HOBBYSTOCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOBBYSTOCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.677.011

Publication

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 21.06.2013 13206-0412-015
22/03/2013
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vande -akte

NEERGELEGD

GRIFFE RECHTBANK VAN

I 3 MAART 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

f;,tpgriffier

Ondernemingsnr : 0874677011

Benaming

(voluit) : Hobbystock

(verkort) :

Rechtsvorm.: bvba

Zetel : Sinterveld 1, 2490 Balen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

De zaakvoerders van de bvba Hobbystock en de bvba Alpe Kreatief zijn heden samengekomen teneinde gezamenlijk een fusievoorstel op te stellen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen,

De zaakvoerders verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verpletingen - van de bvba Alpa Kseatief , overgaat op de bvba l-lobbystoclt.

De fusie zal gebeuren op basis van de staat van activa en passiva van de beide vennootschappen per 31

december 2012, "

1. De betrokken vennootschappen:

De bvba Alpa Kreatief, waarvan de zetel gevestigd is te Mol, Ginderbuiten 46, met ondernemingsnummer,

0422.638.601. ._

De vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden voor Meester Van Ermengemr Notaris te Meerhout,

op 24 maart 1982.

Hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap"

De bvba Hobbystock, waarvan de zetel gevestigd is te Balen, Sinterveld 1, met ondememingsnummer

0874.677.011_

De vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden voor Meester Van Ermengem, Notaris te Meerhout,,

op 13 juni 2005.

Hierna ook genoemd "de overnemende vennootschap"

2. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen:

1.1 De bvba Alpe Kreatief met zetel te Moi, Ginderbuiten 46, heeft als doel:

export van creatieve materialen;

agenturen;

kleinhandel en groothandel van creatieve materialen en tussenhandel van creatieve

1.2 De bvba Hobbystock, met zetel te Balen, Sinterveld 1, heeft ais doel:

- De aankoop, de verkoop, de import, de export, de distributie in klein- en groothandel van doe-het-zelf artikelen in de breedste zin; en ondermeer elektrische en mechanische werkbenodigdheden, vemissen, verven, wandbekleding, constructiematerialen, tuinartikelen, en meubelassortimenten; fournituren: naaigaren, band, lint, enz., onderhouds- en reinigingsproducten, inclusief waspoeders; kranten, boeken en tijdschriften, papierwaren,kantoor- en schoolbehoeften; sport- en kampeerartikelen; fietsen; spellen en speelgoed; verf en vernis; ijzerwaren voor algemeen gebruik; werktuigen (hamers, schroevendraaiers enz.),elektrisch aangedreven handgereedschap; kledingstoffen en meubileringstoffen; breigarens; materiaal voor de vervaarding van tapijten; tapisserieën en borduurwerk; naaigaren, band, lint, naalden; ijzerwaren, vert en bouwmaterialen; drogisterijartikelen en onderhoudsproducten; reinigingsproducten, koorden en touwen;

- overige markt- en straathandel: openbare markten: versierings - en feestartikelen;openbare weg: versierings- en feestartikelen; andere plaatsen: bijkomstige verkopen tijdens culturele of sportieve evenementen; versiering- en feestartikelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111111e11.11,101,RIIIIII

Vc behc

aan

Be, Staal

f

- import en.

materialen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de aankoop, de verkoop, de import, de export, de verhuring, de leasing en de algemene vertegenwoordiging van materialen en werkbenodigdheden die tot deze doe-het-zelfactiviteiten moeten dienen

- het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, van door andere ondememingengefabriceerde producten

- Het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van producten voor de doe-het-zelfmarkt;

- de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke sociale rechten en, meer algemeen, het uitvoeren van alle verrichtingen met betrekking van het beheer van de aldus samengestelde portefeuille,

- import en export van creatieve materialen;

- agenturen;

- kleinhandel en groothandel van creatieve materialen en tussenhandel van creatieve materialen.

- Groot- en kleinhandel in fietsen, motorfietsen, motoren en alle aanverwanten hiervan en de herstelling van de voornoemde;

- De uitbating van een werkplaats voor metaalbewerking.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder,volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haarmaatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

3. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg:

Er worden 180 volgestorte nieuwe aandelen uitgereikt aan de aandeelhouders van de bvba Alpa Kreatief, hetzij 1 aandeel van de bvba Hobbystock tegen 1 aandeel van de bvba Alpa Kreatief. De ruilverhouding van de aandelen wordt bepaald op basis van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Aangezien beide aandeelhoudersstructuren van de vennootschappen dezelfde zijn, is er op geen enkele wijze sprake van bevoordeling of benadeling van de aandeelhouders.

Er is geen opleg in geld voorzien.

4. De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt:

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uit gegeven, zullen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur van de ovememende vennootschap, nl de bvba Hobbystock.

Als tijdelijke maatregel wordt bepaald dat, zolang de nieuwe aandelen nog niet gedrukt zijn door en onder de verantwoordelijkheid van genoemde Raad van Bestuur de nieuwe uitgereikte aandelen zullen vermeid worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 463, al 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

5. De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst:

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2013, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals hierna bepaald.

6. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap:

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de bvba Hobbystock wordt vastgelegd op 01/01/2013, wetende dat de over te nemen vennootschap, bvba Alpa Kreatief, haarlaatste jaarrekening heeft afgesloten op 31 december 2012.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de ovememende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden,

~



7. Diverse Bepalingen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten worden toegekend.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

De zaakvoerders duiden nogmaals op het voorstel tot vrijstelling van de verplichting om een omstandig schriftelijk verslag op te stellen overeenkomstig het artikel 694 en 696W. Venn, en om vrijstelling van de verplichting om een controleverslag te laten opstellen door een bedrijfsrevisor of extern accountant overeenkomstig de bepaling van het artikel 695van het Wetboek van Vennootschappen.

De kosten van deze fusie worden door de verkrijgende vennootschappen gedragen.

8, Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door de zorgen van comparanten uiterlijk 6 weken voor de Algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout worden neergelegd.

De akte fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten als verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap zal verleden worden voor notaris Van Ermengem.

Balen, 1 maart 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 24.08.2012 12459-0203-015
18/01/2012
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sinterveld 1

2490 Balen

Onderwerp akte : BVBA: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op negenentwintie december tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten', vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hobbystock" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT; (1) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder;; aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva, afgesloten op 30; september 2011. De aanwezige vennoten erkennen een afschift van dit verslag alsmede van de staat van activa en;, passiva te hebben ontvangen en er kennis te hebben van genomen. (2) De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap, en artikel 5 van de statuten dienovereenkomstig, te wijzigen, zodat hetj; thans zal bestaan uit: "De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor;; rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden: de aankoop, de verkoop, de import, de export,': de distributie in klein- en groothandel van doe-het-zelf artikelen in de breedste zin; en ondermeer elektrische en', mechanische werkbenodigdheden, vernissen, verven, wandbekleding, constructiematerialen tuinartikelen, en; meubelassortimenten; fournituren: naaigaren, band, lint, enz., onderhouds- en reinigingsproducten, inclusief" '; waspoeders; kranten, boeken en tijdschriften, papierwaren, kantoor- en schoolbehoeften; sport- en kampeerartikelen; fietsen; spellen en speelgoed; verf en vernis; ijzerwaren voor algemeen gebruik; werktuigen (hamers; schroevendraaiers enz.; elektrisch aangedreven handgereedschap; kledingstoffen en meubileringstoffen; breigarens;!' materiaal voor de vervaarding van tapijten, tapisserieën en borduurwerk; naaigaren, band, lint, naalden; ijzerwaren, verf en bouwmaterialen; drogisterijartikelen en onderhoudsproducten; reinigingsproducten; koorden en touwen. overige markt- en straathandel: openbare markten: versierings- en feestartikelen; openbare weg: versierings-en feestartikelen; andere plaatsen: bijkomstige verkopen tijdens culturele of sportieve evenementen; versierings- en feestartikelen. de aankoop, de verkoop, de import, de export, de verhuring, de leasing en de algemene'; vertegenwoordiging van materialen en werkbenodigdheden die tot deze doe-het-zelfactiviteit moeten dienen. het' commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, van door andere ondernemingen gefabriceerde producten. het ; concipiëren, fabriceren en commercialiseren van producten voor de doe-het-zelfmarkt; de aankoop, het beheer en de'. verkoop van aile mogelijke roerende en onroerende waarden, van aile mogelijke sociale rechten en, meer algemeen, ;' het uitvoeren van alle verrichtingen met betrekking van het beheer van de aldus samengestelde portefeuille. Import en: export van creatieve materialen; Agenturen; Kleinhandel en groothandel van creatieve materialen en tussenhandel,: van creatieve materialen; Groot- en kleinhandel in fietsen, motorfietsen, motoren en aile aanverwanten hiervan en de;; herstelling van de voornoemde; De uitbating van een werkplaats voor metaalbewerking; Groot- en kleinhandel, import; en export van textiel. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg;' van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar; goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden'` , als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De, vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen;` verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de; verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken".

TWEEDE BESLUIT: De algemene vergadering beslist dat de vennootschap tevens kan werken onder de handelsbenaming "Alpe".

DERDE BESLUIT: De vergadering verleent aan notaris Jan Van Ermengem aile machten om de gecoordineerde tekst; van de statuten van de vennootschap op te stellen en neer te Leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIERDE BESLUIT: De vergadering en de zaakvoerder beslissen om de heer Alex Vandecraen, wonende te 2490': Balen, Sinterveld 3, stellen aan als lasthebber belast met de dagelijkse technische leiding voor de volgende;, beroepsactiviteiten: motorvoertuigen intersectoraal, motorvoertuigen tot 3,5 ton, motorvoertuigen boven 3.5 ton, i_rijwielen_ Hetgeen door de beerAIex Vandecceen,_voormeld, wordt aanvaard____

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

APIIFME RECHTBANK VAN

09 JAN. 2G12

KOOpH:. .

De--griffier,

Ondernemingsnr : 0874.677.011

Benaming (voluit) : Hobbystock

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



VIJFDE BESLUIT: De algemene vergadering en de zaakvoerder geven bij deze bijzondere volmacht aan Unizo Geel VZW - ZENITO, kantoorhoudende te 2440 Geel, Diestseweg 63, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien tuit dé op heden genomen besluiten.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aen het Belgisch Staatsblad

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 27.06.2011 11220-0006-014
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 29.06.2010 10241-0293-015
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 13.07.2009 09413-0303-015
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 25.06.2008 08305-0355-015
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 20.06.2007 07260-0213-013

Coordonnées
HOBBYSTOCK

Adresse
SINTERVELD 1 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande