HET VENNEKE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HET VENNEKE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.673.813

Publication

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 20.08.2013 13431-0418-014
15/05/2012
ÿþmod 11.1

1 bel

a; Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

i

~ 1.11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~-~M ~~ ~

IIIIIII208955BIIIIIIIIIII III Neergelegd tergrí~iie van de Red**

*14* van Koophandel te AntwerperY, Q~

GriffiL~ 3 MEI 2011



Ondernemingsnr : `t ` - '1 3

Benaming (voluit) : Het Venneke

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Kasteeldreef zln {nat-â school vennebos) 2970 Schilde

Onderwerp akte :Oprichting - benoeming zaakvoerder- aanstelling gevolmachtigde

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Karin Poelemans te Schilde op 26 april 2012 dat:

- mevrouw SMET Jana Lieve Paul, geboren te Zoersel op 30 maart 1986, echtgenote van de heer Van Oeketen Aart, geboren te Schilde op 16 september 1984, wonende te 2970 Schilde, Putseheide 7

- mevrouw SMET Sanne Aimée Koen, ongehuwd, geboren te Malle op 31 oktober 1989, wonende te 2970; Schilde, Veldvenne 11.

Een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een Vennootschap Onder Firma waarvan de' statuten werden vastgesteld als volgt:

'l.naam: Het Venneke

2.zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2970 Schilde, Kasteeldreef zin (rechts van school Vennebos). De zaakvoerder kan, zonder statutenwijziging, de zetel verplaatsen in BelgT'e. 3.doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- De inrichting en het beheer van een kinderdagverblijf

- De organisatie ban kinderopvang

- Het uitbaten van kinderdagverblijven en crèches, kinderkribben, onthaalmoeders en overige kinderopvang, kinderopvang door onthaalmoeders;

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of van welke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

- Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

- De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in i zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel,' - De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

- Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsvereisten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

4. duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met aanvang op 26 april 2012.

5. kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is, bedraagt tweehonderd euro (¬ 200,00) en is verdeeld in twee aandelen zonder nominale waarde, ieder met een fractiewaarde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.1



van één/tweede van het kapitaal, die bij deze oprichting voor volledig en tegen pari werden ingeschreven.

- mevrouw Smet Jana Lieve Paul, voornoemd, heeft ingetekend op ééni andeel en stort hiervoor honderd euro (¬ 100,00).

- mevrouw Smet Sanne Aimée Koen, voornoemd, heeft ingetekend op één aandeel en stort hiervoor honderd euro (¬ 100,00)

Samen: twee aandelen met een fractiewaarde van één/tweede (1/2) van het kapitaal, te weten tweehonderd euro (¬ 200,00), volledig volstort.

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten. Tot niet-statutaire zaakvoerders worden aangesteld de heer SMET Jana

SMET Sanne, voornoemd. Zij hebben hun mandaat aanvaard en verklaard niet getroffen te zijn door maatregelen die zich hiertegen verzetten. Hun mandaat is bezoldigd,

Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit, Krachtens artikel 9.2 van de statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid gegeven om namens de vennootschap op te treden in of buiten rechte, De duur van het mandaat van de zaakvoerder is onbeperkt.

7. controle: De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is door één of meer commissarissen. Zoniet zal elke vennoot individueel ter zetel het normale controlerecht hebben.

Uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt, en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

8. jaarvergadering: De gewone algemene vergadering heeft plaats elk jaar op de eerste vrijdag van de maand juni om 18 uur.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2013..

9. boekjaar: Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van datzelfde jaar. Het eerste boekjaar begint op 26 april 2012 en eindigt op éénenderdtig december 2012.

10. winstverdeling:

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen. De netto winst wordt verdeeld tussen de vennoten in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst. Bij beslissing van de vennoten met unanimiteit kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

VOLMACHT

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangeduid de heer De Bruyn Alex, bedrijfsrevisor te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 329 B5 met recht van indeplaatsstelling teneinde alle dokumenten te ondertekenen en handelingen te stellen met het oog op de inschrijving en alle latere wijzigingen,' doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap bij een erkend ondernemingsloket en dit voor alle administratieve verplichtingen ten overstaan van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, FOD Financiën, FOD Economie, Sociaal Verzekeringsfonds, alsook handelingen te stellen naar fiscale instanties,

Voor ontledend uittreksel -- Notaris Karin Poelemans

Samen met dit uittreksel neergelegd:

- afschrift der akte

- uittreksel der akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15505-0341-013

Coordonnées
HET VENNEKE

Adresse
KASTEELDREEF 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande