HOBOKEN HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOBOKEN HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.833.420

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 11.08.2014 14416-0116-016
28/01/2014
ÿþ~ ~---~-;

r.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod WoN 11.1

L.1)11*~ _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Weergelegd ter griffie van de Redeéunik ~n Koophandel te »harpon, op

i 7 JAN. 2044

Griffie

Ondernemingsnr : 0807.833.420

Benaming

(voluit) : HOBOKEN HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2660 Antwerpen-Hoboken, Leo Bosschartlaan 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 23 december 2013 Geregistreerd zes bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 2 januari 2014, boek 297, blad 50, vak 05. Ontvangen: 50,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur a.i. (get) W. Wuytack.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) om het kapitaal aldus te brengen van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) op TWEE MILJOEN HONDERDDUIZEND EURO (¬ 2.100.000,00) en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen door inbreng in geld.

Uit het attest afgeleverd door de KBC Bank met zetel te Brussel, blijkt dat het bedrag van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) op datum van 13 december 2013 werd gestort op de geblokkeerde rekening van onderhavige vennootschap.

Deze som werd ter beschikking gesteld door de twee vennoten, ieder voor de helft.

Over de rekening zal alleen beschikt worden door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging tot stand is gekomen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie' van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling aan: Van de Perck Accountancy bvba, Groenendaallaan 103 te 2170 Antwerpen, evenals aan haar bediende, aangestieden en lasthebbers, aan wie de macht wordt verleend om in naam en voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten te verrichten aan het ondememingsloket en bij de BTW- administratie.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 23/12/2013,

Inhoudende coordinatie van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2013
ÿþMud WoN 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y

Neergelegd ter griffie van de Kechibenk van Koophandel te Antwerpen.. op

,13 JUNI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0807.833.420

Benaming

(voluit) : HOBOKEN HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2660 Antwerpen-Hoboken, Leo Bosschartlaan 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING (DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP) UITBREIDING DOEL - VERLENGING LOPEND BOEKJAAR  WIJZIGING DATUM JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Dick Van Laere, notaris te Antwerpen op 29 mei 2013 Geregistreerd zeventien bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 30 mei 2013, boek 290, blad 38, vak 14. Ontvangen: 25,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur a.i. (get) K. Haes.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 12 april 2013 door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOBOKEN EXPLOITATIE MAATSCHAPPIJ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2660 Antwerpen-Hoboken, Leo Bosschartlaan 20, en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOBOKEN HOLDING", met maatschappelijke zetel te 2660 Antwerpen-Hoboken, Leo Bosschartlaan 20 en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, op 15 april 2013, en waarvan de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 april 2013, onder nummers 13064054 en 13064055.

Tweede beslissing

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOBOKEN HOLDING", met maatschappelijke zetel te 2660 Antwerpen-Hoboken, Leo Bosschartlaan 20, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOBOKEN EXPLOITATIE MAATSCHAPPIJ", met maatschappelijke zetel te 2660 Antwerpen-Hoboken, Leo Bosschartlaan 20, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

DERDE beslissing  Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2013.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2013 en er kennis van te hebben genomen.

VIERDE beslissing  DOELUITBREIDING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van de tekst zoals gemeld in punt 4 van de agenda zodat hetuiteindelijk zal luiden als volgt :

"De vennootschap heeft als doel :

in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, alsook in naam van en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden de activiteiten van een holding-, management- en patrimoniumvennootschap in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

- participaties nemen en investeren in vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, samenwerkingsverbanden, joint ventures of andere entiteiten, al dan niet met rechtspersoonlijkheid, al dan niet genoteerd op de beurs;

- voornoemde entiteiten financieren door middel van het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van aandelen, opties, warrants, of andere effecten of andere vormen van kapitaalfinanciering, of door middel van het toestaan, het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van leningen, obligaties, kredietopeningen of andere vormen van schuldfinanciering of schuldinstrumenten;

- liquiditeiten of activa beleggen in effecten, cash of roerende waarden in de meest brede betekenis van het woord;

- de voormelde participaties en beleggingen beheren, kapitaliseren en valoriseren, onder andere door rechtstreeks of onrechtstreeks te participeren in of door op enige andere wijze ondersteuning te geven aan de raad van bestuur, aan het management, bij de controle of de vereffening van de entiteiten, waarin zij een participatie heeft en door technische, zakelijke, administratieve, juridische, financiële of andere diensten of bijstand te verlenen;

- de ontwikkeling van de entiteiten, waarin zij participeert, bevorderen, plannen en coördineren, onder andere door middel van reorganisaties en herstructureringen;

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten afsluiten, behoudens de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- administratieve bijstand, zakelijke dienstverlening, alle dienstverlening van economische aard en overige dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven, daaronder mede begrepen het verstrekken van advies, consulting en diensten in de ruimste zin van het woord op het gebied van administratie, management, financiën, marketing, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken, daaronder onder meer mede begrepen het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerk'zaamhe-'den, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen; daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen;

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, kortom alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondememingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De voornoemde opsomming is niet exhaustief en dient in de meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden.

Bovendien, mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken, die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met of bijdragen tot haar doel, en mag zij alle garanties verstrekken, zich borgen stellen, zekerheden verstrekken, waaronder haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand geven en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, alsook optreden als agent of vertegenwoordiger van, of voorschotten toestaan aan de entiteiten in dewelke zij participeert.

De vennootschap heeft eveneens tot doel :

het aankopen en verkopen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle soorten bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, bemiddelen bij zulke operaties, het huren, verhuren of onderverhuren ervan, het in erfpacht of opstal nemen of geven van deze goederen, het in onroerende leasing nemen of geven van deze goederen, dit alles in de ruimste zin van het woord;

- het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen;

_~..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vo r-

be hou den aan het Belgisch

Staatsblad

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 29/05/2013

inhoudende coördinatie van statuten.

-het geven van adviezen, interim-management en het verlenen van diensten aan andere vennootschappen, andere rechtspersonen en ondernemingen, onder meer op het gebied van management en organisatie, alsmede van financieel en economisch beleid;

- het verstrekken van alle bijstand aan alle vennootschappen, organisaties, besturen of verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief als organisatorisch vlak;

- het verstrekken van opleiding, cursussen geven en het organiseren van lessenreeksen en seminaries;

De vennootschap mag haar activiteit zowel in het binnen- als in het buitenland uitoefenen, in gelijk welke plaats in het binnen- of buitenland filialen, bijhuizen, burelen, exploitatiezetels, administratieve zetels, verkoopburelen, agentschappen of hoe dan ook genoemd, oprichten; de uit te baten instellingen in huur nemen, aankopen, onderverhuren, voort verhuren, zelf exploiteren of laten exploiteren door derden; aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zouden kunnen zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken van haar maatschappelijk doel; zowel in het binnen- als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten waaronder koop en verkoop, huur en verhuur en de commissiehandel, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel dat zij nastreeft en/of dit doel bevorderen en verwezenlijken.

Deze opsomming is slechts aanwijzend en niet beperkend."

VIJFDE beslissing  verlenging lopend boekjaar

De vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar te wijzigen om het te laten beginnen op 1 januari en te laten eindigen op 31 december van ieder jaar.

ZESDE beslissing  wijziging datum jaarlijkse algemene vergadering

De vergadering beslist overeenkomstig voorgaande beslissing de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze te houden op de derde dinsdag van de maand juni om 11.00 uur.

ZEVENDE beslissing  overgangsbepaling

De vergadering stelt de volgende overgangsbepaling vast: "Het huidig boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 oktober 2012 zal bij wijze van overgangsre-geling afgesloten worden op 31 december 2013." ACHTSTE beslissing  Machten tot uitvoering

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen.

NEGENDE beslissing- Volmacht

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent alle machten aan Van de Perck Accountancy bvba, Groenendaallaan 103 te 2170 Antwerpen, evenals aan haar bediende, aangestleden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling , de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2013
ÿþ I....... Mod Want 79,5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111111:,11111',11111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 5 APR, 2013

Ondernemingsnr : 0807833420

Benaming

(voluit) : HOBOKEN HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LEO BOSSCHARTLAAN 20, 2660 HOBOKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Voorstel tot fusie door overneming van de BVBA HOBOKEN EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ door de BVBA HOBOKEN HOLDING

De bestuursorganen, zijnde de zaakvoerders, van de vennootschappen HOBOKEN EXPLOITATIE MAATSCHAPPIJ BVBA en HOBOKEN HOLDING BVBA, hebben op 12 april 2013 gezamenlijk beslist om aan hun vennoten voor te stellen over te gaan tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van de artikel 676 W.Venn. en overeenkomstig de procedure uitgeschreven door de artikelen 719 e.v. W.Venn. tussen enerzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOBOKEN EXPLOITATIE MAATSCHAPPIJ ("Overgenomen vennootschap") en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOBOKEEN HOLDING ("Overnemende vennootschap").

Het voorstel van de bestuursorganen wordt geformaliseerd in onderhavig fusievoorstel dat werd opgesteld overeenKomstig artikel 719 W.Venn. Dit artikel schrijft voor dat het fusievoorstel ten minste vermeldt :

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de ovememende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd

Dit fusievoorstel zal neergelegd worden door de beide bestuursorganen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De vennoten van beide vennootschappen zullen uitgenodigd worden tot een Buitengewone Algemene Vergadering die over de voorgenomen fusie zal beslissen ten minste zes weken na de neerlegging van het fusievoorstel,

A.RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN 1,De overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is HOBOKEN HOLDING. Zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft haar maatschappelijke zetel te 2660 Hoboken, Leo Bosschartlaan 20.

Haar doel luidt als volgt:

Op de laatste blz. van Luit vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti De vennootschap heeft als doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, alsook in naam van en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden de activiteiten van een holding-, management- en patrimoniumvennootschap in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer

- participaties nemen en investeren in vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, samenwerkingsverbanden, joint ventures of andere entiteiten, al dan niet met rechtspersoonlijkheid, al dan niet genoteerd op de beurs;

- voornoemde entiteiten financieren door middel van het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van aandelen, opties, warrants, of andere effecten of andere vormen van kapitaalfinanciering, of door middel van het toestaan, het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van leningen, obligaties, kredietopeningen of andere vormen van schuldfinanciering of schuldinstrumenten;

- liquiditeiten of activa beleggen in effecten, cash of roerende waarden in de meest brede betekenis van het woord;

- de voormelde participaties en beleggingen beheren, kapitaliseren en valoriseren, onder andere door rechtstreeks of onrechtstreeks te participeren in of door op enige andere wijze ondersteuning te geven aan de raad van bestuur, aan het management, bij de controle of de vereffening van de entiteiten, waarin zij een participatie heeft en door technische, zakelijke, administratieve, juridische, financiële of andere diensten of bijstand te verlenen;

- de ontwikkeling van de entiteiten, waarin zij participeert, bevorderen, plannen en coördineren, onder andere door middel van reorganisaties en herstructureringen;

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten afsluiten, behoudens de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- administratieve bijstand, zakelijke dienstverlening, alle dienstverlening van economische aard en overige dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven, daaronder mede begrepen het verstrekken van advies, consulting en diensten in de ruimste zin van het woord op het gebied van administratie, management, financiën, marketing, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken, daaronder onder meer mede begrepen het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerk-'zaamhe-+den, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en rcerend vermogen; daartoe mag zij elle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen;

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, kortom alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vomi; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De voornoemde opsomming is niet exhaustief en dient in de meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden.

Bovendien, mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken, die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met of bijdragen tot haar doel, en mag zij alle garanties verstrekken, zich borgen stellen, zekerheden verstrekken, waaronder haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand geven en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, alsook optreden als agent of vertegenwoordiger van, of voorschotten toestaan aan de entiteiten in dewelke zij participeert.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ten behoeve van de fusie zal het doel van de overnemende vennootschap worden uitgebreid zodat zij in overeenstemming zal zijn met de doelstelling van de overgenomen vennootschap. Daartoe zal een staat van activa en passiva worden opgesteld die op het ogenblik dat de buitengewone algemene vergadering over de fusie beslist niet ouder is dan drie maanden. Tevens zal het bestuursorgaan aan de buitengewone algemene vergadering een verslag voorleggen waarin de voorgestelde doelwijziging wordt toegelicht en gemotiveerd, een en ander bij toepassing van artikel 287 W.Venn.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 100.000,00 Euro en is vertegenwoordigd door 100

aandelen.

Er zijn geen kapitaalaandelen waaraan bijzondere rechten gekoppeld zijn,

De actuele zaakvoerders zijn de BVBA CEES ZEVENBERGEN BEHEER, vertegenwoordigd door dhr. ZEVENBERGEN CEES, en de BV BEHEERMAATSCHAPPIJ VAN DER BURGH, vertegenwoordigd door dhr. Johannes Poot.

2.De overgenomen vennootschap

De overgenomen vennootschap is HOBOKEN EXPLOITATIE MAATSCHAPPIJ. Zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft haar maatschappelijke zetel te 2660 Hoboken, Leo Bosschartlaan 20.

Haar doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel

- het aankopen en verkopen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle soorten bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, bemiddelen bij zulke operaties, het huren, verhuren of onderverhuren ervan, het in erfpacht of opstal nemen of geven van deze goederen, het in onroerende leasing nemen of geven van deze goederen, dit alles in de ruimste zin van het woord;

- het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, lommer-'cieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen;

- het geven van adviezen, interim-management en het verlenen van diensten aan andere vennoot-schappen, andere rechtspersonen en ondernemingen, onder meer op het gebied van management en organisatie, alsmede van financieel en economisch beleid;

- het verstrekken van aile bijstand aan alle vennootschappen, organisaties, besturen of verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief als organisatorisch vlak;

- het verstrekken van opleiding, cursussen geven en het organiseren van lessenreek-'sen en seminaries;

- het uitoefenen en aanvaarden van alle bestuurs- en mandaatfuncties,

De vennootschap mag zich ten voordele van alle derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen.

De vennootschap mag haar activiteit zowel in het binnen- als in het buitenland uitoefe-'nen, in gelijk welke plaats in het binnen- of buitenland filialen, bijhuizen, burelen, exploitatiezetels, administratieve zetels, verkoopburelen, agentschappen of hoe dan ook genoemd, oprichten; de uit te baten instellingen in huur nemen, aankopen, onderverhir.ren, voortverhuren, zelf exploiteren of laten exploiteren door derden; aan aile onderne`'mingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zouden kunnen zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken van haar maatschappelijk doel; zowel in het binnen- als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten waaronder koop en verkoop, huur en verhuur en de commis-siehandel, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel dat zij nastreeft en/of dit doel bevorderen en verwezenlijken.

Deze opsomming is slechts aanwijzend en niet beperkend.

Ten behoeve van de fusie zal het doel van de overnemende vennootschap worden uitgebreid zodat zij in overeenstemming zal zijn met de doelstelling van de overgenomen vennootschap.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 1,062.000,- Euro en is vertegenwoordigd door 2.500

aandelen.

Er zijn geen kapitaalaandeten waaraan bijzondere rechten gekoppeld zijn.

De actuele zaakvoerder is de BVBA HOBOKEN HOLDING, vertegenwoordigd door dhr, ZEVENBERGEN CEES.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

B.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De handelingen van de over te nemen vennootschap HOBOKEN EXPLOITATIE MAATSCHAPPIJ BVBA worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap HOBOKEN HOLDING BVBA vanaf 1 JANUARI 2013.

De fusie zal juridisch tot stand komen vanaf de datum van de overeenstemmende fusiebesluiten door de respectievelijke buitengewone algemene vergadering van HOBOKEN EXPLOITATIE MAATSCHAPPIJ BVBA en HOBOKEN HOLDING BVBA.

C.RECHTEN DIE DE OVERENEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Aile aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen, welke bijzondere rechten toekennen, gecreëerd zullen worden.

Er bestaan geen andere effecten dan kapitaalaandelen binnen de over te nemen vennootschap.

D.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de Bestuursorganen van de overgenomen vennootschap, noch aan de Bestuursorganen van de overnemende vennootschap.

Statutenwijzingen

Onmiddellijk na het fusiebesluit zullen de statuten van de overnemende vennootschap gewijzigd worden in de zin van de hierboven opgenomen doeluitbreiding.

Onroerende goederen

De overgenomen vennootschap HOBOKEN EXPLOITATIE MAATSCHAPPIJ verklaart geen eigenaar te zijn van onroerende goederen of titularis van zakelijke rechten (opstal, erfpacht, vruchtgebruik enz.) met uitzondering van wat hieronder gezegd wordt.

De overgenomen vennootschap verklaart eigenaar te zijn voor 100 % in volle eigendom van volgend onroerend goed :

gelegen langsheen de Kapelstraat, de Adolf Greinerstraat en de Leo Bosschartlaan, meer bepaald te Antwerpen (37ste afdeling) -- Hoboken (2de afdeling), kadastrale sectie C, deel uitmakende van de voormalige Boelscheepswerf, omvattende :

de constructie op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen aan de Maccabilaan 1/9 volgens titel ten kadaster gekend wijk C nummer 31G, groot 111.841 m2 en thans ten kadaster gekend wijk C nummer 31K voor een oppervlakte van 81.004 m2 volgens kadaster en 82.048 m2 in werkelijkheid.

De overgenomen vennootschap verklaart eigenaar te zijn voor 98 % in volle eigendom van volgende

onroerende goederen in een gebouwencomplex

gelegen op de hoek van de Italiëlei, Noorderplaats en Londenstraat volgens titel ten kadaster gekend wijk B,

deel van nummers 57/03, 59/02, nummers 591C/2, 59/2, 59/3/A, 59/7 en 59/6, 59/P, voor een grotere

oppervlakte, en volgens recent kadastraal uittreksel gekend wijk B, nummer 59/N/2, en deel van nummers

59/1Q2, 59/02, 5913/A, 57/03/A, en 59/7/D, voor een oppervlakte volgens meting van vierduizend zeshonderd

zesenzestig vierkante meter negenenzeventig vierkante decimeter ( 4.666,79 m2 ). Samengevat de kavels deel

uitmakend van de "Woontoren" in de "London Tower"

het appartement gelegen op de 11de verdieping, gemerkt 11.4

het appartement gelegen op de 14de verdieping, gemerkt 14.3

het appartement gelegen op de 16de verdieping, gemerkt 16.5

het duplex appartement gelegen op de 21 ste en 22ste verdieping, gemerkt 21.1

het duplex appartement gelegen op de 21 ste en 22ste verdieping, gemerkt 21.2

het duplex appartement gelegen op de 21 ste en 22ste verdieping, gemerkt 21.3

de autostaanplaatsen gelegen in de kelderverdieping (-3), gemerkt P3.51, P3.52, P3.53, P3.54, P3.55,

P.3.56, P3.57, P3.58, P.3.59, P3.60, P3.120, P3.118, P3.119, P3.121, P3.123 en P.3.126,

de kelderbergingen gelegen in de kelderverdieping (-3) gemerkt B3.01, B3.02, B3.04, B3.05, B3.06, B3.09,

B3.10, B3.13, B3.18, B3.24, B3.55 en B3.56,

O

~~ OVAM

0

Het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap verklaart:

- dat bij hun weten in het voormelde onroerend goed, geen inrichting gevestigd is of was, en geen activiteit wordt of werd uitgeoefend die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld door het Vlaams decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming;

- het goed niet aangetast is door bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Een bodemattest werd afgeleverd op 12 maart 2013 (nr, A : 20130118347  R ; 20130116841 ) en daaruit blijkt dat het perceel niet is opgenomen in de inventaris van verontreinigde gronden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Wat betreft Hoboken, voor wat betreft het perceel Macabilaan 119, verklaart het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap

- dat uit schrijven van de stad Antwerpen van de milieudienst van 1 maart 2012 blijkt dat voor dit eigendom " ARAB- eniof VLAREM vergunningen werden aangetroffen met activiteiten die opgenomen zijn in de lijst van het VLAREBO en du aanleiding geven tot een oriënterend bodemonderzoek:

- dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte een risico-inrichting gevestigd is, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

- dat OVAM een bodemattest heeft afgeleverd op 9 april 2013 (A 20130161845  R : 20130142538  D ; 1435 ), waarvan de inhoud luidt:

deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister. Volgens het bodemdecreet moeten op deze grond nog verdere maatregelen worden uitgevoerd«

a)Historische verontreiniging

volgens het Bodemdecreet moet er een bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het beschrijvend bodemonderzoek van 01.07.1997 en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

In overeenstemming met het Bodemdecreet is voldaan aan de volgende verplichtingen :

- het bodemsaneringsproject van 5.7.2001 werd bij de OVAM ingediend op 9.7.2001. Hierop werd door de OVAM een conformiteitsattest afgeleverd,

- tegenover de OVAM werd de verbintenis aangegaan de bodemsaneringswerken uit te voeren en werden er hiervoor financiële zekerheden gesteld.

Volgens het Bodemdecreet moet er een bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het beschrijvend bodemonderzoek van 03.01.2002 en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond. De bodemverontreiniging, aangetroffen in dit bodemonderzoek, is niet tot stand gekomen op deze grond. De saneringsplicht rust bij de eigenaar of gebruiker van de grond waar de bodemverontreiniging tot stand kwam. U vindt meer informatie op www.ovam. be/verspreidi ngsperceel.

b)Gemengd overwegend nieuwe verontreiniging :

volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond, De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 07,03.2013, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond,

c)Gemengd overwegend historische verontreiniging

volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond, De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 07.03.2013, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond,

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. Mechelen, 09.04,2013.

- dat voormelde risico-inrichting nog steeds aanwezig is, doch geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Huurcontracten

De overgenomen vennootschap is geen huurder van gebouwen of terreinen.

Fiscale uitwerking

De bestuursorganen van de overgenomen en ovememende vennootschap verklaren dat het de bedoeling is van de partijen om de hierbij geplande met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting belastingneutraal te laten plaatsvinden.

Derhalve zal de geplande fusie gerealiseerd worden bij toepassing van:

- de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992);

- artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW Wetboek.

Kosten

De kosten verbonden aan de fusie zullen voor 100 % gedragen worden door de overnemende

vennootschap.

Informatie-uitwisseling en confidentialiteit

Teneinde de geplande fusie te realiseren in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen elkaar informeren en aan hun vennoten alle nuttige informatie verstrekken op de manier voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de bij de fusie betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Neerlegging

De comparanten geven aan HOBOKEN HOLDING BVBA, 2660 Hoboken, Leo Bosschartlaan 20, volmacht met de bevoegdheid van in de plaatsstelling, het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

De comparanten geven aan het Accountantskantoor Van de Perck Accountancy bvba, Groenendaallaan 103, 2170 Antwerpen ( Merksem ), vertegenwoordigd door dhr. Paul Van de Perck, volmacht met de bevoegdheid van in de plaatsstelling, het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Opgemaakt in 6 exemplaren te Antwerpen op 12.042013.

De 6 originele exemplaren van dit fusievoorstel hebben de volgende bestemming

- één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de overnemende vennootschap;

- één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de overgenomen vennootschap;

- één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de griffie van de rechtbank van koophandel bevoegd voor de overnemende vennootschap en zal daartoe worden overgedragen aan de in dit voorstel vermelde bijzondere gevolmachtigden;

- één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de griffie van de rechtbank van koophandel bevoegd voor de overgenomen vennootschap en zal daartoe worden overgedragen aan de in dit voorstel vermelde bijzondere gevolmachtigden.

- een exemplaar zal bewaard blijven in het dossier van de notaris;

- een exemplaar zal bewaard blijven in het dossier van de accountant.

HOBOKEN HOLDING BVBA HOBOKEN EXPLOITATIE MAATSCHAPPIJ BVBA

De zaakvoerders De zaakvoerder

BVBA CEES ZEVENBERGEN BEHEER vertegenwoordigd door BVBA HOBOKEN HOLDING

Dhr. ZEVENBERGEN CEES vertegenwoordigd door

zaakvoerder Dhr. ZEVENBERGEN CEES

zaakvoerder





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-betFouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 29.03.2013 13082-0256-013
06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 29.03.2012 12078-0129-013
19/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 13.04.2011 11084-0277-013
14/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 02.04.2010 10089-0152-013
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 16.07.2015 15328-0577-015

Coordonnées
HOBOKEN HOLDING

Adresse
LEO BOSSCHARTLAAN 20 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande