HOFLINE ELECTRO & CABLING, AFGEKORT : H.E.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOFLINE ELECTRO & CABLING, AFGEKORT : H.E.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.509.224

Publication

05/08/2014
ÿþMod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPENP eM

sar

Ondememingsnr : 0477.509.224

Benaming

(voluit) : Hofline Electro & Cabling

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lakenmakersstraat 283-285 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

opgemaakt door

de bestuursorganen

van de vennootschappen

BVBA Hoffine Electro & Cabling

en

BVBA Online Consulting Services

in toepassing van art. 719 W. Venn.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de: verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen; van artikelen 676 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen.

Uiterlijk op datum van het fusiebesluit zullen alle aandelen BVBA Online Consulting Services eigendom zijn: van BVBA Hofline Electro & Cabling.

Op 14 juni 2014 is overeenkomstig ait 719 W. Venn door de bestuursorganen van de hierna gemelde; vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van geruisloze fusie opgesteld:

1.Co0rdinaten van de vennootschappen

A.De overnemende vennootschap:

Naam: : Hofline Electro & Cabling

Rechtsvorm: : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Lakenmakersstraat 283-285 2800 Mechelen

Ondernemingsnummer: BE 0477.509.224

Rechtspersonenregister Mechelen

zaakvoerder BVBA Nake vertegenwoordigd door Mn Stefan Vrancken BVBA SHP Services vert door Mr, Jan Hofman

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijrágën bij hë"fBëlgischSfáafeYâcl _ 05t0872014 _ Annëxës dü Ntôïiïtëü"r bëigé

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal:Het kapitaal bedraagt 25.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1000 aandelen.

Aandeelhouders: De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens,

zijn: BVBA SHP Services 1 aandeel

Jan Hofman 500 aandelen

Stefan Vrancken 499 aandelen

Het doel luidt als volgt

De vennootschap heeft tot doel:

-Het oprichten en uitbaten van een handel in klein- en het groot in elektronische producten, audio- en videoapparatuur, computers, printers, telefoontoestellen en aanverwante; ontwerp, verkoop, implemantatie en onderhoud van computer hardware, software en telecommunicatie. De aanleg van telecommunicatielijnen en  netten.

-Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregate), installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, installatie van bewakingssystemen en alarminstallatie tegen diefstal, installatie van antennes en bliksemafleiders installatie van lichtreclames en uithangborden.

-De Studie en de uitvoering van aile mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van aile mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitne decoraties;

Aile mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

Het bouwrijp maken van bouw- en andere terreinen, afbraakwerken.

Tuinaanleg en aanleg en onderhoud van opritten en andere klinkerwerken.

Rubbouwwerken, stukadoor, cement- en dekvloeractiviteiten.

Fabricatie, herstelling en installatie van keukens en daarnaast ook tegelwerken, sanitaire werken, loodgieterj, elektriciteitswerken en schrijnwerkerij.

Onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaiek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen in alle materialen, ook met haut; voor plafonneer- cementeer- en alle pleisterwerken; voor timmer- en schrijnwerk; voor behang- en schilderwerk, voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom, van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling, airconditioning en industriele pijpleidingen; voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters, plaatsen en herstellen van sloten,

ln- en export, groot- en kleinhandel in bouwmaterialen, meubelent elektronisch en sanitaire toestellen, keukens, keukenmeubelen, -toestellen en keukeninstallaties, alsook alle met voorgaande activiteiten verband houdende artikelen, producten, koopwaren, grondstoffen, bijhorigheden, onderdelen, benodigdheden, materialen en materieel en toebehoren;

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

De vennootschap mag haar personeel ten dienste stellen van andere bedrijven.

Beheer van roerende en onroerende vermogens, aan- en verkoop, huren en verhuren, beheren van alle roerende en onroerende goederen,

Het deelnemen in, het financieren of doen financieren van, het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen in vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen; het beleggen van vermogens in schuldvorderingen en effecten; het stellen en het zich borgstellen voor derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats in België of in het buitenland op om het even welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt zijn. Zij mag deelnemen door middel van deelgenootschap, overdracht, fusie of tussenkomst allerhande in alle andere ondernemingen in Belgie of in het buitenland, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk gelijklopend is met het hare.

B.De over te nemen vennootschap :

Naam: : Online Consulting Services

Rechtsvorm: : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maatschappelijke zetel: Hanswijk De Bercht 54 2800 Mechelen

Ondernemingsnummer: BE  0872.447.890

Rechtspersonenregister Mechelen

De raad van bestuur bestaat uit: BVBA Nake vert. door Stefan Vrancken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

BVBA Shp Services vert. door Jan Hofman

Kapitaal:I-let kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 25.000,00 EUR. Het is verdeeld in 100 aandelen,

Aandeelhouder. BVBA Hoffine Electro & Cabling 100 aandelen

Het doel luidt als volgt

De vennootschap heeft voor doel:

Het oprichten en uitbaten van een handel in elektonische producten en aanverwanten, met inbegrip van alle bedrijvigheden die met de handel verband houden, zoals de ontwikkeling, installatie, onderzoek, vervullen van consultancy Opdrachten.

Het ontwerp en uitvoeren van administratieve, financiele, industriele en communicatie software, toepassingen en het ermee verband houdend management, consulting en onderzoek.

Tevens mag de vennootschap diverse activiteiten verzorgen zoals organisatie van handelsbeurzen, recepties en feesten. Dit doel wordt in de ruimste zin opgevat.

De vennootschap heeft eveneens tot doel dienstverlening en ontwikkeling te verschaffen op het vlak van marketing, design, advertising en dit in de ruimste zin,

De vennootschap heeft eveneens tot doel het aankopen, verkopen, restaureren, huren, verhuren en onderhouden en opkuisen, dit alles in de ruimste zin van roerende en onroerende goederen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

De vennootschap kan alle daden stellen van burgerlijke, financiele of industriele aard, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, splitsing, inschrijving of op welke wijze ook, mogen deelnemen aan ondernemingen, verenigingen, vennootschappen welke ook overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen in aile takken van de industrie en handel.

De vennootschap mag aile commerciele, industriele, financiele en burgerlijke (ver)handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Aankoop en verkoop van alle voedingsmiddelen, voedingswaren, genotsmíddelen en dranken voor de detailhandel.

Bereiding en verkoop van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereide vis- en vleesgerechten, rookwaren, ijsroom, alsmede alle traiteuractiviteiten;

De catering en alles dat daaronder valt als traiteuractiviteit met betrekking tot de bereiding van alle voedingswaren,al dan niet consumptieklare schotels, voor afhaling of consumtie ter plaatse in de meest uitgebreide zin,

Uitbating van bistro's, restaurants, eet- en drankgelegenheden, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden,

inrichting van alle feestzalen en vergaderzalen

Het nemen van paritcipaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, alsook alle investerings- en financiele verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken,

Het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften.

Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten,

De fusie zal als volgt worden doorgevoerd:

De vennootschap BVBA Hoffine Electro & Cabling zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de vennootschap BVBA Online Consulting Services, die de over te nemen vennootschap is.

De naam van de verkrijgende vennootschap BVBA Hoffine Electro & Cabling zal behouden blijven.

2.De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 01 juli 2014 zullen de handelingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

3.Bijzondere rechten aan aandeelhouders en houders van effecten andere dan aandelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Er zijn geen andere effecten, andere dan aandelen.

Voorbehouden aan het Belgisch" Staatsblad

4.Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

5.Bodemgesteldheid

Het vermogen van de over te nemen vennootschap bevat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of

andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

6.Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen ais volgt

 in de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap en deover te nemen vennootschap, elk voor de helft

 ln de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

7.Fiscale gevolgen

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren het voornemen te hebben een

belasting neutrale fusie door te voeren. Voor de fusie zal zodoende toepassing gemaakt worden van: -

artikel 211 Wetboek Inkomstenbelastingen

-artikel 117 en 120 Wetboek Registratierechten;

-artikel 11 en 18 §3 Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde waarde.

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring voor 31/10/2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 10 juni 2014, te Mechelen, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Mechelen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

voor de vennootschap BVBA Hoffine Electro & Cabling

BVBA Nake BVBA Shp Services

Stefan Vrancken (aanspr. Vert.) Jan Hofman (aanspr. Vert.)

Zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2014
ÿþ1111111

1111111111iti.j1111111111.1

mod 11.1

[ ;3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

LEGIJ

1 -1ü- 2014

RECHTBANK van KOOÏ'il.-'" DEL "

loym"

ANTWERGfiffiei MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0477.509.224

Benaming (voluit) : Hofline Electro & Cabling

(verkort) : H.E.C.

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Laken makersstraat 283-285

2800 Mechelen

Onderwerp akte :Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - geruisloze fusie door opslorping van bvba Online Consulting Services door bvba Haine Electro ' & Cabling - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Filip Huygens te Mechelen op 16 september 2014, Geregistreerd 4 blad(en), 0 verzending(en) op het lste registratiekantoor Mechelen op 23 september 2014, referentie OBA5, boek 330, bled 003, vak 03. Ontvangen vijftig euro (E' 50,00). De adviseur-ontvanger, (getekend) VAN VLASSELAER Marie-Rose, blijkt dat de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT TOT MET EEN FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING

.De algemene vergadering besluit tot overneming door de vennootschap van haar 100%-dochtervennootschap de BVBA ONLINE CONSULTING SERVICES, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Hanswijk De Bercht 54, rechtspersonenregister Mechelen 0872.447,890.

Deze verrichting is gelijkgesteld met een fusie.

Hierbij in aanmerking genomen dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA ONLINE CONSULTING SERVICES, volgens de termen van de voor ondergetekende notaris Huygens op 16 september 2014 verleden notulen, voorheen heeft besloten tot goedkeuring van deze verrichting. . vaststelling va de osheffin. van de over.enomen vennootscha.

De algemene vergadering stelt vast en heeft de ondergetekende notaris verzocht er akte van te nemen dat, ten gevolge van het aannemen van de voorafgaande besluiten en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, volgens de op 16 september 2014 voor ondergetekende notaris opgemaakte notulen, onderhavige overneming heeft goedgekeurd, gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan te rekenen vanaf voormelde datum van 16 september 2014.

TWEEDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGINGEN

° MAATSCHAPPELIJK DOEL

De Algemene vergadering van de vennootschap HOFLINE ELECTRO & CABLING beslist met eenparigheid van stemmen vanaf heden het doel uit te breiden met volgende activiteit van de overgenomen vennootschap ONLINE CONSULTING SERVICES:

Het oprichten en uitbaten van een handel in elektronische producten en aanverwanten, met inbegrip van aile bedrijvigheden die met de handel verband houden, zoals de ontwikkeling, installatie,. onderzoek, vervullen van consultancy opdrachten.

Het ontwerp en uitvoeren van administratieve, financiële, industriële en communicatie software,, toepassingen en het ermee verband houdend management, consulting en onderzoek.

Tevens mag de vennootschap diverse activiteiten verzorgen zoals organisatie van handelsbeurzen, recepties en feesten. Dit doel wordt in de ruimste zin opgevat.

De vennootschap heeft eveneens toi doel het aankopen, verkopen, restaureren, huren, verhuren en' onderhouden en opkuisen, dit alles in de ruimste zin van roerende en onroerende goederen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

 9

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Aankoop en verkoop van alle voedingsmiddelen, voedingswaren, genotsmiddelen en dranken voor

de detailhandel.

Bereiding en verkoop van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereide

vis- en vleesgerechten, rookwaren, ijsroom, alsmede alle traiteuractiviteiten;

De catering en alles dat daaronder valt als traiteuractiviteit met betrekking tot de bereiding van aile

voedingswaren, al dan niet consumptieklare schotels, voor afhaling of consumptie ter plaatse in de

meest uitgebreide zin.

Uitbating van bistro s, restaurants, eet- en drankgelegenheden, zowel voor eigen rekening ais voor

rekening van derden.

Inrichting van alle feestzalen en vergaderzalen.

De statuten worden als volgt aangepast:

"ARTIKEL 4. - DOEL.

De vennootschap heeft als doel*,

Het oprichten en uitbaten van een handel in het klein- en het groot in elektronische producten, audio- en videoapparatuur, computers, printers, telefoontoestellen en aanverwante producten; met inbegrip van alle bedrijvigheden die met de handel verband houden, zoals de ontwikkeling, Installatie, onderzoek, vervullen van consultancy opdrachten.

Studie, ontwerp, verkoop, implementatie en onderhoud van computer hardware, software en telecommunicatie. De aanleg van telecommunicatielijnen en  netten.

Het ontwerp en uitvoeren van administratieve, financiële, inclustriëfe en communicatie software, toepassingen en het ermee verband houdend management, consulting en onderzoek.

Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregate), installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, installatie van antennes en bliksemafleiders, installatie van lichtreclames en uithangborden.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het aankopen, verkopen, restaureren, huren, verhuren en onderhouden en opkuisen, dit elles in de ruimste zin van roerende en onroerende goederen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

De studie en de uitvoering van aile mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen en buitendecoraties.

Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en algemeen genomen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

Het bouwrijp maken van bouw- en andere terreinen, afbraakwerken.

Tuinaanleg en aanleg en onderhoud van opritten en andere klinkerwerken.

Ruwbouwwerken, stukadoor, cement- en dekvloeractiviteiten.

Fabricatie, herstelling en installatie van keukens en daarnaast ook tegelwerken, sanitaire

werken, loodgieterij, elektriciteitswerken en schrijnwerkerij.

Onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen in alle materialen, ook met hout; voor plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken; voor timmer- en schrijnwerk; voor behang- en schilderwerk, voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom, van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling, airconditioning en van Industriële pijpleidingen; voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters, plaatsen en herstellen van sloten.

In- en export, groot- en kleinhandel in bouwmaterialen, meubelen, elektrische en sanitaire toestellen, keukens, keukenmeubelen, - toestellen en keukeninstallaties, alsook alle met voorgaande activiteiten verband houdende artikelen, producten, koopwaren, grondstoffen, bijhorigheden, onderdelen, benodigdheden, materialen en materieel en toebehoren;

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoitoolingswerken door onderaannemers.

Tevens mag de vennootschap diverse activiteiten verzorgen zoals organisatie van handelsbeurzen, recepties en feesten. Dit doel wordt in de ruimste zin opgevat.

Aankoop en verkoop van alle voedingsmiddelen, voedingswaren, genotsmiddelen en dranken voor de detailhandel.

Bereiding en verkoop van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereide vis- en vleesgerechten, rookwaren, ijsroom, alsmede alle traiteuractiviteiten;

De catering en alles dat daaronder valt als traite uractiviteit met betrekking tot de bereiding van aile voedingswaren, al dan niet consumptieklare schotels, voor afhaling of consumptie ter plaatse in de meest uitgebreide zin.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

A.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Uitbating van bistro's, restaurants, eet- en drankgelegenheden, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Inrichting van aile feestzalen en vergaderzalen.

De vennootschap mag haar personeel ten dienste stellen van andere bedrijven.

Beheer van roerende en onroerende vermogens, aan- en verkoop, huren en verhuren, beheren van alle roerende en onroerende goederen.

Het deelnemen in, het financieren of doen financieren van, het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen in vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen; het beleggen van vermogens in schuldvorderingen en effecten; het stellen van zekerheden en het zich borgstellen voor derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats in België of in het buitenland op om het even welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt zijn. Zij mag deelnemen door middel van deelgenootschap, overdracht, fusie of tussenkomst allerhande in alle andere ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk gelijklopend is met het hare."

° SCHRA" PING STATUTAIR ZAAKVOERDER EN AANPASSING BESTUUR- EN VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten aan de beslissing genomen in de bijzondere algemene vergadering van 22 december 2004 om het ontslag te aanvaarden van de statutair zaakvoerder, voornoemde heer Jan Hofman.

De vergadering beslist aansluitend de bestuur  en vertegenwoordigingsbevoegdheid als volgt aan te passen:

"Artikel 10. Bestuur

Zolang dc vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetze door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.) Filip Huygens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2014
ÿþmod 11.1

a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

u

bei

aa BE Sta

NEERGELEGD

12 -03- 2014

GRIFFIE fiiECHTR,e" \itiiK van KOOPI-fflEl. t4 MECHELEN

m*q1j161jIjo

N

"

Ondememingsnr: 0477.509.224

Benaming (voluit) : Hofline Electro & Cabling

Onderwerp akte :Statutenwijziging wijziging doel

Uit een akte verleden voor notaris Filip Huygens te Mechelen op 27 februari 2014, nog niet geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van voornoemde vennootschap de volgende beslissingen; genomen heeft

UITBREIDING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering beslist het doel van de vennootschap zoals omschreven in artikel 3 van de statuten uit te breiden met de volgende activiteiten in het cursief aangeduid:

"Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft als doel:

Het oprichten en uitbaten van een handel in het klein- en het groot in elektronische producten, audio- en videoapparatuur, computers, printers, telefoontoestellen en aanverwante; producten; en het uitoefenen van alle bedrijvigheden die met de handel verband houden. Studie, ontwerp, verkoop, implementatie en onderhoud van computer hardware, software en; telecommunicatie. De aanleg van telecommunicatielianen en  netten.

Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, installatie van; hulpvoedingesystemen (generatoraggregate), installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal,; installatie van antennes en bliksemafleiders, installatie van lichtreclames en uithangborden.

De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, alsi algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen' en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen  en buitendecoraties.

Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het; onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle, soorten kunstwerken en onroerende goederen en algemeen genomen, alle verrichtingen die; rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

Het bouwrijp maken van bouw- en andere terreinen, afbraakwerken. "

Tuinaanleg en aanleg en onderhoud van opritten en andere klinkerwerken.

Ruwbouwwerken, stukadoor, cement- en dekvloeractriviteiten.

Fabricatie, herstelling en installatie van keukens en daarnaast ook tegelwerken, sanitaire;

werken, loodgieterij, elektriciteitswerken en schrijnwerker j. "

Onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaiek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen in alle materialen, ook met hout; voor plafonneer-, cementeer- en; ; alle andere pleisterwerken; voor timmer- en schrijnwerk; voor behang- en schilderwerk, voor het; plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom, van ventilatie en verluchting, van; verwarming met warme lucht, van luchtregeling, airconditioning en van Industriële pijpleidingen; voor; ;; het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het; installeren van waterverzachters, plaatsen en herstellen van sloten.

In- en export, groot- en kleinhandel in bouwmaterialen, meubelen, elektrische en sanitaire; toestellen, keukens, keukenmeubelen, - toestellen en keukeninstallaties, alsook alle met voorgaande; activiteiten verband houdende artikelen, producten, koopwaren, grondstoffen, bijhorigheden, onderdelen, benodigdheden, materialen en materieel en toebehoren;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) : H.E.C.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lakenmakersstraat 283-285

2800 Mechelen

. 4.,^x' ' mod 11.1



Voor-

+,behbu3en

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

De vennootschap mag haar personeel ten dienste stellen van andere bedrijven.

Beheer van roerende en onroerende vermogens, aan- en verkoop, huren en verhuren, beheren van alle roerende en onroerende goederen.

Het deelnemen in, het financieren of doen financieren van, het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen in vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen; het beleggen van vermogens in schuldvorderingen en effecten; het stellen van zekerheden en het zich borgstellen voor derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats in België of in het buitenland op om het even welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt zijn. Zij mag deelnemen door middel van deelgenootschap, overdracht, fusie of tussenkomst allerhande in alle andere ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk gelijklopend is met het hare."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, neergelegd vóór registratie met het oog op de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

(gel.) Notaris Filip HUYGENS





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie van de akte,

- Verslag zaakvoerder met staat actief en passief de dato 31 december 2013, Gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2013 : ME096606
12/02/2013 : ME096606
19/04/2012 : ME096606
17/02/2012 : ME096606
30/06/2011 : ME096606
07/02/2011 : ME096606
08/12/2009 : ME096606
24/12/2008 : ME096606
18/01/2008 : ME096606
26/05/2015
ÿþ mort 11.1

LL.~IÎit _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-b



"Mal

3*

11

m

 S-- ~ - ~ s~ "

~D

1 3 -Oá- 20i5

,'9 .':"f'.,t +.,.n ,z 'ti, ! DEL

;-,e,ïvdE P,ietfffe'd

Ondememingsnr: 0477.509224

Benaming (voluit) : Hofline Electro & Cabling

(verkort) : M.E.C.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Lakenmakersstraat 283-285

2800 Mechelen

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Filip Huygens te Mechelen op 11 mei 2015, nog niet

geregistreerd, blijkt dat voornoemde vennootschap de volgende beslissingen genomen heeft:

Verlenging van het boekjaar

De vergadering beslist om het lopende boekjaar te verlengen tot 31 december 2015.

Het boekjaar zal vervolgens lopen vanaf één januari tot éénendertig december.

Artikel 13 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december...."

Verplaatsing datum jaarvergadering.

De vergadering beslist om de datum van de jaarvergadering te verplaatsen om deze vast te stellen

op de tweede vrijdag van de maand juni om tien uur.

De eerstkomende jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Artikel 12 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege gehouden worden ieder jaar op de tweede vrijdag van de maand juni om tien uur.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging op de rechtbank van koophandel.

(get.) Notaris Filip HUYGENS

Tegelijk hiermede neergelegd :

Afschrift van de akte,

Gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2007 : ME096606
23/06/2015
ÿþOndernemingsnr : 0477.509.224

Benaming

(voluit) : HOFL1NE ELECTRO & CABLING

(verkort) : H.E.C.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lakenmakersstraat 283-285, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de vennoten dd. 1 april 2015 blijkt het volgende:

De vennoten nemen kennis van en aanvaarden hierbij het ontslag van volgende zaakvoerders en dit met ingang van 1 april 2015:

- SHP SERVICES BVBA, met maatschappelijke zetel te 8301 Knokke-Heist, Heistlaan 39, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent (afdeling Brugge) met ondernemingsnummer 0454.045.617, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Hofman, wonende te 2800 Mechelen, Hanswijk De Bercht 54;

- NaKe BVBA, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Hamerstraat 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Mechelen) met ondernemingsnummer 0836,270.058, vast vertegenwoordigd door de heer Stefan Vrancken, wonende te 2800 Mechelen, Hamerstraat 18.

De vennoten besluiten met ingang op 1 april 2015 FACILICOM SERVICES GROUP BELGIUM NV, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Avenue Building, Noorderplaats 7 bus 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondememingsnurnmer 0427.858.090, vast vertegenwoordigd door de heer Johannes Adrianus Gennissen, te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap, voor een onbezoldigd mandaat van onbepaalde duur.

De vennoten geven volmacht aan en belasten ADVISORY SERVICES CVBA (RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen  0459.309.351), met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem (Antwerpen), Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Marc Van den Bossche, bestuurder, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen teneinde de publicatie en kennisgeving aan alle bevoegde instanties, incl. de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de fiscale administraties, van voorafgaande besluiten te verrichten.

Voor analytisch uittreksel

ADVISORY SERVICES CVBA

Bijzonder gevolmachtigde

vertegenwoordigd door haar bestuurder

Marc Van den Bossche

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M

M

1111111111.1

Mod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/12/2005 : BG096606
27/07/2005 : BG096606
06/07/2004 : BG096606
13/01/2004 : BG096606
22/05/2002 : BGA018701

Coordonnées
HOFLINE ELECTRO & CABLING, AFGEKORT : H.E.C.

Adresse
LAKENMAKERSSTRAAT 283-285 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande