HEYLEN VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEYLEN VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.588.422

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.03.2014, NGL 28.03.2014 14076-0586-017
24/09/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

eergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN Kotrwen

1 5 SEP. 201it

ANTWERPEN

De Griffier

riffie

sloop

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0885.588.422

Benaming

(voluit): H EYL EN VASTGOED

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Zandstraat 78,

(volledig adres)

Onderwerp akte ZETELVERPLAATS1NG

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders werd vanaf 1 september 2014 de maatschappelijke zetel verplaatst van 2200 Herentals, Zandstraat 78 naar 2200 Herentals, Grote Markt 10.

Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven

zaakvoerders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/03/2014
ÿþMcd Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

111111 t1,111,111j1111111

" Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

4 NU 2014

TURNHOUT

Iâgeriffier,

.. _ " ---------- ,

Ondernemingsnr : 0885.588.422.

Benaming

(voluit) HEYLEN VASTGOED

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 2200 Fierentals, Zandstraat 78

(volledig adres)

Onderwerp aide STATUTENWIJZIGING(EN) - BENOEMING (BIJKOMENDE) ZAAKVOERDER.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Flemeldonck met standplaats te Oient vervangende zijn ambtgenoot notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals, wettelijk belet, op twaalf maart twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HEYLEN VASTGOED, gevestigd te 2200 Herentals, Zandstraat 78, opgericht bij akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op zeven december tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twintig december daarna onder het (referte)nummer 06189873, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING

De enige vennoot beslist om twee categorieën van aandelen te creëren, zijnde vijftig (50) aandelen van categorie A, genummerd van "1" tot en met "50", en vijftig (50) aandelen van categorie B, genummerd van "51" tot en met "100",

Uitsluitend voor de wijze waarop de zaakvoerder(s) van de vennootschap zullen benoemd worden, worden de aandelen ingedeeld in twee categorieën.

- Dienovereenkomstig wordt artikel 5, punt b., van de statuten, gewijzigd als volgt:

Artikel vijf: KAPITAAL AANDELEN / OBLIGATIES REGISTER.

b. Aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in honderd (100) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

De aandelen zijn verder (onder)verdeeld in:

- vijftig (60) aandelen van categorie A, genummerd van "1" tot en met "50", en

- vijftig (50) aandelen van categorie B, genummerd van "51" tot en met "100".

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin wordt aangetekend: 1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen; 2. de gedane stortingen; 3, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Van de inschrijving in voormeld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de vennoten.

Het bestuursorgaan kan besluiten tot opsplitsing van het register in twee delen waarvan het ene zal berusten In de zetel van de vennootschap en het ander buiten die zetel, in België afin het buitenland. ln voorkomend geval is het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

c.

d. (...)

- Dienovereenkomstig wordt artikel 11 van de statuten, gewijzigd als volgt:

Artikel elf: AANTAL  BENOEMING  VAST VERTEGENWOORDIGER.

a. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of

rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar

vast te stellen, als volgt:

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- één (1) zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten met aandelen van categorie A;

- één (1) zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten met aandelen van categorie B.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan ten allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan

de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan

worden voorzien.

TWEEDE BESLISSING.

De enige vennoot beslist om de huidige artikelen zes en zeven (inhoudend de regeling van zowel de overdraagbaarheici van aandelen onder de levenden als de overgang van aandelen bij overlijden) te wijzigen, en in het bijzonder door de huidig voorziene niet vereiste instemming dienaangaande zowel bij overdracht onder levenden als bij overgang bij overlijden, volledig te schrappen.

Dienovereenkomstig wordt punt a, van artikel zes van de statuten gewijzigd ais volgt:

Artikel zes: OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 26 van deze statuten voor het geval dat de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels:

a. Geen aandeel mag worden afgestaan onder levenden ten kosteloze titel of ten bezwarende titel aan een persoon die geen vennoot is dan met unaniem akkoord van alle vennoten op straffe van nietigheid van de afstand.

Dit unaniem akkoord is eveneens vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

(...)

- Dienovereenkomstig worden de punten a.. en c. van artikel zeven van de statuten gewij-zigd als volgt

Artikel zeven: OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN,

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 27 en 28 van deze statuten voor het geval dat de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels:

a. Geen aandeel mag overgaan wegens overlijden aan een persoon die geen vennoot is dan met unaniem akkoord van aile vennoten op straffe van nietigheid van de overgang.

Dit unaniem akkoord is eveneens vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, aan de echtgenoot van de erflater of aan bloedverwanten in rechte lijn van de erflater.

b.(...)

c. De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen: deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in voormeld artikel 6.c. is bepaald waarbij in dat geval de verkoopprijs gelijk zal zijn aan de werkelijke waarde op de dag van het overlijden. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

DERDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om huidig artikel 12 van de statuten betreffende de bevoegdheid, vertegenwoordiging en taakverdeling van de zaakvoerder te schrappen en volledig te vervangen als volgt:

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen verrichten voor het dagelijks beheer van de vennootschap

Samen handelend kunnen zij gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zef de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in aile akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, door de (enige) zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door alle zaakvoerders, gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

I.

VIERDE BESLISSING. BENOEMING VAN EEN NIEUWE (GEWONE) ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen wordt vanaf heden als nieuwe of bijkomende (niet-statutaire) zaakvoerder voor onbepaalde duur benoemd:

- de heer VANHENCXTHOVEN Cedric Tomas Edward, met rijksregisternurnmer 86.10.29-327.97, wonende te 2200 Herentals, Collegestraat 22, die hier tussenkomt en die verklaart dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Hij oefent het ambt bezoldigd uit.

VIJFDE EN LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De enige vennoot verleent aan elke zaakvoerder aile machten voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en verleent volmacht aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophande

Voor ontledend uittreksel. Notaris Jan Van Hemeldonck,

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte statutenwijziging(en), benoeming (bijkomende) zaakvoerder - historiek met coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 26.07.2013 13353-0043-015
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 29.08.2012 12476-0219-015
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.05.2011, NGL 24.06.2011 11203-0511-014
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 29.06.2010 10240-0468-014
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 15.07.2009 09422-0349-014
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 11.06.2008, NGL 23.07.2008 08453-0048-014
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15360-0245-016
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 17.06.2016 16187-0171-016

Coordonnées
HEYLEN VASTGOED

Adresse
GROTE MARKT 10 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande