HIPAKRI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HIPAKRI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.528.957

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 18.06.2013 13195-0040-013
23/01/2013
ÿþMod word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de"-ffligelegd ter griffie van de

RECHT, E'AN;, MAN KOOIT IANDEL

(lItIUllILluu~~u~u~N1u~uu

*1301379

1 0 1AN, 2013

TURNHOUT

De Griffier,

`riftie

~

Ondernemingsnr : 0473.528.957

Benaming

(voluit) : HIPAKRI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2340 Beerse, Boogstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging: Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

Uit een proces-verbaal inhoudende een buitengewone algemene vergadering, verleden voor notaris Jan Van Roosbroeck te Beerse op 18 december 2012, geregistreerd als volgt : "zes bladen geen verzendingen te Turnhout reg. de 24 december 2012 boek 693 folio 78 vak 15 ontvangen vijfentwintig euro, De Ontvanger, getekend, i'.o. Ivo Matthys" blijkt dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "HIPAKRI" de volgende beslissingen hebben genomen :

EERSTE BESLUIT  Wijziging van de aard van de aandelen

a. De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, de aard van de aandelen te wijzigen, als volgt: De aandelen van de vennootschap zijn op naam of in gedematerialiseerde vorm, naar keuze van de aandeelhouder. Bovendien zullen de aandelen altijd op naam zijn in de gevallen bepaald door de wet.

Overeenkomstig artikel 463 Wb.Venn, zal de vennootschap een register houden van de aandelen op naam,

Dit aandelenregister wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wb.Venn. en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummer, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Net register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Op hun verzoek van zal aan de houders van aandelen op naam, op hun kosten, een uit-treksel van dit register worden verstrekt.

Exen gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op een effectenrekening, op naam van de eigenaar of de houder van het gedematerialiseerd aandeel bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeninginstelling.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijn gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de erkende rekeninghouder of de vereffeninginstelling.

Iedere aandeelhouder kan, op elk moment en op zijn , kosten, de omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen In aandelen op naam en vice versa.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel, kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkele persoon, die zowel een natuurlijke persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendam en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het betreffende artikel van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd of een artikel wordt toegevoegd.

b. Opdracht tot vernietiging van de aandelen aan toonder en tot opmaak van het vennotenregister.

- De vergadering stelt vast dat alle aandelen van dezelfde aard zijn, dat nog geen vennotenregister werd opgemaakt en dat geen enkel aandeel op heden gedematerialiseerd is;

- De vergadering stelt vast dat alle aandelen van de vennootschap, welke op heden alle aan toonder zijn, werden overhandigd aan de raad van bestuur uiterlijk op heden voor de aanvang van deze vergadering, tegen ontvangstbewijs;

- De raad van bestuur krijgt opdracht om, binnen de vierentwintig uur na het einde van deze vergadering, een vennotenregister op te maken, en om in het vennotenregister alle vennoten te op te nemen, met vermelding van het aantal aandelen dat hen toebehoort.

- De raad van bestuur krijgt opdracht om, binnen de vierentwintig uur na het einde van deze vergadering, alle aandelen, die tot heden alle aan toonder zijn, te vernietigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De raad van bestuur kan, onder haar verantwoordelijkheid, opdracht geven aan derde persoon om deze opdrachten feitelijk uit te voeren.

TWEEDE BESLUIT Wijziging van de regeling van de overdracht van de aandelen

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de regeling van de overdracht van de aandelen te wijzigen, als volgt

De aandelen worden overgedragen door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het aandelenregister en gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer.

De gedematerialiseerde effecten worden overgedragen van rekening op rekening,

B, Overdrachtsregeling

B.I. Overdrachten onder levenden:

Bij een voorgenomen vervreemding, moet de vennoot, die één of meer aandelen wil overdragen, zijn medevennoten bij aangetekende brief inlichten over de identiteit van de voorgestelde ovememer(s), het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht.

Ingeval van overdracht ingevolge overname van de algeheelheid van de goederen, tengevolge van fusie of splitsing van de vennootschap-aandeelhouder, is huidige procedure strekkende tot goedkeuring van de overdracht niet van toepassing op de vervreemding, binnen de twee jaar na de verkrijging van de aandelen door de vennootschap,

Indien de vennoten binnen de maand na toezending van het verzoek tot goedkeuring van de overdracht nalaten hierop te antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding.

Als de voorgestelde overdracht niet de vereiste instemming bekomt, is tegen het verzet van één of meer der vennoten, zelfs al wordt dit niet gemotiveerd, geen beroep op de rechter open, doch de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen binnen een door hem gestelde termijn ten vroegste drie maanden na de door hen daartoe bij aangetekende brief verzonden aan ma ning.

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de prijs dan geschiedt de overname op voet van de werkelijke waarde der aandelen op datum van de aangetekende brief, waarbij om toelating van overdracht verzocht werd, te bepalen door een expert, door beide partijen aangesteld.

Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van één deskundige, dan geven zij elk opdracht aan een expert van hun keuze om deze waarde te bepalen.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen, zal worden beslist door een derde deskundige.

Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

Blijft een partij in gebreke haar expert aan te duiden binnen de acht dagen na dat zij hiertoe werd verzocht bij aangetekende brief, of komen de experten van beide partijen niet tot eenzelfde resultaat, dan wordt de tweede, respectievelijk derde deskundige aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De afkoop van de aandelen moet tot stand gekomen zijn binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De ovemameprijs, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, zal moeten betaald zijn binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn, bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten, en indien hij niet meteen volledig wordt gekweten, moet hij worden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste een/vijfde per jaar.

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning, is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig blijvend saldo een intrest verschuldigd, berekend tegen de wettelijke rentevoet en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

B.2. Overgang ingevolge overlijden.

Ingeval van overlijden van een vennoot, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, binnen de twee maanden na het overlijden, bij aangetekende brief, gericht aan de raad van bestuur, de mede-vennoten inlichten over de identiteit van de persoon of personen aan wie de aandelen van de overleden vennoot toevallen met vermelding van hun erfrechten.

Indien de medevennoten nalaten om binnen de veertig dagen, na toezending van deze kennisgeving, hun verzet tegen de overgang aan de raad van bestuur te laten kennen, worden zij geacht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, als vennoot te aanvaarden.

Zijn er meerdere rechthebbenden, dan moeten zij, indien zij in onverdeeldheid blijven binnen de tien dagen aan de zaakvoerder(s) meedelen wie van hen zij aanduiden om tegenover de vennootschap te gelden als eigenaar of gevolmachtigde.

Indien de aangewezen erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt aanvaard, bij gebrek aan de vereiste instemming van de medevennoot of vennoten, moet(en) deze laatste(n) binnen de drie maand na verloop van de termijn van veertig dagen, waarvan hoger sprake, zelf kopen of een ovememer aanwijzen, die aan de afgewezen erfgenaam of legataris de waarde van de over te nemen aandelen zal vergoeden.

Deze waarde wordt behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald en uitbetaald op de wijze als hiervoor vastgesteld, ingeval van weigering van overdracht onder levenden.

Zolang de aangewezen ovememer zich niet akkoord heeft verklaard met de overname, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen van een overleden vennoot opgeschort.

Ingeval door het overlijden der aandeelhouders de lidmaatschapsrechten van de vennootschap in één hand verenigd zouden warden, dient de op dat ogenblik enige aandeelhouder, binnen een termijn van drie maanden,

de nodige overdrachten van aandelen uit te voeren, met een minimum van één en zonder dat het maximale

1 aantal overgedragen aandelen meer dan tien hoeft te bedragen. ln het kader van deze overdracht is het nagemelde recht van voorkeur niet van toepassing.

, C. Voorkeurrecht:

Wanneer een of meerdere aandelen van de vennootschap moeten worden overgenomen uit de nalatenschap van een overleden vennoot omdat de erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt toegelaten, of wanneer een vennoot één of meer aandelen wenst over te dragen onder levenden, wordt aan de bestaande vennoten de voorkeur gegeven tot aankoop in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige medevennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht dan kunnen de andere medevennoten, na de uitoefening van hun voorkooprecht met betrekking tot het hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun nieuw aandelenbezit.

Indien tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kan worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar restaandeel aan één van de gegadigde medevennoten, door loting, georganiseerd door de raad van bestuur.

Indien geen der vennoten gebruik wenst te maken van zijn recht van voorkoop, kan de vennootschap, met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake, de over te nemen aandelen zelf inkopen.

Het betreffende artikel van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd of een artikel wordt toegevoegd.

DERDE BESLUIT Wijziging van de regels betreffende de bijeenroeping algemene vergaderingen

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de regeling betreffende de bijeenroeping algemene

vergaderingen, te wijzigen ais volgt:

De raad van bestuur, evenals de commissaris(sen) kunnen de algemene vergaderingen bijeenroepen.

Zij zijn verplicht de vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders, die een/vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, dit vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermeiden de agenda, evenals de plaats, dag en uur van de

bijeenkomst. Deze agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt overeenkomstig de formaliteiten en andere

voorschriften van het wetboek Vennootschappen.

De houders van effecten op naam of certificaten op naam, uitgegeven met medewerking van de

vennootschap, de bestuurders en de commissaris(sen) zullen worden opgeroepen bij gewone brief, ten laatste

vijftien dagen voor de datum van de algemene vergadering, tenzij ze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk

hebben ingestemd om de oproeping door middel van een andere communicatiemiddel te ontvangen.

Het betreffende artikel van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd of een artikel wordt toegevoegd

VIERDI~ BESLUIT Wijziging van de regels betreffende de deelname aan de algemene vergadering.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de regeling betreffende de deelname aan de algemene vergadering, te wijzigen als volgt:

De eigenaars van aandelen op naam worden tot de algemene vergadering toegelaten op grond van hun inschrijving in het aandelenregister op naam van de vennootschap.

Vijf werkdagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, moeten de eigenaars van gedematerialiseerde effecten, om tot de vergadering te worden toegelaten, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeninginstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de dag van de algemene vergadering wordt vastgesteld op de plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief.

De neerlegging van het attest moet gebeuren op de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats, zoals vermeld in de oproeping.

Het betreffende artikel van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd of een artikel wordt toegevoegd. VIJFDE BESLUIT Uitbreiding van de regels betreffende de beslissingswijze op de algemene vergadering: De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de regeling betreffende de beslissingswijze op de

algemene vergadering, uit te breiden als volgt:

Met uitzondering van de besluiten te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 WbVenn. en van de besluiten die bij authentieke akte moeten warden genomen, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven per brief, fax of e-mail, met vermei-ding van de agenda en de voorstellen van besluit, richten aan aile aandeelhouders en de commissaris(sen), met de vraag aan de aandeelhouders

- de schriftelijke procedure, de agenda en de voorstellen van besluit goed te keuren en

- binnen de aangegeven termijn na ontvangst, het rondschrijven, op correcte manier gete-kend, terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn, de goedkeuring van alle aandeelhouders, zowel met betrekking tot de procedure, de agenda en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden de voorgestelde besluiten geacht niet te zijn genomen.

Hebben bepaalde voorstellen wel, doch andere niet, de unanieme goedkeuring van de aandeelhouders

verkregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

De houders van warrants, obligaties en certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn

uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen besluiten. Het betreffende artikel van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd of een artikel wordt toegevoegd.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hgt

Belgisch

Staatsblad

ZESDE BESLUIT - Coordinatie der statuten.

De ondergetekende notaris krijgt opdracht om te zorgen voor de coördinatie van de statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jan VAN ROOSBROECK

Notaris

Bisschopslaan, 12 2340 BEERSE

Werden tevens neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Turnhout : een voor eensluidend afschrift van zelfde akte, de gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van L._iu k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2012
ÿþ"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

DBI

1111111M II Ill

*12146122*

II

1

r

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ;1t R G E L E G D

I r`

14 AUG, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

IA

Ondernemingsnr : 0473.528.957

Benaming

(voluit) : HIPAKRI

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze venootschap

Zetel : Boogstraat 15, 2340 Beerse

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Zijn aanwezig:

Mevrouw AGEMANS Hilda Maria Ludovicus, wonende te 2340 Beerse, Boogstraat 15

De heer SMANS Paul, wonende te 2340 Beerse, Boogstraat 15

De algemene vergadering duidt mevrouw Agemans als voorzitter aan. De voorzitter duidt de heer Paul Smans als secretaris en stemopnemer aan.

De voorzitter doet opmerken dat alle aandeelhouders, bezittende de algeheelheid der aandelen, hier vertegenwoordigd zijn, zodat de vergadering geldig is samengesteld en kan beslissen over alle punten van de agenda.

De voorzitter herinnert de vennoten dat de agenda de volgende punten bevat:

1) ontslag van de heer Van Gansen Kristof ais bestuurder

2) de herbenoeming van de heer Smans Paul en mevrouw Agemans Hilda als bestuurders

3) de herbenoeming van mevrouw Agemans Hilda als gedelegeerd bestuurder

BESLUIT 1:

De algemene vergadering heeft het ontslag ontvangen van de heer Van Gansen Kristof ais bestuurder van

de vennootschap.

De algemene vergadering verklaart zich eenparig akkoord met het ontslag van de heer Van Gansen niet

ingang van heden, 9 augustus 2012, en verleent hem kwijting voor het gevoerde beleid.

BESLUIT 2:

De algemene vergadering neemt nota van het verstrijken van de duurtijd van het mandaat als bestuurder

van de heer Smans Paul en als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van mevrouw Agemans Hilda.

De algemene vergadering verklaart met éénparigheid van stemmen de heer Smans Paul en mevrouw

Agemans Hilda te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar.

De algemene vergadering neemt er nota van dat door het ontslag van de heer Van Gansen Kristof de raad

van bestuur nog slechts is samengesteld uit twee bestuurders.

BESLUIT 3:

De raad van bestuur, in haar nieuwe samenstelling en vergaderend volgend op de algemene vergadering, verklaart met eenparigheid van stemmen mevrouw Agemans Hilda te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering om 14u30 geheven na lezing en goedkeuring van deze notulen.

Opgemaakt te Beerse op 9 augustus 2012

Hilda Agemans Paul Smans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 16.06.2012 12186-0056-013
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 01.07.2011 11252-0532-013
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.06.2009, NGL 13.06.2009 09228-0212-013
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 03.07.2008 08330-0357-015
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 21.06.2007 07244-0304-016
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.06.2005, NGL 12.07.2005 05446-0260-013
17/02/2005 : TU090564
06/07/2004 : TU090564
07/07/2003 : TU090564
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 29.08.2015 15577-0391-013
26/01/2002 : TU090564
22/12/2000 : TUA016839

Coordonnées
HIPAKRI

Adresse
BOOGSTRAAT 15 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande