HM RESIDENTIALS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HM RESIDENTIALS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.600.047

Publication

01/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.08.2014 14483-0463-011
29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 27.08.2013 13463-0246-012
30/04/2013
ÿþVoor-

behouda aan het Belgisct

Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderriemingsnr : 0837.600.047

Benaming

(voluit) : TERLINDEN

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROTE MARKT 14 - 2260 WESTERLO

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De buitengewone algemene vergadering van 29 maart 2013 beslist met eenparigheid van stemmen dat vanaf 1 april 2013 de maatschappelijke zetel wordt overgebracht naar volgend adres: Vrijheid 90 - 2370 Arendonk.

Westerlo, 29 maart 2013

De gedelegeerd bestuurder

Dewaele Ruben

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 9 APR. 2013

TCO tIIMHOUT

ne (--t.riffiQr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes_ du Moniteur belge

11111MINEMI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 16.07.2012 12292-0549-011
18/07/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

MA

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANeFritieTURNHOUT

De griffier

*iiioe~iaR oi

Ondememingsnr : o ~3 ~ ~CZ C3 , Q x'-7

Benaming

(voluit) : TERLINDEN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Grote Markt 14 te 2260 Westerlo

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter Boogaerts te Rillaar (Aarschot) op 30 juni 2011 dat een naamloze vennotschap werrd opgericht onder de benaming TERLINDEN, waarvan de maatschappelijkje zetel; gevestigd is te 2260 Westerlo, Grote Markt 14 door de NV SRE met zetel teWesterlo, Grote Markt 14 en BVBA; ARBE PROJECTS met zetel te Antwerpen, Kronenburgstraat 27 bus 352.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,- EUR) en wordt, vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen, elk met een fractiewaarde van een/zeshonderd twintigste (11620ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De oprichters schrijven in op het kapitaal voor zijn volledig bedrag, en verklaren hun inschrijvingen te, volstorten door inbrengen in speciën ten bedrage van: - door de naamloze vennootschap SRE voornoemd; negenenveertigduizend zeshonderd euro (49.600,- EUR); - door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARBE PROJECTS voornoemd twaalfduizend vierhonderd (12.400,- EUR). Bijgevolg werd het; kapitaal volledig geplaatst en volgestort ten belope van tweeënzestig duizend euro (62.000,- EUR). De; inbrengen in geld worden ten belope van tweeënzestig duizend euro (62.000,- EUR) vôôr de oprichting van de! vennootschap volgestort op een bijzondere rekening met nummer 001-6453013-67, op naam van de vennoot-; schap in oprichting, geopend bij FORTIS te Leuven In vergelding van de inbrengen en stortingen, worden aan: elke aandeelhouder de aandelen waarop hij heeft ingeschreven als volgt toegekend: - vierhonderd! zesennegentig (496) aandelen aan de naamloze vennootschap SRE voornoemd, ais vergoeding voor haar; inbreng in geld ten belope van negenenveertigduizend zeshonderd euro (49.600,- EUR) euro. - honderd; vierentwintig (124) aandelen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARBE PROJECTS! voornoemd, als vergoeding voor haar inbreng in geld ten belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400,- EUR).

De vennootschap heeft de uitoefening van de volgende verrichtingen tot doel, zowel in België als in het' buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden: -' Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen -Ontwikkeling van niet-residentiële. bouwprojecten; -Handel in eigen onroerend goed - Handel in eigen onroerend goed : flatgebouwen en, woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond - Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen; -Verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen', en huizen; -Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel on-roerend goed, exclusief terreinen; Verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, han-delspanden, tentoonstellingsruimtes, enz.; -Verhuur per jaar van garageboxen en staanplaatsen van onroerend goed voor een vast bedrag of op' contractbasis; -Schatten en evalueren van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis. Zij mag: deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in' samenwerking met derden. De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, van welke aard ook, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in' verband staan met haar doel. Zij kan bij wege van samenwerking, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of. onder enige andere vorm deelnemen in alle vennootschappen, samenwerkingen, zaken of ondernemingen met eenzelfde, analoog, gelijkaar-dig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van haar onderneming of de afname van haar producten en diensten kan bevorderen. Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke: zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en: vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam. Alle aandelen zijn ondeelbaar. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste drie bestuurders. Evenwel, in de gevallen bepaald door de wet, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar. Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing. leder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen bij aangetekende brief aan de raad van bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag verder zijn opdracht te vervullen totdat in zijn vervanging is voorzien binnen een redelijke termijn. Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurder op de vergadering van de raad vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien de meerderheid van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Elke bestuurder kan aan één van zijn collega-bestuurders bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel dat drager is van een gedrukt document, volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. De lastgever wordt dan geacht aanwezig te zijn. Indien één van de bestuurders verhinderd is de geplande vergadering bij te wonen, en in de onmogelijkheid verkeert een volmacht te verlenen aan een andere bestuurder, dan zullen de bestuurders in onderling overleg een nieuwe datum voor de vergadering bepalen. De raad van bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn indien alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, en in de gevallen bepaald door de wet, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen. Vóór de raad van bestuur besluit tot een verrichting of een reeks verrichtingen of een beslissing neemt bij de uitvoering waarvan een bestuurder, rechtstreeks of zijdelings, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dit van de vennootschap, moet die bestuurder dit mededelen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen; hij moet daarvan tevens de commissaris(sen), indien er een is (er zijn), op de hoogte te brengen. Er zal verder gehandeld worden als voorzien in artikelen 523 en 524 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder. De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden. De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber. De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. 2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd be-stuurder, alleen handelend.3. Zij moeten tegenover derden geen bewijs leveren van hun machten. 4. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur in geval van overdreven volmacht.

In de gevallen waar de wet dit vereist wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de daarin weer te geven verrichtingen opgedragen aan één of meer commissarissen, die worden benoemd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste werkdag van de maand juni, om achttien uur. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden, telkens wanneer de raad van bestuur dit nodig acht en binnen de voorwaarden bepaald door de wet. De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden minstens 15 (vijftien) werkdagen voor de geplande vergadering bijeengeroepen door een bestuurder. De oproeping vermeldt de agendapunten van de geplande vergadering. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. Eenieder kan verzaken aan de oproeping, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, en zal in ieder geval geacht worden regelmatig te zijn opgeroepen indien hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Bij gebreke aan samenroeping van de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van dit artikel, kan de algemene vergadering toch geldig beraadslagen op voorwaarde dat alle aandeelhouders die het volledige maatschappelijke kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en alle beslissingen unaniem worden aangenomen door de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen: - de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen véór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen; - de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen v5ôr de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door een erkende rekeninghouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Elke eigenaar van effecten kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, overeenkomstig de bepalingen van de wet, op voorwaarde dat: - alle in het vorige artikel bepaalde voorwaarden voor toelating tot de vergadering zijn vervuld. - deze gevolmachtigde zelf een aandeelhouder is. Rechtspersonen kunnen evenwel, binnen dezelfde voorwaarden, vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die geen aandeelhouder is. Zo ook kunnen de aandeelhouders natuurlijke personen, binnen dezelfde voorwaarden, vertegenwoordigd worden door hun echtgenoot of, in geval van onbekwaamheid, door hun wettelijke vertegenwoordiger. - de volmacht 3 (drie) werkdagen vôôr de algemene vergadering wordt nedergelegd op de zetel van de vennootschap.

In de mate dat de raad van bestuur deze mogelijkheid heeft voorzien in de oproeping, heeft iedere aandeelhouder het recht om per brief te stemmen. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat de volgende vermeldingen bevat: - de identiteit van de aandeelhouder - zijn handtekening en de plaats en datum van ondertekening - het aantal (eventueel: en de vorm van de) aandelen waarmee hij aan stemming deelneemt - het bewijs dat de formaliteiten voor toelating tot de algemene vergadering werden nageleefd - de agenda van de algemene vergadering - de stemwijze van de aandeelhouder omtrent elk voorstel: voor, tegen of onthoudingOm geldig te zijn moeten de formulieren ten laatste drie werkdagen vôôr de algemene vergadering worden betekend aan de raad van bestuur bij aangetekend schrijven.

1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. 2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle bestuurders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing. De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door aile bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt. Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet de Raad van bestuur de algemene vergadering bijeenroepen. 3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend. De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt. Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd. 4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vôôr een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vôôr die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht. Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

1. Elk aandeel geeft recht op één stem. 2. Behoudens in de gevallen voorzien door de wet of deze statuten, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen. 3. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat de vruchtgebruiker en naakte eigenaar samen één enkele persoon hebben aangewezen om hen te vertegenwoordigen op de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan, tijdens de zitting, elke algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de buitengewone en de bijzondere, verdagen met drie weken, zelfs indien het niet de jaarrekening betreft Deze verdaging doet alle genomen besluiten vervallen. Alle aandeelhouders, ook zij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of bij gevolmachtigde hebben deelgenomen, worden tot de volgende vergadering opgeroepen en toegelaten, mits zij de toelatingsformaliteiten hebben vervuld. De volmachten die werden verleend voor de eerste vergadering gelden tevens voor de tweede vergadering, tenzij zij werden herroepen. De volgende vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen en zal definitieve besluiten nemen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Op de laatste dag wordt de boekhouding van de vennootschap afgestoten en maakt de raad van bestuur de inventaris en de jaarrekening op, overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt. De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

' Voorbehouden

" aan het Belgisch" Staatsblad

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verfeend om, op eigen verantwoordelijkheid er r: overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering. Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennoot-schap vertegenwoordigen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de ' vereffenaars. Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité.

Het eerste maatschappelijk boekjaar vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2011. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012.

In aansluiting met de oprichting van de vennootschap, zijn aile voornoemde aandeelhouders samengekomen in buitengewone algemene vergadering. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het aantal bestuurders vast te stellen op drie (3). Tot deze functie worden benoemd: 1. De heer Weckx, André Marc Delphien, wonende te 3370 Boutersem, Stationsstraat 4; 2. De heer Dewaele, Ruben Leen Bart Dirk Hubert, wonende te 2000 Antwerpen, Kasteelstraat 45; 3. De heer Gielen, Patrick, wonende te 8400 Oostende, Prinses Stefanieplein 53 (Rijksregister 66.11.14-179.88); die hier allemaal uitdrukkelijk hun mandaat aanvaarden en die verklaren niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling die zich hiertegen verzet. De mandaten van de bestuurders zijn kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De mandaten gelden voor een duur van zes opeenvolgende jaren en zullen, behoudens herbenoeming, automatisch eindigen na de gewone jaarvergadering van tweeduizend zestien. Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek Vennootschappen wordt geen commissaris benoemd.

De bestuurders komen onmiddellijk in raad van bestuur bijeen, en nemen met eenparigheid van stemmen volgende besluiten Worden benoemd als gedelegeerd bestuurder: De heer Dewaele, Ruben Leen Bart Dirk Hubert, wonende te 2000 Antwerpen, Kasteelstraat 45

Bijzondere volmacht  handelsregister en B.T.W. De raad van bestuur stelt als bijzondere gevolmachtigde aan: De heer Favril Gerald (van der Linden Favril bv ovv bvba) te 2200 Herentals, Sint Jobsstraat 259, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister, kruispuntbank, ondernemingsloket, sociale verzekeringskas en sociaal secretariaat en de toekenning van een B.T.W.-nummer bij de bevoegde belastingdiensten te bekomen, alle aansluitingen van nutsvoorzieningen te bewerken en in het algemeen alle administratieve aangelegenheden af te handelen die aan-sluiten bij de oprichting van de vennootschap of bij de voorbereiding van haar inwerkingtreding.

Voor eensluidend uittreksel dienstig voor publicatie Belgisch Staatsblad.

Notaris Peter Boogaerts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 21.08.2015 15438-0077-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.08.2016, NGL 31.08.2016 16518-0308-012

Coordonnées
HM RESIDENTIALS

Adresse
VRIJHEID 90 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande