HIP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HIP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.892.838

Publication

23/06/2011
ÿþVoor-

behoudet aan het Belgisch

Staatsbla

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II~lN~VII~INY~I~VI'a~IM

" 11093357"

Ondernemingsnr : 0 8 3 6. 89 2 ° 8 3 8

Benaming :

(voluit): HIP

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 2170 Antwerpen  Merksem, Bredabaan 289

Weepgelegd Per griffie van de Rechtbank aa~r aoophondel te Antwerpen, op

10 JUNI 2011

Griffie

Onderwerp akte: OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte verleden voor ons, Meester Jacques Van Roosbroeck, notaris te Merksem op 7 juni 201 1, neergelegd vóár registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

l.Rechtsvorm  naam: Een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid niet als naam HIP.

2.Zetel: 2170 Antwerpen  Merksem, Bredabaan 289.

3.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichters:

- De heer UNAL Haciali, wonende te 2170 Merksem, Bredabaan 289

- De heer ERDÔNMEZ Ahmet, wonende te 2440 Geel, Koning-Albertstraat 401A; 5.Kapitaal: 18.600 euro, volstort ten belope van 6.200 euro.

- De heer UNAL Haciali schrijft in voor zestienduizend zevenhonderd veertig euro (E 16.740,00) en hem worden negenhonderd (900) aandelen toegekend;

- De heer ERDÔNMEZ Ahmet schrijft in voor duizend achthonderd zestig euro (E 1.860,00) en hem worden

honderd (100) aandelen toegekend;

6.1-let maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 1000 aandelen zonder nominale waarde. 7.Boekjaar: 01/01 tot 31/12.

8.Verdeling van de winst: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de sa-1 menstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor

uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar' doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

In geval er meer dan één zaakvoerder is heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

10. Doel:

j De vennootschap_ heeft tot doel, zowel in Belgiëals in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

[rekening van derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben Iop de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren, alle dranken, tabak en aanverwanten, papierwaren, bureelbenodigdheden in de algemene zin, artisanale voorwerpen, kunstvoorwerpen, sierartikelen, schilderwerken, tekeningen en andere grafische producten en artikelen, en eveneens fantasiejuwelen. De uitbating van bakkerij, patisserie, restaurant, frituur, snackbar, pizzeria, pita, verbruikszaal, theehuis, herberg, bistro, café, internetcafé, telefoondienst, faxdienst. De groot- en kleinhandel van huishoudartikelen in de meest uitgebreide zin en onderhoudsproducten. Het uitvoeren van persoonlijke verzorging zoals: schoonheidssalon, kapperssalon, voetverzorging, sauna en dergelijke. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend. De groot- en kleinhandel in bloemen, zowel verse, gedroogde en kunstbloemen, bloemstukken, planten en plantgoed, bemestings- en grondverbeteringproducten, kaarsen en andere woondecoratie, meubelen en antiek. Binnenhuisinrichting, invoer en handel, plaatsing, verwerking van decoratie, gordijnen, overgordijnen, verlichting, tapijten, tuinmeubelen alsmede in alle toebehoren en bijhorigheden.

De groot- en kleinhandel in alle mogelijke elektrische of elektronische producten en componenten (computers, 1 printers, software en gsm's met alle mogelijke toebehoren en aanverwanten), de groot- en kleinhandel van aanverwante producten, het leveren van diensten, herstellingen, advies, studies en andere diensten die bij deze I producten behoren of worden toegevoegd. Het leveren van diensten, inrichten en uitbaten van netwerken, internet, telefonie en andere soortgelijke activiteiten. De groot- en kleinhandel in dames-, heren- en kinderkledij en bijhorende artikelen. De groot- en kleinhandel in schoenen en bijhorende artikelen.

Tussenpersoon in de handel. De fabricatie, de assemblage, het vervoer, de installatie en de herstellingen die deze handel aanbelangen. De groot- en kleinhandel in klein materiaal en benodigdheden nodig voor de uitbating of bewerking van deze handelsartikelen. De in- en uitvoer van alle voormelde producten. De projectontwikkeling, I conceptie en realisatie van voormelde activiteiten en van kleine en grote gebouwen. Het uitvoeren van alle mogelijke werken in onroerende staat zoals het bouwen, oprichten, verbouwen, renoveren, afbreken, reinigen, kuisen, onderhouden en inrichten van terreinen en van zowel privé-woningen als alle mogelijke andere bouwwerken en van alle mogelijke plaatsen en lokalen. Het bewerken van bouwterreinen, wegeniswerken, rioleringswerken, betegelen, bepleisteren. Het plaatsen van technische installaties zoals: elektrische installaties, alle mogelijke nutsvoorzieningen, sanitair, verwarming, elektronische systemen enz., het volledig afwerken van bovenstaande bouwwerken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de methodes die haar het meest geschikt lijken. Zij mag en zonder dat deze opsomming beperkend is alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke, roerende en onroerende handelingen stellen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken, en onder meer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het j even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen, zowel in binnen- als in buitenland. De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen. De inrichting en de exploitatie van magazijnen, winkels en handelsruimten, voor voornoemde artikelen en producten en de bewerking ervan. Klein- en groothandel in klein materiaal en

benodigdheden nodig voor de exploitatie of bewerking van deze handelsartikelen.

11. De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op laatste vrijdag van de maand mei om 17 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

12. Tot niet  statutair zaakvoerder wordt benoemd :

De oprichters benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap, De heer UNAL Haciali,voornoemd.

De heer UNAL Haciali aanvaardt zijn mandaat en bevestigt dat geen enkele verbodsbepaling zich hiertegen

verzet.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering en de duur is

onbepaald.

13. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

I !

VOOR GEL1JKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jacques Van Roosbroeck

j Teglijler ijd neergelegd:uitgifte van michtingsakte ~~__ ____ ___~  _~__j

' Voor" behouden

{ . aan het

f Belgisch Staatsblad i ~

01/02/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
HIP

Adresse
BREDABAAN 289 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande