HEWAM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HEWAM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 422.172.605

Publication

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13380-0183-013
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 26.09.2012 12588-0225-013
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 22.07.2011 11328-0152-014
04/07/2011
ÿþMod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 2 JUNI 2011

Griffie

'11099907*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Ondernemingsnr : Benaming : (voluit): Rechtsvorm : Zetel : 0422.172.605

HEWAM

Handelsvennootschap  Naamloze vennootschap

De Pretstraat 3-5, 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN  VASTSTELLING UUR JAARVERGADERING 

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Caroline De Cort te Antwerpen-Wilrijk op 30 mei 2011, geregistreerd zeven bladen twee renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 01 juni 2011 boek 153 blad 93 vak 08 ontvangen vijfentwintig euro (25,00¬ ), de ontvanger W. Wuytack, I blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "HEWAM", gevestigd te 2060 Antwerpen, De Pretstraat 3-5 volgende besluiten heeft j genomen:

Eerste beslissing II

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen op te heffen. Tweede beslissing

De vergadering beslist al de 4.530 aandelen van de vennootschap om te zetten in aandelen op naam. Derde beslissing

De vergadering besluit conform artikel 518 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen de mogelijkheid te voorzien dat, wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn, en dat eveneens overeenkomstig voornoemd artikel een statutaire bepaling die aan de voorzitter een beslissende stem toekent, van rechtswege ophoudt gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Vierde beslissing

De vergadering besluit in de statuten te voorzien dat in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende I noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de raad van Î bestuur kunnen worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, maar dat deze ' procedure niet kan worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestaan kapitaal of in enig ander geval dat door de statuten is uitgesloten.

Viifde beslissing

De vergadering besluit dat de raad van bestuur voortaan niet meer statutair verplicht is jaarlijks een Î verslag op te stellen waarin zij rekenschap geeft van haar beleid. Zesde beslissing De vergadering besluit dat de jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste maandag van de maand j juni om 18 uur. Zevende beslissing De vergadering besluit de státuten aan te passen aan de genomen besluiten en een volledig nieuwe tekst van statuten aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen te aanvaarden, welke zullen I

WIJZIGING STATUTEN  RAAD VAN BESTUUR

gelden als de gecoördineerde statuten van de vennootschap, en die luidt als volgt: "STATUTEN

ARTIKEL 1

De vennootschap is een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

LHaar benaming luidt: "HEWAM".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

_.~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

ARTIKEL 2

De werkelijke zetel is gevestigd te 2060 Antwerpen, De Pretstraat 3-5.

De werkelijke zetel wordt bij beslissing van de raad van bestuur gevestigd in, overgebracht naar, om het even welke plaats in het Nederlandstalig landsgedeelte van België of de Brusselse agglomeratie. De vennootschap kan eveneens bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur administratieveen exploitatiezetels, bijhuizen en agentschappen oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel:

! Het aankopen, verhuren en beheren van onroerende goederen in binnen- en buitenland.

De in- en uitvoer, doorvoer en tussenhandel alsmede de groothandel van en in toebehoren voor schepen, boord- en bunkerproviand; elektrische machines, toestellen en materieel, met inbegrip van verlichtingsartikelen en radio- elektrische toestellen en materialen, audio  video en computer  apparatuur, zowel hardware als software , technisch materiaal in de meest ruime zin van het woord;

fotografische en kinematografische artikelen; uurwerkwaren, precisieartikelen en

laboratoriumartikelen; optische instrumenten; kantoormachines; automatische toestellen; meubileringsartikelen; rookartikelen; schoonheidsproducten en toiletartikelen, fantasiejuwelen en fantasieartikelen alsmede de handel van alle artikelen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

Teneinde dit doel te verwezenlijken mag de alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen, in alle ondernemingen en vennootschappen en verenigingen die een gelijkaardig, overeenstemmend, gelijklopend doel hebben of van aard zijn, het doe! van de vennootschap te bevorderen.

ARTIKEL 4

De duur van de vennootschap is onbeperkt. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagen zoals voor een statutenwijziging.

KAPITAAL  AANDELEN - INBRENGEN

ARTIKEL 5

Het geplaatst kapitaal bedraagt VIJFHONDERD EENENZESTIG DUIZEND VIERHONDERD ACHTENZEVENTIG EURO DRIEENTACHTIG CENT (561.478,83 EUR), vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd dertig (4.530) gewone aandelen, zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één vierduizend vijfhonderd dertigste (1/4.530ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volstort.

ARTIKEL 6

De volgestorte aandelen zijn op naam. De aandelen op naam warden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan warden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk geschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

BESTUUR  CONTROLE

ARTIKEL 9

dr

"

Voor-

behouden

aan het

" ---~é7gisc~i--

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van tenminste het wettelijk vereiste aantal leden, aangesteld door de algemene vergadering voor een periode van maximum zes jaar. Hun mandaat eindigt na de jaarlijks gewone algemene vergadering van het jaar waarin het vervalt. De bestuurders j zijn herkiesbaar.

ARTIKEL 10

Indien een plaats van bestuurder openvalt wegens overlijden, ontslag of om een andere oorzaak, kunnen de overige bestuurders voorlopig in de vacature voorzien. In dat geval zal de algemene ~ I vergadering tijdens haar eerstvolgende bijeenkomst tot een definitieve benoeming overgaan. Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens mandaat niet was voltooid, beëindigt dit mandaat.

1 ARTIKEL 16

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voor behouden door de wet. De raad van bestuur kan in j zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan del raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze; overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn É voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

1 ARTIKEL 17

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk optredend of door de gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

1 ARTIKEL 18

De controle van de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen-revisor, voor zover de wet het vereist.

ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 19

Jaarlijks wordt in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de oproepingsbrief vermeld, een algemene vergadering gehouden op eerste maandag van de maand juni om 18 uur of ! indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag eveneens om 18 uur.

ARTIKEL 20

I Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op j naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de I commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een met de post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en 1 schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.___

Luik B - vervolg

I De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste 8 dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming van wensen deel te nemen

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten. Betreft het een jaarvergadering die plaats vindt op het ogenblik en de plaats die vermeld is in deze statuten en met de gebruikelijke agenda voor een jaarvergadering, mag de oproeping geschieden in een nationaal verspreid blad.

Aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en de commissarissen wordt de oproeping meegedeeld vijftien dagen voor de vergadering door middel van een gewone brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

I ARTIKEL 21

Om aan de algemene vergadering deel te nemen moeten de aandeelhouders hun aandelen minstens zeven dagen voor de vergadering op de zetel van de vennootschap of op de in de oproepingsbrief aangewezen plaats, neerleggen. In deze vijf dagen zijn de zon- en feestdagen begrepen, doch niet de dag waarop de vergadering plaats heeft.

De aandeelhouders worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en van het attest waaruit blijkt dat hun aandelen tijdig werden neergelegd.

ARTIKEL 22

Iedere aandeelhouder kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf aandeelhouder is of anderszins het recht heeft de algemene vergadering bij te wonen. Minderjarigen, onbekwaamverklaarden en rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd worden door hun vertegenwoordiger die zelf geen aandeelhouder moet zijn. De volmachten moeten op de zetel van de vennootschap minstens vijf dagen voor de algemene vergadering neergelegd worden. In deze vijf dagen zijn de zon- en feestdagen doch niet de dag waarop de vergadering plaats heeft, begrepen.

ARTIKEL 23

De raad van bestuur alsook het bureau van de algemene vergadering kunnen vrijstelling verlenen van de termijnen voorgeschreven voor de neerlegging der aandelen en volmachten tenzij daartegen door een lid van de algemene vergadering bezwaar wordt gemaakt.

ARTIKEL 24

De raad van bestuur heeft recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze vergadering doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL 25

Ieder die aan de algemene vergadering deelneemt, is gehouden de aanwezigheidslijst, die de namen van aanwezige of vertegenwoordigende aandeelhouders en het aantal van de door hen neergelegde aandelen vermeldt, te ondertekenen.

ARTIKEL 29

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

ARTIKEL 30

Het batig saldo van de balans vormt de nettowinst die als volgt verdeeld wordt:

1. vijf procent wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over de bestemming van het overschot wordt, op voorstel van de raad van

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

I Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto! actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden ! het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld I te worden naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

!ARTIKEL 31

De betaling van de dividenden geschiedt op plaats en dag door de raad van bestuur bepaald.

! Tot uitkering van een interimdividend kan door de raad van bestuur worden beslist mits naleving van ! de in de wet gestelde voorwaarden.

ONTBINDING  VEREFFENING

1 ARTIKEL 32

Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun' bevoegdheden en vergoedingen en stelt de wijze van vereffening vast."

Zevende beslissing

De vergadering verleent aile machten aan de bestuurders van de vennootschap tot uitvoering van de

genomen beslissingen, waaronder in het bijzonder de organisatie van de omzetting van de aandelen

aan toonder in aandelen op naam.

Achtste beslissing

.ó ! De vergadering bekrachtigt alle beslissingen die sedert hun benoeming van 28 april 2011 door de

! beide nieuwe bestuurders werden genomen.

e I Negende beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VMB Accountants & Belastingen Consulenten te

! Antwerpen, Entrepotkaai 3, haar bediende en/of aangestelden, om met mogelijkheid tot

!indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

Geassocieerd Notaris Caroline De Cort

g-ª% 1

I

v

DL

DL

Luik B - vervolg

bestuur, door de algemene vergadering beslist.

10/06/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HI IIUI IIU I II HI I I I HII

*11086980*

Ondernemingsnr : 0422172605 Benaming

(voluit) : Hewam

Neergelegd ter grlttle van de

Rechtbank van Koophandel t Î Hesp]]en pp

a. rrfli8r,

rETTI$

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2060 Antwerpen, De Pretstraat 3-5

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen bestuurders

Op de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 28/04/2011, werd met eenparigheid van stemmen; het ontslag van volgende bestuurders bevestigd:

- de heer Manuel Rodriguez Rodriguez, Nieuwelei 68, 2640 Mortsel, met ingang vanaf 28/04/2011

- mevrouw Helena Rodriguez Rodriguez, Onze-Lieve-Vrouwstraat 17, 2180 Ekeren, met inganil vanaf,

28/04/2011

- de heer Walter Rodriguez Rodriguez, Eksterdreef 7, 2970 Schilde, met ingang vanaf 21/04/2011

Op diezelfde bijzondere algemene vergadering werd met eenparigheid van stemmen ook het onts ag van: volgende gedelegeerde bestuurder bevestigd:

- mevrouw Helena Rodriguez Rodriguez, Onze-Lieve-Vrouwstraat 17, 2180 Ekeren, met inganci vanaf; 28/0412011

Met eenparigheid van stemmen werd ook beslist om volgende bestuurders te benoemen voor een termijn: van 6 jaar onmiddellijk eindigend na de jaarvergadering van 2017:

- Rodriguez Tradimmo BVBA, vertegenwoordigd door de heer Manuel Rodriguez Rodriguez, met ingang : vanaf 28/04/2011

- Imimex BVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Helena Rodriguez Rodriguez, met ingang vanaf 28/04/2011

De voornoemde bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Rechtzetting van de officiële benamingen van volgende personen:

- Mevrouw Helena Rodriguez Rodriguez

- De heer Manuel Rodriguez Rodriguez

- De heer Walter Rodriguez Rodriguez

In alle voorgaande publicaties dienen de namen van deze personen gelezen te worden als:

- Helena Rodriguez Rodriguez

- Manuel Rodriguez Rodriguez

- Walter Rodriguez Rodriguez

Imimex BVBA

Vertegenwoordigd door Helena Rodriguez Rodriguez

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o; l(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertenenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2009 : AN228122
04/07/2008 : AN228122
10/07/2007 : AN228122
12/08/2005 : AN228122
06/08/2004 : AN228122
23/02/2004 : AN228122
09/10/2003 : AN228122
14/10/2002 : AN228122
07/08/2002 : AN228122
15/11/2001 : AN228122
21/09/2000 : AN228122
25/06/1999 : AN228122
19/11/1997 : AN228122
27/06/1996 : AN228122
01/01/1992 : AN228122
01/01/1990 : AN228122
01/01/1989 : AN228122
06/02/1988 : AN228122
15/05/1986 : AN228122

Coordonnées
HEWAM

Adresse
DE PRETSTRAAT 3-5 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande