. Deze persoon (of personen) heeft (hebben) net als de overige leden van het bestuur van de cvba Den Draak, de bevoegdheid aile rechtshandelingen te steilen volgens de statuten van de cvba Den Draak.

De Raad van Bestuur kan alle verbintenissen aangaan binnen de begroting en alle verbintenissen buiten de begroting voor een bedrag van maximaal 3000 euro,

De leden van de Raad van Bestuur gaan geen persoonlijke verbintenissen aan en zijn slechts aansprakelijk binnen de grenzen van de hun toegekende bevoegdheden. Zij nemen hun mandaat kosteloos waar.

VI. BEGROTING, REKENINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

4

Art. 13. Het boekjaar begint op 1 januari en wordt afgesloten op 31 december. De Raad van Bestuur dient aan de Algemene Vergadering de rekeningen van het afgelopen boekjaar en de begroting voor het volgende boekjaar voor te leggen, De Algemene Vergadering duidt een controleur van de rekeningen aan die de

boekhouding zal controleren en een rapport zal opstellen. wordt aangesteld voor twee jaar.

VII. HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Art. 14. Een Huishoudelijk Reglement is opgesteld door de Raad van Bestuur. Wijzigingen dienen bekrachtigd te worden door de Algemene Vergadering.

VIII, VERTEGENWOORDIGING VAN DE VERENIGING

Art. 15. De co-voorzitters van de Raad van Bestuur vertegenwoordigen de vereniging. Rechtsgedingen waarin de vereniging aanlegger of verweerder is, worden gevoerd door de Raad van Bestuur, vertegenwoordigd door de co-voorzitters of door één van de leden van de vereniging, die daartoe speciaal is aangesteld door de Raad van Bestuur.

IX. VERPLICHTINGEN VAN DE VERENIGING

Art. 16.. Stukken die de vereniging verbinden en die geen verband houden met de dagelijkse werking, worden ondertekend door de voorzitter of in zijn afwezigheid door een door hem daartoe aangewezen bestuurder, of door de bestuurder die daarvoor vanwege de Raad van Bestuur is aangewezen.

X. ONTBINDING

Art. 17. De Algemene Vergadering kan de ontbinding van de vereniging uitspreken indien twee derde van de leden aanwezig zijn. Wordt hieraan niet voldaan, dan kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden, doch niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering. Deze kan beraadslagen, welk haar getal ook zij. De beslissing om te ontbinden moet genomen worden met een viervijfde meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

De Algemene Vergadering zal de vereffenaars aanduiden en hun bevoegdheden bepalen.

De goederen van de vereniging worden door de Algemene Vergadering toegewezen aan een vereniging waarvan de doelstellingen het dichtst die van de vereniging benaderen. Indien binnen de drie maanden na de ontbinding de Algemene Vergadering zich niet heeft uitgesproken, dan zal de Raad van Bestuur beslissen volgens dezelfde criteria.

XI, ALGEMENE BEPALINGEN

Art. 18. Alles waarin deze statuten niet voorzien, wordt geregeld in overeenstemming met de wet. Samenstelling Raad van bestuur;

Op 08/0312014 namen volgende personen ontslag als bestuurslid:

Nelissen Leonie,

Sven Pichal

" " e

e

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

a) Volgende personen werden op 08/03/2014 herbenoemd voor de Raad van Bestuur als bestuurslid:

Poelman, Mercie, geboren te Deurne op 02/02/1979, wonende Magdalenastraat 2, 2018 Antwerpen

Leys, Benjamin, geboren te Edegem op 24/03/1985, wonende Turnhoutsebaan 203, 2100 Deurne

Nijst, Peter, geboren te Genk op 30/05/1963, wonende Wolfstraat 11, 2018 Antwerpen

Fiufkens, Marleen, geboren te mortsei op 25/06/1967, wonende Richardstraat 18 B, 2018 Antwerpen

Geys Walter, geboren te Balen op 20/08/1958, wonende Kattendijkdok Westkaai 51 bus 14.02, 2000

Antwerpen

Dellaert, Frank, geboren te Wilrijk op 20/01/1953, wonende Bosdamlaan 20, 9120 Beveren

Morbée Wim, geboren te Deurne op 15/06/1984, wonende Langenieuwstraat 136, 2000 Antwerpen

Van De Poel, Bram, geboren te Geel op 03/05/1984, wonende Artsen Zonder Grenzenstraat 14 bus 102,

2018 Antwerpen

Wallaert, Inge, geboren te Wilrijk op 20/07/1955, wonende Botermelkbaan 74, 2900 Schoten

1,

Voorbehouden -

aan het Belgisch StaatsbEad

b) volgende personen werden op 08/03/2014 benoemd voor de Raad van Bestuur ais bestuurslid: Debleser, Joris, geboren te Merksem op 06/01/1960, wonende Van Roiestraat 66,2170 Merksem Van Wessel Remco, geboren op 19/05/1969, wonende Frankrijklei 52 Bus 1, 2000 Antwerpen

De Raad van Bestuur is thans als volgt samengesteld:

-Voorzitter: Poelman, Mercie

-Secretaris Nijst Peter

-Penningmeester: Leys, Benjamin

-Bestuursleden; Dellaert, Frank; Geys, Walter; Morbée, Wim; Wallaert, lnge;

Hufkens, Marieen; Van De Poel, Bram; Debleser Joris; Van Wessel Remco

Getekend,

Mercie. Poelman, voorzitter

Peter Nijst, secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

^ ^ a - y ^1 y _ " _ a- . ----- + " T, ^ ^

Op de laatste blz. van Loik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/06/2013
ÿþMOD 2.2

" ~~ ~ _21_1 1.2 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Nt';,ergrlagd ter graie van de Reclere van kaapharrdei te Antvierpen, op

Griffie 2 4 WEI lii3

11111111

*13089213*

Ondernemingsnr : 4565.935.49

Benaming

(voluit) : Het Roze Huis - çavaria Antwerpen

(verkort) ;

Rechtsvorm; Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Draakplaats 1, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders Raad van Bestuur en samenstelling Raad van bestuur

Ontslag Bestuurders Raad van Bestuur

a) Op 09/03/2013 nam volgende persoon ontslag als ondervoorzitter van de Raad van Bestuur: Fichai, Sven

b) op 27/12/212 nam volgende persoon ontslag als penningmeester van de Raad van Bestuur. Hermans Guido

Samenstelling Raad van Bestuur

a) Volgende personen werden op 09/03/2013 benoemd voor de Raad van Bestuur:

Poelman, Marcia, geboren te Deume op 02/02/1979, wonende Magdalenastraat 2, 2018 Antwerpen

Nijst, Peter, geboren te Genk op 30/05/1963, wonende Wolfstraat 11, 2018 Antwerpen

Wallaert, Inge, geboren te Wilrijk op 20/07/1955, wonende Botermelkbaan 74, 2900 Schoten

Hufkens, Marleen, geboren te Mortsel op 25/06/1967, wonende Richardstraat 18 B, 2018 Antwerpen

Van De Poel, Bram, geboren te Geel op 03/05/1984, wonende Artsen Zonder Grenzenstraat 14 bus 102,

2018 Antwerpen

De Raad van Bestuur is thans als volgt samengesteld:

-Voorzitter. Nelissen, Leonie

-Ondervoorzitter: Poelman, Marcia

-Secretaris: Nijst Peter

-Penningmeester: Leys, Benjamin

-Bestuursleden: Pichal, Sven; Dellaert, Frank; Geys, Walter; Morbée, Wim; Wallaert, Inge;

Hufkens, Marleen; Van De Poel, Bram

Getekend,

Leonie Nelissen, voorzitter

Peter Nijst, secretaris

Op de laatste blz. van Laks B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

20/04/2012
ÿþMOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

a na neerlegging van de akte ter griffie

seiu*~iiiu

A luinlul ~iw~

*ias

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

RECHTBANK KOOPHANDEL

1 0 APR. 2012

ANTVP~~ ~

Onderneminganr 4565.935.49

Benaming

(voluit) : Het Roze Huis - çavaria Antwerpen vzw

(verkort) ,

Rechtsvorm . Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Draakplaats 1, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders Raad van Bestuur en samenstelling Raad van Bestuur

Ontslag bestuurders Raad van Bestuur

a) Op 03/03/2012 nam volgende persoon ontslag als voorzitter van de Raad van Bestuur: Pichal, Sven

b) Op 03/03/2012 nam volgende persoon ontslag als ondervoorzitter van de Raad van Bestuur: Van Hove, Tuur

c) Op 03/03/2012 nam volgende persoon ontslag als penningmeester van de Raad van Bestuur: Van Heydonck, Tim

d) Op 03/03/2012 namen volgende personen ontslag als bestuurslid van de Raad van Bestuur:

Van Os, Werd

Haverhals, Karin

Samenstelling Raad van Bestuur

a) Volgende personen werden op 03/03/2011 benoemd voor de Raad van Bestuur:

Melissen, Leonie, geboren te Geleen (NL) op 29/08/1979, wonende Hoornstraat 3, 2000 Antwerpen

Pichal, Sven, geboren te Wilrijk op 18/03/1979, wonende Augustijnenstraat 17, 2000 Antwerpen

Leys, Benjamin, geboren te Edegem op 2410311985, wonende Turnhoutsebaan 203 bus 8, 2100 Deurne

Dellaert, Frank, geboren te Wilrijk op 20/01/1953, wonende Bosdamlaan 20, 9120 Beveren

Mcrbée, Wim, geboren te Deurne op 15/06/1984, wonende Lange Nieuwstraat 136 bus 201, 2000

Antwerpen

De Raad van Bestuur is thans als volgt samengesteld:

- Voorzitter: Nelissen, Leonie

- Ondervoorzitter: Pichal, Sven

- Secretaris: Hermans, Guido

- Penningmeester: Leys, Benjamin

- Bestuursleden: Dellaert, Frank; Geys, Walter; Morbeé, Wim; Nijst, Peter; Poelman Marcia

Getekend,

Leonie Nelissen, voorzitter

Guido Hermans, secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en heedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de pesso{o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

22/02/2012
ÿþMOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

REOI-:TC KOOPHANDEL

0 9 -02- 2012

ANT19MTPEN

III



*iaos3sso*

Ondernemingsnr : 4565.935.49

Benaming

(voluit): HET ROZE HUIS - etinaA'Pfé %? e/i)`~ í~~`(O~P~~"

(verkort)

Rechtsvorm . Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Draakplaats 1, 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Statutenwijziging

De Algemene Vergadering heeft op E december 2011 beslist de naam van de vereniging te veranderen van van 'Het Roze Huis  Antwerpse Regenboogkoepel vzw' naar 'Het Roze Huis  çavaria Antwerpen vvd. De gecoordineerde tekst van de statuten luidt als volgt:

I. BENAMING, ZETEL, DOEL

Artikel 1. De vereniging draagt de benaming: "Het Roze Huis - çavaria Antwerpen vzw", vereniging zonder winstoogmerk.

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd op het grondgebied van de provincie Antwerpen. De zetel bevindt zich thans in Het Roze Huis, Draakplaats 1, 2018 Antwerpen, gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

De zetel kan naar enige andere plaats binnen de provincie Antwerpen overgebracht worden door een beslissing van de Algemene Vergadering, met een eventuele wijziging van het gerechtelijk arrondissement tot gevolg. De wijziging van de zetel wordt in de maand waarin ze wordt genomen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad gepubliceerd.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel :

a)het bevorderen van de onderlinge samenwerking van alle verenigingen die een werking hebben in de provincie Antwerpen en die tot doel hebben de emancipatie van holebi"s en transgenders te bevorderen in ruime zin, met behoud van eenieders onafhankelijkheid en identiteit;

b)vocr holebi"s en transgenders te functioneren als een ontmoetingsplaats met een pluralistisch karakter die ieders eigenheid respecteert op het vlak van onder meer geslacht, seksuele beleving, leeftijd, huidskleur,' lichamelijke en geestelijke validiteit, gezinstoestand, sociale achtergrond, geloofsovertuiging en politieke overtuiging;

c)te fungeren als een centraal contact- en informatieknooppunt voor voornoemde individuen en voor voornoemde verenigingen. Hiertoe zal zij onder meer het verwerven van roerende en onroerende goederen nastreven die ter beschikking zullen worden gesteld van deze verenigingen;

d)in het algemeen bij te dragen tot de verwezenlijking van de doelstellingen die door voornoemde verenigingen zijn vastgesteld of nog zullen worden vastgesteld en dit onder meer via het verstrekken van bijstand van materiële en logistieke aard.

e)een zichtbare aanwezigheid van holebi's en transgenders te bevorderen;

f)het stimuleren van nieuwe initiatieven cnder meer op sociaal-cultureel gebied en op emancipatorisch en educatief vlak;

g)de emancipatie van holebi's en transgenders te bevorderen, onder meer door de stedelijke en provinciale overheid, en waar nodig, in overleg met çavaria vzw, de Vlaamse en/of federale overheid, ertoe aan te sporen Op de laatste blz_ van luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peiso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

, . MOD22

rt

ter zake een concreet beleid te voeren.

h)de provinciale werking van çavaria vzw te verzorgen.

Zij kan alle handelingen stellen die direct of indirect gericht zijn op de verwezenlijking van haar doelstellingen.

Art. 4. De vereniging is pluralistisch. Zij heeft geen bindingen met politieke groeperingen of partijen, noch met enige levensbeschouwelijke organisatie. Ze overkoepelt aile aangeslcten verenigingen die tot doel hebben de emancipatie van holebi's te bevorderen in ruime zin en die een werking hebben in de provincie Antwerpen en de leden van de vereniging.

Art. 5. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

11. SAMENSTELLING, LEDEN

Art. 6. De vereniging telt leden en toegetreden leden. Alleen de leden zijn stemgerechtigd lid van de Algemene Vergadering. Het santal leden is onbeperkt, doch mag niet minder dan zes bedragen.

Kunnen lid worden:

-de afgevaardigden van de aangesloten verenigingen die tot dcel hebben de emancipatie van holebi's en transgenders te bevorderen in ruime zin en die een werking hebben in de provincie Antwerpen, met een maximum van 5 per vereniging

-de personen die bij de werking van Het Roze Huis - çavaria Antwerpen betrokken werden in de loop van het afgelcpen werkingsjaar.

De modaliteiten voor de aansluiting van een kandidaat-vereniging worden geregeld via het Huishoudelijk

Reglement van Het Roze Huis  çavaria Antwerpen.

Kunnen toegetreden lid worden:

-alle individuele personen die instemmen met de statuten en het Huishoudelijk Reglement van Het Roze

Huis - çavaria Antwerpen.

Iedere persoon is lid cf toegetreden lid van Het Roze Huis - çavaria Antwerpen zolang die de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage heeft betaald

De leden en toegetreden leden mceten instemmen met het doel, de statuten en het Huishoudelijk Reglement van Het Roze Huis - çavaria Antwerpen. De modaliteiten voor de aansluitingsaanvraag van de leden en de toegetreden leden, de criteria waaraan het kandidaat-lid en het kandidaat toegetreden lid moet voldoen, de wijze van ontslagname en de criteria voor uitsluiting van een lid en een toegetreden lid worden vastgesteld door de bepalingen ter zake opgenomen in het Huishoudelijk Reglement.

Leden, kandidaat-mandatarissen en mandatarissen van partijen of organisaties met een discriminerende ideclogie kunnen geen lid zijn van de Algemene Vergadering.

Elk lid of toegetreden lid kan ten alle tijde uit de vereniging treden, zonder daarvoor een reden te moeten opgeven. Tot schorsing of uitsluiting van een lid of toegetreden lid kan alleen door de Algemene Vergadering worden besloten met een tweederde meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, nadat het lid cf toegetreden lid door deze vergadering werd gehoord.

Art. 7. De leden en toegetreden leden betalen elk jaar een bijdrage die wordt vastgesteld door de Algemene Vergadering. Ze zal nooit meer dan 500 euro bedragen. Het bedrag van de bijdrage zal door de Algemene Vergadering bepaald worden en genoteerd in het Huishoudelijk Reglement. De vereniging kan verder toelagen, giften of legaten ontvangen, alsook een kostenvergoeding voor haar dienstverlening.

III. ALGEMENE VERGADERING

Art. 8. De Algemene Vergadering komt minstens éénmaal per jaar bijeen na bijeenroeping docr de voorzitter van de Raad van Bestuur, of zijn/haar plaatsvervanger en binnen de eerste vier maanden van het jaar. Zij komt cok bijeen telkens als één vijfde van de leden dat verzoeken.

Zij is samengesteld uit aile effectieve leden.

Art 9. De Algemene Vergadering kan slechts beslissingen nemen met betrekking tot een onderwerp dat op de door haar goedgekeurde dag orde is geplaatst, De dagorde moet bij de oprcepingsbrief worden gevoegd. De oproepingsbrief wordt ten minste acht dagen véÔr de zitting verzonden per post of via elektronische weg.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

S

MGD 2.2

Art 10. De Algemene Vergadering, voorgezeten door de voorzitter of een andere bestuurder van de Raad van Bestuur, bezit de volheid van bevoegdheden om de doelstellingen van de vereniging te realiseren. De volgende bevoegdheden komen uitsluitend de Algemene Vergadering toe :

" het aanvaarden,schorsen en uitsluiten van de kandidaat-leden en kandidaat verenigingen .het goedkeuren van de begroting en van de rekeningen;

" het goedkeuren van het jaarverslag en het jaarprogramma; -het verkiezen en het afzetten van de leden van de Raad van Bestuur

" het benoemen van de voorzitter van de Raad van Bestuur;

-het wijzigen van de statuten;

.het ontbinden van de vereniging;

-het geven van een kwijting van de bestuurders van de Raad van Bestuur.

Alle beslissingen worden genomen met gewone meerderheid, de onthoudingen niet meegerekend. In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De statuten kunnen slechts gewijzigd worden met een tweederde meerderheid. Voor de wijziging van de doelstellingen is een viervijfde meerderheid vereist. Daarenboven moeten voor de wijziging van de statuten telkens tweederde van de leden aanwezig zijn. Is dit niet het geval, dan kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden, doch niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering. Deze kan beraadslagen, welk haar getal ook zij. Elke wijziging van de statuten moet binnen de maand in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad worden gepubliceerd.

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden genoteerd in een verslag, ondertekend door de secretaris of een bestuurder van de Raad van Bestuur. Deze verslagen worden bewaard op de maatschappelijke zetel waar de leden deze kunnen inzien conform de in art. 9 van het koninklijk besluit van 27 juni 2003 vastgestelde modaliteiten.

De beslissingen omtrent de benoeming, het ontslag of de afzetting van de bestuurders van de Raad van Bestuur moet binnen de maand in het Belgisch Staatsblad worden gepubliceerd.

IV. PROVINCIALE STUURGROEP

Art 11. De Provinciale Stuurgroep is samengesteld uit maximaal twee personen per aangesloten vereniging samen met maximum drie personen uit de Raad van Bestuur, waaronder de voorzitter. De modaliteiten van de Provinciale Stuurgroep zijn geregeld via het Huishoudelijk Reglement van de Het Roze Huis - çavaria Antwerpen.

De Provinciale Stuurgroep is bevoegd voor:

" het overleg tussen de aangesloten verenigingen,

" het voordragen van kandidaat verenigingen aan de Algemene Vergadering,

" het voorlopig aanvaarden, tot de eerstvolgende Alg. Vergadering, van kandidaat verenigingen,

.de gezamenlijke activiteiten van deze verenigingen,

-een bindend advies te geven aan de Raad van Bestuur ivm de standpuntbepaling van de vzw ten

overstaan van de overheid en de maatschappij,

" de verdeling van de middelen die Het Roze Huis - çavaria Antwerpen onder haar aangesloten verenigingen kan verdelen,

V. RAAD VAN BESTUUR

Art 12. De Algemene Vergadering benoemt een Raad van Bestuur die ten minste uit vijf en ten hoogste uit elf leden bestaat, uit personen die lid zijn van de vereniging. De vereniging streeft na om in de Raad van Bestuur een goede mix aan expertises vertegenwoordigd te hebben.

In het Huishoudelijk Regelement van Het Roze Huis - çavaria Antwerpen warden de modaliteiten voor de bijeenroeping van de Raad van Bestuur, het aantal vergaderingen en wie deze voorzit geregeld.

Wettelijk heeft de Raad van Bestuur volgende bevoegdheden:

- sluiten van contracten: huur-, arbeids-, onderhouds- en andere contracten,

- vertegenwoordigen van de vzw als die voor de rechter wordt gedaagd,

- aanvaarding van schenkingen en legaten,

- bijeenroeping van de Algemene Vergadering (zoals voorzien in de wet of de statuten),

- bijeenroeping van de Algemene Vergadering als 1/5e van de leden dat vraagt,

- punt op de dagorde plaatsen als 1120e van de leden dat vraagt,

ontvangst van het ontslag van de leden,

opmaak van begroting en rekening en voorlegging ter goedkeuring van de Algemene Vergadering.

a " MpD2.2

Daarnaast is de Raad van Bestuur bevoegd voor onder andere:

- uitvoeren van betalingen,

- alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden of verwisselen

-lidgelden, subsidies en andere gelden ontvangen,

- alle personeelsleden aanwerven of ontslaan, hun taken en hun vergoedingen bepalen,

- werkgroepen aansturen,

- het jaarverslag en het jaarprogramma opstellen,

- het beheer van onroerende goederen verzekeren,

- de externe communicatie verzorgen,

- het lobbywerk verzorgen,

- de afspraken met de cvba Den Draak maken.

De Raad van Bestuur kan voor de handelingen en taken die verband houden met de dagelijkse werking zijn bevoegdheid overdragen aan één of meer bestuurders of aan de Algemeen Coordinator of aan één of meer personeelsleden. Het mandaat kan ten allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de Raad van Bestuur.

De bestuursleden worden verkozen voor een termijn van twee jaar. Zij dragen slechts verantwoordelijkheid voor de duur van hun ambtstermijn. Zij kunnen worden afgezet door de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge De voorzitter wordt aangeduid door de Algemene Vergadering. De leden van de Raad van Bestuur duiden onder hen een ondervoorzitter, secretaris en penningmeester aan. De Raad van Bestuur komt minstens achtmaal per jaar bijeen. Het komt ook bijeen indien de voorzitter of twee van de leden van de Raad van Bestuur erom vragen.

De Raad van Bestuur kan slechts op geldige wijze beslissingen nemen indien de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is door een andere bestuurder. De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid. Onthoudingen worden niet meegerekend. Indien het quorum niet is bereikt, kan een nieuwe Raad van Bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien tenminste één derde van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genoteerd in een verslag, ondertekend door de secretaris of een bestuurder van de Raad van Bestuur. Deze verslagen worden bewaard op de maatschappelijke zetel waar de leden deze kunnen inzien conform de in art. 9 van het koninklijk besluit van 27 juni 2003 vastgestelde modaliteiten.

De vereniging gaat slechts rechtsgeldig verbintenissen aan indien ten minste twee leden van de Raad van Bestuur ze ondertekend hebben. Deze regel geldt niet ten aanzien van de persoon of personen die door de Raad van Bestuur afgevaardigd wordt te participeren in het bestuur van de ovba Den Draak. Deze persoon (of personen) heeft (hebben) net als de overige leden van het bestuur van de cvba Den Draak, de bevoegdheid alle rechtshandelingen te stellen volgens de statuten van de cvba Den Draak.

De Raad van Bestuur kan alle verbintenissen aangaan binnen de begroting en alle verbintenissen buiten de begroting voor een bedrag van maximaal 3000 euro.

De leden van de Raad van Bestuur gaan geen persoonlijke verbintenissen aan en zijn slechts aansprakelijk binnen de grenzen van de hun toegekende bevoegdheden. Zij nemen hun mandaat kosteloos waar.

VI. BEGROTING, REKENINGEN

Art. 13. Het boekjaar begint op 1 januari en wordt afgesloten op 31 december. De Raad van Bestuur dient aan de Algemene Vergadering de rekeningen van het afgelopen boekjaar en de begroting voor het volgende boekjaar voor te leggen. De Algemene Vergadering duidt een controleur van de rekeningen aan die de boekhouding zal controleren en een rapport zal opstellen. Hijlzij wordt aangesteld voor twee jaar.

VII. HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Art. 14. Een Huishoudelijk Reglement is opgesteld door de Raad van Bestuur. Wijzigingen dienen bekrachtigd te worden door de Algemene Vergadering.

VIII. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VERENIGING

MOD 2.2

-'i

Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Art. 15. De voorzitter van de Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging. Rechtsgedingen waarin de vereniging aanlegger of verweerder is, worden gevoerd door de Raad van Bestuur, vertegenwoordigd door de voorzitter of door één van de leden van de vereniging, die daartoe speciaal is aangesteld door de Raad van Bestuur.

i h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

IX. VERPLICHTINGEN VAN DE VERENIGING

Art. 16. Stukken die de vereniging verbinden en die geen verband houden met de dagelijkse werking, worden ondertekend door de voorzitter of in zijn afwezigheid door een door hem daartoe aangewezen bestuurder, of door de bestuurder die daarvoor vanwege de Raad van Bestuur is aangewezen.

X. ONTBINDING

Art. 17. De Algemene Vergadering kan de ontbinding van de vereniging uitspreken indien twee derde van de leden aanwezig zijn. Wordt hieraan niet voldaan, dan kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden, doch niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering. Deze kan beraadslagen, welk haar getal ook zij. De beslissing om te ontbinden moet genomen worden met een viervijfde meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

De Algemene Vergadering zal de vereffenaars aanduiden en hun bevoegdheden bepalen.

De goederen van de vereniging worden door de Algemene Vergadering toegewezen aan een vereniging waarvan de doelstellingen het dichtst die van de vereniging benaderen. Indien binnen de drie maanden na de ontbinding de Algemene Vergadering zich niet heeft uitgesproken, dan zal de Raad van Bestuur beslissen volgens dezelfde criteria.

XI. ALGEMENE BEPALINGEN

Art. 18. Alles waarin deze statuten niet voorzien, wordt geregeld In overeenstemming met de wet.

Getekend

Tuur Van Hove, ondervoorzitter

Peter Nijst, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoço)n{ent bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/04/2011
ÿþ II Ill? "2 , NAD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter elle van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 5 APR 2011

Ondernemingsnr : 4565.935.49

Benaming

(voluit) : Het Roze Huis - Antwerpse Regenboogkoepel vzw

(verkort)

Rechtsvoren : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Draakplaats 1, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders Dagelijks Bestuur en samenstelling Raad van Bestuur

Ontslag bestuurders Dagelijks Bestuur

e, Op 05/03/ 2011 nam volgende persoon ontslag als voorzitter van het Dagelijks Bestuur:

Pichal, Sven

b, Op 05/03/2011 nam volgende persoon ontslag als ondervoorzitter van het Dagelijks Bestuur: Van Hove, Tuur

c, Op 05/03/2011 nam volgende persoon ontslag als secretaris van het Dagelijks Bestuur: Vandersmissen, Jan

d, Op 05/03/2011 nam volgende persoon ontslag als penningmeester van het Dagelijks Bestuur: Van Hoydonck, Tim

e, Volgende personen namen op 05/03/2011 ontslag als bestuurslid van het Dagelijks Bestuur:

Geys, Walter

Hermans, Guido

Nelissen, Leonie

Nijst, Peter

Poelman, Marcia

Van Os, Ward

Verstraete, Jim

Samenstelling Raad van Bestuur

a, Volgende personen namen op 05/03/2011 ontslag uit de Raad van Bestuur:

Desmet, Greet, geboren te Antwerpen op 04/02/1962, wonende Schapenstraat 49, 2140 Borgerhout

El Allal, Soaad, geboren te Genk op 31/07/1983, wonende Lange Lozannastraat 85/3, 2018 Antwerpen

Fransen, Moniek, geboren te Tongeren op 17 april 1964, wonende St-Bernardsesteenweg 745 bus 23,

2260 Hoboken

Grosjean, Catherine, geboren te Antwerpen op 04/10/1954, wonende Boekenberglei 270/1, 2100 Deurne

Jansen, Salvi, geboren te Malle op 08/08/1989, wonende Hagelkruis 21, 2990 Wuustwezel

Jespers, Kim, geboren te Turnhout op 14/08/1984, wonende Bolk 10/3, 2350 Vosselaar

Lemmens, Wannes, geboren te Lier op 16/09/1977, wonende Hofstadestraat 65, 2600 Berchem

Lucas, Neeltje, geboren te Maassluis (NL) op 28/05/1945, wonende Ertbrandtstraat 31/1, 2950 Kapellen

Mampaey, Luc, geboren te Duffel op 29/11/1966, wonende Volkenbondstraat 121, 2845 Niel

Pichal, Sven, geboren te Wilrijk op 18/03/1979, wonende Augustijnestraat 17, 2000 Antwerpen

Spelters, Brigitte, geboren te Antwerpen op 16 april 1950, wonende Condorlaan 5, 2100 Deurne

Vandersmissen, Jan, geboren te Lier op 01/06/1970, wonende De Waghemakerestraat 9, 2060 Antwerpen

b) Volgende personen werden op 05/03/2011 benoemd voor de Raad van Bestuur:

Geys, Walter,geboren te Balen op 20/08/1959,wonende Kattendijkdok Westkaai 51bus14.02,

Antwerpen

Haverhals, Karin, geboren te Brasschaat op 06/10/1979, wonende Hallershofstraat 22, 2100 Deurne

Hermans, Guido, geboren te Antwerpen op 0310511945, wonende Heerbaan 16, 2530 Boechout

Nijst, Peter, geboren te Genk op 30/05/1963, wonende Wolfstraat 11, 2018 Antwerpen

Pichal, Sven, geboren te Wilrijk op 18/03/1979, wonende Augustijnestraat 17, 2000 Antwerpen

Poelman, Marcia, geboren Deurne op 02/0211979, wonende Magdalenastraat 2, 2018 Antwerpen

Van Hove, Tuur, geboren te Brugge op 08/10/1977, wonende Spaarstraat 26, 2060 Antwerpen

Oo de laatste blz. van Luik 9 vem eiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i3ijbagen bi1.het.Belgisch Staatsblad 15/04/2011.

X11058136*

2000

" w

MOD2.2

Luik B - Vervolg

Van Hoydonck, Tim, geboren te Wilrijk op 19/10/1978, wonende Ernest Claesstraat 12/3, 9150 Kruibeke

Van Os, Ward, geboren te Wilrijk op 0110111975, wonende Jozef II-Straat 4, 3000 Leuven

De Raad van Bestuur is thans als volgt samengesteld:

- Voorzitter: Pichal, Sven

- Ondervoorzitter: Van Hove, Tuur

- Secretaris: Hermans, Guida

- Penningmeester: Van Hoydonck, Tim

- bestuursleden: Geys Walter, Haverhals Karin, Nijst Peter, Poelman Marcia, Van Os Ward

Voor-

bghyydez

aan het

Belgisch

Staatsblad

Getekend,

Sven Pichal, voorzitter

Guido Hermans, secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelde Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/05/2015
ÿþMop 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

jiàle111 111

1

i

in

Rechtbank van koophandel Antwerpen

afdeling !J'sriftie. _ n

Ondernemingsnr : 4565.935.49

Benaming

(voluit) ; Het Roze Huis - çavaria Antwerpen

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Draakplaats 1, 20188 Antwerpen

Onderwerp akte ; R SJA-S Q:::17 Samenstelling Raad van bestuur;

Op 08/03/2015 namen volgende personen ontslag als bestuurslid;

De Bleser Joris,

Dellaert Frank

a) Volgende personen werden op 08/03/2015 herbenoemd voor de Raad van Bestuur:

Puimen, Marcia, geboren te Deurne op 0210211979, wonende Magdalenastraat 2, 2018 Antwerpen

Leys, Benjamin, geboren te Edegem op 24/03/1985, wonende Vogelstraat 1, 2580 Putte

Nijst, Peter, geboren te Genk op 30/05/1963, wonende Wolfstraat 11, 2018 Antwerpen

Hufkens, Marleen, geboren te Mortsel op 25/08/1967, wonende Richardstraat 18 B, 2018 Antwerpen

Geys Walter, geboren te Balen op 2010811958, wonende Kattendijkdok Westkaai 51 bus 14.02, 2000:

Antwerpen

Morbée Wim, geboren te Deurne op 1510611984, wonende Langenieuwstraat 136, 2000 Antwerpen

Van De Poel, Bram, geboren te Geel op 03/05/1984, wonende Artsen Zonder Grenzenstraat 14 bus 102,

2018 Antwerpen

Wallaert, Inge, geboren te Wilrijk op 20/07/1955, wonende Botermelkbaan 74, 2900 Schoten

Van Wessel Remco, geboren op 19/05/1969, wonende Frankrijklei 52 Bus 1, 2000 Antwerpen

b) volgende personen werden op 08/03/2015 benoemd voor de Raad van Bestuur:

Amy Deschutter, geboren te Bergen Op Zoom op 06/05/1986, wonende Sint-Bernardsesteenweg 350/3,

2020 Antwerpen

De Raad van Bestuur is thans als volgt samengesteld:

-Voorzitter: Poelman, Marde

-Secretaris: Nijst Peter

-Penningmeester: Leys, Benjamin

-Bestuursleden: Geys, Walter; Morbée, Wim; Wallaert, Inge;

Hufkens, Marleen; Van De Poel, Bram; Van Wessel Remco; Amy De Schutter

Getekend,

Marcia Poeiman, voorzitter

Peter Nijst, secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenteren,',: o ris. hetzij van de ,erso o)i ;en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aan, i?i v 1 derden Ie verte,enwrorc gen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-bij- het-B e lgisch -Steatsb lad --1-2IO512015 --A-nnexes-átt-Monitetrr-belge

Coordonnées
HET ROZE HUIS - CAVARIA ANTWERPEN

Adresse
DRAAKPLAATS 1 2018 ANTWERPEN (BERCHEM)

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande