HMA DESIGNS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HMA DESIGNS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 534.985.880

Publication

17/06/2013
ÿþMOdWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

Neergetngd tar griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

o 6 JUN1 2013

TURNHOUT

Gefleriffier,

Ondernemingsnr ; O 53 c g 8 S, 880

Benaming

(voluit) : HMA Designs

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kwademeer 34 te 2480 Dessel (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Dessel op 1 juni 2013, geregistreerd te Helst o/d Berg op 1 juni 2013, dat er een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma werd opgericht. Haar naam luidt: HMA Designs,

De maatschappelijke zetel van de vennootschap Is gevestigd te 2480 Dessel, Kwademeer 34,

Het doel van de vennootschap luidt:

- Klein-- en groothandel, huur en verhuur, alsook de vervaardiging in en van alle soorten

muziekinstrumenten, partituren, enz,

- De installaties en organisatie van alle soorten licht- en klankspelen in het kader van amusementssecto zoals bijeenkomsten, beurzen, tentoonstellingen, optredens, enz

- Uitgeverij van alle soorten muziek op alle soorten muziekdragers, boeken en partituren, enz.

- Handelsbemiddeling in audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten en optische artikelen

- Organiseren van alle soorten bijeenkomsten, beurzen, tentoonstellingen, optredens, enz.

- Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met de artistieke wereld, zoals muziek maken, zingen, mixen, op en afbouwen van installaties.

- Het bevorderen van de muziek in het algemeen en meer specifiek de uitvoering van algemene muziek onder de vorm en volgens de normen die aan een moderne muziekuitvoering gesteld worden. Zij kan daartoe vertoningen organiseren, deelnemen aan vertoningen, enz.

Artiestenservice: begeleiden en bijstaan van artiesten in de artistieke wereld.

- De elektrotechnische installatie en/of elektrische bedrading van elektrische apparaten en toestellen, de bedrading voor telecommunicatietoestellen, voor computersystemen, kabeltelevisie (met inbegrip van optische vezels), schotelantennes, verlichtingssystemen, elektrische zonnecollectoren en elektrische bewakingssystemen.

- Het aansluiten van elektrische apparaten, elektrische huishoudapparaten en apparatuur met

warmtestraling zoals vloerverwarming, wandverwarming, glasverwarming en plafondverwarming,

- De detailhandel in computers, randapparatuur, kantoormachines, videospelconsoles en standaardsoftware ( met inbegrip van videogames)

" Het ontwerpen van de structuur en de inhoud en/of het schrijven van programmatuur voor de creatie en implementatie van softwaresystemen, informaticatoepassingen, databestanden en webpagina's; de aanpassing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

van deze programmatuur d.w.z, het aanpassen en configureren van een bestaande applicatie, zodat deze functioneel kan worden gebruik in het informaticasysteem van de klant.

- Het analyseren en ontwerpen van computersystemen waarbij hardware, software en

communicatietechnologie worden geÏntegreerd. De dienstverlening kan ook een opleiding voor de

desbetreffende gebruikers bevatten; het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en over de toepassing van de bijbehorende programmatuur (software), alsook het analyseren van de behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing,

Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer, o.a. gegevensherstel na computercrash, installatie van PC's en andere informaticaonderdelen en installatie van programmatuur.

- Het bieden van ruimte voor websites, het verwerken van gegevens en aanverwante activiteiten (o.a. webhosting, streaming services, application hosting, ...)

Het exploiteren van websites, die, door middel van zoekmachines, uitgebreide databases met internetadressen, inhoud voortbrengen en in stand houden en dit in een gemakkelijk raadpleegbaar formaat.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder enfof vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. Het aangaan, vestigen en laten vestigen van zakelijke rechten. Dit alles met uitzondering van de activiteiten die vallen onder de titel `vastgoedmakelaar'.

- Bijzondere bepalingen: De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, in welk land ook. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze ook belangen mogen hebben in alle ondernemingen die een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beinvloeden of te helpen realiseren.

De vennootschap begint haar activiteit vanaf 1 juni 2013 en is opgericht voor onbepaalde duur.

De onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijke vennoten zijn:

- Mertens Hans, Kwademeer 34, 2480 Dessel, ongehuwd en geboren te Turnhout op 8 maart 198L

- Mertens Toon, Kolkstraat 33/201, 2480 Dessel, ongehuwd en geboren te Turnhout op 2 december 1992.

Er werd 1.500,00 euro kapitaal ingebracht. De inbreng is gebeurd in geld en is volledig volgestort.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, is verdeeld in 100 aandelen, met een fractiewaarde van ëën/honderdste van het kapitaal.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan begint het eerste boekjaar op 1 juni 2013 om te eindigen op 31 december 2014,

Op het einde van het boekjaar worden de boeken gesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan

" ~ 1

~ "

 %r

het resultaat. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

De jaarvergadering wordt gehouden elke laatste vrijdag van mei om 18 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in de uitnodigingen.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle vennoten.

Tot niet-statuataire zaakvoerders worden benoemd:

- Mertens Hans, Kwademeer 34 te 2480 Dessel

- Mertens Toon, Kolkstraat 33/201 te 2480 Dessel

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerders alleen besturen de vennootschap en vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Eenvormig verklaard.

Mertens Hans Mertens Toon

Zaakvoerder Zaakvoerder

' ' oor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

._Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HMA DESIGNS

Adresse
KWADEMEER 34 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande