HOLD BDK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLD BDK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.630.387

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 15.07.2014 14313-0528-011
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 02.08.2013 13395-0009-010
13/01/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12300347*

Neergelegd

11-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): HOLD BDK

0842630387

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2900 Schoten, Ransuildreef 26

Onderwerp akte: Oprichting

Zoals blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tristan Sebrechts te Schoten op vijftien december tweeduizend en elf, werd een vennootschap opgericht.

Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  HOLD BDK .

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2900 Schoten Ransuildreef 26.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen.

Holdingmaatschappij: onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan particulieren, bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

Tussenpersoon in de handel.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen of erkenningen behaald worden.

Oprichters

De heer BISCOP, Patrick Georges Henriette, en zijn echtgenote, Mevrouw DE kEERSMAEKER, Kristel Jozefa Rosalia Theofiel, wonende te 2900 Schoten, Ransuildreef 26.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf heden.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen vijfhonderdvijfduizend euro (5.505.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door vijfenvijftigduizend vijftig aandelen (55.050), zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfenvijftigduizend vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst.

Zaakvoerder(s) - algemeen

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per e-mail, per telex of telefax stemmen of op dergelijke wijze volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Statutaire zaakvoerder(s)

De heer Patrick Biscop, te 2900 Schoten, Ransuildreef 26 en mevrouw De Keersmaeker Kristel, te 2900 Schoten, Ransuildreef 26, beiden voornoemd, worden als statutaire zaakvoerders van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene verandering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand juni, om 14.00 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Stemmen

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Besluiten

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten en in het Wetboek Vennootschappen.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Van deze winst wordt vijf procent (5%) voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve van één tiende van het kapitaal is bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. Slotverklaringen

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend dertien.

Commissarissen.

Op grond van de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van vennootschappenwet, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

Aanstelling bijzonder gevolmachtigde

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, wordt aangesteld : BDO Juridische Adviseurs Burg. CV te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 waarvoor kan optreden een van haar organieke vertegenwoordigers of aangestelden, aan wie de macht wordt verleend, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving  van de vennootschap via de ondernemingsloketten in het rechtspersonenregister/de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-plichtige, alsook om het nodige te doen bij alle fiscale, sociaalrechtelijke en andere instanties uit hoofde van onderhavige oprichting.

Voor uittreksel: de notaris, Tristan Sebrechts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HOLD BDK

Adresse
RANSUILDREEF 26 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande