HN COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HN COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.558.121

Publication

10/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 05.10.2012 12604-0276-010
12/01/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Q

LisCie~

~---- 

M9tl Mut! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[NEERGELEGD

.- 2 9 -12- 2011

GRIFFIË RECArlitYANK van " " -_..

1111

*12010654+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0811.558.121

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : 2880 Bornem, Nieuwe Kouterstraat 57A

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING AANTAL AANDELEN - KAPITAALVERHOGING - OMVORMING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - VASTSTELLING STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 22 december 2011, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen :

1) De algemene vergadering beslist de twee (2) bestaande aandelen om te ruilen tegen honderd (100); nieuwe aandelen.

2) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met ¬ ' 17.600,00 om het te brengen van ¬ 1.000,00 op ¬ 18.600,00 door incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves en overgedragen winsten, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch door optrekking van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

3) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de vergadering ervan lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur met betrekking tot het voorstel tot omvorming van onderhavige vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarbij gevoegd een staat van het actief en passief afgesloten per 30 september 2011, hetzij minder dan drie maanden geleden.

4) De algemene vergadering ontslaat tevens de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag over voormelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat van de heer Geert Van: Gooien, bedrijfsrevisor te Humbeek, Kerkstraat 152, aangewezen door de raad van bestuur, van welk verslag,: gedateerd op 15 december 2011, de besluiten luiden als volgt:

CONCLUSIES

In overeenstemming met de bepalingen van artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen,', werden de activa en passiva bestanddelen, afgesloten per 30 september 2011 van de Vennootschap onder. Firma HN COMPANY aan een beperkt nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting naar een, Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur, zoals voorgeschreven volgens de: artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. In het raam van de voorgenomen verrichtingen: besluiten wij dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 september 2011, zonder toevoeging of; weglating voortvloeit uit de balans der rekeningen en die volledig, getrouw en juist de toestand weergeeft van de vennootschap op die datum.

Bij de omzetting zal er een kapitaalverhoging door middel van incorporatie van de beschikbare reserves en overgedragen resultaten gebeuren ter waarde van 17.600,00 Euro waardoor het kapitaal 18.600,00 Euro zal bedragen. Het eigen vermogen bedraagt na de kapitaalverhoging 26.593,44¬ . Het eigen vermogen is dan niet lager dan het kapitaal dat 18.550,00 Euro bedraagt

Dit verslag is enkel bestemd voor de buitengewone algemene vergadering die zich zal uitspreken over de omzetting naar Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Gedaan te Grimbergen Op

Geert Van Goolen,Bedrijfsrevisor (getekend

5) De algemene vergadering beslist onderhavige vennootschap om te vormen in een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming "HN COMPANY" en met behoud van de activiteit, en het maatschappelijk doel. Het inschrijvingsnummer bij het register der rechtspersonen en bij de Belasting' over de Toegevoegde Waarde blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de, waardeverminderingen- en vermeerderingen.

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

HN COMPANY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het kaaitaal" zal voortaan vastgesteld zijn op ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder

vermelding van nominale waarde, welke aandelen zullen uitgewisseld worden titel per titel tegen de thans

bestaande volledig volgestorte aandelen.

De omvorming geschiedt op basis van de hoger ingeroepen staat van het actief en passief van de

vennootschap, afgesloten per 30 september 2011, waarnaar wordt verwezen.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden

verondersteld verricht te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

6) De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt

vast :

NAAM

De vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft als naam "HN COMPANY".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2880 Bomem, Nieuwe Kouterstraat 57A.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels,

agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel

1. Alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Hiertoe behoren onder meer de uitbating van frituren en snackbars, mobiele verkoop van hotdogs, wafels en aanverwanten ;

2. Plaatsen, herstellen en onderhouden van sanitaire installaties, centrale verarming op gas en gasolie, het dichten van platte daken, alle zinkwerken, installaties en onderhoud van ventilatiesystemen. Klein- en groothandel van goederen die met voorgaande activiteiten te maken hebben ;

3. Traiteursactiviteiten in het algemeen

4. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden ;

5. Het bouwen, kopen en verkopen, het promoten en het coordineren van het bouwen van appartementen, woonhuizen, industriële gebouwen en alle andere onroerende goederen in het algemeen. Het huren, verhuren, kopen, verkopen en beheren van onroerende goederen, het verkavelen van gronden ;

6. De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geldspeciën en volledig volgestort).

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

BEVOEGDHEID

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand september om zestien (16u00) uur. Indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, welke samen minstens één/vijfde der aandelen bezitten, erom verzoeken.

Iedere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist als alle vennoten er mee instemmen te vergaderen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algefnene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende,,

316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van hei Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de

algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

" algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Ieder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander

vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één april van ieder jaar en eindigt op eenendertig maart van het volgende jaar.

WINSTVERDELING

Het resultaat wordt als volgt verdeeld :

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt. VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto aktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

8) Nadat de statuten van de omgevormde vennootschap vastgesteld zijn, beslist de algemene vergadering over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerders en de eventuele commissarissen.

A. De algemene vergadering beslist de navolgende bestuurders te ontslaan uit hun functie van bestuurder I en afgevaardigde bestuurder van de vennootschap.

1) de heer VAN CAMPENHOUT Hugo, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Mechelseweg 282

2) mevrouw PANUTAI Bussabongkos, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Mechelseweg 282 .

Er wordt hen décharge verleend voor de uitoefening van hun mandaat onder voorbehoud van goedkeuring

van de jaarrekening.

B. Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op twee (2) en tot deze functie worden benoemd voor een onbepaalde duur :

1. de heer Hugo VAN CANPENHOUT, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Mechelseweg 282 ;

2. mevrouw PANUTAI Bussabongkos, wonende ie 1880 Kapelle-op-den-Bos, Mechelseweg 282 ;

Die allen hun mandaat aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd.

C. Toezicht : De vennoten verklaren geen commissaris aan te stellen.

9) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Vandenbranden P." met kantoren te 1851 Humbeek,

" Dorpsstraal 14 bus 1, teneinde de vennootschap ie vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappin-'gen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde tekst der statuten, verslag zaakvoerder en staat van actief en passief



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 25.09.2015 15601-0178-012

Coordonnées
HN COMPANY

Adresse
NIEUWE KOUTERSTRAAT 57 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande